Er is na het zetten van de handtekening veel mis gegaan. Veel ms gegaan. Teveel om dit te vernoemen. De verkoopster heeft dit toegegeven en bij het afleveren van de auto dit geprobeerd goed te maken.... Ver mais

Veja o que dizem as avaliações
Over F ord Nederland ben ik niet te spreken! Maken fout op fout. Gelukkig heeft van Mossel Herten elke keer geprobeerd de fouten op te lossen door een passende oplossing voor te stellen waar ik super... Ver mais
Onze beste gezinskeuze. Verkoper heeft me indertijd de auto verkocht die het beste bij mijn wensen paste. De auto heeft daardoor een meerwaarde gekregen waar ons hele gezin inclusief onze hond plezi... Ver mais
Ontzettend professioneel en eerlijke zakenlui. Nieuwe auto besteld, en erg duidelijk en transparant bij het samenstellen. Alle tijd genomen en genoeg uitleg. Ook erna aantal keer in contact geweest o... Ver mais
Detalhes da empresa
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Informações de contato
Sodaweg 3, 6049 CM, Herten, Nederland, Holanda
- 0475 316 161

Profiteer nu van topdeals!
Alle reparaties goed uitgevoerd.
Er is na het zetten van de handtekening…
De verkoopster heeft dit toegegeven en bij het afleveren van de auto dit geprobeerd goed te maken. Dit is deels gelukt, maar het vertrouwen is er jammer genoeg niet meer.
Vriendelijke ontvangst
Vriendelijke ontvangst, goede service en prijs. Snel geholpen.
2x terugbelverzoek niet teruggebeld
2x een verzoek achtergelaten wederom niet teruggebeld. Wat een balletent
Vriendelijke niet opdringerige…
Vriendelijke niet opdringerige verkoopster die de tijd nam om alles door te nemen.
100% tevreden
Erg prettig ontvangst met vriendelijke medewerkers achter de servicebalie. Werkzaamheden worden snel en professioneel uitgevoerd.
Onderhoud netjes volgens afgspraak
Altijd goed, kleine beurt en APK
Zeer prettig geholpen en geen vraag is te veel. Ze zoeken het graag voor je uit. Weer een kleine beurt en APK, kunnen weer vooruit.
Zeer slecht informatie over o.a…
Zeer slecht informatie over o.a terugroep acties
Goede ervaring geheel op het conto van…
Goede ervaring geheel op het conto van Juul Smeets. Deskundig advies. Communicatief sterk - geen ‘gladde praatjesmaker’ zoals veel van zijn collega’s elders- Komt afspraken na.
Mooi bedrijf
een zeer gewaardeerd bedrijf je wordt er vriendelijk behandeld en snel geholpen ,en voor advies voorzien
omdat er bij problemen altijd een…
omdat er bij problemen altijd een klantvriendelijke oplossing wordt gezocht
Zeer tevreden over de vriendelijke en…
Zeer tevreden over de vriendelijke en toch zakelijke manier van het gehele team in Roermond !
Prima service en goed werk
Prima service en goed werk geleverd bij jaarlijkse beurt van mijn auto inclusief APK keuring. Ook werd er een probleempje van mijn 8 jaar oude auto tot volle tevredenheid opgelost.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.