Vandekooydealeroccasions

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Iemand nog contact met cheryl of iemand anders ? We hebben nog steeds geld tegoed , en na vele beloftes nog steeds niets ontvangen. Vandaag erachter gekomen dat het telefoonnummer van cheryl n... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

In december een Kia Sportage gekocht. Bleek dat de bagagehouder hoes te ontbreken (rolhoes om kofferbak af te schermen). Nieuwe zou 400 kosten. Via marktplaats zgan 2e hans gevonden. Toezegging gekreg... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

In Augustus een Opel Mokka gekocht, in de weken erna diverse klachten, sommige klachten werden verholpen en andere bleven zich herhalen. Wij hadden geen goed gevoel meer bij deze auto. Vandaag een ges... Ver mais

Informações de contato

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

In mei 2021 een Mini CooperS Countryman…

In mei 2021 een Mini CooperS Countryman gekocht voor een behoorlijk bedrag, met 3 keer APK vooruit betaald. Mocht je naar je eigen garage gaan en bij reparatie werden de materiaalkosten vergoed. Bij mijn eerstvolgende APK kwam mijn eigen garage erachter dat de auto finaal in elkaar heeft gezeten aan de voorkant, en de boel provisorisch was hersteld. Toen ik verhaal wilde halen bleek dat ze failliet waren, en zag ik al die slechte reviews voorbij komen. Had ik die maar eerder gezien. Die auto daar hebben zo mee gerommeld, dat er nu nog steeds weer nieuwe dingen naar boven komen. Wat ik al heb uitgegeven aan die auto komt aardig in de buurt van de aankoopprijs. Deze mensen mogen gewoon niet doorgaan met mensen belazeren!! Ik zie dat ze nu ergens anders weer bezig zijn, wat mij heeft doen besluiten om alsnog een review te schrijven. WEES GEWAARSCHUWD!! TRAP ER NIET IN!!

26 de outubro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Iemand nog contact met cheryl of iemand…

Iemand nog contact met cheryl of iemand anders ?
Vandaag erachter gekomen dat het telefoonnummer van cheryl niet meer bereikbaar is.
Op mail wordt ook niet gereageerd.
Cheryl hartstikke bedankt voor je loze beloftes.
Ik hoop dat je zelf ook zoiets meemaakt en lekker aan t lijntje wordt gehouden.

4 de outubro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kia sportage gekocht met ruim 85 dzd km…

Kia sportage gekocht met ruim 85 dzd km op de teller. auto zou onderhoud krijgen (voor betaald) bij Kooy, bedrijf foetsie maar namen wel telefoon op? Nu 1,5 jaar later is duidelijk dat de moter veel en meer km heeft gedraaid. Kosten 5200 euro!! Gladde praatjes oplichters dus.

21 de novembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Al meer dan 1,5 jaar op m'n geld aan t…

Al meer dan 1,5 jaar op m'n geld aan t wachten.
Steeds wordt er beloofd dat er betaling zal volgen.
Voor de inval is altijd alles netjes afgehandeld en zeer tot tevredenheid.
Nu reageerd men zelfs niet meer, terwijl ik 5 jaar garantie zwart op wit heb staan

20 de novembro de 2023

Bak ellende

Na maanden mailen, nog steeds geen antwoord.
Men belooft “zo snel mogelijk” te helpen.
Al verschillende mails verstuurd, maar nog steeds geen antwoord. De eerste hulpmail is zeer vriendelijk, tot men zou moeten gaan betalen.
Bij mijn aankoop van mijn Kuga kreeg ik onderhoudt + APK gratis bij de eerst volgende keer, bij een zaak bij mij in de buurt. Nu is de tijd aangebroken maar een antwoord op mijn mails, ho maar!
Mooie praatjes wanneer ze een auto willen verkopen, tot op het punt dat je ze nodig hebt. Fijn dat dit wel zwart op wit geschreven stond. Zullen we hiermee maar naar een advocatenbureau gaan? 😁

1 de outubro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Veel tijd vergeefs via App en…

Veel tijd vergeefs via App en Marktplaats kwijt geweest over een door hen aangeboden Volvo. Men vermeld "dealer-onderhouden"maar er is niets qua documentatie aanwezig en verder is men niet van plan te gaan nabellen. Hen gewezen hierop want misleiding, boze reactie. Referentiesop andere sites zullen vrienden zijn vermoed ik, hier staan geheel andere en terecht !

12 de agosto de 2023

SLECHTSTE BEDRIJF OOIT

Hier een auto gekocht, waarbij alles mogelijk was totdat we hadden betaald. Waren mooie beloftes gedaan, maar nooit nagekomen.

Heb de Ford Focus 1.0 EcoBoost nu sinds iets langer dan een jaar en al gauw begon er een motorstoring te komen. Dit was de katalysator en moest vervangen worden. Nog geen paar maanden later weer motor storing en blijkt cilinder 1 een fout te geven. Na veel geprobeerd te hebben bleef de auto bij een koude start problemen te houden en blijkt nu dat er een hele nieuwe motor in moet.

Auto had bij aankoop nog geen kenteken bewijs dus kon niks opzoeken. Achteraf na aankoop kon ik het kenteken wel natrekken en blijkt mijn BPM extreem laag te staan op maar €19 en blijkt het een import auto te zijn , waarvan bij de verkoop werd gezegd dat het niet zo was.

Door dit alles twijfelen we ook of nja onderhand twijfelen we daar niet eens meer over dat de KM-stand toen ik hem kocht (52.000) ook niet klopt. Er is ook geen onderhoud geschiedenis boekje bij geleverd , wat zogenaamd bij het ophalen van me auto er wel bij zou zitten, maar die was kwijt en zouden ze later nog opsturen.

DIT ZIJN/WAREN OPLICHTERS. Ze zijn niet voor niks ineens permanent gesloten en van de aardbodem verdwenen.

4 de julho de 2023

BOOS!

2 jaar terug een mini gekocht, waarbij geen onderhoud is gepleegt. Inmiddels zo'n 4000 euro kosten gehad, van zoals versleten remschijven 4 nieuwe banden, waterpomp, nieuwe dynamo, nieuwe contact slot, de keringen waren versleten waardoor de auto olie lekt en de multiriem elke keer knapte. Boekjes kloppen niet, bougies waren zwart en afgesleten. Auto zonder onderhoud gekocht daardoor krijgen we er nu nog maar 5000 euro voor teug auto heeft ons 16000 gekost 11000 verlies in 2 jaar tijd.

5 de fevereiro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Auto gekocht met een melding

In 2021 een opel mokka gekocht van bouwjaar 2019 die we nu wilden inruilen. Echter geen enkele (opel) dealer wil de auto hebben ivm een melding. De auto blijkt bij import 75% te zijn afgeschreven wat inhoud dat er iets grondig mis moet zijn geweest. We balen hier ontzettend van. We zitten nu met een auto die we verplicht zijn af te rijden omdat niemand deze wil in ruilen. Ons onderbuikgevoel is daarmee bevestigd dat het oplichters waren. Ga er dus niet mee in zee!!!!
We zouden graag in contact komen. Laten zij de auto maar ophalen en ons het aankoopbedrag terugstorten zodat we op zoek kunnen naar een andere auto die we wel op termijn kunnen inruilen.

23 de junho de 2023
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Eindelijk is het dan nog goed gekomen.

Eindelijk is het dan nog goed gekomen.
We heb gekregen waar wij recht op hadden.
Het ging niet om een heel groot bedrag, maar toch.........
Het is meer dan 2 jaar geleden dat wij een probleem hadden met dit autobedrijf.
Maar Cheryl heeft het dan toch nog allemaal geregeld.
Wij zijn er uiteindelijk blij mee en kunnen dit nu afsluiten.

17 de abril de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Afspraak gemaakt voor proefrit auto…

Afspraak gemaakt voor proefrit auto stond klaar konden zo instappen en rijden na terug komt viel onze oog op een andere auto en was geen probleem de auto werd vanachter naar voren gereden en mochten proef rijden deze kuga hebben wij gekocht ik ben zeer te spreken over dit bedrijf bedank voor de goede service en tot volgende week.

3 de abril de 2023

Oplichters op alle fronten

Oplichters op alle fronten. Nu helaas opnieuw in bedrijf in Alkmaar onder de naam Kloos Dealer Occasions! Andere naam, dezelfde oplichters. Kilometerstanden terugdraaien onderhoudsboekjes vervalsen, schade auto’s, etc etc. Dus pas maar op, van de Kooy is er dan niet meer maar Kloos Dealer Occasions Alkmaar is een waardig opvolger!

5 de março de 2023
logotipo da Vandekooydealeroccasions

Resposta da Vandekooydealeroccasions

Beste Fred,

Hoe komt u erbij dat wij Kloos Dealer Occasions zijn geworden? Ik ken dit bedrijf helemaal niet.
Wij verkopen helemaal geen auto's meer. Wij zijn per mail te bereiken voor mensen met wie wij nog wat af te handelen hebben zoals APK's en beurten e.d.

Van de Kooy dealer occasions

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Auto gekocht en erna nooit meer contact…

Auto gekocht en erna nooit meer contact gehad met het bedrijf. Het bedrijf gaf er garantie bij maar dit heb ik nooit meer teruggezien. Ondertussen al duizenden euro’s verder aan onderhoud. Ook bleek de kmstand niet te kloppen.
Oplichters

15 de abril de 2022
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goed opgelost

Na vele mails te hebben verstuurd, met het verzoek om de nota te betalen van een reparatie elders van onze auto,is dit vandaag voldaan,hier zijn wij blij mee,dus zo kan het ook.

23 de março de 2023

Opgelicht in kilometerstand

Op 6 november 2020 een ford gekocht via deze dealer. Al snel kwamen we erachter dat de auto uit Zwitserland was geïmporteerd. Toen ik daarnaar vroeg was dat allemaal niet zo spannend. 2 onderhoudsbeurten beloofd. Bij de tweede kregen we geen contact meer. Enkele malen gebeld en gemaild. Geen contact. Toen naar Ford dealer gebracht. Daar bleek dat er flink was gesjoemeld met kilometerstand. We hadden hem gekocht met zogenaamd 62.000. Bij de ford dealer bleek dat de auto in dec 2019 al 110.000 op de teller had. Dit is gewoon oplichting mensen. Bij dit aankaarten nooit meer gehoor gekregen. Telefonisch niet, per mail niet, per brief niet. Nu is onze distributieketting kapot. Afgelopen weekend. Dit zou nog lang niet zijn gebeurd bij de kilometer stand die ze beloofden. We hebben dus gewoon en onze goede auto ingeruild (een nieuwe Up) en al ons bijgelegde geld weggegooid. En nu kost vervangen minstens 2200€. We ondernemen nu stappen in een aanklacht. Als iemand tips of tricks hierin heeft. WELKOM! Dus als er nog wel enigszins verkoop actief is. KOOP HIER NIET

21 de março de 2023

BPM fraude

Een BPM van nog geen 50 euro op een ford kuga. Als de BPM zo laag zou zijn op basis van een taxatie rapport dan had de auto in elkaar hebben moeten zitten.
Ik weet de ins en outs zeker wel, helaas alleen te laat voor ons toen wij de auto kochten.

Toen wij de auto kochten al problemen. Uiteindelijk met heel veel moeite is het gemaakt.
Nu met de verkoop van de auto blijkt er gesjoemeld te zijn met de BPM. (Verkocht ivm aankoop 2 kleinere auto's)
Duidelijk dus fraude gepleegd, iets waar ze om bekend staan inmiddels.

5 de março de 2023
logotipo da Vandekooydealeroccasions

Resposta da Vandekooydealeroccasions

Beste Kim,

Wij staan zeker niet bekend om fraude! Volgens mij weet u de ins en outs niet van wat er gespeeld heeft.
Voor uw informatie: Er is zeker niet gesjoemeld met de BPM.
De BPM aangifte loopt via een taxatiebureau. Je mag op verschillende manieren aangifte doen bij de belastingdienst v.w.b. de BPM.
In uw geval is er een taxatierapport opgemaakt en op basis daarvan bepaald de belastingdienst het BPM bedrag.
Volgens mij is hier geen speld tussen te krijgen!

Lage BPM heeft 9 van de 10 keer helemaal niets met schade te maken
Het heeft ook met accessoires te maken. Deze kunnen later toegevoegd zijn. Of wat krasjes e.d.
Mag ik vragen hoe u de ins en outs weet dan? Bent u erbij geweest? Als u het alleen uit de media heeft, dan heeft u een verkeerd beeld. U moet niet alles geloven wat de media schrijft. Daar zijn volgens mij talloze voorbeelden van (kijk maar naar de bn-ers die aan de schandpaal genageld worden!)