Top 1 Toys Avaliações

13.065
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Op de site staat: weekend besteld, woensdag in huis Mijn ervaring: zaterdag besteld, woensdag nog niet verzonden. Heb hem geannuleerd. Geld kwam wel netjes terug. Toch jammer (de e-mail die gen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na bestelling is product binnen 24 uur geleverd. Product was goed verpakt en alles zag er netjes uit. Alle afspraken zoals waar product achterlaten moest worden als niemand thuis werden prima nagekome... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Had woensdag een speciale puzzel besteld als kado voor een gelegenheid in het weekend, bij een top1 in Den Haag. Ik durfde deze niet meer te laten opsturen en ben ‘m vrijdag zelf (1/2 uur rijden) gaan... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Had filters voor zwembad besteld 6 stuks. Ipv 6 had ik er 4 gekregen, na een belletje had ik de volgende dag de 2 filters al in huis. Top, top bedankt voor de snelle service!!!

Detalhes da empresa

1. Loja de Brinquedos

Goedkoop speelgoed kopen? Bestel online op onze officiële website of ga naar een van de TOP 1 TOYS winkels voor het grootste assortiment goedkoop speelgoed.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

13 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(13.065)

552 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Tevreden

Goed verpakt. Snel verzonden. Makkelijk te bestellen via de website. Klein beetje jammer, dat ik niet al het lego online kon bestellen, omdat het alleen in de winkel beschikbaar is.

1 de maio de 2026

Resposta da Top 1 Toys

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat het bestellen en verzenden goed verliepen. We begrijpen uw teleurstelling over de online beschikbaarheid van bepaalde LEGO-artikelen en zullen dit intern bespreken.

Waardeloze bezorgservice …

Bestelde cadeau kwam ipv op beoogde bezorgdag pas 4 dagen later.
Heel erg slecht.
Voortaan toch weer de concurrent.

Wat een onzin reactie. Vervoerder stuurt mail dat het op vrijdag bezorgd wordt.
Uiteindelijk wordt het op maandag ergens ongevraagd bezorgd. Ipv op aangegeven locatie. En had ik het uiteindelijk pas woensdag. Dus nee. Nooit meer via jullie.

30 de abril de 2026

Resposta da Top 1 Toys

Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent over de levering van uw bestelling. Op onze website staat duidelijk vermeld dat wij geen leveringen in het weekend uitvoeren. Uw bestelling is uiteindelijk binnen 2 werkdagen geleverd.

Wij begrijpen uiteraard dat u uw bestelling liever eerder had ontvangen en dat dit teleurstellend voor u is geweest. Toch vinden wij het belangrijk om aan te geven dat de levering volgens de aangegeven voorwaarden is verlopen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nog steeds niks gehoord zijn een week…

Nog steeds niks gehoord zijn een week verder...

27 de abril de 2026

Resposta da Top 1 Toys

Wat vervelend om te horen dat u nog steeds niets heeft vernomen, zeker nu we alweer een week verder zijn. Wij begrijpen uw frustratie hier volledig in.

Wel willen we aangeven dat er vanuit onze klantenservice geen contactmoment of melding van uw situatie bekend is. Alle winkels zijn zelfstandige ondernemers, waardoor wij vanuit de klantenservice helaas geen inzage hebben in wat daar precies gebeurt of besproken wordt.

Wij adviseren u daarom om rechtstreeks contact op te nemen met de betreffende winkel, zodat zij u verder kunnen informeren over de status en afhandeling.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Geen goede service

Voor het eerst hier besteld maar viel tegen.. 2 sterren omdat het bestel-proces makkelijk ging en de bestelling snel verzonden werd, maar teleurgesteld omdat ik 2 producten allebei dubbel had besteld die er in 2 varianten waren waarbij geen kleur keuze mogelijk dus hoopte dat de winkel wel zou begrijpen dat ik dan graag van elke variant 1 zou ontvangen, maar helaas gewoon 2x 2 dezelfde producten gekregen.. Op andere sites heb ik dat nog nooit meegemaakt en dan wel altijd verschillende gekregen.. Jammer!

