Vandekooydealeroccasions

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

In mei 2021 een Mini CooperS Countryman gekocht voor een behoorlijk bedrag, met 3 keer APK vooruit betaald. Mocht je naar je eigen garage gaan en bij reparatie werden de materiaalkosten vergoed. Bij m... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Iemand nog contact met cheryl of iemand anders ? We hebben nog steeds geld tegoed , en na vele beloftes nog steeds niets ontvangen. Vandaag erachter gekomen dat het telefoonnummer van cheryl n... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

In december een Kia Sportage gekocht. Bleek dat de bagagehouder hoes te ontbreken (rolhoes om kofferbak af te schermen). Nieuwe zou 400 kosten. Via marktplaats zgan 2e hans gevonden. Toezegging gekreg... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

In Augustus een Opel Mokka gekocht, in de weken erna diverse klachten, sommige klachten werden verholpen en andere bleven zich herhalen. Wij hadden geen goed gevoel meer bij deze auto. Vandaag een ges... Ver mais

Informações de contato

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Goed nieuws?

Goed nieuws ?

Gaat Van de kooy verder in Den Haag? Bij de KVK en Google staat een nieuw adres vermeld, en het pad in Opmeer staat in de verhuur.

Nieuwe adres Van De Kooy Dealer Occasions Opmeer
Oder 20
2491DC DEN HAAG

Misschien kunnen jullie hier meer duidelijkheid over geven? en jullie klanten op de hoogte stellen.

28 de setembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen reacties op mails...

Beste Van de Kooy,

Zouden jullie zo vriendelijke willen zijn een keer mijn mails te beantwoorden? Ik wacht inmiddels al 2+ maanden op reactie...

Update 3okt: Nog steeds geen contact met Van de Kooy. Op de site staat dat we binnen 1 a 2 werkdagen een reactie zouden moeten krijgen, nog één van de vele loze beloftes die tot dusver gemaakt zijn, het lijkt erop dat je als klant niks waard bent. Geen garantie en geen contact...

27 de setembro de 2022

Vd Kooy niet betrouwbaar

Update 9 jan: uiteindelijk is de condensor gemaakt en betaald. Eerst zou Nick dat doen maar toen we bij de gehuurde garage kwamen was hij er niet; bleek ziek te zijn. Na contact met Cheryl kregen we via mail toestemming om de condensor bij onze eigen garage te laten maken. Dit gedaan in november. Na wat mailtjes en telefoontjes is het bedrag in 2 x nu uiteindelijk terug betaald.
Het verdient niet de schoonheidsprijs maar uiteindelijk komen ze toch de garantie na. We hebben nog een jaar garantie en een grote beurt tegoed; ik hoop echt dat dit beter gaat verlopen want dit is niet makkelijk en prettig zaken doen.

Update 28 sep: Een review plaatsen lijkt te helpen…ik heb een mail ontvangen…het zou heel erg druk zijn.
Afwachten maar…

Eind vorig jaar een auto gekocht, daarna diverse problemen met de auto gehad die na veel bellen, mailen en langsgaan uiteindelijk opgelost zijn. Nu problemen met een defecte condensor welke onder garantie gemaakt zou worden…na enige, soms ongemakkelijke, mailwisseling zou ik gebeld worden voor een afspraak. Dit wordt beloofd sinds eind augustus maar tot op heden weer nul op rekest…Nick vd Kooy is telefonisch niet bereikbaar, reageert niet meer op mail, en het pand in Opmeer waar we de auto gekocht hebben staat leeg.
Weet iemand of ze nog ergens gevestigd zijn en waar?? Of heeft iemand een telefoonnummer?? Ik zou het graag ontvangen. Ik kan geen emailadres invullen maar zit op messenger (José Bruijn)

27 de setembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beste mensen,zoekt u een leuke auto…

Beste mensen,zoekt u een leuke auto voor een aantrekkelijke prijs,KOOP DIE NIET BIJ VD KOOY,ze kopen schade auto's op die amateuristisch opgekalefaterd worden.Als de klant eenmaal in hun oplichtersweb zit kom je er niet meer uit.Afspraken komen ze niet na.DOE HET NIET.
De auto die mijn dochter bij vd kooy kocht is aan de buitenkant een "pareltje" ,maar technisch is het een afgang.
Alles geprobeerd om het goed te krijgen maar je wordt constant aan het lijntje gehouden,uitstel,personeel ziek,onderdelen zijn zoek,reparaties vallen duurder uit,etc etc.
vd kooy wieringerwerf is een bedroevend slecht bedrijf.

