Meteen aan de slag gegaan om een garantie reparatie van een collega Mercedes dealer op te lossen, ik hoefde niet naar Amsterdam om de garantie te claimen. Perfect en heel snel opgelost

binnen 1 dag met mn gloednieuwe Mercedes naar Frankrijk gegaan. Daar een hoge stoep gepakt li acher bij een vreemd gebogen bocht. Schade aan de velg. Na 1wk retour en direkt naar Van Mossel Mercedes H... Ver mais
Afspraak gemaakt om 200.000km beurt te laten uitvoeren inclusief automatische versnellingsbakolie te verversen. Prijs zou rond de €1300,00 zijn maar was ruim €1600,00. Bij het ophalen van mijn auto mo... Ver mais
Onlangs zijn wij geholpen bij Mercedes Van Mossel in Hellevoetsluis en we kunnen niet anders zeggen dan dat de service geweldig was. Vanaf het moment dat we binnenkwamen, werden we vriendelijk ontv... Ver mais
Rijksstraatweg 38, 3223 KA, Hellevoetsluis, Nederland, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Drie kwartier gebruikt om te constateren dat het verkeerde onderdeel was besteld.
Aanvulling:
Uiteindelijk minder dan een week later het juiste onderdeel alsnog in korte tijd aangebracht.

Resposta da Van Mossel Mercedes-Benz - Hellevoetsluis
Werd direct geholpen en probleem opgelost en wanneer probleem weer komt dan weer terug komen om hetzelfde probleem uit te zoeken 🔍 om het probleem op te lossen.

Resposta da Van Mossel Mercedes-Benz - Hellevoetsluis
Vriendelijkheid deskundige informatie leuk zaken doen met
Stan fijne kerel 👌👌👌

Resposta da Van Mossel Mercedes-Benz - Hellevoetsluis
Werd goed geholpen aan de balie.
Netjes een kopje koffie gehad.
Mijn kleinzoon een chocomelk.
En rustig even gekeken naar de auto’s
Moest alleen maar apk keuring

Klaar staan als er problemen zijn met de auto.een dikke 10

Resposta da Van Mossel Mercedes-Benz - Hellevoetsluis
Aardig personeel en snel en goed geholpen. Lekkere koffie.

we zijn goed geholpen
maar schrok wel van de reparatie kosten
Gewerkt volgens afspraak en was snel aan de beurt
Uitstekend geadviseerd bij de aankoop van mijn nieuwe mercedes.
Goed bezig. Duidelijke info. Ook telefonisch. Koffie. Vriendelijkheid.

Resposta da Van Mossel Mercedes-Benz - Hellevoetsluis
Goed en vlot geholpen, het probleem aan mijn auto is verholpen (was een behoorlijke zoekplaatje) en met het ophalen van mijn auto één heldere uitleg van de monteur aangaande zijn werkzaamheden.👍

Resposta da Van Mossel Mercedes-Benz - Hellevoetsluis
Super vriendelijk geholpen, zeker met de verzekering ook.
Goede uitleg hoe de auto werkte.

Resposta da Van Mossel Mercedes-Benz - Hellevoetsluis
We zijn echt aangenaam verrast door van Mossel Hellevoetsluis. We gingen even naar een kleur kijken van een auto omdat we een auto op het oog hadden via DasImport en in Hellevoetsluis stond die kleur. Degene aan de telefoon was heel attent, de dame die ons hielp bij binnenkomst en de werkplaats collega’s waren ook heel enthousiast.
De heer van Stan van Dulst sprak ons daarna aan en was oprecht geïnteresseerd in ons verhaal. Na een leuk gesprek heeft hij een zoekopdracht uitgezet en uiteindelijk hebben we bij hem een auto gekocht. We zijn echt top geholpen tot aan de aflevering toe. Hij heeft echt het verschil gemaakt. Daar kunnen andere dealers nog van leren.

Resposta da Van Mossel Mercedes-Benz - Hellevoetsluis
Medewerker (s) behulpzaam en oplossend.
Klantvriendelijk, goede service en goede afhandeling volgens de planning. Auto netjes opgeleverd.

Resposta da Van Mossel Mercedes-Benz - Hellevoetsluis
De afspraak die ik via SMS kreeg een dag tevoren was een heel andere tijd als afgesproken via se site.
Na telefonisch contact was de auto heel de dag nodig maar na 2 uur al klaar.
Bij het ophalen van de auto was de motorkap maar op 1 punt vergrendeld.
Al met al is de dealer een stuk achteruitgegaan ten opzichte van de vorige eigenaren ondanks de toch forse rekening