Har haft besøg af installatør fra Verdo, som var en utrolig venlig, positiv og professionel oplevelse. Installatøren gav sig god tid til at forklare det nye segment. Flot og fin installation af... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig god oplevelse fra start til slut. Installatøren var super flink og nede på jorden, og man kunne mærke, at han havde styr på det, han lavede. Han kom til tiden, arbejdede effektivt og... Ver mais
A empresa respondeu
God oplevelse med Verdo. Bestilte hurtig installation, og den blev leveret og installeret inden for 14 dage. Teknikeren kom som aftalt og lavede et virkelig pænt stykke arbejde. Kablerne er trukket or... Ver mais
A empresa respondeu
Tegnede el- og ladeabonnement hos Verdo i november 2024. Skiftede elleverandør, hvorefter Verdo fortsatte opkrævningen af ladeabonnementet til en højere pris uden min accept. Har gjort skriftlig indsi... Ver mais
A empresa respondeu
Verdo er et dansk elselskab, der har positioneret sig som en førende aktør inden for grøn energi og bæredygtige løsninger. Vi har taget en proaktiv rolle i den grønne omstilling og tilbyder et bredt udvalg af grønne energiløsninger til både private og erhvervslivet. En af vores satsninger er salg af ladestandere til elbiler. Som et grønt elselskab er Verdo dedikeret til at reducere CO2-udledningen og fremme brugen af vedvarende energi. Vi tilbyder deres kunder en bred vifte af grønne el-produkter, herunder el fra solenergi, vindenergi og vandkraft. Ved at skifte til grøn strøm fra Verdo kan vi bidrage til at mindske dit klimaaftryk og samtidig støtte en mere bæredygtig fremtid. Verdo er også engageret i at fremme elbilindustrien og elektrisk mobilitet. Vi har etableret os som en vigtig leverandør af ladestandere til elbiler og infrastruktur til elbilopladning. Vi tilbyder et bredt udvalg af ladestandere til forskellige formål, herunder offentlige ladestationer, private hjem og virksomheder. Med Verdo's ladestandere kan du oplade dine køretøjer nemt og bekvemt. Ladestanderne er designet til at være effektive og pålidelige og sikrer, at elbilerne får den strøm, de har brug for. Desuden arbejder vi på at udvide ladestationsnetværket for at sikre, at der er tilstrækkelig kapacitet til at imødekomme den stigende efterspørgsel efter elbilopladning. Verdo - et grønt skridt foran - sammen
Escrito pela empresa
Agerskellet 7, 8920, Randers NV, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super service.
Havde tegnet aftale med en sælger for NRGI, om levering af el til mine 2 adresser. Da jeg tjekkede op på de informationer gadesælgerne havde givet mig, fandt jeg ud af, at han havde decideret løjet om deres produkt. Sendte allerede samme dag fortrydelsesformular. Blev efterfølgende ringet op. Vedkommende lovede, at han nok skulle få aftalen indgået på falske præmisser aflyst. Alligevel flyttede de den ene adresse over til NRGI. Heldigvis blev jeg ringet op af Camilla fra Verdo, som spurgte til om det var korrekt, at jeg skulle flyttes.
Efter meget bøvl og besvær med NrGI og super hjælp fra Camilla fra Verdo, lykkedes det at komme tilbage til Verdo uden ekstra regninger og opgørelsesbøvl.
Min varmeste anbefaling til kundebetjeningen på Verdo.

Resposta da Verdo
En kompetent og professionel tekniker.
Flot arbejde, kan på alle måder anbefales.
Mvh. Peter

Resposta da Verdo
Hurtig opsætning af ladeboks.
Leveret allerede dagen efter bestilling og sat op dagen efter levering.
Teknikeren kom endda før tid så vi blev hurtigt færdig med installation og opsætning.

Resposta da Verdo
I forbindelse med overflytning af ladeabonnement, fik vi hurtig og relevant hjælp til opstart, fra helpdesk!

Resposta da Verdo
Forfærdeligt selskab, der mener at andre fx udlejningselskaber kan indgå aftaler på forbrugerens vegne. Da de gøres opmærksom på, forud for indflytningsdato, at dette er i strid med gældende dansk lovgivning holder de fortsat fast. Det kan kun betragtes som useriøsitet. Har talt med deres elendige kundeservice mange gange. Det er useriøst

Resposta da Verdo
Fik installeret ladeboks professionelt og sikkert udført af den yderst faglig dygtige og venlige medarbejder Henrik Bisgaard.
Verdo var hurtig til at levere opsætningen og hele ekspeditionen og installationen gik 100% problemfrit.

Fik opsat ladeboks
Det blev udført af en venlig og serviceminded installatør. Det er flot arbejde der blev leveret.

Resposta da Verdo
Fik god vejledning ved skift af el udbyder og hjælp til at få min Zaptec lader i gang.

Høflig og dygtigt medarbejder

Resposta da Verdo
Det var en fornøjelse at se, hvor hurtigt og nemt der kom en ladeboks op her hos mig.
Tusind tak til Henrik, der nemt og elegant satte boksen op og trak de nødvendige ledninger.
Også meget nemt at bestille boksen, der blev leveret næste dag
Fornem service . Tak !

Resposta da Verdo
Tak for en super god service i forbindelse med mit køb af ladestandere til min elbil, i var god til at besvare på mine spørgsmål i telefonen.
En tak til jeres gode montør K _ _ _ _ du udførte et pænt stykke arbejde og svarede på mine spørgsmål.
Tak til jer.

Resposta da Verdo
Jeg havde solgt lejligheden derfor blev regning ikke betalt så fik en rykker det var helt ok grunden til at de kun får 4 stjerner er at det tager laaaaang tid at ringe dem op så skrev i stedet for og bad om en slutopgørelse hvilket kun tog en dag super fint så man kan få den slags ud af tankerne.

Resposta da Verdo
Enkelt ,nemt og en super imødekommende betjening.

Installation af ladeboks,
Kalle gjorde et fantastisk job der var go service og godt humør
Og bestillingen af ladeboksen er også til 5 stjerner

Resposta da Verdo
En fantastisk dejlig medarbejder i har som giver sig tid til at fortælle tingene så du kan forstå det
Så han har fortjent et tital god dag Arne Thomsen

Resposta da Verdo
Når man starter et madhus op, er udgifter til energi en stor post, som man nemt kan blive forsinket med.
Verdo pålægger dig ikke fordyrende gebyrer, og jeg har kun mødt en utrolig venlig og imødekommende tilgang i salg, kundeservice og bogholderi. Det sætter jeg oprigtig pris på.

Resposta da Verdo
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.