Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi bestilt billetter til alt igennem Ticmate, også oystercard til vores en uges ferie i London. Har fået det hele send til tiden, super god service med hælp af flytningen af tide/dag, dom var forker... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt forløb fuldstændig som ønsket. Jeg var ærligt lidt skeptisk, da jeg havde købt billetterne og efterfølgende kunne finde tilsvarende på andre shops til ca. det dobbelte. Men alt forløb uden probl... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt spillede bare og fungerede. Vi tog bussen fra London til Harry Potter Studio. Bussen afgik til tiden og der var styr på, at alle var med. Vi fik udleveret billetter til Studio i bussen, hvilke... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Haben für den Osterurlaub drei Karten (Tussauds und London Eye) London bei Ticmate gebucht. Durch den Lockout konnten wir natürlich auch nicht fliegen. Ticmate bot uns dann irgendeinen Vergleich nach... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Venda de Ingressos para Eventos

Informação fornecida por fontes externas variadas

Hos Ticmate.dk er vores målsætning at blive den førerende aktør for salg af billetter til internationale arrangementer i Europa. Det vil sige, at vi vil gerne være bedst til at informerer dig om, samt sælge billetter til dig til f.eks. musicals, shows, attraktioner, fodbold og anden sport i et andet land end det du bor i.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ich habe 4 × die Visitor Oyster Card…

Ich habe 4 × die Visitor Oyster Card für einen Aufenthalt in London bestellt. Die Karten wurden vorab mit 30 Pfund Guthaben aufgeladen. Das kann man variabel handhaben und ist sehr praktisch, da man bei Ankunft am Londoner Flughafen nicht mehr aufladen muss.Die Bestellung über den Shop sowie die Bezahlung liefen absolut reibungslos ab. Auch wenn Ticmate etwas teurer ist als andere Anbieter, bezahle ich lieber etwas mehr und alles passt letztendlich. Die bestellte Ware war 4 Werktage später in meinem Postkasten. Einziger Kritikpunkt!Die Ware sollte eingeschrieben und besser verpackt verschickt werden. Bezahlkarten wie die Visitor Oyster Card können durch das einfache Kuvert abgegriffen werden und so leicht verschwinden. Die Ware wäre dann auch versichert und könnte getrackt werden.Aber ich war mit der Leistung von Ticmate sehr zufrieden.

5 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lad endelig være med at købe Oystercard…

Lad endelig være med at købe Oystercard eller lignende de skal sende med posten. Bestille mit 14 dage i forvejen. Men en leveringstid på 5-10 dage - kom ikke til tiden, og når man så ringer for at klage så mener de at det er ens egens skyld, fordi de da først sender 5 dage efter man har bestilt, så det skal man åbenbart selv lige medregne i forsendelses tiden... Dertil er er kundeservice dårlige talende engelsk og smider også på når man beder om at blive henvist til en anden, da de ikke kan tale mere fordi deres arbejdstid er ovre for dagen.

11 de março de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Door reisvertraging konden we niet op…

Door reisvertraging konden we niet op tijd bij de Towerbridge zijn. Contact opgenomen met dit bedrijf waar ik kaartjes had gereserveerd. Na heel lang zoeken vond ze mijn reservering en helaas, ze konden niks betekenen. Op géén enkele manier. In mijn beleving had dat makkelijk gekund maar het stond niet in de voorwaarde. Pech dus.....

28 de dezembro de 2023

Harry Potter Tour in London

Wir hatten in London eine Harry Potter Tour gebucht. Es kam aber kein Guide zum Treffpunkt. Das Unternehmen behauptet nun, der Guide wäre da gewesen und wir wären Schuld, weil wir am falschen Treffpunkt gestanden hätten. Dies stimmt aber nicht. Mit uns haben noch 4 andere Gruppen auf die Tour gewartet...

12 de julho de 2023

Oplichters

Hadden 2 tickets besteld voor de tv toren in Berlijn. Kreeg maar 1 ticket. Was een heel gedoe in Berlijn in binnen te komen. Ticmate houd vol dat ze er 2 hebben gestuurd.

8 de maio de 2023

SCAM and overprice

SCAM! If you wamt to buy the tickets for the Eiffel tower then find another company…

We paid the double up for the price for the entrance to the Eiffel Tower. We paid 48 euro for a audioguide tour and skip the line ticket. If you buy the ticket at Eiffel tower then you must paid 17,5 euro. And who wants to pay for a audioguide tour where the guide shows you an app you can download, show you to the line and then leave the group? Failed… The line for the visitors who bought the ticket at the Eiffel tower was faster. And when you have entered the line you can’t buy tickets for the top of the Eiffel … Come on..

Its ad huge TURIST TRAP and you PAID OVERPRICE… Scam! :(

We want the difference in the price back!!

28 de outubro de 2022

Hat alles funktioniert + sehr guter Kundenservice

Hat alles wunderbar geklappt! Ich hatte auf Grund eines Fehlers ein Ticket zuviel gebucht. Ich fragte per email ob ich die Buchung stornieren kann und habe zusätzlich mit einer freundlichen Mitarbeiterin des Kundenservice telefoniert. 24h später war das Geld wieder auf meine Konto. Ich würde wieder Tickets über ticmate buchen!

22 de outubro de 2022

yderst hjælpsom medarbejder

Synes lige jeg vil give mit bidrag til anmeldelse af denne virksomhed.
Korrekt at det var svært at få fat i kundeservice på telefon, men efter at have sendt en mail gik der 5 min.
Blev ringet op af Kim, som var meget kunde venlig og indenfor 1 timer havde han hjulpet med at jeg fik købt de rigtige oister card med hensyn til beløb, afhentede dem derefter på kontoret, så nu er vi klar til London
Helt klart 5 stjerner

12 de setembro de 2022

Unreachable

We’ve tried several times, on multiple days, to reach their customers service by phone. Both for the Norwegian, Denisj, Swedish, UK and US numbers No response, and after a looong wait where the que position does not change, and ultimately, the line is broken.

26 de julho de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

No answer by troubleshooting!

No answer by troubleshooting!
I bought tickets for Roma's atractions - Coloseum and Vatican. Because of problem with paying during 1st order I made a new order, but both payments were defraied. I had to cancell the first one. No answer after 1 month and 15 e-mails! Nobody on phone! They didn't give back my money so far! No graveness, no money! BE CAREFULL!!!!

14 de junho de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi havde bestilt 4 oplevelser i Paris i…

Vi havde bestilt 4 oplevelser i Paris i påsken. Skulle desværre nok have læst trustpilot bedre ift. leverandør. For jeg købte gennem ParisBilletter.dk. Tjekkede dem, men ikke Ticmate som leverede billetterne.
2 ture gik i vasken. Den ene grundet forældet mødested, hvor vi ankom var adressen ændret for 2 år siden! De penge påstår de godt nok vi får retur. Ikke set dem endnu, her en måned efter.
Den anden Dinner Cruise nåede vi ikke båden, da vi kom 3 min. forsent. 3 min!! Fair nok vores problem, men min udfordring er at de på voucheren ikke angav båden sejlede præcis 18.45, og vi skulle være der et tidsrum før.
Her en måned efter sender ticmate så en anden voucher beskrivelse end den vi modtog for at dokumentere at det gør de så nu. Det er jo ligefrem dokumentfalskneri for at slippe for refusion eller beklagelse over forløbet.
Jeg kan IKKE anbefale at benytte denne leverandør. Find en anden mere pålidelig og kundeorienteret leverandør til jeres oplevelser hvis I altså ønsker at få value for jeres feriepenge.

5 de maio de 2022

zeer onbetrouwbaar

Ik heb kaarten besteld voor de musical mama mia, wegens Corona kon ik niet naar London afreizen. Gevraagd of ik de tickets kon verplaatsen naar een andere datum maar krijg gewoon de afgelopen 3 maanden geen enkele reactie.Zeer onbetrouwbare partij.

