Trampolinewinkel Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Op donderdagavond een nieuwe trampoline mat besteld, volgens de website voor 17u besteld dan de volgende dag in huis. De dinsdag daarop was het nog steeds niet verzonden. Gebeld en het zou diezelfde d... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tijdens montage van bestelde trampoline kwam een vastzetkoord los van de beschermring. Dit met foto's gemeld bij klantenservice.. Binnen paar uur ruimhartige oplossing via Rick zonder op- of aanmerkin... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vandaag onze trampoline binnen gekregen. Eigenlijk vrij snel (binnen 3 dagen) hele goede snelle Betrouwbare service.Netjes ingepakt ook. Ze doen hun best, dat merk je echt wel! Blij dat we online dit... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

PostNL had hetgeen wij besteld hadden niet bezorgd. Bij navraag bij Thijstoys kreeg ik een zeer vriendelijke klantenservice medewerkster (Annemiek) aan de lijn. Zij ging meteen achterhalen waarom de... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Brinquedos

Trampolinewinkel.nl is gevestigd in Woerden en beschikt over een unieke showtuin met meer dan 50 verschillende trampolines. Hier kunt u trampolines niet alleen bekijken, maar ook voelen en uitgebreid testen. Eerst ervaren, dan kopen — en dat wordt gewaardeerd: maar liefst 80% van onze klanten komt speciaal naar Woerden voor deze ervaring. De meeste trampolines zijn direct uit voorraad leverbaar en kunnen vaak meteen worden meegenomen, mits uw auto geschikt is (bijvoorbeeld met neerklapbare achterbank). Voordelen van afhalen in Woerden: Ruime keuze: meer dan 50 trampolines om te testen Eerst zien en uitproberen voordat u een beslissing neemt Grote voorraad (ruim 2500 trampolines) in een magazijn van 3500 m² en een showtuin van 1500 m² Persoonlijk en deskundig advies, terwijl kinderen veilig kunnen spelen en proefspringen Geen verzend- of bezorgkosten Geen wachttijd: u kunt de trampoline dezelfde dag nog opzetten Gratis parkeren op eigen terrein Compact verpakt, waardoor vervoer in de meeste auto’s mogelijk is.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

219 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Todas as avaliações

18 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Niet bestellen

Bij een bestelling vooraf gebeld of het product op voorraad zou zijn, dat zou het geval zijn, 2 werkdagen erna mocht ik het product verwachten volgens de medewerker. Uiteindelijk zit ik nu na 3,5 week nog steeds te wachten en veel geld uitgegeven. Helaas met ideal al betaald. Waardeloos. Bestel hier niet!

22 de outubro de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

leverstatus klopt niet op de website

Producten die leverbaar zouden moeten zijn toch niet op voorraad. Na zelf gebeld te hebben na 3 dagen te horen gekregen dat mijn product toch niet leverbaar was door leverancier, toen na zelf vragen een ander alternatief, zou de week erna worden geleverd. Andere week via de mail bericht dat het toch niet leverbaar is, met de vraag wat nu te doen. Na het verloren vertrouwen dan maar geld terug gevraagd, dit is uiteindelijk terug gestort na nog een mail te sturen duurde wel 5 dagen. Samenvatting. 2,5 week gewacht op een product wat ik uiteindelijk (vermoedelijk bij dezelfde leverancier) dan maar zelf daar besteld heb. Ik bestel hier nooit meer iets op deze manier.

10 de agosto de 2024

Uitstekende webshop ervaring!

Deze webshop is een absolute aanrader! Het aanbod is groot en overzichtelijk, waardoor je gemakkelijk vindt wat je zoekt. De klantenservice is super vriendelijk en reageert razendsnel op al je vragen. Ook de verzending (naar België) was top: snel en keurig verpakt. Kortom, alles wat je van een betrouwbare webshop mag verwachten!

13 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Goede trampoline, slechte service!

Trampoline besteld + gratis afdekhoes.
De levering was niet compleet. Ik werd verwezen naar een 3e partij die laat en niet volledig reageerde. Nalevering van elastiekjes duurde een week, terwijl ik aangaf ze zelf te kunnen afhalen in de winkel….
De afdekhoes is volgens de site: “vandaag besteld de volgende dag verstuurd”, maar ik wacht er al een maand op en krijg geen reactie op mijn e-mail.
Trampoline werkt goed, helaas slechte service! dus.

26 de julho de 2024

Uitstekende service

De springmat van onze BERG trampoline had een probleempje. Thijs van trampolinewinkel heeft ons uitstekend geholpen en wij hebben inmiddels een nieuwe springmat ontvangen. Goed geregeld!

25 de julho de 2024

Aanrader!

We hebben een trampoline besteld en deze is snel geleverd. De trampoline bevatte helaas een kleine beschadiging en dit heeft de klantenservice erg snel en goed opgelost! Dank voor de goede service.

25 de julho de 2024

Super Service

Eind maart kochten we online een trampoline van Berg, de levering verliep vlot en correct.
Bij installatie bleek dat er een foutief onderdeel in de doos stak. Na melding bij de klantendienst werd dit binnen de week verholpen mede danzij de vlotte samenwerking met Berg.
De kinderen zijn helemaal in de wolken met de trampoline en wij zijn super tevreden van onze aankoop en de super service die we mochten ontvangen.

