Chciałem spróbować innej firmy, by może trochę zaoszczędzić. Problemy zaczęły się zanim paczka w ogóle opuściła moje miejsce zamieszkania, sprzeczne komunikaty przez telefon i maile. Finalnie paczkę w... Ver mais
A empresa respondeu
Firma niestety współpracuje z brytyjskim DPD, które ma klientów głęboko w czarnej dupie. Żeby wręczyć przesyłkę kurierowi wziąłem wczoraj dzień wolny w pracy, jak się okazało bez powodzenia. Nikt oc... Ver mais
A empresa respondeu
Kiedyś oceniałam dobrze ten serwis, ale niestety, ostatnia, pełna wartościowych rzeczy paczka została przez firmę, ekhmm, "zutylizowana" bez mojej wiedzy i zgody tuż przed dostarczeniem do córki w C... Ver mais
A empresa respondeu
🔥 PROMOCJA £29.99 za paczkę do 20 kg Tanie Paczki Anglia – Polska AngliaPolska.pl to tani i sprawdzony broker usług kurierskich działający na terenie całej Wielkiej Brytanii i Polski. 📦 Obsługujemy przesyłki: z UK do Polski z Polski do UK na terenie Anglii, Szkocji, Walii i Irlandii Północnej Dzięki rozwojowi rynku i dużej konkurencji, szybkie i bezpieczne przesyłki międzynarodowe są dziś dostępne dla każdego – nie tylko dla firm, ale również dla osób prywatnych. Nasza usługa powstała z myślą o osobach mieszkających i pracujących za granicą, które chcą łatwo wysyłać paczki do rodziny i bliskich. ✅ Bez cła i VAT 🚚 Odbiory paczek: poniedziałek–piątek, 9:00–17:00 📦 Szybka i bezpieczna dostawa 💻 Zamówienia online: 👉 www.AngliaPolska.pl Wyślij paczkę szybko, tanio i bez stresu – AngliaPolska.pl 🇬🇧🇵🇱
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Kiedyś oceniałam dobrze ten serwis, ale niestety, ostatnia, pełna wartościowych rzeczy paczka została przez firmę, ekhmm, "zutylizowana" bez mojej wiedzy i zgody tuż przed dostarczeniem do córki w Cardiff...
Wyjaśnienia trwają, ale póki co - za moje nerwy, kilka nieprzespanych nocy i koszmarne podejście powinny być punkty ujemne.

Paczki nie odebrane
Strata czasu
Telefon nie odpowiada

Resposta da Tanie Paczki AngliaPolska.pl
Always use this company, great service and comunication. Thank you.

Resposta da Tanie Paczki AngliaPolska.pl
Nie polecam ,kurier nie przyjechał odebrać paczki, ani w nastepnym dniu również. Zgłaszając sprawe,Pani miała sprawdzić co się dzieje i odp na maila, nastapiła cisza, po nastepnym telzapewniała że kurier przyjedzie, nie wysłuchujac co mam do powiedzenia rozłaczyła się

Resposta da Tanie Paczki AngliaPolska.pl
Nie polecam tego brokera ukrywa i nie informuje o dodatkowych oplatach
Obsluga klienta praktycznie nie istnieje kopiuj wklej mailowane regolki.
Brak transparentnosci i procedur zglaszania reklamacji.

Resposta da Tanie Paczki AngliaPolska.pl
Niestety, jedna gwiazdka to za duzo. Zaplacilam za przewoz walizki 3 dni przed planowana data odbioru z UK. Wyslano mi wiadomosc, ze mam czekac na kuriera pomiedzy 9ta a 17ta, wiec czekalam caly dzien, ale nikt sie nie zjawil I nikt sie ze mna nie skontaktowac, zeby wyjasnic, co sie stalo. Probowalam sie skontaktowac z AngliaPolska, ale to nie jest take proste... Krotko mowiac - najpierw biora pieniadze, potem nie przyjezdzaja i szukaj wiatru w polu. Dostalam informace, ze przyjedzie dpd kurier, ale w dpd nic nie wiedza I nie sa pomocni...
W wytlumaczeniu ponizej, AngliaPolska stwierdza, ze kurier zjawil sie 10go lipca, a zamowienie dotyczylo 9go lipca. Ponadto, jezeli kurier nikogo nie zastal, to powinien sie jakos skontaktowac ze zleceniodawca, a w moim telefonie nie ma sladu polaczenia ani 9tego, ani 10tego lipca.
Zwracam rowniez uwage na to, ze kurier mial pojawic sie miedzy 9ta a 17ta, a skoro nikt sie nie zjawil do 17tej, to nie bylo mozliwosci natychmiastowego powiadomienia biura obslugi, ktore jest otwarte do 17tej.

Resposta da Tanie Paczki AngliaPolska.pl
Absolutny brak komunikacji. Zdecydowanie nie polecam.

Wysylalam ostatnio paczke zU.K do Pl szła 5 dni .Jestem zadowolona polecam

Resposta da Tanie Paczki AngliaPolska.pl
Always great service,good communication,thank you

Resposta da Tanie Paczki AngliaPolska.pl
I used this company mamy times (around 3-4 times a year) and never had any problem. Always on time with excellent service. Thank You!
Highly recommend x

Resposta da Tanie Paczki AngliaPolska.pl
Właśnie nadałem i odebrałem paczkę za pośrednictwem angliaposka.pl. Żadnych problemów, bardzo miła konsultantka, odpowiadają na emaile naprawdę szybko (około godziny). Na wszelki wypadek nagrałem proces ważenia paczki przy odbiorze. Zostałem również zapewniony iż moja paczka nie była przeważona. Ostrożności nigdy za wiele. Polecam usługi tej firmy.

Resposta da Tanie Paczki AngliaPolska.pl
kidy przesyłka jest opłacona, otrzymuję powiadomienie o przygotowanie paczki do odbioru w mieszkaniu lub we firmie, zawsze wszystko jak w zegarku. Zwykle rano odbiór. Potem można śledzić przemieszczanie paczki. Jestem bardzo zadowolona z firmy AngliaPolska.pl polecam

Resposta da Tanie Paczki AngliaPolska.pl
Nigdy wczesniej nie spotkalem sie z takim brakiem kompetencji.
Paczki nadane przeze mnie tydzien temu nie zostaly odebrane w wyznaczony dniu gdyz laczna waga 60kg zamieniona zostala na 20 kg wiec kurier odmowil realizacji zamowenia.
Po rozmowie telefonicznej firma AngliaPolska.pl zapewnila mnie ze przesylki zostana odebrane w poniedzialek. No cóz... ku mojemu zdziwieniu nikt sie jednak po odbior przesylek nie zjawil. Postanowilem tym razem przedzwonic do DPD, gdzie uzyskalem informacje ze zadna z wyminionych przeze mnie paczek nie istnieje w ich rejestrze gdyz nikt nie zlozyl takiego zamowienia.
Zostalem zapeniony ponownie przez firmé AngliaPolska.pl ze przesylki zostaná odebrane dzisiaj - niestety... odebrano tylko jedna z nich gdyz tylko takie zlecenie istnialo na fakturze.
Pomijam juz fakt ze biuro obslugi klienta praktycznie nie odbiera telefonu i taka droga kontaktu nie istnieje.
Serdecznie odradzam korzystania z uslug tej platformy.

Resposta da Tanie Paczki AngliaPolska.pl
Sytuacja z jakąś się spotkałam przeszła najśmielsze moje oczekiwania.... W SIERPNIU roku 2018 wysłałam paczkę, w GRUDNIU otrzymałam mail iż moja paczka została zakwalifikowana jako niestandardowa( nadmienię że DPD wystawilo protokół paczki niestandardowej we wrześniu!)! Wysłałam mail do angliapolska prosząc o więcej informacji na ten temat, gdyż nie ma możliwości aby moja paczka była niestandardowa, że to jakaś pomyłka i oczekiwalam pomocy w wyjaśnieniu jak powinno mieć to miejsce w porządnej firmie i jak to jest napisane w ich regulaminie paragraf 8. Dostalam mail zwrotny ze musze zaplacic £50 albo sprawa zostanie skierowana do sądu i krajowego rejestru dłużników itd etc... Oczywiście nie zgodziłam się na uiszczenie opłaty i domagałam się dowodów, oczywiście angliapolska przesyłając tego samego maila odnośnie regulaminu i gróźb dodała żebym sobie wypełniła formularz reklamacyjny w DPD. Poprosiłam o wyjaśnienie sprawy poprzez ich biuro gdyż to nie ja byłam bezpośrednim klientem/płatnikiem DPD, oczywiście spotkałam się ze "ścianą" i kolejnym mailem na zasadzie kopiuj -wklej. Tak więc złożyłam reklamację w DPD i jak się spodziewałam otrzymałam odpowiedź że nie mogę złożyć reklamacji gdyż nie widnieje u nich jako płatnik i "firma" angliapolska musi wydać "oświadczenie o zrzeczeniu sie prawa do reklamacji" i tak też się stało, angliapolska wystawiła takie oświadczenie a ja otrzymałam informację iż moja reklamacja została uznana i koszty zostaną zwrócone, muszę tu bardzo wyraźnie podkreślić że DPD obciazylo angliapolska kwota 112zl a angliapolska chciała obciążyć mnie kwota £50 czyli prawie dwukrotna! Ogólnie chcieli jeszcze na tym zarobić!!!! Reasumując gdybym nie walczyła o swoje to zaplacilabym za nic z nawiązką, aczkolwiek to nie koniec historii bo proszę sobie wyobrazić, że nieświadoma niczego moja siostra chciała wysłać do mnie paczkę świąteczną w GRUDNIU przez nieszczęsna angliapolska, która to zamówienia nie zrealizowała a pieniądze zatrzymała tłumacząc się że ja jestem dłużnikiem, pomimo iż siostra ma inne nazwisko, adres czyli zupełnie nie mająca ze sprawa nic wspólnego, została obciążona kosztami a kwota nie została zwrócona do dziś!!! Rozczarowanie to za słabe słowo jak na tą sytuację, a państwa którzy korzystaliscie bądź macie zamiar korzystać z tej...hmm jak to nazwać..... może poprostu angliapolska chcialabym ostrzec! Każdy ma prawo się pomylić ale do błędu trzeba się przyznać i starać się to rozwiązać/naprawić!

Resposta da Tanie Paczki AngliaPolska.pl
Jedna z najmniej rzetelnych firm przewozowych, z jaką przyszło mi współpracować. Początkowo zgłosiłem zlecenie nadania paczki z Anglii do Wrocławia. Następnego dnia, zanim paczka została jeszcze odebrana w Anglii, zadzwoniłem na infolinię z prośbą aby zmienić adres odbiorcy z Wrocławia na Warszawę. Pani na infolinii anulowała pierwsze zlecenie i wystawiła nowe - na Warszawę. Jak się okazało, przy odbiorze paczki, kurier posiadał wyłącznie etykietę z adresem wrocławskim. Zadzwoniłem więc kolejny raz na infolinię w celu wyjaśnienia sytuacji. Pani Marta z infolinii, obiecała iż zajmie się tą sprawą, zanim jeszcze przesyłka trafi do Polski, aby przekierować ją do Warszawy. Wczoraj wieczorem otrzymałem informację, że paczka znajduje się w DPD Delivery Centre we Wrocławiu. Bardzo NIE dziękuję za pomoc i rzetelną pracę paniom z AngliaPolska. Serdecznie odradzam współpracę z firmą AngliaPolska.

Resposta da Tanie Paczki AngliaPolska.pl
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.