27 de dezembro de 2021

Super service

Jeg købte fire billetter til en teaterforestilling i London. Billetterne er købt tilbage i september. Grundet de nye covid-regler i UK, kan vi ikke komme afsted. Skrev til Ticmate om de kunne hjælpe mig. Ticmate undersøgte det hos Novello Theatre, og er nu vendt tilbage med, at det godt kunne lade sig gøre at annullere købet (med et afbestillingsgebyr). Det er da super god service. Tak til Ticmate og Novello Theatre. Vi vender tilbage når Corona tillader det!

2 de dezembro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg havde bestilt billetter til…

Jeg havde bestilt billetter til Eifeltårnet i juli 2020. Jeg har gentagende gange spurgt om jeg kunne få mine penge retur, grundet rejseforbud og COVID-19, og de siger at de vender tilbage. Det har de sagt en del gange, og nu er tålmodigheden brugt op.
Jeg skrev til dem første gang d. 16/4-2020, får svar d. 28/4-2020 at de vender tilbage. Rykker d. 28/6-2020 og igen d. 29/12-2020 uden at jeg får svar tilbage. Jeg har i dag d. 11/3-2021 rykket igen. Har jeg ikke hørt noget inden for en uge, går jeg videre med sagen.

11 de março de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Haben im Januar Tickets für London…

Haben im Januar Tickets für London gebucht. Zuerst konnten wir die Daten noch abändern. Wobei beim Londoneye nicht. Jetzt kann man nicht mal mehr die Daten ändern! Antwort bekommt man auch keine mehr. Was ich aber mehr als kriminell finde ist die Tatsache dass weiterhin Tickets verkauft werden.

20 de dezembro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Unseriöses Unternehmen, wir fühlen uns betrogen....

Wir hatten im Februar 2020 Karten für eine Harry Potter Tour in London gekauft, konnten dann leider im Mai die Reise wegen des COVID-19 Virus nicht antreten. Von TICMATE kamen auf unsere Nachfragen nach Rückerstattung des Kaufbetrages nur Standardmails, größtenteils ging daraus hervor, wie schlecht es doch dem Unternehmen ginge. Dann plötzlich ein elektronisches Angebot einer Anwaltskanzlei aus Schweden die 30% Rückerstattung des Ticketpreises anbot, da das Unternehmen angeblich insolvent ist. Wir haben natürlich abgelehnt, TICMATE verkauft auch fleißig weiter Karten. UNGLAUBLICH, vor kurzem wurde dann tatsächlich ohne Vorankündigung nur 30% des Kaufbetrages zurück überwiesen. Das grenzt an Betrug, hat offensichtlich Methode und wir haben keine Möglichkeit, dagegen vorzugehen. Bitte Hände weg, kauft bitte Eure Karten woanders.

14 de novembro de 2020

Ticmate er svindlere

Ticmate er svindlere.
De er, i Tyskland, erklæret insolvente, og deres billetter er intet værd, da de ikke kan indløses. Efter lang og opslidende korrespondance via mail (man kan nemlig ikke få nogen i røret) blev jeg informeret om, at mine penge ville blive returneret efter 10-15 dage, selvom loven utvetydigt siger, at det skal ske indenfor 7 dage. Jeg venter dog stadig på at få mine penge retur.
Ville ønske jeg kunne give nul stjerner
KØB INTET FRA TICMATE

28 de outubro de 2020
logotipo da Ticmate.dk

Resposta de Ticmate.dk

Hej Michael

Tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af at du har haft en dårlig oplevelse. Jeg vil lige understrege vi IKKE er insolvente! I disse turbulente Corona tider har der været en del forvirring og miskommunikation mellem os og leverandører og Berlin Welcome Card, som er dem vi købte billetter igennem på din booking er 100% oplyst om dette og det har simpelthen været en misforståelse.

Når det så er sagt så har vi et stort efterslæb af refunderinger der skal gøre pga. Covid-19 aflysninger og derfor har vi valgt at være transparente og oplyse vores kunder at der realistisk går 10-15 dage før vi kan refundere. Der er gået 11 dage siden du fik denne besked, så derfor synes jeg faktisk vi har overholdt vores aftale.

Jeg har tjekket din booking og kan se min kollega har refunderet dig i går eftermiddags og derfor skulle pengene gerne snart lande på din konto.

Med venlig hilsen
Camilla, Ticmate

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais