Bezorging afbellen met allerlei smoesjes. Later nadat wij zelf actie hadden ondernomen toch bezorgd. Wij hebben n.l. ook een planning die geen ruimte bood voor andere opties. Ook daar geen vriendel... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Mustafa en Mohamed waren aardig en voorkomend. Goed gekeken welke manier het beste was om de tuinset neer te zetten. Was uiteindelijk te brede doos dus in voortuin neergezet.
Zeer goede service! Bezorgers zijn netjes rond de afgesproken tijd gekomen. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de levering. Bezorgers zijn vriendelijk en hebben mijn bankstel naar boven getild... Ver mais
De bezorger was goed te volgen zodat ik precies wist hoe laat die voor de deur stond. De tijd werd steeds aangepast wat erg prettig was. Het laatste half uur kon ik de route van de bezorger live volg... Ver mais
Detalhes da empresa
Logistieke dienstverlening op het gebied van fulfilment en distributie van grote consumentengoederen
Informações de contato
Oude Hoon 2, 3991 CZ, Houten, Holanda
- 0883041920
- info@tsngroen.nl
- tsngroen.nl
Sem histórico de pedidos de avaliações
Respondeu a 95% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Zeer vriendelijke en betrouwbaar
Zeer vriendelijke en betrouwbaar . Je wordt van te voren goed op de hoogte gehouden van moment van leveren .

Prima bezorging
Prima bezorging, goed te volgen via de link in de email. Aardige bezorgers die alles netjes binnen hebben gebracht. En dat ondanks de warmte! Toppers

Resposta da TSN Groen
Platen van de kleerkasten zijn…
Platen van de kleerkasten zijn kromgetrokken, sommige platen hebben schade . DIT IS DE EERSTE EN LAATSTE KEER DAT IK HIER IETS BESTEL

Geweldige bezorgers.
De site, het bestellen en de info qua afleveren plus de bezorgers....super.

very good service
very good service, and very helpful people!

Correcte levering
Correcte levering, tijdspanne was goed aangegeven met smsverkeer. Leverdatum te kiezen op korte termijn

Resposta da TSN Groen
Badwand bezorgd tot lift.
Badwand bezorgd, werd afgeleverd in de lift. Vanaf de lift moest deze zelf in m'n eentje worden vervoerd naar huis. Dat is natuurlijk een gigantisch groot en fragiel pakket voor één persoon.

Resposta da TSN Groen
Onvriendelijk personeel geen tijd om…
Onvriendelijk personeel geen tijd om mijn bestelling eerst na te kijken. Bij bestelling extra betaald om product op de plaats te zetten, hebben echter de doos neergezet en zijn gegaan omdat dit niet bij hun takenpakket hoorde volgens de medewerkers.

Resposta da TSN Groen
Bank zou bezorgd moeten worden op 1e…
Bank zou bezorgd moeten worden op 1e verdieping, had voordeur op begane grond aangegeven, dat is ook zo (appartement met voordeur en trap naar 1e). Bezorgers klaagden dat ze bezorging op begane grond verwachtten. Dan moeten ze dat op de website vragen, niet waar de voordeur zit. Vervolgens 2 vd 3 pakketten naar de 1e bezorgd, grootste pakket waagden ze zich niet aan (“te zwaar, m’n rug” / “past niet”). Lieten ze doodfijn bij de voordeur staan en ze vertrokken. Had betaald voor uitpakken en afvoer verpakking en dat wisten ze, niks uitgepakt en afgevoerd. Ik heb vervolgens zelf het grootste pakket zonder veel moeite met een vriend naar boven gekregen en moet alle rotzooi nu zelf afvoeren. Knap waardeloos. Krijg ik nu het geld daarvoor op z’n minst terug?

2 super aardige bezorgers
2 super aardige bezorgers, waren erg grappig, top service :)

Resposta da TSN Groen
Het ging helemaal niet snel
Het ging helemaal niet snel. En het was ook niet op tijd. Na 3 weken was mijn bestelling klaar en op de dag van levering belde de chauffeur me op. Hij zei dat hij er over een half uur zou zijn. Na 2 uur, elke keer dat ik belde, was de chauffeur niet bereikbaar.

Resposta da TSN Groen
they kept their delivery appointment
they kept their delivery appointment. they called 5 minutes before arrival & they delivered nicely the packages.

Deskundige bezorgers
Goede communicatie, deskundige bezorgers, vriendelijk en service gericht.

Bad service
Donderdag 21 Mei was mijn keuken geleverd in Schiedam,
en ik zag dat de poten van de vaatwasser
waren afgebroken (waarschijnlijk van een heftruck gevallen, omdat de schade duidelijk te zien was) na dat ik het had opgemerkt kreeg ik de keus, of ik moest alles aannemen (en zelf rond bellen over de vaatwasser) of een complete nieuwe afspraak maken (weer een maand wachten zonder keuken).
ik koos voor een maand wachten.
nu komen ze 20 juni weer langs met een nieuwe keuken en ik hoop dat het deze keer wel goed komt en zo niet, dan is dit de laatste keer dat ik iets via TNS Groen bezorgt wil hebben.

Correcte levering!
Correcte levering!
Geheel volgens afspraak

Top!
Fijn dat je een dag van tevoren een tijdslot krijgt en vervolgens op de dag zelf een bericht en verwachting.
Goede levering, aardige leveranciers.

Snelle en correcte bezorging
Snelle en correcte bezorging. Vriendelijke mensen. Een goede ervaring.

Top bezorging!
Top bezorging!
De bezorgers kwamen op de afgesproken tijd. De pakketten werden netjes binnen neer gezet door een heel vriendelijke bezorger.

Resposta da TSN Groen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.