DOE ER GEEN ZAKEN MEE!!!
Beste mensen ,
Ik ben er op geatendeerd door desbetreffend bedrijf dat zij niets (meer) met vd Kooy te maken hebben.
Welnu dat is gedeeltelijk waar,vd Kooy Opmeer is opgedoekt na ontdekte malversaties.
Het bedrijf heet nu Autohome gevestigd aan de havenweg in Wieringerwerf.
Aldus hier mijn verhaal,
Zoekt u een leuke auto voor een aantrekkelijke prijs,KOOP DIE NIET BIJ AUTOHOME WIERINGERWERF,ze kopen schadeauto's op die amateuristisch opgekalefaterd worden
Als u als klant in hun oplichtersweb zit kom je er niet meer uit.Afspraken komen ze niet na.DOE HET NIET.
De auto die mijn dochter bij (vd kooy) Autohome Wieringerwerf kocht aan de buiten kant een "pareltje" maar technisch is het een afgang.
Alles geprobeerd dit goed te krijgen maar je wordt constant aan het lijntje gehouden,uitstel,personeel ziek,onderdelen zoek,reparaties vallen duurder uit,etc,etc.
(vd kooy) Autohome Wieringerwerf (Het is zelfde personeel als in Opmeer)is een bedroevend slecht bedrijf,bij dit bedrijf een auto kopen =je bankrekening slopen.
DOE ER GEEN ZAKEN
VDKOOYAUTOOCCASIONS oftewel Autohome havenweg 6 te Wieringerwerf,gezamenlijke gedupeerden gaan gerechtelijke stappen overwegen vanwege in gebreke blijven bij volgens afspraak niet uitgevoerde reparaties. AUTOHOME WIERINGERWERF is onbetrouwbaar en blijft in gebreke.

13 de setembro de 2022

Update:

Autohome is niet van de Kooy. Nooit geweest ook. Als u een klacht heeft voor autohome, dan moet u hun op de hoogte stellen en niet van de Kooy
Ik zou u graag willen helpen, daarom vraag ik u een mail te sturen, mits u de auto bij Van de Kooy heeft gekocht
Beste,

Waar heeft uw dochter een auto gekocht?
Van de Kooy Wieringerwerf bestaat namelijk niet.
Kunt u mij een mail sturen op info@vandekooydealeroccasions.nl

Van de Kooy dealeroccasions

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Heb eind december 2021 ook een auto…

Heb eind december 2021 ook een auto gekocht met 1 jaar garantie auto is in maart zomaar voor de stoplicht uitgegaan en start niet meer kooy gebeld reageert niet meer de moter is moet vervangen worden kost mij heel veel geld ik zoek hiervoor een oplossing...

31 de março de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lees dit voordat u een auto koopt bij van de Kooy

Eind 2021 heb ik een auto gekocht bij van de Kooy met 1 jaar garantie. In april dit jaar bleek er iets mis te zijn met de motor wat er uiteindelijk toe geleid heeft dat de complete motor vervangen moest worden. Dit heeft ontzettend veel geld gekost en ik heb bij van de Kooy meerdere malen gevraagd of we tot een oplossing kunnen komen. Want ik heb immers garantie. Maar van de Kooy komt zelfs niet met een voorstel. Ze reageren op het moment niet op een enkele vorm van communicatie en laten mij als klant gewoon met mijn probleem zitten. Garantie beloftes zijn zo compleet waardeloos want ze worden niet nagekomen. Dus mijn advies aan eenieder, zoek a.u.b. een betrouwbare garage en maak niet dezelfde fout als ik.

21 de dezembro de 2021

Beste Jaap,

Ik kan u mail niet vinden. Kunt u deze opnieuw sturen zodat we tot een oplossing kunnen komen?

Vriendelijk geholpen

Na een tijd toch een afspraak weten te maken voor de werkplaats. Kan niet anders zeggen dan dat ik vakkundig en uiterst vriendelijk ben behandeld. Krijg tijdens het wachten zelfs koffie en een lekker broodje

5 de setembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Keurig opgelost

Had problemen met me auto vd kooy netjes geholpen door nick topper!!!goed overleg gehad en netjes opgelost ga normaal met de firma in zee dan behandelen ze je gewoon netjes wederzijds respect 👍👍👍👍

1 de setembro de 2022

Bedankt John!