17 de abril de 2024

HEEL GOEDE SERVICE

Vorig jaar mei trampoline gekocht voor de kleinkinderen. Nu was er een buis doormidden gebroken. Het onderdeel was niet meer leverbaar. Trampolinewinkel verstuurt nu een geheel nieuwe, vergelijkbare trampoline. MEDE NAMENS DE KLEINKINDEREN ONTZETTEND BEDANKT

14 de setembro de 2023

Top service

Snelle verzending en levering van de Playbase. Top service!

Ook achteraf nog prettig contact gehad met de klantenservice. Dit was omdat de reclamefilm laat zien dat de buizen heel makkelijk in elkaar te schuiven zijn, maar in de praktijk was dit niet zo makkelijk.

Resultaat mag er wezen! Kids genieten volop van de Playbase

16 de julho de 2023

Productiefout opgelost door trampolinewinkel

April 2022 een Berg trampoline aangeschaft bij trampolinewinkel.nl a 759 euro (hogere segment)

Mei 2023 blijkt dat het logo van Berg af geeft op de kleding van mijn kinderen en spelende vriendjes.

Trampolinewinkel heeft in samenwerking met de firma Berg voor een nieuw doek gezorgd. Klachten worden opgelost.

13 de julho de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bij problemen mag je het zelf gaan uitzoeken met de leverancier

Een maand geleden hebben we hier een vrij dure trampoline gekocht, onder meer omdat deze extra veilig zou zijn. Vanmiddag zakte mijn zoontje door de superveilige rand heen en haalde heel zijn been open. Ik heb het gelijk gemeld bij Trampolinewinkel. Geen greintje medeleven, het enige wat ze deden was me verwijzen naar de leverancier. Toen ik meldde dat ik dat niet netjes vond en dat ik een overeenkomst heb met Trampolinewinkel en niet de leverancier, kreeg ik op ferme (botte) toon te horen dat ik het echt met de leverancier moet gaan uitzoeken.

8 de julho de 2023

Goede klantenservice!

Er was bij de levering van de trampoline even iets misgegaan maar keurig opgelost door Trampolinewinkel.nl.
Even een telefoontje en ze komen meteen in actie!

12 de junho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super garantie afhandeling van BERG houten schommel...

Het BERG PlayBase 3-in-1 speeltoestel met schommels was snel en goed verpakt geleverd.

Na ongeveer een maand kreeg 1 schommel een barst in het hout. Na snelle communicatie via e-mail is dit keurig opgelost door Trampolinewinkel ism BERG en kregen we een nieuwe schommel opgestuurd.

De communicatie per mail was duidelijk. Er werd meteen gezegd dat de garantie afhandeling bij BERG even kon duren (lees minimaal 2 weken). Niet fijn, maar je weet met zulke communicatie wel waar je aan toe bent. Uiteindelijk ontving ik binnen 1 week een nieuwe schommel.

8 de junho de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Eind april/mei een trampolinerand…

Eind april/mei een trampolinerand besteld. Helaas niet de juiste rand, gelijk na controle teruggestuurd naar het adres op de doos, omdat retourafzender of retourlabel ontbrak en geen gegevens te vinden zijn op de site alleen een mailadres. Helaas bleek dit na mailcontact niet het juiste retouradres. Ik had moeten wachten op reactie, maar wij moeten vanuit een ander dorp verzenden dus heb ik gedacht hoe eerder terug hoe beter (verkeerd gedacht) Er werd gevraagd om het pakket opnieuw naar mij te laten sturen en dan opnieuw als retour te sturen naar het juiste adres.
Hier heb ik van afgezien, omdat ik niet op wil draaien voor dubbele retourkosten. Nu al bijna een maand verder, maar nog geen geld terug ontvangen, omdat het bedrijf wacht op retourzending van Exit (Exit heeft mijn retour ontvangen daarvan heb ik bewijs en deze ook gedeeld). Ik voel me als klant de dupe en baal enorm, want het gaat niet om een bedrag van 10 euro. Het enige dat ik wil is mijn geld terug.
Verder kunnen de bedrijven het in mijn optiek toch zelf wel onderling oplossen, maar laat de klant niet de dupe zijn.

Tip: Voeg een retourlabel toe in het pakket of vermeld deze op de website.

2 de maio de 2023

Perfecte ervaring

Ik zocht een nieuwe beschermrand voor onze inground trampoline. Via email heb ik contact gemaakt en dit werd heel snel en duidelijk beantwoord.
Na bestelling van de voorgestelde beschermrand werd deze de dag erna geleverd en hij past perfect.

7 de abril de 2023
logotipo da Trampolinewinkel

Resposta da Trampolinewinkel

Beste Hendrik, bedankt voor je review. Fijn om terug te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Veel plezier met je aankoop.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede en snelle service. Ook als het even tegen zit.

Ik heb de Spring trampoline gekocht, waar mijn kinderen heel de zomer op gesprongen hebben. Hij maakt weinig lawaai en springt fijn!
Echter ging deze kapot. Na contact op te hebben genomen, werd ik heel snel geholpen en hebben we een geheel nieuwe trampoline ontvangen. Echt super service!

31 de março de 2023
logotipo da Trampolinewinkel

Resposta da Trampolinewinkel

Beste Monique, bedankt voor deze mooie 5 sterren review. Fijn dat we hebben kunnen helpen. Graag tot ziens.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.