Stugsommar Avaliações 203

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra filter, mkt enkelt hitta stuga efter behov och omdöme. Mkt bra beskrivning. Tydlig kalender med lediga dagar. Bra service med lakan och slutstädning. Att förbättra: Lite dåliga foton inomhu... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Själva processen att boka stugan och informationen var bra men andra gången, efter 5 minuter, då jag gick in och skulle kolla igen hade priset plötsligt höjts från 5.853 kr till 7.568 kr. Det var väl... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

I de senaste 12 åren har jag bokat en stuga på Stugsommar minst 8-9 gånger. Jag är i allmännhet nöjd, men jag måste säga att jag för första gången blev upprörd vid bokningen, när jag forstod att jag s... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pratat två gånger med en Linn idag hos er på Stugsommar. Hon var oerhört trevlig och servisinriktade. Då hon inte kunde svara på min fråga första gången bad hon att få återkomma, vilket hon snabbt gjo... Ver mais

Detalhes da empresa

Informação fornecida por fontes externas variadas

Över 1.100 fina stugor och sommarhus uthyres, när du vill hyra stuga på Västkusten, Öland, Skåne, Österlen, Dalarna, Värmland, Bohuslän eller Halland.

Informações de contato

3,4

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

203 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fick aldrig återkoppling

Jag hade en fråga om ett specifikt fritidshus och han på kundcenter sa att han skulle återkomma med svar och gjorde en icke-bindande bokning i väntan. Dock fick jag aldrig svar på min fråga :(

2 de junho de 2024

De bara bokade av vårt boende! Snopet :(

Jag och min syster hade bokat 1 vecka på Smögen i sommar. Vi bokade varsin lägenhet för våra resp familjer redan i vintras för att vara ute i god tid. Fick plötsligt ett mail i våras att Stugsommar bokade av vår vistelse. Orsak: värden hade inte godkänt att de kundehyra ut den veckan.

Stugsommar hyr alltså ut stugor och lägenheter de inte har tillgång till - blir det strul så bokar de bara av och kunden står snopet utan boende för semestern. Inte helt lagligt att bryta avtal likt detta men det bryr de sig inte om. Kommer aldrig boka genom Stugsommar igen.

10 de abril de 2024

ZEEEEEER SLECHT!!!!!!!!!

ZEEEEEER SLECHT!!!!!!!!!! nooit boeken!!!!!! je krijgt een smerig huis en de laatste dag van je verblijf komen ze met een "oplossing" om iemand te sturen om schoon te maken.... op je laatste dag!!! ja dan heeft het geen zin meer. Eerst zelf helemaal moeten poetsen en schrobben. geen schoon textiel voor bedden en gebruikte spullen in de keuken en volle prullenbak. Na een klacht en vragen om een tegemoetkoming geven ze geen gehoor, al 4 maanden zijn ze in overleg en nog steeds geen reactie.

1 de janeiro de 2024

Avbokning efter flera månader

Bokade en stuga i slutet på december i april får vi veta att stugan inte är tillgänglig den veckan. Otrevligt bemötande i kundservice utan förståelse för att detta blir ett stort problem för oss. Kommer aldrig boka genom stugsommar igen.

10 de abril de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag bokade en stuga i Löderup på…

Jag bokade en stuga i Löderup på Österlen tillsammans med min familj i december 2023 för att vi skulle kunna vara i stugan slutet av juli 2024.
Vi bokade via airbnb.
Nu i april 2024 så ringde jag för att ställa frågor angående städning samt handdukar och får veta att den är AVBOKAD.
Jag har då inte fått nån information alls om avbokningen och min bokning är forfarande aktiv i appen.
Personen som jag pratar med säger att stugan är upptagen det datumet och att det måste har hänt något fel eftersom vi lyckades boka detta datum, hon skickar dåliga alternativ till mig som inte kommer i närheten till huset vi bokade samt att hon slutar svara.
Jag har då redan betalat halva stugan.
Jag får ingen vidare hjälp eller svar.
Så himla respektlöst, boka aldrig med detta företag jag varnar er!!

4 de abril de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Som uthyrare är stugsommar inte bra

Som uthyrare är stugsommar inte bra! Kalendern är fullkomligt värdelös. Jag har bara haft strul med denna och trots mina försök att blockera kalendern har jag nu fått en bokning jag inte kan ta emot. Jag är gravid och beräknas föda mitt i sommaren, så att vara husvärd är inte aktuellt. Men stugsommar, nej de vägrar omplacera gästen eller avboka trots att det är deras egen kalender som orsakat massa strul.

27 de março de 2024

Mycket trevligt bemötande

Mycket trevligt bemötande, vi ville ha städning och det ordnade hon vi pratade med, fast det egentligen inte ingick, mycket bra.
Det börjar bra!
Tack!
Agneta, Eva, Margita och Catarina

14 de março de 2024

Enkelt och lättläst

Enkelt och lättläst. Allt jag ville veta fanns med. Bokade första gången förra året. Ett klart val att använda i år igen.

11 de março de 2024

VARNING för Stugsommar/DanCenter

VARNING för Stugsommar/DanCenter! Hyrde stuga i Stöten, Sälen denna vår. Fick bokningsbekräftelse och betalade faktura från DanCenter. 3 v senare annulerades bokningen av oklar orsak. Försökte maila Booking.com, Dancenter och "Stugsommar" utan hjälp, de svarar inte på mail. Till slut fick jag tag på kundtjänst via telefon. Tydligen fanns inga stugor alls att hyra, jag hade alltså via booking.com bokat en stuga som inte är tillgänglig alls. Har inte fått några pengar tillbaks och ingen stuga att bo i under vistelsen i Sälen. Och ingen hjälp alls från DanCenter eller Stugsommar. Väldigt arg och besviken :(

20 de fevereiro de 2024

Kundbemötandet

Hej. Idag var jag i kontakt med Stugsommars kundsupport angående min bokning. Suveränt bemötande och jag fick hjälp med mina frågor angående bokning och betalningen. Tack för din suveräna hjälp.

1 de fevereiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tyvärr mycket dålig upplevelse!

Tyvärr mycket dålig upplevelse!
Stugan vi hyrde på Tjörn var bland det äckligaste jag varit med om, den var helt ostädad med torkad mat under soffbordet, mängder med svarta hårstrån på madrassöverdragen som var svåra att plocka bort, mörkgula fläckar på madrassöverdragen, kuddar, och soffa. Ett lager av fett och damm på samtliga möbler och smutsiga fönster och rullgardiner med inklämda döda spindlar.
En dammsugare fanns inte ens att tillgå i stugan. Jag kände snabbt att det här inte var en trevlig miljö för mig och mina barn och att det skulle krävas mycket städning av mig vid ankomst för att få till en trevligare vistelse. Jag reklamerade inom ett dygn till Stugsommar men fick till svar att jag inte fick reklamera förrän vistelsen var över.
Efter fyra månader har jag nu blivit erbjuden en kompensation på 10%… Är tyvärr mycket besviken och kände att stugans standard påverkade hela vår semester och stämde inte överens med bilderna på sajten.

30 de julho de 2023

Varning!!!

Varning!!!
Ni skall vara medvetna om att om ni inte längre vill hyra ut er stuga av att olika skäl. Exempelvis vid en försäljning orsakad av oförutsedda orsaker, så tas en enorm avgift ut trots att inga bokningar finns ( 25000 kr för vår del)
Förståelsen och respekten för ett tidigare samarbete och att man ställt upp med kort varsel vid nödfall som företaget haft är lika med noll.
Lägger ni ihop den här bestraffningen med den orimliga provisionen så undvik detta skamliga bolag för allt vad ni gör!

8 de janeiro de 2024

Varning

Varning! Hyrde ett boende i Kungshamn. Ett par dagar innan fick vi återbud. Huset kunde inte hyras ut av privata skäl. Vi fick då ett alternativ på Tjörn. Vi kommer fram vid 20-tiden l instruktionerna står att nyckeln finns i en nyckelbox med angiven kod men även en motstridiga uppgift: nyckeln finns under solcellslamporna. Det finns ingen box och ingen nyckel under solcellslamporna! Tel.nr. som står i instruktionen fungerar ej! Vi är tvungna att ta oss till ett hotell i Uddevalla på småvägar (E-6 avstängd) . Vid samtal med Stugsommar dagen efter får vi besked om att hotellavgiften ska återbetalas. De uppmanar oss nu att åka tillbaka och leta efter nyckeln. NU SKA NYCKELN HÄNGA PÅ EN SPIK PÅ VÄGGEN! Vi åker inte dit. Vi reklamerar. Inga pengar återbetalas.

24 de setembro de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.