Ga niet me ze in zee

Ga niet me ze in zee! Ze belazeren je.
Vorig jaar een auto gekocht. Een hoog bedrag aanbetaald omdat het nog van een kenteken moest worden voorzien. Auto werd 1 maand na overeengekomen datum afgeleverd na vele belletjes,stress en mails. Onderhoud/apk en onderhoudsboekje door v/d Kooy beloofd bij levering, niet meegekregen. Blijkt nu ook dat apk bij aanlevering niet correct was uitgevoerd. Dat is gebleken tijdens de apk bij een Ford garage. Ford garage gaf meerdere punten aan die aangepast moesten worden voordat het door de apk heen kon. Ook een bedrag van €500 aanbetaald voor onderhoud en apk. Afspraken konden zij niet nakomen waardoor ik nu ook nog eens €500,- kwijt ben. Slechte zaak.

31 de agosto de 2022

Beste Ka,

De APK moet wel goed zijn geweest bij aflevering. Daar kan niet mee gesjoemeld worden, omdat het RDW steekproeven neemt. Doen wij de APK niet goed en we krijgen een steekproef, dan ben je je licentie kwijt.
U heeft naar zeggen € 500 betaald voor onderhoud en APK. U had gewoon een afspraak kunnen laten inplannen bij ons via werkplaats@vandekooydealeroccasions.nl

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Radiostilte bij van de Kooy! Nog steeds geen oplossing.

Sinds 11 juli radiostilte bij van de Kooy.
Heb zelf in de tussentijd 4 mails gestuurd met de vraag of er een oplossing kan komen voor het verkopen van een auto zonder onderhoudshistorie/boekje terwijl wel beloofd was door de verkoper dat alles aanwezig was.

Er leek schot in de zaak te zitten toen Cherly actief met mijn mailtjes bezig was. Echter toen bevestigd werd dat de onderhoudshistorie inderdaad niet meer aanwezig was en er een oplossing moest komen in de vorm van een financiële compensatie (mijn auto is natuurlijk minder waard/verkoopbaar nu ik hier niet over beschik) stopte het contact volledig.

Er wordt door Cherly nog wel op trustpilot gereageerd. Het lijkt er dus op dat het contact met opzet is gestopt. Absoluut geen fijne manier om tot een oplossing te komen. Zo ga je niet met klanten om die dingen zijn voorgelogen. Problemen zoals dit hoor je netjes op te lossen, jullie beloven immers wat aan de klant.

Ik hoop dat jullie nog spoedig met een oplossing komen.

Update:
@Iedereen: Onderaan de streep komt het er op neer dat letterlijk iedereen tegen dezelfde frauduleuze en sketchy oplichtingspraktijken van van de Kooy aan loopt. Kilometerstanden die worden terug gedraaid, onderhoudsboekjes die worden vervalst, technisch slechte autos bewust verkopen, en zo'n slechte service dat heb ik nog nooit van me leven heb meegemaakt. Ze hebben vooral veel praatjes en ze kunnen je goed aan het lijntje houden. Mensen, ga niet met deze partij in zee! Het zijn namelijk echt een smerige honden.

Hopelijk worden ze hard aangepakt in de rechtzaal.

PS: Enne Cheryl, ik heb geen Ford bij jullie gekocht, maar een Opel ;) je bent in ieder geval weer goed op de hoogte!

30 de agosto de 2022

Beste Maikel,

Er is geen radiostilte. Ik kom niet verder met u. Ik heb u al verteld dat wij uw boekje niet hebben. U heeft de onderhoudshistorie bij de Ford opgevraagd. Dat moet voldoende zijn om uw auto te kunnen verkopen. De Ford garage kan wel stellen dat uw auto € 1000 minder waard is hierdoor, maar dat zien wij anders. U heeft een sluitende historie gekregen van de garage t/m 2019. Daarna is uw auto blijkbaar niet meer bij een dealer geweest.
Ik kan u hiervoor toch geen € 1000 gaan vergoeden...

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Keurig en snel opgelost

Van de week langs geweest bij Nick vd Kooy, Uiterst vriendelijke en professioneel te woord gestaan en het probleem wat ik had en waar meerdere garages niet uitkwamen had hij binnen een uur opgelost. Ik lees ook wel eens wat mindere reviews over Nick zelf, ik kan niet anders zeggen dat ik zwaar respect heb voor de man. staat er volgens mij alleen voor in de zaak vd Kooy en is aan het sleutelen terwijl in een uur minstens 30x zijn telefoon gaat waarin iedereen vraagt om zijn mening en oplossingen.

Mijn tip gun ze wat tijd om de achterstand in te halen en dan komt het vast goed.

Nick bedankt man!!

28 de agosto de 2022

Beste Cas,

Ik zal uw lovende woorden doorgeven aan Nick.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Komen afspraken niet na!