5 de maio de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta da Top 1 Toys

Bedankt voor je review. Helaas kunnen wij uit deze anonieme review zonder ordernummer niet opmaken of dit daadwerkelijk een bestelling uit onze webshop betreft.

Daarnaast staat bij artikelen met meerdere mogelijke uitvoeringen duidelijk de volgende melding vermeld:

“In verschillende uitvoeringen. Let op: Geen keuze mogelijkheid! Prijs is per stuk.
(Bij bestelling van meerdere aantallen, kan het zijn dat je dezelfde uitvoering ontvangt)”

Dit betekent dat wij niet kunnen garanderen dat je bij meerdere aantallen verschillende kleuren of uitvoeringen ontvangt. We begrijpen dat dit jammer kan zijn, maar deze informatie staat vooraf duidelijk aangegeven op de productpagina.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

The product that arrived does not match…

The product that arrived does not match the picture in the website! Wouldn’t recommend ordering!

26 de abril de 2026

Resposta da Top 1 Toys

We’re sorry to hear you’re disappointed. However, the product description clearly states the following warning before checkout:

“In different versions. Please note: No choice possible! Price is per piece.
(When ordering multiple quantities, you may receive the same version.)”

Unfortunately, this means customers cannot select a specific version/design beforehand. We always advise reading the product description carefully before placing an order.

Prima service

Prima service
Alles netjed verpakt en snelle bezoging

15 de abril de 2026

Resposta da Top 1 Toys

Fijn om te horen dat alles naar wens was! We waarderen uw positieve feedback over de service en snelle bezorging.

Vriendelijk personeel.

Vriendelijk personeel.
Pokemon altijd ruim aanbod
Waar je bij andere vaak telaat bent is hier bijna altijd wel iets

24 de abril de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta da Top 1 Toys

Wat fijn dat je onze vriendelijkheid en ruime Pokémon aanbod waardeert! We zijn blij te horen dat je bij ons vindt wat je zoekt. Bedankt voor je positieve feedback.

Blijft een prima bedrijf

Blijft een prima bedrijf.
Fijn dat het ook online kan.
Vooral als je in klein dorp woont.

3 de novembro de 2025

Resposta da Top 1 Toys

Wat fijn dat we u zo goed van dienst kunnen zijn, zeker nu u in een kleiner dorp woont. Dank voor uw positieve feedback!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Afhalen in winkel

Ik vind het raar dat ik wel kan bestellen maar niet afhalen in de winkel in Purmerend. Alleen ergens in Friesland, dat schiet natuurlijk niet op.
Inmiddels antwoord hierop gekregen, duidelijk. Bedankt

8 de abril de 2026

Bedankt voor uw review.

Onze webshop toont alleen winkels waar het artikel op dat moment op voorraad is. Wanneer een winkel, zoals Purmerend, niet wordt weergegeven als afhaaloptie, betekent dit dat het product daar helaas niet beschikbaar is.

We begrijpen dat dit soms verwarrend kan overkomen, maar op deze manier proberen we juist te voorkomen dat je een bestelling plaatst die niet afgehaald kan worden.

Duidelijke communicatie en vlotte

Duidelijke communicatie en vlotte
levering.

4 de abril de 2026

Resposta da Top 1 Toys

Wat fijn dat u tevreden bent over onze heldere communicatie en snelle levering. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Smartgames zijn top spellen van goede kwaliteit.

Smartgames zijn top spellen van goede kwaliteit. Het was keurig ingepakt. En ik had het snel in huis. Ook goede tracking informatie. Heel erg bedankt voor alles.

3 de abril de 2026

Resposta da Top 1 Toys

Wat fijn dat de Smartgames bevallen en dat alles naar wens is verlopen! We zijn blij met uw positieve feedback over de kwaliteit en snelle levering. Dank u wel!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.