Prima website en goede beschrijvingen bij de producten. De getoonde levertijd was in mijn geval niet accuraat. 'Binnen 24h verzonden' duurde 3 dagen. Vervolgens was het pakket een week onderweg omda... Ver mais
Ik ben een beginnende sterrenkijker en wist eigenlijk niet waar ik moest beginnen. Ik was op zoek naar een duidelijke uitleg over telescopen, zodat ik een juiste keuze voor een telescoop kon maken. Vi... Ver mais
Ze hebben hun uiterste best gedaan om, nadat bleek dat hij niet meet in voorraad was, toch elders uit Duitsland de Dwarf 3 toch nog te kunnen leveren. De levering vanuit Zuid-Duitsland kon prima gevol... Ver mais
De aankoop ging erg gemakkelijk , diverse betaal mogelijkheden. Wie denkt dat het na de verkoop ophoud heeft het mis. Je kunt altijd bij hun terrecht met al je vragen. Geloof me geen vraag is te gek.... Ver mais
Telescoop.nl is ontstaan uit een diepe fascinatie die al generaties in onze familie leeft: de ongelooflijke grootsheid van het heelal. Als kind al raakten we niet uitgekeken op de gedachte dat er alleen al in ons sterrenstelsel miljarden sterren zijn en dat elke ster gemiddeld minstens één planeet heeft. Wanneer je je realiseert dat er daarnaast nog miljarden andere sterrenstelsels bestaan, kun je niet anders dan met ontzag naar de nachtelijke hemel kijken. Sterrenkijken werd voor ons een natuurlijke uitlaatklep voor die verwondering. De eerste keer dat we door een telescoop naar de ringen van Saturnus keken, was een onvergetelijk moment. Niet alleen omdat het prachtig was, maar omdat het de oneindige mogelijkheden van het universum tastbaar maakte. Toch merkten we dat veel mensen met dezelfde nieuwsgierigheid worstelden om écht te beginnen. Vroeger was astronomie vaak ingewikkeld: grote, zware telescopen, complexe handleidingen en technische barrières maakten het sterrenkijken tijdrovend en soms frustrerend. Veel beginners haakten af nog vóórdat ze de echte magie konden ervaren. Dat moest anders. Daarom hebben wij Telescoop.nl opgericht: een plek waar jong en oud, zonder technische drempels, de wonderen van het universum kunnen ontdekken. Dankzij innovatieve slimme telescopen, toegankelijk advies en onze passie voor astronomie is sterrenkijken nu makkelijker én leuker dan ooit. Of je nu droomt van het vastleggen van de maan, het bewonderen van de planeten of het verkennen van verre nevels en sterrenstelsels: wij staan klaar om je te begeleiden bij je reis door het heelal. Want sterrenkijken moet een avontuur zijn en geen uitdaging
Sint Antoniusplein 38, 8601 HK, Sneek, Holanda
Respondeu a 87% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Deze mensen weten waar ze over praten en geven je oprecht een correcte uitleg. Ze zijn eerlijk met je en vragen waar je naar op zoek bent. Er wordt met je nagedacht en ze zijn helemaal niet opdringerig. Dit zijn echt toppers!
Gewoon alles helemaal prima gedaan. Prima, duidelijke en te vertrouwen webshop
Goede communicatie, snelle afhandeling en antwoord op alle gestelde vragen.
Eigenlijk ging alles mis. Men zegt artikelen op voorraad te hebben, maar dat blijkt bij een ander bedrijf in het buitenland te zijn. Ordinaire dropshipping dus. Dan nog melden dat mijn bestelling is verzonden, terwijl achteraf bleek dat het slechts om een deel (en nog het verkeerde ook) ging.
Meerdere toezeggingen gekregen, die niet waargemaakt werden. Heb de order gecanceld

Resposta da Telescoop
Dit is een top site voor expertise en eerlijk advies. Ik had zoals de meeste mensen heel veel vragen over de beste aankoop voor mijn zoon zijn eerste telescoop.
Ik ben heel erg goed en snel geholpen door vriendelijke en enthousiaste mensen. Mocht ik nog iets nodig hebben dan kom ik hier zeker terug.
Ze hebben hun uiterste best gedaan om, nadat bleek dat hij niet meet in voorraad was, toch elders uit Duitsland de Dwarf 3 toch nog te kunnen leveren. De levering vanuit Zuid-Duitsland kon prima gevolgd worden.
