Verdo Avaliações 1.080

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har haft besøg af installatør fra Verdo, som var en utrolig venlig, positiv og professionel oplevelse. Installatøren gav sig god tid til at forklare det nye segment. Flot og fin installation af... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god oplevelse fra start til slut. Installatøren var super flink og nede på jorden, og man kunne mærke, at han havde styr på det, han lavede. Han kom til tiden, arbejdede effektivt og... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God oplevelse med Verdo. Bestilte hurtig installation, og den blev leveret og installeret inden for 14 dage. Teknikeren kom som aftalt og lavede et virkelig pænt stykke arbejde. Kablerne er trukket or... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tegnede el- og ladeabonnement hos Verdo i november 2024. Skiftede elleverandør, hvorefter Verdo fortsatte opkrævningen af ladeabonnementet til en højere pris uden min accept. Har gjort skriftlig indsi... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Produtor de Eletricidade
  2. Companhia Elétrica
  3. Posto de Abastecimento de Veículos Elétricos
  4. Fornecedor de Energia Verde
  5. Central de energia termal
  6. Companhia de saneamento

Escrito pela empresa

Verdo er et dansk elselskab, der har positioneret sig som en førende aktør inden for grøn energi og bæredygtige løsninger. Vi har taget en proaktiv rolle i den grønne omstilling og tilbyder et bredt udvalg af grønne energiløsninger til både private og erhvervslivet. En af vores satsninger er salg af ladestandere til elbiler. Som et grønt elselskab er Verdo dedikeret til at reducere CO2-udledningen og fremme brugen af vedvarende energi. Vi tilbyder deres kunder en bred vifte af grønne el-produkter, herunder el fra solenergi, vindenergi og vandkraft. Ved at skifte til grøn strøm fra Verdo kan vi bidrage til at mindske dit klimaaftryk og samtidig støtte en mere bæredygtig fremtid. Verdo er også engageret i at fremme elbilindustrien og elektrisk mobilitet. Vi har etableret os som en vigtig leverandør af ladestandere til elbiler og infrastruktur til elbilopladning. Vi tilbyder et bredt udvalg af ladestandere til forskellige formål, herunder offentlige ladestationer, private hjem og virksomheder. Med Verdo's ladestandere kan du oplade dine køretøjer nemt og bekvemt. Ladestanderne er designet til at være effektive og pålidelige og sikrer, at elbilerne får den strøm, de har brug for. Desuden arbejder vi på at udvide ladestationsnetværket for at sikre, at der er tilstrækkelig kapacitet til at imødekomme den stigende efterspørgsel efter elbilopladning. Verdo - et grønt skridt foran - sammen

Vi vil være et grønt skridt foran - sammen

Escrito pela empresa

Verdo's mission
Vi driver og udvikler bæredygtig kritisk infrastruktur til gavn for kunder og fremtidens samfund - med udgangspunkt i varme, vand, el og teknisk infrastruktur. Nøgleordene i vores mission er bæredygtig, kunder og samfund. Det er dét og dem, vi er her for. Vi skal sørge for kritisk infrastruktur til vores kunder, og vi skal gøre det bæredygtigt til gavn for fremtidens samfund og de næste generationer.
Verdo's vision
I Verdo arbejder vi hver dag for mere bæredygtige løsninger, så vi kan sætte et grønt aftryk på fremtiden. Vi vil være et grønt skridt foran - sammen. Dét betyder, at vi hele tiden søger at optimere vores løsninger til endnu mere bæredygtige teknologier, uden det har en negativ konsekvens for vores kunder. Og vi ved, at vi kan rykke den grønne omstilling, når vi samarbejder. Derfor er vores vision ikke noget, vi kan opnå alene. Det skal gøres sammen.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Verdo er Verdo

Verdo er Verdo
Og jeg er fra Randers.
100% Vores partner
Og selvfølgelig god kundeservice

25 de julho de 2025

Hej Hans,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Den er vi glad for :-)

Vi hjælper dig gerne næste gang.

vh Jan, Verdo

VÆRSTE EL SELSKAB I DK

Sender rykkere i stedet for regninger. Jeg har oplevet 2 gange nu at jeg bare modtager rykkere 3 i stedet for regninger på mail, når jeg ringer og klager siger de HVER gang at det kan de ikke forstå, dette på trods af at de selv kan se at jeg er sat op til at modtage regninger på mail. Nu skylder de mig så 300kr fordi de heller ikke kan finde ud af at sende de aftalte regninger i stedet (fik dem til at fjerne alle de rykkere fordi de ikke var gyldige, her vælger de så også lige at sende en ny rykkere imens jeg venter på de behandler min sag), de svarer mig ikke på mail i 3 uger om hvornår jeg får min penge og hvordan og hvorledes. Da jeg så ringer ind siger de at de gerne skulle være udbetalt. DET ER DE IKKE. Jeg har aldrig oplevet så elendig service fra noget sted før, kundeservicen er elendig og man har åbenbart den tankegang at det er bedst bare at ignorere kunderne i stedet for at hjælpe. De skal så have at de er fremragende til at snyde deres kunder, og fører en ulovlig politik i den forstand at sende rykkere i stedet for regninger.

Kan på ingen måde anbefale verdo til nogen. Og håber de snart får styr på noget internt for det er ikke acceptabelt at man skal vente 3 uger for at få et svar.

1 de julho de 2025

Hej Ann-Katrine,

Jeg prøvede lige at ringe dig op, men fik desværre kun din telefonsvarer.

Vi kan ikke helt genkende forløbet i det du skriver og jeg ville gerne have talt med dig om det.

Jeg kan se at min kollega har sendt dig et svar tidligere i dag og vi beklager selvfølgelig den lange svartid.

Jeg kan dog også se at dit tilgodehavende er blevet udbetalt til dig den 26/6 2025 efter at vi havde bedt om de korrekte bank oplysninger fra dig. Vi kan sende dig et skærmprint af de oplysninger, vi har brugt, hvis du ønsker det.

Som jeg nævner på din telefonsvarer, er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 7010 0230 eller på min direkte mail gras@verdo.com .

Fremragende service

Fremragende service, imødekommende

6 de junho de 2025

Hej Jørgen.

Mange tak for din fine anmeldelse og de flotte 5 stjerner.

Det er dejligt at du vil dele dine oplevelser med os og vi er glade for din anerkendelse af vores værdier.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig hjælp rigtig god betjening 😁👍

7 de julho de 2025

Hej Erik.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kan kun håndtere indkomne transaktioner

Når de skal have penge, så skal de nok skrive eller svare. Når man så skal have penge retur, så fejler overførslen sjovt nok. Og de reagerer jo ikke selv. Nej der skal man selv henvende sig. Nu har jeg sendt mit konto nummer to gange. Men pengene har jeg stadig til gode.

7 de julho de 2025

Hej Danny,

Jeg har lige prøvet at ringe dig op, men fik desværre kun din telefonsvarer.

Det er super ærgerligt at du fik afmeldt din pbs-aftale inden den automatiske udbetaling den 1/7 2025. Ellers kunne du allerede nu have afsluttet sagen.

Vores debitor afdeling har sendt dig en mail om at du kan forvente pengene udbetalt sidst i denne uge. Beklager at behandlingstiden på grund af ferieafvikling er lidt længere end normalt.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Det er ret meget op ad bakke at få…

Det er ret meget op ad bakke at få bestilt en ladeboks løsning til min bil via Homecharge/Verdo. Jeg syntes selv at jeg var i god tid ved at prøve at bestille den allerede i maj måned men den er stadig ikke oppe og køre her 4 juli 25, trods den er installeret og tilmeldt. Frustrerende. Kunde service er ganske søde men jeg er stadig ikke i mål med at kunne lade min el bil, så jeg må gøre det på andres lader.

4 de julho de 2025

Hej Benedicte,

Vi har fuld forståelse for dine frustrationer. Jeg kan forstå at du nu har fået hjælp fra min kollega til at løse dine udfordringer omkring din ladeboks løsning.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os igen, hvis du har yderligere spørgsmål.

