Er werd een deskundig advies gegeven over hoe mijn tafel het beste kon worden behandeld, en deze behandeling is ook inderdaad zo uitgevoerd, met als gevolg: een uitstekend resultaat. En daarbij een... Ver mais
A skilled carpenter who loves what he does! His passion for his work shows through in his knowledge, skill and attention to detail. A personal service, great communication, ideas and advice. He liste... Ver mais
We wilde graag onze oudbollige eetkamer stoelen in een modern jasje steken. Na veel rond bellen met diverse meubelmakers, durfde niemand de uitdaging aan maar uiteindelijk zijn we bij Gerald terech... Ver mais
Onze bank was stuk, Gerald heeft hem op een creatieve wijze voor een redelijke prijs gerepareerd. Zeker een aanrader als je een meubelstuk hebt wat gerepareerd moet worden.
Als ambachtelijk meubelmaker en (antiek)restaurateur werk ik met toewijding aan het met kwaliteit vervaardigen, herstellen en restaureren van meubelen, Tevredenheid van de klant en respect voor natuur en milieu staan hierbij voorop. Duurzaamheid in het kwadraat. Aandacht en respect voor natuur en milieu, het maken degelijke kwaliteitsmeubelen en kwalitatief goede restauraties van bestaande meubelen, aandacht voor een goede relatie met klanten en leveranciers waarin fijn persoonlijk contact belangrijk is. De meubelmakerij is gevestigd in Berlicum en ik woon in Den Bosch. Ik kan zowel bij u thuis als in de werkplaats aan uw meubels werken.
Nederhof 7G, 5258CB, Berlicum , Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
De meubelman is een zeer arrogante man als het gaat om afspraken en communicatie. Op apps reageerd meneer helemaal niet. En doet alles via mijn vrouw. Afspraken komt meneer niet na en zijn voorwaarden veranderd hij waar je bij staat.
Ik doe nooit geen zaken meer met deze man. Echt super slecht
Uw meubelmaker is een voorstander om oude meubels een nieuw leven te geven. Een echte professionele vakman. Hij geeft goed en eerlijk advies, is vriendelijk en denkt mee. We zijn heel tevreden!

Resposta da Uw Meubelmaker
Voor het echte meubelmakerswerk ga ik naar Gerald! Ook een fijn persoon!

Resposta da Uw Meubelmaker
Wij zijn zeer tevreden over de verrichte werkzaamheden. Onze gerenoveerde meubelen zien er weer uitstekend uit.

Resposta da Uw Meubelmaker
Hij heeft geleverd wat hij beloofd had en van een hele mooi kwaliteit. Je kunt zien dat hij het hout met zorg heeft bewerkt en er alles aan gedaan heeft om aan de verwachtingen te voldoen.

Resposta da Uw Meubelmaker
Een duidelijk vakman; zeer tevreden over meerdere reparatieklussen die we door deze ondernemer hebben laten uitvoeren. Communiceert prettig en is flexibel en denkt mee in de planning.

Resposta da Uw Meubelmaker
De eerste kennismaking verliep zeer vriendelijk en begripvol. Daarnaast werd een uitgebreid advies gegeven en een goed voorstel gedaan. Op redelijke termijn werd de opdracht tot renovatie van onze massief eikenhouten tafel uitgevoerd. Niet geheel zoals wij ons hadden voorgesteld maar na uitleg van onze gedachtegang en die van de meubelmaker werd de tafel opnieuw behandeld met een zeer goed resultaat. Wij zijn zeer positief over de werkwijze, verzorging, communicatie en het meedenken.

Resposta da Uw Meubelmaker
Heel professioneel en vakkundig, en daarnaast ook nog eens erg vriendelijk in het contact. We zijn heel tevreden!

Resposta da Uw Meubelmaker
Vakmanschap. Communicatie over doorlooptijd kon nog iets beter. Dan was het 5 sterren

Resposta da Uw Meubelmaker
De meubelmaker (Gerard) gaf een heel duidelijk advies over wat zinvol was om te restaureren en gaf aan dat meer restauratie werkzaamheden te veel zouden kosten in verhouding tot de waarde van de stoel. Stoel is volgens afspraak netjes opgeknapt. Wij zijn tevreden met het uiteindelijke resultaat.

Resposta da Uw Meubelmaker
Veel aandacht voor de persoonlijke wensen. Duidelijke uitleg over wat mogelijk is en wat niet. Goede prijs kwaliteit, uitstekende service.

Resposta da Uw Meubelmaker
Goed bereikbaar via whatsapp, duidelijk antwoord.
Tafel is wel best lang weg geweest.

Resposta da Uw Meubelmaker
Restauratie van een oude grenen tafel is geheel naar wens uitgevoerd. Prima overleg en buitengewoon vriendelijk.

Resposta da Uw Meubelmaker
Duidelijk en eerlijk advies. Prima werk afgeleverd. Tafel kan weer jaren mee.

Resposta da Uw Meubelmaker
Tafel kleiner laten maken. Netjes gedaan. Uiteindelijk zou de rekening hoger worden door verkeerde inschatting van het aantal uren door de meubelmaker. In onderling overleg uitgekomen.

Resposta da Uw Meubelmaker
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.