*update* ik ben vandaag gebeld en het resterende bedrag is overgemaakt

In april 2021 heb ik hier een auto gekocht met aanvullend pakket: te weten 2x APK en 2x Onderhoud voor €500,- extra.
Ik heb een Ford Kuga gekocht, de boekjes mocht ik niet zien, die lagen in de kluis, maar mij werd verzekerd dat hij goed was onderhouden en de kilometerstand klopt. Auto werd vervolgens, te laat, afgeleverd zonder boekjes! Via Ford kon ik het onderhoud en de kilometerstand nog traceren, anders had ik de aankoop geannuleerd. Auto zou gepoetst en gepolijst worden afgeleverd, dat is niet gebeurd.
Tevens werd de eerste APK en onderhoudsbeurt (waarvan de vraag is of die is uitgevoerd) al van die 2x afgehaald bij aflevering. Omdat ik op bijna 2u rijden van Opmeer woon, kon ik in overleg de 2e APK en beurt hier in de buurt laten uitvoeren (maar mocht niet bij de Ford dealer). Dat heb ik gedaan en vervolgens wordt na tig keer bellen, mailen, aangetekende brieven en al 2 maanden contact met Cheryl slechts €250,- overgemaakt en ondanks diverse toezeggingen heb ik de overige €388,55 nog steeds niet ontvangen.
Ga niet met hen in zee!

21 de agosto de 2022

Teruggedraaide kilometerstand

Ook wij hebben hier ooit een auto gekocht. Nadat we de auto gekocht hadden gekocht zijn we erachter gekomen dat de kilometerstand met minstens 100000 km terug gedraaid is. Nadat we hier een melding van hebben gemaakt konden we onze auto terug brengen en ons aankoopbedrag terug krijgen.

Nu ik alle reviews lees hieronder dan kan het bijna geen incident zijn geweest dat de kilometerstand is terug gedraaid. @ bouncer: Een financiële compensatie is leuk maar je verkoop je auto natuurlijk nooit meer. De enige oplossing is de auto terug nemen en mensen het aankoopbedrag terug geven zodat deze mensen een ''eerlijke'' auto ergens kunnen aanschaffen.

19 de agosto de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ook ik hoop op antwoord op mijn emails :(((

Ook ik hoop echt dat er eens gereageerd wordt op mijn emails. :(((
@Cheryl, hoe zit het ermee?
-Alex K.

Update 8 September: weken lang geen antwoord, niet hier, niet op emails.
@Cheryl, zijn jullie mij vergeten?

18 de agosto de 2022

Moedeloos

Dagen, weken, maanden verder. Nog steeds vol verbazing hoe dit ons is overkomen. Prachtige auto, maar inmiddels ook heel wat € verder om ook daadwerkelijk een goede auto bij huis te hebben.

Even contact geweest met Nick. Kreeg weer wat hoop, maar dit was voor korte duur.
Vandaag weer een mail gestuurd met een factuur.

Fijn om te lezen dat er ook positieve ervaringen zijn, maar hier kan ik mij tot nu toe nog lange na niet bij aansluiten!!

Voor nu nog steeds mijn advies; GA NIET MET VD KOOY IN ZEE!!

11 de agosto de 2022

Beste Mariska,

Ik heb u een mail gestuurd.

Goede afhandeling.

Ten eerste wil ik beginnen met het zeggen dat ik totaal niks met het bedrijf van doen heb, ik vul zelfs de suiker niet aan. Ik heb in oktober een Ford Focus daar gekocht met garantie. Alles wat we besproken hadden zijn ze nagekomen. Echter na een paar maanden kreeg ik wat koelvloeistof problemen. Via mail contact gezocht met Nick. Na wat mail verkeer met Nick en de oorzaak achterhaald te hebben, heeft Nick een garage gevonden waar het probleem verholpen is zoals omschreven in de garantievoorwaarden.

Groet Roy

1 de agosto de 2022

Boeven!! Oplichters!! Criminelen!!

We dachten een mooie auto gekocht te hebben. Blijkt de km stand teruggedraaid. Motorlampje brand, stuurbekrachtiging stuk, Slaat soms plots uit....
geen reactie, helemaal niks...
Ik sluit me graag aan bij groeps app voor ervaringen andere info gedupeerdevandekooy @ gmail . com

27 de julho de 2022

Beste,

Kunt u een e-mail sturen? U post met de naam gedupeerde. Daarmee kan ik u niet opzoeken in ons systeem.

Cheryl
Van de kooy dealer occasions