Via Telescoop.nl heb ik mijn eerste telescoop besteld en ik ben er erg tevreden over. De website is overzichtelijk en geeft duidelijke uitleg, waardoor ik snel een goede keuze kon maken. De levering was snel, de telescoop is van hoge kwaliteit en eenvoudig in gebruik. Ook de klantenservice reageerde snel en deskundig op mijn vragen. Een aanrader voor iedereen die wil beginnen met sterrenkijken!
Prachtig instrument. Netjes verpakt en snel geleverd. Zeer tevreden.
Ik twijfelde eerst omdat het best een uitgave is, maar ik ben zo blij dat ik het gedaan heb. Het beeld is super scherp, je ziet echt zoveel meer dan met een standaard telescoop. De maan, planeten… echt bizar hoe dichtbij het voelt.
Bestellen bij Telescoop.nl ging top, snel geleverd en alles netjes verpakt. Als je twijfelt: doen! Elke cent waard en ik geniet er elke keer weer van.
Ik kreeg vandaag alleen maar het bijbehorende statief, wanneer ik de slimme telescoop alsnog ontvang zal ik de waardering omhoog doen. Ik vind het niet kunnen, dat zonder bericht alleen maar enkel bijbehorende onderdelen worden verstuurd.

Resposta da Telescoop
Ik heb onlangs een heel goede ervaring opgedaan met Telescoop.nl
Bij mijn bestelling van twee identieke oculairen bleek 1 exemplaar een nét iets te smalle vatting te hebben waardoor deze nogal wiebelde in mijn oculairhouder en scherp focussen voelde dus als een uitdaging.
Na kennis gegeven te hebben van dit probleem aan Telescoop.nl volgde een erg prettige en heldere communicatie, waar ik een heel goed gevoel aan over heb gehouden.
Het defecte oculair werd na een duidelijke uitleg aan mij vervolgens geretourneerd naar Telescoop.nl en via hen naar de fabrikant in Duitsland.
Uiteraard duurt het dan even een paar dagen eer je een vervangend oculair in ontvangst kunt nemen, maar dan is het ook echt de moeite waard van het wachten op zo'n keurig verpakt pakketje uit Duitsland.
Nogmaals hartelijk bedankt team van Teleskoop.nl voor alle gedane moeite en voortreffelijke communicatie.
Goede informatie en snelle reactie op vragen
Door een medewerker zijn we zeer deskundig geholpen en gaat met de waardevolle informatie een wereld voor je open. Ik heb een degelijke montering met GOTO gekocht en kan met de SynScan en SkySafari app bestuurd worden.
Tot vandaag de dag zeer content mee, mijn kinderen zijn laaiend enthousiast.
Bedankt Telescoop.nl en absoluut tot ziens!
De bestelde Hestia telescoop voldeed aan de verwachtingen en werd binnen de gestelde levertijd geleverd. Ook de app voor de telefoon, Gravity, voldeed aan de verwachting. Enig minpunt, hoewel het geen echt minpunt is, was het meegeleverde statief dat ik wat aan de licht kant vindt. Ik heb een aanpassing aan de telescoop gedaan waardoor hij nu makkelijker op een 3D-geared head geplaatst kan worden waardoor het volgen van met name de zon en de maan wat makkelijker is te realiseren.
Na het besluit om een Dwarf3 te kopen heb ik op het internet veel gezocht welk bedrijf snel kon leveren voor een goede prijs. Dat bleek niet gemakkelijk. Uiteindelijk kwam ik bij telescoop.nl uit. Zij antwoorden direct op mails en ik kon zo snel besluiten om bij hen te bestellen. Door een probleem (lag niet aan hen) was er vertraging bij de douane. Hierover keurig bericht gekregen en het werd toch kort daarna geleverd. Goede service!
Mijn ervaring is dat Telescoop.nl razendsnel reageert op vragen, en goede service geeft. Ik ben heel blij met mijn Dwarflab 3 telescoop.
Goede uitleg over voor- en nadelen van een eerste telescoop voor onze zoon (Een Dwarf 3). Verder prima standaard service, zoals levering en communicatie hierover. Onze zoon (en ik ook!) zijn er erg blij mee! :)
Goede en snelle levering van de bestelde producten. Site kan wel wat gebruiksvriendelijker.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.