De bestelling is netjes afgeleverd in keurige verpakking. Gedurende het wachten ben ik netjes op de hoogte gehouden. Enige opmerking die ik heb is dat voor mij niet duidelijk was hoe lang de levering... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Goede uitleg en advies bij de badkleding, snelle levering. Badpak is mooi. Helaas past het mij niet goed, klantenservice heeft nog geholpen bij eventuele bestelling andere maat maar niet meer voorradi... Ver mais
Best bra’s ever, I love the Fantasie Full Coverage range. Every time I visit my daughter in Netherlands, I buy a few. We don’t have these back home
Goede kwaliteit, ruime keuze en leuke aanbiedingen. Makkelijk te ruilen wanneer iets niet past of klopt. Altijd goede service. Helaas wordt DHL gebruikt die gerust het doosje voor de deur zet als zijn... Ver mais
Detalhes da empresa
Annadiva is een toonaangevend lingerie- en badmodebedrijf, gespecialiseerd in hoogwaardige lingerie en badmode voor iedere vrouw. In het uitgebreide assortiment vind je BH’s, bikini’s en badpakken in cupmaten van A tot en met N, zorgvuldig geselecteerd op pasvorm, kwaliteit en stijl. Annadiva biedt een brede keuze uit gerenommeerde merken zoals PrimaDonna, Marie Jo, Freya, Wacoal, Aubade, Empreinte en Beachlife. Naast lingerie en badmode heeft Annadiva ook een collectie nachtkleding, shapewear en sport-BH’s. Met een focus op pasvorm en persoonlijk advies helpt Annadiva vrouwen zich zelfverzekerd en comfortabel te voelen — iedere dag opnieuw.
Informações de contato
Australiëlaan 8, 5232BB, Den Bosch, Holanda
- 073-8512017
- info@annadiva.nl
- www.annadiva.nl
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Snelle service
Snelle service. Al tijden op zoek naar een mooi en goedzittend badpak. Dat heb ik hier dus gevonden! En er zat ook nog een leuke korting op. Dubbel zo goed dus. De volgende dag was het al in huis.
Mooi!
Ik voel me weer jong en blij,
want heb een lingerie setje van Annadiva erbij! 🥳
Snel geleverd, knap gedaan.
Dus ga ik hier bestellen voortaan!
Waardeloos bedrijf, geen ster waard
Waardeloos bedrijf, koop er niets!!
Bikini na 1 x wassen en 6 dagen gedragen te hebben al verkleurd.
Amper mee gezwommen en niet mee in de zon gelegen.
Wasinstructies en advies nauwkeurig nageleefd maar dan durven ze ook nog te zeggen dat het geen productiefout is.
Na vele mails praten ze zich continu tegen.
Prijzige bikini maar wat een slechte kwaliteit en service waardeloos.
Het enige wat ze doen is korting geven en jawel hoor 10% op een nieuwe aankoop pfffff.
Nou ik koop bij jullie nooit niets meer en hoop dat er niemand meer iets koopt bij jullie.
Nog nooit zoiets meegemaakt.
Geen ster waard.
Ik laat het hierbij echt niet zitten.
Jullie vernemen helemaal niets maar de bikini wordt hier weer geweigerd bij bezorging en komt retour.
Ik heb wettelijke garantie en schakel rechtsbijstand in.
Waarom leggen jullie de klacht niet voor bij prima donna daar is de bikini van ipv leverancier.
Zij begrijpen het ook totaal niet maar kunnen mij niet verder helpen omdat ik niet rechtstreeks bij hun heb gekocht.