Hjælpen

Jeg havde desværre lavet en aftale med Energi x som jeg fortrød Jeg fik hjælp til at komme videre med hvordan jeg skulle gribe det an Mvh Mette Johansen

4 de julho de 2025

Hej Mette.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fin service og instruktion vedr

Fin service og instruktion vedr. online installation af ladebox.

30 de junho de 2025

Hej Torben

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg oplevede en hurtig og klar…

Jeg oplevede en hurtig og klar forklaring på mit spørgsmål ,som jeg kunne bruge til noget

3 de julho de 2025

Hej Birte

Klart 5 stjerner

Den 3. juni havde vi besøg af en tekniker fra Verdo.
Han kom præcis kl. 7.00, som aftalt, og lavede arbejdet hurtigt og professionelt. Han forklarede også, hvordan det hele virkede, på en måde der var let at forstå. En meget venlig og dygtig mand, som tydeligt går op i sit arbejde.

Vi fik vores elbil for knap en uge siden, og alt fungerer, som det skal. Vi er rigtig godt tilfredse og kan klart anbefale Verdo – de ved, hvad de laver.

Tak til teknikeren for god service.

3 de junho de 2025

Hej Siw

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super kundeservice og en særlig tak for…

Super kundeservice og en særlig tak for mere service end jeg havde forventet, Christel👍

Hej Morten

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god service og en sød…

Virkelig god service og en sød kundeservice der er meget engageret☺️

Hej Sibel

Hurtig effektiv hjælp!

Hej Gunner

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lige fået monteret ladestandere i dag…

Lige fået monteret ladestandere i dag fantastisk god service fra kundeservice og virkelig god service fra montørens side🤗

30 de junho de 2025

Hej Klaus,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Alt for dyr strøm vi aftalte en pris på…

Alt for dyr strøm vi aftalte en pris på 2.23 fast pris alt inklusiv og så fik jeg en regning hvor der står 3.5 kr Per kw/h

1 de abril de 2025

Hej Jakob

Tak fordi du delte din oplevelse med os.
Vi er oprigtigt kede af, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne.
Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere, så vi kan sikre, at du får den bedst mulige oplevelse hos os.

Vi opfordrer dig til at kontakte vores kundeservice direkte. Du kan nå os på 70100230.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fin oplevelse nem betjening og go…

Fin oplevelse nem betjening og go forklaring

28 de maio de 2025

Hej Jette,

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Overflytning

Vores overflytning til jer, fungerer desværre slet ikke efter hensigten.
Har en modtaget en mail, med information om, at overflytningen var klar.
Har været i kontakt med jeres support, som desværre ikke kunne hjælpe med en løsning.
Har ikke ladet bil eller haft tidsindstillet ladning i 2 dage grundet overflytningen.
Dag 3. Var der heldigvis på plads.

3 de junho de 2025

Hej
Jeg beklager virkelig, at din overflytning til os ikke har fungeret som forventet. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Vi sætter stor pris på din tålmodighed og forståelse i denne situation.

Det er godt at høre, at tingene endelig er kommet på plads på dag 3, men det er ikke ideelt, at du har haft problemer og ikke har kunnet lade din bil i 2 dage.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan finde en løsning der passer bedst til dig. Vi er her for at hjælpe dig.

Super fint el selskab

Jeg har været tilfreds fra Dag 1. God og tålmodig kundeservice. Verdo gør alt de kan for at være så grøn det er muligt i dagens Dk. Det kan man kun være glad for som kunde. Og de er ærlige og reelle og intet forkert stikker under.

Hej Pia.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service, følger op og vender tilbage som lovet.

Hej Jens,

Mange tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi er glade for, at du vil dele din oplevelse med os.

Jan - Verdo

Venlighed

De er meget venlige og er altid klar til at hjælpe

Hej Jørgen,

Tak for den gode anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er vi glade for at høre.

Jan, Verdo

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais