Kan niet anders zeggen dat het een top bedrijf is. Gisteren telefonisch contact gehad over de robot stofzuiger. Maakte een brommend geluid, dit bleek aan de borstels te liggen, na advies van hun nie... Ver mais
Snelle levering. Apparaat doet wat het moet doen en zuigt redelijk. Legen van het stofbakje gaat makkelijk maar is niet voldoende voor een goede werking. De roterende borstel gaat ook snel vol zitten... Ver mais
Wij hebben een Tjilla die kan dweilen en stofzuigen. Dit werkt prima, hij maakt zelf een kaart van je huis en in de app kun je deze kaart dan aanpassen als er bijvoorbeeld ergens niet gedweild mag wor... Ver mais
Mijn vrouw kent het apparaat het best en is er erg content mee. Nu had hij net een storing. Sensoren schoongemaakt etc. Klantenservice gebeld (was druk/zou teruggebeld worden) netje binnen 10 minuten... Ver mais
Hét Nederlandse merk in Robotstofzuigers!
Het bassin 21k, 7671 ST, Vriezenveen, Holanda
In het begin deed mijn robot stofzuiger het goed totdat de wifi veranderde. Nu laadt hij op maar na het opladen en starten op de app, geeft hij aan dat hij moet opladen en zegt daarna meteen dat hij opgeladen is. Wat nu??

Resposta da Tjilla
Het ging niet helemaal goed met het leveren, maar vriendelijk contact met de service afdeling en mijn bestelling is inclusief een extraatje geleverd

Resposta da Tjilla
De Tjilla is nu al een maand in gebruik.Toestel is zeer degelijke kwaliteit.
Ik laat haar eerst de edge cleaning doen, en daarna op automatisch.
Stofzuigen doet ze heel grondig, en ik zie in het bakje dat ze toch heel veel opneemt. Na het stofzuigen is de vloer zeer netjes.
Dweilen doet ze daarna, en het resultaat is zowel op keramiek vloer als op vinyl boven zeer goed. Ik kan het zelf niet beter doen.
De voordelen zijn dat ze wel overal onder werkt, onder banken, kasten, en het bed, waar ik vroeger mijn rug moest forceren om er met de stofzuigersteel onder te geraken.
In ieder geval, is het resultaat zeer behoorlijk, en alles ligt er proper en fris bij.
Tjilla onderhoudt hier 3 verdiepingen, en ze kan deze taak perfect aan.
Voor deze prijs is dit een zeer goed toestel.
Absoluut een aanrader!

Resposta da Tjilla
Eea hersteld als zijnde garantie. Een van de aandrijfwielen was stuk. Is vervangen. Tevens gelijktijdig nieuwe borstel en voegers als onderhoudswerkzaamheden meegestuurd welke natuurlijk in rekening werd gebracht.
Robot komt, misschien door een nieuw wieltje, niet goed naar het oplaadpunt. Trekt steeds naar rechts.
Verder werkt hij weer redelijk. Roept regelmatig "please help my"
Niet mijn allerbeste keuze achteraf.

Super toffe robotstofzuiger.
Maakt goed schoon. En door het draaiborsteltje worden ook alle haren goed op gezogen!

Resposta da Tjilla
Na veel recensies gelezen te hebben van robot stofzuigers ben ik bij de Tjilla C100 uitgekomen en het is werkelijk een fantastisch apparaat. Het is onze eerste robotzuiger maar deze doe alles zoals omschreven en tevens is hij perfect en mooi verpakt. En ook niet onbelangrijk er zit 2 jaar garantie op. Tjilla ga zo door.

Resposta da Tjilla
Fijne robot , dochter heeft hem Jayjay genoemd.
Hij is lekker stil
Alleen jammer dat er niet standaard een dweil bij zit
Ook jammer dat hij alleen werkt op het 2.4 ghz netwerk
Dit zijn toch wel puntjes waardoor we nog een beetje twijfelen.
Gaan het een weekje aankijken.
Over de service niets dan lof !
Direct telefonisch bereikbaar en heldere uitleg , dweil zat er wel degelijk bij , we hadden niet goed gekeken .
2.4 ghz hebben ze ook gelijk uitleg over gegeven .
Zeer enthousiast

Resposta da Tjilla
Stofzuigen gaat best wel goed, wij laten hem s'nachts zuigen en dan is het de volgende ochtend lekker opgeruimd.
Natuurlijk kan ik het zelf veel beter 😁maar zoefie doet het prima! Zo is het niet meer nodig dat ik elke dag sta te zuigen. Zoefie neemt een hoop uit handen.
Dweilen gaat eigenlijk ook best wel aardig. Ook hier voor geldt dat als je het zelf doet het wel netter gaat maar het is niet verkeerd.
Al met al prima tevreden!

Resposta da Tjilla
In de zoektocht naar een nieuwe robotstofzuiger op deze site terecht gekomen, na het lezen van de goede reviews. We zijn heel blij met de veelzijdige stofzuiger en de goede prijs.

Snelle levering. Zorgvuldig verpakt. Goede gebruiksaanwijzing
Geweldige robot stofzuiger met dweilfunctie.
Robot moet eerste paar keer, huis even ontdekken. Daarna maakt hij efficiënt en goed schoon.
Gekozen om stille werkzaamheden. Dat is helemaal juist.
Robot voldoet aan beloofde.

Resposta da Tjilla
2 keer laten rijden in huis en hij neemt nu al een redelijk goeie route. Ook zuigt die goed.

Resposta da Tjilla
Ik kan de vele andere positieve reacties onderschrijven. Het apparaat zuigt perfect alle hondenharen en overig vuil, verhoudingsgewijs stil en stel. Een absolute aanrader.

Resposta da Tjilla
Wat een heerlijke stofzuiger! Lekker met de voetjes omhoog terwijl Tjilla door het huis rolt en de boel schoonmaakt.

Resposta da Tjilla
Het duurde even voordat we alles goed geïnstalleerd hadden, maar dan heb je ook wat! We zijn echt heel blij met deze aankoop.

Resposta da Tjilla
Tevreden met de zuigkracht, het geluid wat het apparaat maakt en hoe goed hij hoekjes mee pakt. Ook veegt hij goed, neemt huisdieren haren goed mee. App werk goed, is overzichtelijk.
Vooralsnog vind hij zijn laadstation moeizaam terug. En slaat hij nog twee ruimtes over, ondanks openstaande deuren. Klantenservice is goed bereikbaar en geeft de tip nog even geduld te hebben totdat de stofzuiger zijn route goed kan vormen (heb hem net een week)

Resposta da Tjilla
Wat een fijne robotstofzuiger! We hebben al een Eufy, 'domme' robotstofzuiger, maar met een kruipende dreumes wilde ik dat er vaker gedweild werd op de benedenverdieping en zo kwam ik op de Tjilla. Hij is veel effectiever in de banen die hij maakt met stofzuigen, daarnaast is het voordeel dat hij iedere dag even lichtjes dweilt zodat de vloer weer fris is. Bijkomend voordeel is dat de Tjilla niet zo veel geluid maakt en geen harde piep geeft bij het aan- of uitzetten of vastlopen, waardoor onze bange kat zich niet meer verstopt als Tjilla zijn werk doet.

Resposta da Tjilla
Hele fijne stofzuiger! Installeren word duidelijk en stapsgewijs uitgelegd. Wij hadden wat moeite met het installeren van de app, hierover gelijk gebeld en werden wij goed geholpen. Heel blij met de toevoeging aan onze huishouden!

Resposta da Tjilla
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.