TUK Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Som udgangspunkt godt produkt, men tilgengæld elendig kundeservice. Jeg er vild med konceptet, som også fungerer fint det meste af tiden. Tilgengæld er det umuligt at få hjælp, når det ikke fun... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skønt og innovativt produkt til skærmfri fordybelse! Jeg bestilte højtaleren, ekstra tags og en bunke lydbøger. Jeg kontaktede kundeservice telefonisk da jeg havde nogle spørgsmål før bestilling. De b... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har lige købt en Tuk højttaler til børnebørnene, og selvom den kun har været her 2 dage nu, kan jeg sige at den har vakt stor glæde. Funktionen med lyd når der skal bladres, er virkelig eminen... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Livraria Infantil

Escrito pela empresa

TUK forbinder lydbøger og trykte bøger – det gør vi for at åbne litteraturens underfundige univers for alle børn. TUK giver plads til fordybelse og fantasi, til hyggelige stunder og fantastiske læseoplevelser. Læs, lyt og mærk magien brede sig.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

14 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Jeg er fan af produktet

Jeg er fan af produktet, og selvom der var en fejl i leveringen, så fik vi løst udfordringen. Jeg synes ikke helt at programmet i højtaleren helt spiller, den er lidt ustabil, vores skulle opdateres et par gange før den virkede helt, men god guide bare kulissen.

Men når det så er sagt, så elsker jeg alt ved konceptet og vigtigst af, alt min datter på 8 har kværnet 4 bøger igennem, med plinglyd og det er en kæmpe stor ting, så for det får i den ekstra stjerne.
Alt går i den rigtige retning, man lyst til mere og der er et godt udgangspunkt. Når der kommer hovedtelefoner i samme serie, så står jeg klar.

Min anbefaling er klar, alle med læsevanskeligheder og skoler bør investerer i denne. Tak🙏😉🙌 for jer. Fra Rosa og mor.

7 de outubro de 2024

Resposta da TUK

Hej Rosa og Mor. Jeg er ked af at høre at I havde problemer med at komme i gang, men glad for at vi fik det løst tilfredsstillende. Tak for jeres tålmodighed :) Når det er sagt, så tusinde tak for de rosende ord. De varmer en lille start-up's hjerte :) Vi ved nøjagtigt hvorfor I blev ramt af problemer, og de er nu løst i vores produkt. Endnu en gang tak for de rosende ord, og fortsat god fornøjelse med TUK :) Mange hilsner Kasper

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering

11 de setembro de 2024

Resposta da TUK

Tusinde tak for de pæne ord. Det glæder os at du er tilfreds med vores service og levering :) Mange hilsner Kasper fra team TUK

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik en af det bedste service i…

Jeg fik en af det bedste service i forbindelse med et køb at TUK højtaler og ombytning.

13 de setembro de 2024

Resposta da TUK

Tusinde tak for de rosende ord. Vi er glade for at du kunne bruge vores hjælp :) Mange hilsner Kasper :)

godt firma

God, hurtig og venlig ekspedition

12 de setembro de 2024

Resposta da TUK

Tak for de rosende ord. Vi er glade for at du er tilfreds, og vil ønske dig god fornøjelse med TUK :) Mange hilsner Kasper

Vi er begejstrede

Mest fantastiske kundeservice. Og vi er meget begejstrede for produktet. Vi har haft savnet de helt gamle lydbøger, så fedt at der er kommet noget alternativ, som endda er endnu mere genialt. Største anbefaling herfra

3 de setembro de 2024

Resposta da TUK

Tusinde tak for de rosende ord :) Det er super dejligt at høre at du er begejstret for TUK :) Vi savnede også selv den gamle lyt-og-læs oplevelse. Mange hilsner Kasper fra TUK

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg har prøvet og prøvet men kan…

Jeg har prøvet og prøvet men kan simpelthen ikke få det til at virke. Det tager ofte 20 min at skifte bog og jeg aner ikke hvad der går galt - det er trial and error hver gang. Så nu ligger produktet bare og samler støv...