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
Ik heb een lingerie set besteld op 12…
Ik heb een lingerie set besteld op 12 augustus, maar krijg helemaal geen bericht waneer het verstuurd wordt of wanneer ik het kan verwachten.
Aangezien DHL tegenwoordig de pakketjes in de hal van het flat gebouw gooit zodat iedereen het mee kan nemen.
Ordernummer 1000521530

Waardeloze kwaliteit
Bikini amper 2 weken kunnen dragen. Ze adverteren met 3 maanden garantie, geld alleen op productie fout.
In hun ogen komt alles door externe oorzaak.( gaatjes door glijbaan, pluizen, broekje uit fatsoen)
Je mag toch wel iets van een bikini verwachten, zou je denken. Vooral in deze prijsklasse.
Waardeloos bedrijf, bestel hier niks!
En dan reageren jullie dat ik de voorschriften niet heb nageleefd, reageer dan niet.
Op de site staat vermijd glijbanen voor pillen. Vermijden betekent niet dat het niet mag. En het broekje is niet gaan pillen, er zitten gewoon gaatjes in.
De top is gaan pillen, welke externe oorzaak moet dat in godsnaam zijn. Nog geen 2 weken gedragen he.
Moet je dan in de blote kont van de glijbaan, pfff. Zo kan ik ook wel alles op externe oorzaken schuiven.
Het beste advies is bikini kopen en hem vervolgens in de kast laten liggen, dan kan het misschien 3 maanden mee.

Bikini
Wat ben ik blij met deze bikini mooie kleur goede pasvorm en een snelle levering
Super verzorgd!
Ik kreeg een super netjes verpakt pakketje binnen, gecheckt en verpakt door Jessica.
Voelt als een kadootje openmaken.
De website is overzichtelijk, in tegenstelling tot veel andere lingerie en badmode sites.
Bestelproces was heel duidelijk.
Ik heb kunnen passen en wat niet goed zat terug gestuurd. Prima verpakking om daarvoor te gebruiken. Nu ik weet welke maat goed is, heb ik een nieuwe bestelling gedaan. Binnen enkele dagen komt deze binnen. Dank voor de goede service!
De telefoon werd snel opgenomen en ik…
De telefoon werd snel en zeer vriendelijk opgenomen en ik werd vakkundig geholpen door Claudia. Zij vroeg de maat BH nogmaals na en het bleek dat ik een verkeerde maat had besteld, dit loste zij keurig op door de bestelling aan te passen.
Hele goede ervaring mee
Hele goede ervaring mee! Van bestelling tot levering. Op zondag besteld, dinsdag geleverd. Mooi verpakt. Heb al meerdere keren besteld en telkens héél tevreden!
last-minute bestelling
Eerlijk, ik schrik van de vele negatieve ervaringen te lezen! Dit jaar zeer last-minute vakantie geboekt dus snel nog bikini's moeten aankopen. Ik kwam bij Annadiva terecht omdat het voor mij steeds lastig is de juiste maten te vinden in zowel een bikini als een bh. Ik stond versteld van de ruime keuze op deze site. Bestelling geplaatst op 11 juli en reeds 12 juli geleverd. Super verzorgde verpakking en correcte afhandeling van de retour.
Ik ben een tevreden klant en zopas opnieuw een bestelling geplaatst.

Helaas geen goede ervaring
Helaas geen goede ervaring. Een bikini besteld voor de vakantie. Zou afgelopen dinsdag komen. ( tussen 8-21) dus hele dag voor in huis. Rond 14 uur werd hij bezorgd. Maar toen ik het pakketje open maakte bleek daar helemaal niet mijn bikini in te zitten. Foutje, kan gebeuren. Gebeld en netjes te woord gestaan. Als ik het snel terug stuur dan ruilen ze het om en krijg ik goede thuis gestuurd. Meteen naar de winkel gegaan om dit terug te sturen en sindsdien niks meer gehoord. Zo vervelend. Ik wil graag een bikini mee op vakantie en mocht deze niet goed zitten moet ik ook nog op zoek naar een andere. En gezien de prijzen bestel je er ook niet zo nog effe een paar bij. Daarbij hoop ik dat hij alsnog toegestuurd wordt en niet gedacht wordt, hij is geretourneerd en we verkopen hem weer aan iemand anders.

Eigenlijk is 1 ster al teveel
Eigenlijk is 1 ster al teveel. Ik heb nog nooit zo’n slechte klantenservice meegemaakt. Mijn verhaal is zelfs te lang om hier te noemen. Als je eenmaal een klacht hebt, dan heb je een probleem. Bestellen doe ik hier echt nooit meer. Ze doen hun naam eer aan: Wat een diva’s!!!

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
Placed an order no confirmation and no communication
I placed an order and till the next day received no confirmation of order. I sent them an email through their contact page and still no response. Seems my money vanished into thin air. Be wary about this store.

Slechte afhandeling klacht
Slechte service als je een klacht indient. Sportbeha van 100 euro gekocht waar na 3 maanden spontaan een gaatje in zit. Volgens Annediva geen productiefout dus geen vergoeding. Het zou gekomen zijn in de wasmachine of door een rits. Beha is altijd in een waszakje gewassen en een rits zit meestal niet tussen mijn borsten... blijkbaar is het normaal dat een beha bij normaal gebruik maar 3 maanden meegaat. Als coulance krijg je dan een korting van 5% op je volgende bestelling... alsof ik hier ooit nog iets ga bestellen.

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
Bikini en badpak van annadiva…
Bikini en badpak van annadiva aangeschaft. Pasten beide goed, ik de winkel. Wanneer je ermee gaat zwemmen vallen je borstel er meteen uit, geen gezicht. Durf het niet te dragen bij het zwembad en strand.

NIET BIJ BESTELLEN!!!
Reviews zeggen genoeg. Ik wilde ze het voordeel van de twijfel geven…..SPIJT!! Heb trouwfeest maar geen lingerie.
Tijdig bestelling geplaatst, helaas niets ontvangen. Beloofde termijn van levering zijn ze niet nagekomen. Nu alleen radiostilte en verder niets meer gehoord, geen enkele communicatie, niets! Bellen naar bedrijf lijkt niet mogelijk, uiteindelijk via omweg contact gekregen. Mijn bestelling is blijkbaar niet meer leverbaar (daar kwamen ze nu pas achter). Ze waren van plan mij te bellen maar hadden dit nog niet gedaan!? Doei waren hun laatste woorden, zeer onprofessioneel! Tip voor het bedrijf: Steek energie in service naar klanten i.p.v. politiek correct en onjuiste beantwoording geven op negatieve reviews. Leer communiceren en wees bereikbaar. Alleen voor advies zijn jullie telefonisch bereikbaar, niet voor vragen over bestelling. Druk, waarmee?! Problemen oplossen?! Ik heb niet gevraagd om op een gewenst tijdstip gebeld te worden. Dit is echt verloren energie! Ik wens jullie veel succes verder. Wees gewaarschuwd!

Bikini besteld op 26 juni
Bikini besteld op 26 juni, vandaag 1 juli binnen gekomen. Precies als op de foto,besteld op cupmaat past perfect.
Ik was even bezorgd nadat ik besteld had en de reviews gelezen had maar ik ben zeer tevreden.
Ik zit nu nog steeds op bestelling te wachten …
Ik zit nu nog steeds op mijn bestelling tewachten. Al paar keer mail gestuurd je krijg geen behoorlijk antwoord terug. .is de laaste keer dat ik hier besteld..

VoedingsBH extreem laat geleverd
Een voedingsbh besteld, Ondertussen een dag of 8 geleden. Krijg ik net pas een mail dat deze is ingepakt. Iets met vandaag besteld.... zonder extra bericht dat deze nabesteld moest worden :( zit er met smart op te wachten. Ben benieuwd of DHL wel snel gaat zijn anders is de levertijd van de BH minstens 10 dagen.

Zeer slecht
Zeer slecht. Product retour gestuurd maar geen betaling terug ontvangen. Ze laten je wel eerst betalen voor je retourzending maar betalen vervolgen niet het aanschafbedrag terug. Verwijzen naar Riverty die als je die mailt niet thuis geeft. In 1 woord ONBETROUWBAAR! Ik hoef geen antwoord van u hier maar eis mijn geld terug binnen 5 dagen anders neem ik andere stappen.

Resposta da Annadiva Lingerie & Badmode
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.