GevelBeheer Nederland | Webshop Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik had een kozijn besteld bij een grote online leverancier. Na enige tijd deed het raammechanisme niet meer. Deze leverancier werkt met GevelBeheer Nederland om de problemen op te lossen. Twee mannen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Door middel van een foto op internet het bijna goed handvat voor mijn 40 jaar oude handvat kunnen bestellen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hebben raamrubbers besteld en geleverd gekregen van GevelBeheer. De website is informatief en de bestelling was makkelijk te plaatsen. De bestelling was snel geleverd en de communicatie daarover wa... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Op zich zijn we altijd tevreden over Gevelbeheer. Er wordt meegedacht met het probleem en tot nu toe worden steeds goede oplossingen gevonden. Het personeel is ook heel vriendelijk. Alleen vond ik h... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Materiais de Construção

GevelBeheer Nederland is al jaren een voorloper binnen de gevelbranche. Van origine verzorgt onze organisatie diensten op het gebied van service, onderhoud, advies en (schade) herstel voor gevels, ramen, deuren en kozijnen. In de loop der jaren hebben wij ons steeds verder kunnen uitbreiden, met onder andere vestigingen in Staphorst, Dordrecht en Wormer, zijn wij verspreid over heel Nederland. Dankzij onze jaren ervaring in de gevelindustrie hebben wij vele partners kunnen genereren binnen de productietak van de gevelbranche. Hierdoor beschikken wij over gewilde materialen van hoge kwaliteit. Deze materialen distribueren wij sinds 2017 aan derde personen via onze webshop. Onze focus ligt op het vervullen van de klantbehoeften met een glimlach. Om dit beter te kunnen doen hebben wij in 2020 een nieuw en jong team aangesteld dat de webshop beheert en onze klanten zo goed mogelijk kan ondersteunen tijdens het vervullen van hun behoeften.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

105 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 80% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Todas as avaliações

62 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Goed geleverd

Precies geleverd wat ik nodig had en zeer snel

22 de fevereiro de 2024
logotipo da GevelBeheer Nederland | Webshop

Resposta da GevelBeheer Nederland | Webshop

Beste Jenny,

Tof om te horen! Bedankt voor je 5 sterren review!

Webshop GevelBeheer

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

350 euro om alleen te komen kijken!

Vorig jaar Gevelbeheer laten komen om wat dingen op te lossen met mijn schuifpui en een voor deur en kozijnen.
Zij lieten mij de volgende offerte zien om langs te komen:

Offerte:
Wij kunnen een monteur aansturen voor deze opdracht.

De tarieven die voor 2022 gelden zijn:

Voorrijkosten € 125,00*
Uurloon per monteur € 67,50*
Verbruik klein materiaal e.d. € 10,00*

*De genoemde tarieven zijn excl. BTW. Het uurloon wordt per kwartier naar boven afgerond.

Ze zijn langs geweest en ze wisten eigenlijk niet goed wat ze moesten doen.
Ze zouden een offerte uitbrengen voor de te verwachte kosten.
Helaas was het nog steeds niet zeker wat de oorzaak van de problemen was dus ben ik op zoek gegaan naar een seccond opinion. Dit heb ik niet kunnen krijgen tot op heden en tot mijn spijt is hier veel tijd overheen gegaan.

Nu werd er aangedrongen op het betalen van de rekening.
De rekening werd toen ruim €350.

Echt belachelijk!
Er is niks gedaan. Er waren 2 monteurs ipv 1 die op de offerte stond en ze claimen dat ze met z’n 2en 1.5 uur bij ons aan het werk zijn geweest.
Dit was hooguit een half uur. Of misschien 45 minuten. Maar er was geen werk verricht.
En toen ik erom vroeg om dit te verrekenen mocht ik toch met ze in zee willen was dit niet mogelijk.

Ik steek hand in eigen boezem want ik heb te laat betaald. Maar wat ik moest betalen is ronduit naaierij!
Nooit meer!

11 de outubro de 2023
Avaliação não solicitada
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

mijn ervaring ik heb bij dit bedrijf nieuwen schuif wielen besteld

ik heb bij dit bedrijf nieuwen schuif pui wielen besteld waar van je mag verwachten dat ze plug en play zijn.dat zijn ze dus niet.bij plug en play versta ik dat de wiel gewoon op een vat zoen lijken manier in de schuif pui passen. en dat je daar achter af niet aller lij lipjes nog moet verbuigen. om het op de juiste manier te kunnen plaatsen. nu heb ik die lipjes niet verbogen in verband garantie en zijn die wiel wat scheef komen te staan. ik niet beter weten dat die zich zelf wel recht zou zetten om dat ik dacht het valt in een bakje in het profile. dat bleek dus niet zo te wezen als vervolg dat nu de rails waar de wielen over heen lopen nu deels stuk is. en dus wat los zit. als ik een video of geluidskaart voor me pc koop en het juiste typen slot bestel wat ik bij dezen wielen gedaan heb. dan zouden ze gewoon goed moeten passen. en dat doen ze dus niet dat de hoogten af gesteld moet worden is een ander verhaal. dat heeft niks met de passing van de wielen te maken. het bedrijf zelf steekt zijn kop in het zand. wat betreft de schaden. met anderen woorden ze verkopen bagger onder dellen. en willen niet tot een oplossing komen.als ik zelf wat aan nieuwen onderdelen ga lopen buigen dan is de garantie verlopen. bij wet mag dat al niet zelf wat lopen buigen aan onderdelen als ze nieuw zijn

21 de setembro de 2023
Avaliação não solicitada