Ich habe den Probaker bei Kika in Österreich gekauft, diese Firma existiert nicht mehr. Bei meiner Rührmaschine funktioniert die Steuerung nicht mehr. Eine Reparaturfirma vor Ort wollte den Ersatzt... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ich bin sehr zufrieden mit meiner Wilfa probaker Timer. Bei einem kleineren Problem habe ich sehr gute Hilfe durch den Kundenservice bekommen. Mir wurde eine sehr Kunden freundliche Lösung geboten.
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Wilfa ønsker å levere utover det forventede og gir 5 års garanti på alle Wilfa produkter. Som Norsk selskap kan du stole på at du alltid får kvalitetsprodukter. Vi har også et stort miljøfokus slik at du trygt kan kjøpe våre produkter med god samvittighet. Les mer om oss på www.wilfa.no
Informações de contato
Nydalsveien 24, 0484, Oslo, Noruega
- +47 67063300
- salg@wilfa.com
- wilfa.no
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Kundenservice fürchterlich!
Bei meiner Rührmaschine funktioniert die Steuerung nicht mehr.
Eine Reparaturfirma vor Ort wollte den Ersatzteil bei Wilfa bestellen, bekommt ihn aber nicht geliefert.
Ich kann vom Kauf bei dieser Firma nur abraten.
Ich bin sehr zufrieden mit meiner Wilfa…
Kundenservice
Was ist das bitte für ein Kundenservice. Man schreibt eine Nachricht bezüglich eines Problemes der Probaker, bekommt eine automatische Nachricht, dass Wilfa versucht innerhalb von 48h in Werktagen eine Nachricht zu schreiben und nun warte ich und warte ich seit Tagen und ich hab noch nichts bekommen.
Man hat nichtmal die Möglichkeit den Kundenservice anzurufen, weil Wilfa ja nichtmal so support bietet sondern nur per E-Mail.
Wirklich ausgezeichnet, da bringen mir die 5 Jahre Garantie auch nichts
Vær opmærksom på at de lover en lang…
Vær opmærksom på at de lover en lang garanti, når det så kommer til stykket løber de fra den. Jeg har en probaker der er 1 år gammel, der både siger mærkeligt når den kører og ikke længere kan stå fast på køkkenbordet. De vil ikke engang undersøge maskinen.
Skärmaskin
Nu var det några år (ca 2022) sedan jag köpte en skärmaskin. Den är helt ok i skärfunktionen men sugfötterna har inte fungerat sedan den var ny. Har fått kalla handen från Wilfa. Det finns inga ersättningsfötter. Googla så kanske du hittar någonstans var svaret. Nu måste jag använda "antiglidmatta" för att förhindra att maskinen far iväg.
Nej, inget mer från Wilfa till detta hushållet.
Kundenservice absolut TOP!!
Ich habe eine Wilfa Probaker Timer. Mit dieser gab es ein kleines Problem mit Geräuschen. Mir wurde schnell und unkompliziert innerhalb von 3 Tagen geholfen. Ein Kundenservice der Premium Klasse! Ich nutze diese Maschine bereits 1 Jahr und bin sehr zufrieden.
Kapselmaskin
Kapselmaskin . Wilfa Volo mini.
Maskinen är kanske bra men det får ju inte plats med en vanlig kaffekopp/mugg i den .
Kan inte använda någon av mina vanliga kaffemuggar . För liten öppning .
Er meget glad for min nye blender!
Jeg har købt en Xplode blender. MEGET stærk og MEGET hurtig.
Tror jeg har købt den bedste blender på markedet. Og så er den flot i kraftigt glas og stål. Ikke kedelig plastik.
Hej fra Danmark! (Tror nok I er i Norge)
Wilfa Performance Thermo og Wilfa!
Kjøpte hos en lokal forhandler en Wilfa Performance Thermo -
Nå litt over et halvt år seinere begynner trakteren rett og slett og falle fra hverandre og smuldre opp. En del i spredehodet løsnet og var ikke mulig å montere tilbake. I tillegg smuldrer plasten i kanten der vannbeholderen festes opp. Biter faller av og blir liggende på benken rundt trakteren. Wilfa vil erstatte delen til spredehodet, men nekter å gjøre noe med at plastchassiset til selve maskinen ikke ser ut til å tåle daglig bruk, dvs når vannbeholderen taes av for å fylles med vann og settes tilbake. Dette er jo en operasjon som skjer et betydelig antall ganger i løpet av f.eks en uke. Wilfa selv setter denne funksjonen høyt i sin beskrivelse av produktet, Termoskannen har også begynt å miste mye av sin funksjon, ved at den holder vesentlig kortere på varmen enn ny. Styr unna dette produktet og Wilfa som merke. De lover 5 års garanti og beskylder oss som forbruker for å ha selv forskyldt skade på produktet uten å ha sett det. Kun basert på bilder tilsendt på e-post!
