Bra filter, mkt enkelt hitta stuga efter behov och omdöme. Mkt bra beskrivning. Tydlig kalender med lediga dagar. Bra service med lakan och slutstädning. Att förbättra: Lite dåliga foton inomhu... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Själva processen att boka stugan och informationen var bra men andra gången, efter 5 minuter, då jag gick in och skulle kolla igen hade priset plötsligt höjts från 5.853 kr till 7.568 kr. Det var väl... Ver mais
I de senaste 12 åren har jag bokat en stuga på Stugsommar minst 8-9 gånger. Jag är i allmännhet nöjd, men jag måste säga att jag för första gången blev upprörd vid bokningen, när jag forstod att jag s... Ver mais
Pratat två gånger med en Linn idag hos er på Stugsommar. Hon var oerhört trevlig och servisinriktade. Då hon inte kunde svara på min fråga första gången bad hon att få återkomma, vilket hon snabbt gjo... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Över 1.100 fina stugor och sommarhus uthyres, när du vill hyra stuga på Västkusten, Öland, Skåne, Österlen, Dalarna, Värmland, Bohuslän eller Halland.
Informações de contato
Kvarngatan 2, 311 32, Falkenberg, Suécia
- stugsommar.se
Não respondeu a avaliações negativas
Det är lätt att bilda sig om…
Det är lätt att bilda sig om uppfattning av stugornas läge, utrustning, pris för vald period.
Smidig bokning även genom telefon.
Bokningen är snabb och professionell
Bokningen är snabb och professionell, bra service

Haltängen 91327– Stugsommar
TRUSTPILOT Haltängen 91327– DanCenter – Stugsommar
0 stjerner – måske 1 pga af beliggenhed.
Ved ankomst mødes vi af en dårligt plejet have, græsset på mindst ½ meter er lige lagt ned. Hækken er lige slået, men man har ikke gidet fjerne afklip (kan ses at sådan er det også sket før).
Dørmåtte er beskidt af gammelt snavs og nullermænd og terrasse flyder med affald og blade.
Indenfor er smudsmåtte fyldt med græs, og vi mødes af snavs og støv overalt. Den mørkeblå sofa er nærmest grå af skæl og lange hår. Under sofaen ligger der madrester (Pommes frites mv.) og flere års støv. Sofabord er belagt med flere mm lag støv. Lampen i stuen mangler lampeskærm, så det bare er fatning og pære. Spisestue er det samme med støv, hår og snavs. Køkken er SUNDHEDSSKADELIGT med gammelt fedt overalt, dørhåndtag er så fedtede at man næsten ikke kan slippe dem igen. Der er madrester på skabe, låger gulv, alt er beskidt og ubeskriveligt. Komfur er belagt med gammelt fedt og snavs. Køleskabet havde været forsøgt tørret af, men stadig beskidt og med mugpletter.
Soveværelse støvet og beskidt (meget). Sengene var beskidte og med lange hår på lagen, under lagen, på rullemadras, under rullemadras og på madras, for slet ikke at tale om under sengen.
Badeværelset igen møgbeskidt. Toilet med gammel tis i striber nedad ”kummen”, toiletbræt og nede i med gamle striber af ???? Rundt om toilet en fedtet masse af ???? og snavs. På samme måde så vask, gulv, vægge og især brusekabinen var med sorte kager og gammelt snavs. Afløbet var fyldt med gamle lange fedtede hår. Vinduerne var fedtede og beskidte, og der var døde fluer i alle vinduskarme. Havestolehynder var halvt ædt af mus og fyldt med muselort.
Og det samme billede var i det andet hus. Her var køkken dog fyldt med muselort
Badebro var halv under vand, diverse have-ting faldefærdige og rådne. Haven flød med gamle cigaretskod.
Et totalt misligeholdt sted, modsat de lækre fotos, man kan se på DanCenters Hjemmeside.
Frustrerende manglende forståelse og hjælp fra STUGSOMMAR.
En halv time efter ankomst ringer vi til STUGSMOMMAR og fortæller at huset er totalt ulækkert – sundskedsskadeligt. At vi har mad som ikke kan komme på køl og vi kan ikke opholde os og slet ikke sove i huset. Svenske pige/dame vil snarest sørge for hjælp og ringe tilbage. Endnu en halv time og intet er sket. Vi ringer og får fat i en ny person, lover straks hjælp og ringe tilbage. Intet sker, ringer igen. De vil ikke gøre noget før de har fået fotos. Vi siger vi vil prøve at sende på mail fra mobil, og beder dem ringe tilbage, hvis de ikke har fået nogen fotos. For der skal ske noget NU, for vi kan ikke bo i det ulækre hus – HÄLSEFARLIGT. STUGSOMMAR ringer IKKE tilbage og vi prøver at ringe, men hele tiden optaget. Indtil de lukker deres telefon for weekenden, med besked om at vi først 1½ døgn senere, mandag morgen, kan kontakt dem igen.
Først tirsdag aften er det lykkedes 2 meget effektive unge damer at få huset 85 % rent, og vi kan være tilfredse med at kunne bo der. Det er ikke perfekt, men vi er trods alt kørt næsten 700 km og brugt 9 timer på at køre fra DK til sommerhuset i Sverige. OG STUGSOMMAR HAR ALDRIG RINGET TILBAGE. Ejer har sendt et rengøringsfirma mandag morgen (de havde ikke været der i 2 år), og det tog de 2 unge damer næsten en hel dag at gøre bare køkken rent.
DanCenter har tilbudt os 1733,- kr i erstatning, med begrundelse at vi jo have boet i sommerhuset. Det er takken for at vi ikke fik hjælp fra STUGSOMMAR, og vi måtte vælge mellem at 4 mand måtte gøre rent i 3 timer for at have en seng at sove i, et køleskab og fryser til vores mad, gøre rent i et hjørne af køkken og nødtørftig rengøring af et badeværelse. Og så ellers spise ude indtil køkken var rengjort. Eller flytte på Herregård, som det eneste umiddelbare i nærheden. Men vi kunne jo godt allerede forstå at hvis vi lejede os ind på herregård, så fik vi ikke en eneste krone refunderet!!!!!!!
Vi har sendt over 100 (møgbeskidte) fotos og bedt om en tilbagebetaling af lejen, refusion af transport og betaling for rengøring. For man kører ikke 9 timer for at kunne holde skaldede 3 dage ferie, samt en helvedes masse frustrationer og arbejde med at klage.
Så STUGSOMMER 0 stjerner
Og DanCenter 0 stjerner
Og ejeren Torbjörn Thunell mange gange 0 stjerner

Tydligt svar med återkoppling
Tydligt svar med återkoppling. Lätt att kontakta på telefon uppskattas 🙌

Resposta da Stugsommar
Jag ser att man ska slutstäda själv men…
Jag ser att man ska slutstäda själv men jag undrar om man kan köpa till den tjänsten. Varför ska stugan annars vara tom kl.10-16 på lördagar?!
Mvh Laila Alsted

Varning för stugsommar.se
Vi hyrde ett hus på Orust till en kostnad av 12 000 kr för en vecka. Kylens inredning trasig, den stank av klorin. Madrasser saknade överdrag. Intrampade tuggummin på golvet, skräp efter tidigare boende. Toaborste full med avföring. Grillen totalt sönderrostad. Bara lögn och skönmålning i beskrivning av objektet. Trasiga trädgårdsmöbler med allvarlig klämrisk. Vi har aldrig sett något liknande trots många stughyrningar. Aldrig mer stugsommar.se.
Så här skriver stugsommar i mitten av september 2022. ”Vi beklagar att er vistelse inte blivit fullt som ni tänkt er. Vi har hanterat er reklamation och kommit fram till att den ogillas. Enligt våra förmedlingsbestämmelser har ägaren 24 timmar på sig att lösa eventuella problem och då ni inte meddelat oss om bristerna på plats har vi inte fått en chans att avhjälpa er.”
De vill alltså ”avhjälpa oss”. Oklart vad som menas med det. Men, vem vill ha en stugägare springande kring benen under semestern för att avhjälpa fler fel än rätt!?
Vi vidhåller, undvik stugsommar.se så långt möjligt! För er egen skull.

Aldrig igen
Hyrde ett hus av dem, det var mögligt, trasiga fönster och blod i sängen. Det var i maj, efter 2 månader av ständiga samtal och klagomål från min sida fick jag bekräftat att jag skulle få pengarna tillbaka inom två veckor. Det var en och en halv månad sen nu och pengarna is nowhere to be seen.
Kasst, löjligt, oprofessionellt

Riktigt dåligt av stugsommar
Riktigt dåligt av stugsommar! Hyrde en stuga i Ljusdal 44250 och betalade 1500kr för
slutstädning. Vi fick sedan en till faktura på 1500kr till för att vi glömt ett par flaskor och inte diskat en stekpanna, samt att det var fläckar på duken. De skickade bilder på tandkrämsfläckar vid handfatet och ett kladdigt matbord som ”bevis”. Man undrar vad som ingår i denna dyra städtjänst. De visste att vi hade småbarn med oss… duschen var allt som oftast kall i uthuset och badet som de angav låg i närheten låg flera kilometer bort. Rekommenderas ej!

Resposta da Stugsommar
Stugan var dyr men i dåligt skick
Stugan( Hunna kittegård 1 i Lönashult) var dyr men levde trots det inte upp till det som utlovats. Stugan var sliten, det var långt till en badplats( 2 km) och badrummet var mögligt. Kranvattnet var vitt som mjölk och trappan totalt livsfarlig. Jag bad stugsommar om att få lämna ett omdöme om stugan på deras hemsida men fick inte det...

Hyr inte ut via Stugsommar/Dancenter
Hyr inte ut via Stugsommar/Dancenter. Ett år senare fick jag en faktura från Dancenter på nästan 5000:-. Efter att ha mailat 3ggr samt ringt för att förstå vad det var - inga svar från Dacenter, trots det kom påminnelser och hot om inkasso i brevform. Till slut svarade min lokala kontakt att det var en ett år gammal felaktig utbetalning pga avbokning.. finns mkt bättre förmedlare/sidor

Resposta da Stugsommar
De betalar inte tillbaka även om man inte kommer in i stugan…
Hyrde stuga och incheckning skulle ske kl 16:00 sagt och gjort var där 5 minuter innan och vi hade då fått en kod till kodlåset. När klockan slår 16:00 provar vi koden - inget hände och vi provade igen och igen i cirka en halvtimma inget hände vi kom inte in i huset. Vad att göra jo ringde stugsommars jourtelefon - tyvärr så går det inte att nå abonnenten- nähä ägaren bor i närheten - går dit knackar på dörren - ingen öppnar - ringer igen stugsommars jourtelefon och växel inget svar. Beslöt då att återvända vår resa hem och mailade stugsommar på kvällen - ingen hörde av sig förrän sen eftermiddag dagen därpå till mig och då så sa damen att jag kunde åka tillbaka - (förlorat två dagar) vilket jag sa nej till och ville ha återbetalning av våra 5300 kronor som vi betalat - men nej vi hade inte väntat och försökt tillräckligt länge. Så varning om ni bokar hos stugsommar.

J*vla pissföretag
J*vla pissföretag! Vi ville hyra ut vårt hus men drabbades av sjukdom i familjen. NOLL gehör. Och det var innan det fanns några bokningar överhuvudtaget. DESSUTOM tar de mer än det dubbla av vad vi som hyr ut huset får. Charlatener! Och inte heller fixar de det vi mailade in till dem som korrigeringar när det gäller beskrivningar av vårt hus.
Jag hittar inte tillräckligt med invektiv för en sån här verksamhet. Riktiga j*vla pissråttor, helt enkelt!!!

VARNING
VARNING! Stugsommar eller stugsommar.se är helt oseriösa!
De hyr ut bostäder som de sedan inte har åtkomst till. Riktig bluffverksamhet med andra ord! Om ni väljer att hyra med detta oseriösa företag så gör ni en rejäl chansning!
Ca 10(!) dagar innan ankomst meddelar de oss via mail(!) att vi inte kan tillträda vår bokade sommarvistelse. De har haft över 1 månad på sig att säkerställa vårt vistelse men nio dagar innan får vi alltså meddelande om att vår semester är förstörd.
Att det sedan tar mer än 2v att få tillbaka sina pengar är minst lika förbluffande dåligt.
Ska bli intressant att se hur de värdesätter och kompenserar oss för en utebliven semestervecka under Covid-sommaren 2021 (helt omöjligt att hitta annan vistelse med tio dagars framförhållning).

Utroværdige og uværdige
Kan på ingen måde anbefale Dancenter/Stugsommar som ikke lever op til deres egne lejevilkår. Vi havde booket en hytte i Västra Götalands län, men da dette län var det næsthårdeste covid-ramte län i Sverige i juli ville det medføre 14 dages karantæne at rejse dertil. Vi afbookede med henvisning til lejekontraktens Force Majeure-paragraf, som eksplicit næver epidemi, som en af de årsager, der giver ret til at afbooke udenom standardvilkårne. Trods adskille henvendelser, har de ikke svaret og de tilbageholder fortsat vores betaling. Helt åbenbart kan man ikke stole på dem, så find hellere et andet bureau!

Resposta da Stugsommar
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.