Havde bestilt en hoppe pude og hvad jeg troede var tilhørende pumpe. Blev ringet op af den flinkeste person som informerede mig om at pumpen ikke passede til bolden om jeg ville annullere den eller ha... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Steve sorted out a custom Jazzmaster guard for me with an unusual control/pickup set, it was no problem to ship my template where an exact new guard was cut to my specs. It fit my MJT body like a gl... Ver mais
Super service! Bestilte en havtromme hos tinytone, som ankom lynhurtigt. Desværre var den blevet trykket under fragten, så trommeskindet var revnet. Jeg sendte en mail og et par billeder til dem og e... Ver mais
Pakken arriverede til tiden. Det er første gang, jeg bruger tinytone.dk som leverandør. Pålidelighed er vigtig for mig samt kvalitetsprodukter til en rimelig pris. Tinytone indfrier disse ønsker. D... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos TinyTone.dk finder du Danmarks største udvalg af musikinstrumenter og rytmikredskaber til børn, begyndere og musikpædagoger. Vi sælger både til private og til institutioner, som børnehaver, skoler og musikskoler. Vi fører alt fra rasleæg til begynderinstrumenter og klassesæt.
Informações de contato
Landevejen 32, 8350, Hundslund, Dinamarca
- +45 70260999
- info@tinytone.dk
- tinytone.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside - hurtig og fin levering.
God betjening og hurtig levering.
Hurtig levering👍
Hurtig og god service.
De er så venlige
Meget hurtig levering og fin service.
Hurtig levering og fin tromme👌👍👍
Sælger 2. sortering som 1. sortering
Jeg købte en guitar som var fuld af fejl da vi modtog den.
MUSIK-KONSULENTEN.DK var hurtig til at senden os en ny - som desværre også havde en del fejl. Jeg kontakte dem igen - og fik følgende svar:"Jeg er helt klar over du ikke er for glad for den. Omvendt mener jeg at til prisen er det OK". De skriver ingen steder at de sælger 2. sorterings vare som 1. sorterings vare - men det gør de, og de er endda bevidste om det!
Fin tilbagemelding
Selv om min første bestilling ikke var…
Selv om min første bestilling ikke var udsolgt så var mail om anden vare tilfredsstillende.
Så det endte med 5 stjerner
Hurtig levering med artikler til gode…
Hurtig levering med artikler til gode priser
Nemt og hurtigt
Sød betjening og vejledning
Sød betjening over telefon og lækker hjemmeside samt udvalg. Hurtig levering oveni. What´s not to like :)
Venlig og fleksibel betjening
Venlig og fleksibel betjening, jeg anbefaler dem.
hurtig service og der noget gik galt i…
hurtig service og der noget gik galt i bestillingen ringede jeg ind og de var straks klar til at fixe det og lød super glade i tlf :) højt anbefalet her fra :D
Ikke tilfreds. Køb ikke herfra
Ikke tilfreds! Hjemmesiden lover 1-2 dages levering, men har stadig ikke fået min bestilling selvom jeg har fået bestilt ordren for en uge siden. Har haft ringet til dem for at høre, om hvornår jeg ville få min ordre, men det eneste jeg fik at vide var, at jeg skulle være tålmodig. Har bedt om en tracking nummer, men dette kunne de heller ikke oplyse mig. Dagen i dag venter jeg stadig for at få min bestilling.
Ingen stjerne herfra
Hurtig levering og alt var med første…
Hurtig levering og alt var med første gang det giver 5 stjerner fra mig
Hurtig og meget professionel…
Hurtig og meget professionel behandling. Fin kvalitet, så har helt igennem tilfredsstillende handel.😉
Rigtig god professionel service.
Personlig og god service 😊
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.