Bedste kundeservice!
Jeg er lidt i tvivl om denne trustpilot også gælder for den danske del af Wilfa.
Uanset er jeg bare nød til at rose deres måde at håndtere kunder på.
Jeg har desværre måtte returnere et produkt af visse årsager og der har bare på intet tidspunkt været nogen form for mistro, dårlig stemning eller andet som man ellers sommetider kommer udfor når man skal reklamere.
Jeg har kun mødt utrolig søde og utrolig hjælpsomme mennesker der absolut har gjort hvad de kunne for at hjælpe mig.
Tak for det! :)
Ich habe eine Wilfa Probaker Timer…
Ich habe eine Wilfa Probaker Timer schwarz. Leider gab es schon zum zweiten Mal Schwierigkeiten mit dem Geräte. Der Knethaken, wohl gemerkt Edelstahl, war nach einem normalen Rührvorgang mit einem Kilo Teig verbogen. Nun warte ich seit fünf Wochen auf Ersatz. Der Service von Wilfa lässt wirklich zu wünschen übrig. Im Allgemeinen kann ich auch die Wilfa Knetmaschine leider nicht empfehlen und den Service schon gar nicht.
Dårligste varmepumpe på markedet
Dårligste varmepumpe på markedet. Styr unna Wilfa Svalbard extreme. Pumpa kutter ut i minusgrader, gir feilkode F04. Kjøp heller Panasonic eller lignende japanske merker. Kundeservice er også bånn i bøtta.
«Below Expectations» Garbage!
Bought a Wilfa kettle in Oct 24. By Jan 25 the fake plastic wood had peeled off the handle. Make is called SPRING. Comes with a 5yr guarantee. 😂😖 It lasted 4 months. This is defo going Insta.
Veldig fornøyd med blenderen jeg har.
Veldig fornøyd med blenderen jeg har.
Eway 2520 elskooter med problem
Köpte en elskoter från bolaget på ICA, en E-way 2520.
Det första som hände var att vi märkte att skotern saknade en mindre skärm på framhjulet som troligen lossnat under transporten eftersom den delen hade en reflexfunktion och därför var viktig ur ett säkerhetsperspektiv så var vi tvungna att montera ner denna gå till affären och förklara allt och fick faktiskt ut ett nytt exemplar,
Efter några månader utan att skotern hade använts särskilt mycket så började den ladda dåligt vilket innebar att vi fick returnera hela alltet , vilket innebar att brottas med företaget och ICAs policy, dvs att logga in på deras reparatörs (conmodo) hemsida, skriva ut en fraktsedel, paketera hela saken åka till ett postkontor och sedan kommunicera med bolaget. Det visade sig att det var den medföljande laddaren som gett upp och vi fick en ny. Efter ytterligare 2 månader så började skotern att fel-larma och pipa utan att det gick att återställa larmet eller stänga av den. Vi fick gå igenom samma procedur en gång till, när skotern väl kommit till verkstaden så meddelade de att inget kunde göras på garantin eftersom det fanns fukt i batteriet eller batteriutrymmet, de sa också att produkten inte var vattentät från fabrik. De ville ha 5000 för att reparera den, 1600 för att skicka tillbaka den trasig och 500kr för att skrota den. Vi var vid det här laget så trötta på skräpet att vi valde att skrota den men var rejält bittra. Vem säljer en elskoter till Sverige som inte är vattentät?
Vi blev mycket missnöjda med den här produkten som kostat oss mycket pengar och mycket tid och arbete. Men mest ledsen blev nog vår dotter.
Köp inget från Wilfa eller från ICA
Veldig dårlig service rett å slett…
Veldig dårlig service rett å slett elendig,har ikke vært borti makan til nå så elendig,skal aldri ha Wilfa varmepumpe nå mer,
Takk til Wilfa for god hjelp når en av…
Takk til Wilfa for god hjelp når en av distributørene deres (XXL-Porsgrunn) ikke ønsket å hjelpe. Tok riktig nok litt tid, men var jo ikke deres ansvar
Har vaffeljern
Har vaffeljern, kjøleskap og brødmaskin. Har alltid fungert smertefritt i mange år.
Kvalitetsmerke.
Dårlig kvalitet, unnvik
Kjøpte en wilfa kaffetrakter før 3 år sedan, den lekte vann etter 2 år. Etter å ha funnet delen som var sønder, nekte wilfa o erstatte eller ordne opp i det hele. Dårlig kvalitet. Unnvik.

Resposta de Wilfa AS
Köpte en brödbakmaskin som var faktisk…
Köpte en brödbakmaskin som var faktisk från annan märke. Värför inte ha riktiga märknamn så att man vet vad man verkliger köper?

Resposta de Wilfa AS
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.