Stugsommar Avaliações 203

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra filter, mkt enkelt hitta stuga efter behov och omdöme. Mkt bra beskrivning. Tydlig kalender med lediga dagar. Bra service med lakan och slutstädning. Att förbättra: Lite dåliga foton inomhu... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Själva processen att boka stugan och informationen var bra men andra gången, efter 5 minuter, då jag gick in och skulle kolla igen hade priset plötsligt höjts från 5.853 kr till 7.568 kr. Det var väl... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

I de senaste 12 åren har jag bokat en stuga på Stugsommar minst 8-9 gånger. Jag är i allmännhet nöjd, men jag måste säga att jag för första gången blev upprörd vid bokningen, när jag forstod att jag s... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pratat två gånger med en Linn idag hos er på Stugsommar. Hon var oerhört trevlig och servisinriktade. Då hon inte kunde svara på min fråga första gången bad hon att få återkomma, vilket hon snabbt gjo... Ver mais

Detalhes da empresa

Informação fornecida por fontes externas variadas

Över 1.100 fina stugor och sommarhus uthyres, när du vill hyra stuga på Västkusten, Öland, Skåne, Österlen, Dalarna, Värmland, Bohuslän eller Halland.

Informações de contato

3,4

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

203 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Enkel och lättnavigerad sida

Enkel och lättnavigerad sida. Från att jag bestämt mig för stuga och datum tog det mindre än 10 minuter tills allt var betalt och klart.
Stort tack till tjejen hos er som kontaktade stugägaren med en fråga som gick utanför det normala. Fyrverkerier.

25 de outubro de 2023

Fin ställe

Fin ställe, modern och bekvämt stuga, väldigt trevliga och hjälpsamma ägare.

23 de setembro de 2023

Lägesbeskrivningen stämde inte alls

Lägesbeskrivningen stämde inte alls och jag har poängterat det för er men ni gjorde ingenting åt det ?

Stugnr. 54536

12 de agosto de 2023

Resposta da Stugsommar

Det var inte bra, återkom gärna med stugnummer eller bokningsnummer till minstuga@stugsommar.se så kan vi titta på det.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Skulle inte rekommendera någon att hyra…

Skulle inte rekommendera någon att hyra via stugsommar. Vi har erfarenhet av flera andra förmedlingstjänster och aldrig blivit så lurade som av stugsommar.

Annonsen och bilderna stämde inte överens med stugan. Ex fanns frys med i beskrivningen och på bilderna men i verkligheten fanns bara kyl.
Det var stora hål, mögel, cigarettdoft, trasiga handfat, ingrodd smuts, vassa trasiga kakelplattor, myrinvasion etc. Man kan ju tänka att man skulle få ett boende som åtminstone var helt och rent samt motsvarade annonsen när det kostade över 20tkr för en vecka…

Vi mailade därför stugsommar när vi fortfarande var kvar i stugan. Veckor senare fick vi svar att vi inte ska kontakta dem (trots att det var via stugsommar vi bokade och betalade) utan kontakta Dancenter. Dancenter väljer att inte svara på våra mail.

Så vill ni ha en härlig semester där ni inte behöver vara rädda för era barns säkerhet, få en stuga som motsvarar bilderna och känna er värderade som kunder så rekommenderar jag att hålla er borta från stugsommar. Kanske använda stugknuten, booking, Airbnb eller annan förmedlare av stugor. Via dem har vi haft härliga semestrar och fått hjälp när vi behövt.

15 de julho de 2023

Resposta da Stugsommar

Hej, Det var tråkigt att höra och det låter lite märkligt att du skulle blivit hänvisad till DanCenter om det var en stuga i Sverige. Vänligen dela ditt bokningsnummer så ska vi titta på det igen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hyrd stuga i Järrestad, Österlen.

Vi hyrde en stuga i Järrestad på Österlen första veckan i juli. När vi kom in i stugan märkte vi direkt att det inte var städat. Det var rentav smutsigt. Grindstolparna var i så dåligt skick att en rasade omkull andra dagen. Trädgården var totalt igenvuxen med ogräs, buskar och sly. Trädgårdsmöblerna var smutsiga och otvättade. En del av dem var slängda i en lika smutsig hammock. Det fina växthuset som man ser på en av bilderna av stugan fanns inte kvar. Vi kontaktade Stugsommar redan andra dagen och hade sedan nästan daglig kontakt under veckan. Efter mycken korrespondens slutade det med att vi slapp städa innan vi åkte och en presentcheck på 200 kronor på ICA. Vi kommer självklart att hyra stuga på Österlen fler gånger, men inte genom Stugsommar.
Vi är mycket besvikna.
Cai

8 de julho de 2023

Resposta da Stugsommar

Hej, Vad tråkigt att höra om er upplevelse. Förstår att ni godtagit kompensationen men vi beklagar ändå att stugan varit i så dåligt skick.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Anlita inte denna förmedling finns de…

Anlita inte denna förmedling finns de som är bättre 😠

24 de junho de 2023

Resposta da Stugsommar

Hej, Vad tråkigt att du känner så. Dela gärna ditt bokningsnummer som gett dig den erfarenheten så kan vi titta på vad som gått fel.
Mvh Stugsommar

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

En orm i paradiset

Vi hyrde en fin lägenhet i Smögen, allt var bra. En fantastisk utsikt från terassen och precis vid båten till den andra sida av bryggan. Men, men..... Saknade en beskrivning av läget. Precis överför ligger ett musikställe med musik till kl.2 på natten alla kvällar. De spiller livemusik för öppna dörrar, och vi kunne inte sova. Tyvärr fick vi åka hem to dagar för tid.

28 de julho de 2023

Resposta da Stugsommar

Aj då, ja, på en del sommarpärlor så kan det upplevas som högljutt på nätterna. Vi tar till oss kritiken!

Hemsidan kraschade

Hemsidan kraschade, betalningen gick ej att genomföras. Fick telefonboka.

25 de julho de 2023

Resposta da Stugsommar

Skönt att du fick hjälp!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Huset luktade illa även soffor som…

Huset luktade illa även soffor som gammalt hundkojas all porslin i köket var smutsigt och flottigt fick diska om allt. Låg rakhyvlar i duschen

1 de julho de 2023

Resposta da Stugsommar

Ush vad tråkigt att höra, återkom till oss med bokningsnummer så ska vi kika på det!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det luktet mugg og gammelt i huset og…

Det luktet mugg og gammelt i huset og det trengs virkelig en grundig vask der. Vi kom på lørdag og tirsdag orket vi ikke å ligge der mer....det var ikke verdt pengene syntes vi. Trenger også nye utemøbler på terrassen, møblene fra 80-tallet var ødelagte og det var heller ingen puter (forståelig nok etter så mange år)

4 de julho de 2023

Resposta da Stugsommar

Hej, Vad tråkigt att höra, återkom med bokningsnummer så ska vi kika på det!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Placeringen är mycket central och bra

Placeringen är mycket central och bra. Vad som däremot INTE är så bra är att inte tillhandahålla Wi-Fi i ett boende som detta. Är trots allt år 2023 nu.

1 de julho de 2023

Resposta da Stugsommar

Kul att du över lag är nöjd! När du söker efter en stuga kan du sätta upp wi-fi i dina filter så ser du inte dem som saknar.

Lugnt läge!

Enkel, fin och fräsch stuga!
Där fanns allt vi behövde.
Lugnt och vilsamt!
Läget helt underbart!!
- bra att veta:
... det är en stig från parkeringen till stugan
... och bilvägen upp till stugan är både lite brant och smal.

13 de maio de 2023

Kul att du är nöjd!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Vi fick fel kod

Vi fick fel kod till att hämta nyckel, vilket gjorde starten lite tråkig.
Luktade mycket i stugan när vi kom. Vi fick vädra ut sen blev de lite bättre, men wc luktade illa från avloppen.

22 de junho de 2023

Resposta da Stugsommar

Tråkig start men hoppas ändå att ni hade en bra semester!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bra information om stugorna.

Bra information om stugorna.
De flesta kommer med bil, så kanske p-plats för bil skulle finnas med på stugbeskrivningen.
Möjligtvis att man skulle kunna söka på två eller flera landskap/områden samtidigt.

19 de junho de 2023

Resposta da Stugsommar

Hej, tack för din feedback, det tar vi med oss!
Med vänliga hälsningar

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har en jättefin upplevelse med en jättefin stuga med alla bekvämligheter man behöver, stor härlig tomt och jätte trevliga hyresvärdar.

15 de junho de 2023

Vad roligt att höra!
Med vänliga hälsningar
Stugsommar

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.