Heel fijn en deskundig geholpen bij de aanschaf van onze Citroën C5 bij de vestiging in Hoorn. Vanaf de proefrit tot aan de uiteindelijke sleuteloverdracht was de service snel en attent. Alles is supe... Ver mais

Veja o que dizem as avaliações
De directeur heeft mij uitstekend geholpen bij de verkoop en de after sales en ook als het gaat om de kleine herstelwerkzaamheden door de monteurs! Ik ben er echt superblij mee!😊👍
Prettige ontvangst. Als je wilt, kun je op je gemak de voorraad bekijken zonder opdringerig gedoe. Na de interesse kenbaar te hebben gemaakt werden wij goed geholpen, proefrit geen probleem, proe... Ver mais
Proefrit en aankoop op zich verliepen netjes. Aflevering was stuk minder. Radio (DAB) functioneert niet zoals dat behoort. Ook garantievoorwaarden staan op factuur niet zoals overeengekomen. E.e.a. ui... Ver mais
Detalhes da empresa
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Informações de contato
De Marowijne 59, 1689 AR, Zwaag, Nederland, Holanda
- 0229 291 930

Profiteer nu van topdeals!
Pede aos clientes que avaliem
Ik ga met hernieuwd vertrouwen de toekomst tegemoet bij van mossel.
Op 19-07-2024 heb ik een review geschreven over een auto die ik bij van mossel hoorn heb gekocht. Na excuses van van mossel over de ontstane situatie dat dat nooit had mogen gebeuren. En een goed gesprek om de problemen op te lossen. Dat is inmiddels gebeurt. En ik moet eerlijk zeggen ik ben super tevreden zoals het op gelost is. Dat geeft mij weer vertrouwen voor de toekomst bij van mossel hoorn. Nogmaals fantastisch opgelost.

moterstoring snel verholpen
met mijn moterstoring kon ik reeds de volgende dag terecht voor en analyse, en werd het euvel de dag daarop verholpen; huurauto was ook beschikbaar!

Resposta da Van Mossel Peugeot - Hoorn
Goede service, en klant vriendelijk!
Prima afhandeling, en vriendelijke service!
Onze auto leek wel een cadeau!
De verassing was goed uitgevoerd!
Ook de financiële afhandeling ging perfect!

helemaal toppie
Peugeot heeft zich uiterste best gedaan om voor mij een derde achterlicht te zoeken

on te vreden na APK
de reparaties worden goed uit gevoerd, alleen hadden we alles in een keer gepland( en opgeven wat) zijn 3 maal geweest!
apk in december bij vakantiebeurt mei opeens nieuwe remmen nodig ( we hadden 3000 km gereden na apk)
3 de remlicht was stuk kon geen kwaad volgens garage, na google blijkt die verplicht te zijn! en we gingen op vakantie naar het buitenland

Resposta da Van Mossel Peugeot - Hoorn
Monteur start volgens afspraak direct aan auto
Monteur start aan auto volgens tijdafspraak. Omdat ik er op kon wachten is de ruimte prettig ingericht om te wachten. Je word professioneel te woord gestaan en de sfeer is gemoedelijk.

Resposta da Van Mossel Peugeot - Hoorn
Goede service, vriendelijk en deskundig personeel

Resposta da Van Mossel Peugeot - Hoorn
Vriendelijke en snelle hulp bij het…
Vriendelijke en snelle hulp bij het vervangen van een band dezelfde dag

Resposta da Van Mossel Peugeot - Hoorn
Zeer goed geholpen door mijn verkoper…
Zeer goed geholpen door mijn verkoper Tim Koomen. Tim reageert overal goed op!! Regelt de dingen snel en heel vriendelijk!!!

Resposta da Van Mossel Peugeot - Hoorn
Automaat gaf error probleem opgelost.
Automaat gaf error, moest naar de garage gebracht met recovery bedrijf, om een lang verhaal kort te maken,
Han van der Vlugt, peugeot 2008. JP-701-T KENTEKEN.
auto met spoed gerepareerd,
Ik ben blij met van Mossel, Mario van klanten service denkt niet in problemen maar oplossingen.
Top Gozer.

Resposta da Van Mossel Peugeot - Hoorn
Het onderhoud is goed verricht, leenfiets slecht
Het onderhoud is goed verricht, maar ik vind het zeer kwalijk dat ik een leenfiets voor een puber mee krijg. Zonder versnelling en handrem. Met een kratje aan het stuur. Ik verwacht geen elektrische fiets, maar handremmen en minimaal 3 versnellingen is het minste. Je zet geen vrouw van 71 op zo'n fiets.
Gelukkig is toegezegd na mijn klacht dat ik opgehaald en thuis gebracht wordt.

Resposta da Van Mossel Peugeot - Hoorn
Afhandeling conform afspraak zowel qua…
Afhandeling conform afspraak zowel qua benodigde tijd als kosten