Banner for Van Mossel Peugeot - Hoorn

Van Mossel Peugeot - Hoorn Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

De Marowijne 59, 1689 AR Zwaag, Nederland, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel fijn en deskundig geholpen bij de aanschaf van onze Citroën C5 bij de vestiging in Hoorn. Vanaf de proefrit tot aan de uiteindelijke sleuteloverdracht was de service snel en attent. Alles is supe... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De directeur heeft mij uitstekend geholpen bij de verkoop en de after sales en ook als het gaat om de kleine herstelwerkzaamheden door de monteurs! Ik ben er echt superblij mee!😊👍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prettige ontvangst. Als je wilt, kun je op je gemak de voorraad bekijken zonder opdringerig gedoe. Na de interesse kenbaar te hebben gemaakt werden wij goed geholpen, proefrit geen probleem, proe... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Proefrit en aankoop op zich verliepen netjes. Aflevering was stuk minder. Radio (DAB) functioneert niet zoals dat behoort. Ook garantievoorwaarden staan op factuur niet zoals overeengekomen. E.e.a. ui... Ver mais

Detalhes da empresa

6. Revendedora de carros usados

Sobre Van Mossel Peugeot - Hoorn

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Peugeot:
Van Mossel is officieel Peugeotdealer en heeft vestigingen in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam Noord, Amsterdan Zuidoost, Heemskerk, Heemstede, Hoorn, Leiderdorp, Lisse-Hillegom, Purmerend en Zaandam.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Informações de contato

• De Marowijne 59, 1689 AR, Zwaag, Nederland, Holanda

• 0229 291 930
Promotion box for Van Mossel Peugeot - Hoorn

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

163 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

636 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al jaren een tevreden klant van Van…

Al jaren een tevreden klant van Van Mossel Peugeot in Hoorn, altijd vriendelijk geholpen, en mee denkend personeel, fijn dat er een keuze is voor een leenauto, of wachten in de gezellige koffiecorner. De kosten zijn vanaf het begin duidelijk.

26 de março de 2024

Resposta da Van Mossel Peugeot - Hoorn

Bedankt voor uw 5 sterren mevrouw Holkamp, leuk om te horen. Uiteindelijk maakt u de koffiecorner zo gezellig! :) Graag tot tot uw volgende bezoek.

Leenauto

Na de aanrijding gelijk naar Van Mossel autoschade gereden. Vanaf dat moment prima geholpen. Een week later kon ik mijn auto weer ophalen. (Helaas, de leenauto reed veel prettiger)

25 de abril de 2024

Resposta da Van Mossel Peugeot - Hoorn

Dank u wel mevrouw Damen! Leuk om te horen en onze leenauto's zijn ook te koop. ;) Graag tot ziens tijdens een volgend 5 sterren bezoek.

Uitstekende begeleiding Tim

Uitstekende begeleiding Tim
Inruil ds3 boven verwachting
Fijne Showroom
Kregen ook nog taart en fles wijn
Komen over 2 terug voor e c3
Allemaal tienen

22 de abril de 2024

Resposta da Van Mossel Peugeot - Hoorn

Goedemiddag fam van Beveren, super leuk om te horen! Ik zal de compimenten doorzetten naar Tim. Graag tot uw volgende bezoek en dank voor uw 5 sterren. :)

betrouwbaar

betrouwbaar, eerlijk, snelle afhandeling goede service

21 de abril de 2024

Resposta da Van Mossel Peugeot - Hoorn

Dank u wel, heel fijn om te horen.Hier staan wij zeker voor. Bedankt ook voor de 5 sterren! :)

Deskundig

Deskundig, accuraat, attent, vriendelijk. Ik kom graag bij van Mossel in Zwaag,
W.J.G. Van Duin

20 de abril de 2024

Resposta da Van Mossel Peugeot - Hoorn

Goedemiddag meneer van Duin, Heel erg bedankt voor uw mooie 5 sterren review. Hier zijn wij trots op. Graag tot uw volgende bezoek. Gr Mario

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

goed ontvangen door tim heel…

goed ontvangen door tim heel enthousiast auto goed afgeleverd alles heel goed

28 de março de 2024

Resposta da Van Mossel Peugeot - Hoorn

Goedemorgen Maaike, Dank dat je de moeite neemt ons 5 sterren te geven! Heel leuk en erg blij mee. De compimenten zijn doorgezet naar Tim. :) Fijne paasdagen en graag tot een volgende keer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Betrouwbare en goede service garage

van Mossel (eerder van Zwienen) is altijd mijn garage geweest voor onderhoud Peugeot. Ik ben verhuisd naar Friesland maar desondanks kom ik toch naar Hoorn. Altijd goede service, nooit geen klachten achteraf. Heel vriendelijk personeel aan de balie. Zelfs een krasje wegpoetsen is niet teveel gevraagd. Kortom zeer tevreden.

15 de março de 2024

Resposta da Van Mossel Peugeot - Hoorn

Goedemiddag mevrouw van Baaren, Dank voor uw leuke reactie en de 5 sterren! Super dat u de moeite neemt om naar ons te komen voor service en onderhoud. Graag tot de volgende keer! :) Gr Team Van Mossel Hoorn.

Wederom een prima onderhoudsbeurt

De APK keuring plus klein onderhoud voor mijn Peugeot 308 was van te voren goed doorgesproken met mij en prima afgehandeld.

6 de março de 2024

Resposta da Van Mossel Peugeot - Hoorn

Dank u wel mevrouw Ploeger, graag tot de volgende keer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed geholpen door Koomen Tim een mooie…

Goed geholpen door Koomen Tim een mooie 10 heel goed een vriendelijke persoon positief en behulpzaam perfect 👍👍👍

26 de fevereiro de 2024
Avaliação não solicitada

Resposta da Van Mossel Peugeot - Hoorn

Bedankt voor de leuke review meneer de Schepper! Heel fijn om te horen en deze service zullen wij doortrekken.