3 de setembro de 2024

Resposta da TUK

Hej Rasmus. Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse. Jeg håber meget du vil kontakte os på support@tuk.dk eller på på kundeservice telefonen som du kan se via dette link: https://tuk.gorgias.help/da-DK - Så vil vi gøre alt vi kan for at afhjælpe dine problemer. Håber at høre fra dig, og ønsker dig en rigtig god dag :) Mange hilsner Kasper fra TUK

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tuk er et af de bedste produkter jeg…

Tuk er et af de bedste produkter jeg længe har købt. At kunne lytte til en historie enten alene eller sammen med mine piger giver hygge og nærvær. Det helt fantastisk når man selv har lidt svært ved at læse at stadig kunne give sine piger en eventyrlig oplevelse. Og kan tyk pause og snakke om historien hvis det nødvendig. Elsker alt ved dette.!

26 de agosto de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så mega smart man på få sekunder kan…

Så mega smart man på få sekunder kan give sit barns yndlings bog en stemme.

Kæmpe hit for både barn og jeg. 👏🏻♥️

21 de agosto de 2024

Resposta da TUK

Tak for din anmeldelse af TUK. Det sætter vi stor pris på. Dejligt det er et hit hos jer :D Mvh Catalina fra TUK

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God hjælp af kundeservice til at sætte…

God hjælp af kundeservice til at sætte højtaleren op.
Synes dog det er lidt dyrt og ikke særlig brugervenlig i opstarten af højtaleren.

7 de agosto de 2024

Resposta da TUK

Hej :) Mange tak for din feedback. Det sætter vi stor pris på. Du må meget gerne sende en mail til support@tuk.dk hvis du ønsker at dele lidt mere om din oplevelse med os.

Mange hilsner Catalina fra TUK

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Glæden ved bøger og gode fortællinger

TUK
Hurra igen kan en fysisk bog kombineres med lyd.
En oplæser stemme eller stemmen af en du har kær.
Et produkt som er let at bruge, kan tilpasses personlige behov

4 de junho de 2024

Kære Gurli. Tak for din besked. Det er nemlig så dejligt at vælge :D

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god service - genialt produkt

Super god service. Genialt produkt. Nemt at sætte op.

29 de maio de 2024

Resposta da TUK

Hej Britt. Det var da en super dejlig feedback at få :D Kort og lige til. Det kan vi lide at høre. Tak for tilbagemelding. Mvh Catalina fra TUK

Super tilfreds

Super tilfreds - nem hjemmeside at navigere i, nemt at bestille og hurtig levering.

1 de maio de 2024

Hej Line.

Det er vi glade for at høre at du synes :D Vi har forsøgt at gøre købsoplevelsen nemt, hurtig og ligetil. Tak for din anmeldelse af TUK.

Venlig hilsen Catalina fra TUK

Brugervenligt

Nemt, brugervenligt og god app.

16 de maio de 2024

Hej Kirstine

Tak for din anmeldelse. Skønt at du oplever et brugervenligt set up hos os. Det kan vi lide at høre :D

Rigtig god dag.

Catalina fra TUK

Hurtigt handel

Hurtigt handel, en glad søn.

24 de abril de 2024

Tak for feedback. OG skønt med en glad dreng :D

Kæmpe anbefaling

Vi er virkelig glade for vores TUK højtaler. Bøgerne med side-skift lyd har gjort, at mine børn på 3 og 5 år nu tilvælger bøgerne på alle tider af dagen, fordi de selv kan sidde og følge med i historien, uden at en voksen lige skal have tid til at læse op. TUK-højtaleren har også givet vores ældste en helt ny lyst til at lære, så nu kan han selv følge ordene med sin finger.
Virkelig en kæmpe anbefaling!

24 de abril de 2024
Avaliação não solicitada

Resposta da TUK

Hej Sara. Skønt at høre. Det er så dejligt at kunne samles om et produkt som tillader det digitale men undgår skærm. :D

Brugervenligt produkt

Brugervenligt produkt og super søde folk ved TUK, da jeg havde nogle spørgsmål.
Godt udvalg af bøger!!

16 de abril de 2024

Resposta da TUK

Hej Camilla. Tak for beskeden og din anmeldelse af TUK. Vi vægter super højt at hjælpe vores søde kunder så det er dejligt du har følt dig hjulpet med dine spørgsmål. :D

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais