Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ruim 11 jaar geleden een Asus laptop gekocht en daar nooit problemen mee gehad. De laptop functioneert nog steeds redelijk, maar ik ben wel toe aan een nieuwe, al was het alleen maar omdat binnenkor... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Scherm gekocht bij JoyBuy, maar helaas kwam die DOA binnen (backlight issues). Meteen contact opgenomen met de klantenservice voor een vervangend product, maar JoyBuy stuurde me door naar de garan... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Don't buy an Asus TUF Gaming laptop without checking the camera first: the built in camera has a serious problem (kinda like tearing) which neither Asus nor a repair shop can fix. I bought a TUF Gami... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

2 Asus laptops gehad en constant wifi problemen waren allebij nog garantie bij. Bij 1 laptop werkte dus usb-c zelf niet deftig. Telkens als ik men geld terug wil zeggen ze hier werkt het wel moet aa... Ver mais

2,0

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

192 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

2,0

Todas as avaliações

22 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Asus negeert wettelijke garantie

Asus claimt betrouwbare goede producten te verkopen. Laptops zouden 4 tot 7 jaar mee moeten gaan.
Nou vergeet het maar. Zelfs bij netjes gebruik en zelfs bij problemen waarbij ze zelf zeggen dat het aan de hardware ligt geven ze niet thuis op wettelijke garantie.
Na 2 jaar wordt het dus ongeveer een wegwerp product. Hou daar dus rekening mee,want je betaald er wel veel meer voor.

14 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Support is echt waardeloos.

Het is onmogelijk om je cashback te claimen. Emailadressen op de contact pagina bestaan niet als je ze contacteert. Contact met de telefonische helpdesk is echt een drama. Een support account aanmaken is een drama, van de ene foutmelding naar de andere.

Kortom... Voor mij nooit meer een product van Asus

2 de setembro de 2025

Top customer service.

Ik had een ASUS gaming monitor die af en toe een probleem had met uitvallen tijdens het gamen. Ik heb alles goed kunnen regelen met ASUS support via mail. Ze hebben hun best gedaan om mij te helpen, zelfs als ik in het begin een beetje geirriteerd was. blijkbaar was mijn monitor niet het probleem maar mijn stroomkabel. Ik was vergeten een review te posten omdat ik het heel druk had maar nu dat ik terug aan het gamen was dacht ik er aan.

13 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Asus heeft waardeloze promoties met…

Asus heeft waardeloze promoties met cashbacks. De gemiddelde doorlooptijd is iets van 120 dagen volgens de bevestigingsmail voordat je geld op je rekening staat. Koop niets maar dan ook echt helemaal niets van Asus met een cashback. Het gehele proces is moeizaam en super traag.

1 de setembro de 2025

Slechte aankoop

Laptop paar jaar terug gekocht en heel veel miserie mee gehad; duurt 30 min voordat hij opgestart is, blijft hangen, valt uit…

30 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

A bunch of money for a big paperweight

It's not acceptable for all the money I spent on this device that every freakin' time I unplug it from the charger it has to crash. I'm sorry but If you can, build your pc/laptop by yourself. Never rely on companies like this if you want your product to work as expected

5 de junho de 2025

ASUS TUF GAMING B650-PLUS WIFI moederbord

Vorige week een ASUS TUF GAMING B650-PLUS WIFI moederbord gekocht. Het moederbord ziet er mooi uit en heeft veel mogelijkheden. Wel vreemd is de externe wifi antenne maar verder een prima moederbord!

30 de maio de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik heb een b650 E wifi moederbord…

Ik heb een b650 E wifi moederbord gekocht het werkte goed het eenige min punt was dat ik het moeilijk vond om het moederbord uit de doos te halen en als je dat met geweld moet doen kan er iets stuk gaan dus daarom 4 sterren

13 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

🌟 Beoordeling: ASUS ROG Astral RTX 5090 O32G – Een Meesterwerk voor de Serieuze Gamer en Enthousiasteling
Als iemand die al meer dan 20 jaar ASUS-producten gebruikt, durf ik zonder twijfel te zeggen dat ASUS met de ROG Astral RTX 5090 O32G wederom een absolute krachtpatser heeft afgeleverd. Door de jaren heen heb ik talloze grafische kaarten, moederborden en laptops van ASUS in handen gehad, maar dit model tilt prestaties en bouwkwaliteit naar een compleet nieuw niveau.

💻 Gekocht bij Megekko – Snel, betrouwbaar en zorgeloos
Ik heb deze kaart besteld bij Megekko, en ik wil hierbij ook mijn waardering uitspreken voor hun uitstekende bestelproces. De bestelling verliep vlot en overzichtelijk, met duidelijke communicatie en een snelle levering. De verpakking was professioneel en goed beschermd.
Wat me vooral positief opviel, was de klantenservice: vriendelijk, deskundig en snel bereikbaar bij vragen. Het is duidelijk dat Megekko niet alleen focust op scherpe prijzen, maar ook op topservice en klanttevredenheid.

🔧 Waarom ik deze kaart heb gekocht
Mijn voornaamste reden om te upgraden naar de RTX 5090 Astral was de behoefte aan ultieme grafische prestaties voor moderne games en simulaties, gecombineerd met een toekomstbestendige oplossing voor AI-gerelateerde taken, video rendering en high-fidelity multitasking. Na lang onderzoek kwam ik, zoals zo vaak, weer uit bij ASUS – en terecht.

🎮 Gebruik: van shooters tot simulatie en meer
Ik speel een breed scala aan games:

First-person shooters zoals DOOM Eternal, Call of Duty, en Battlefield.

Real-time strategy (RTS) games zoals StarCraft II en Company of Heroes 3.

Simulatiegames zoals Microsoft Flight Simulator en Assetto Corsa.

Op elk front presteert deze kaart fenomenaal. De framerates zijn extreem stabiel, zelfs bij 4K met ray tracing op ultra-instellingen. Laadtijden zijn praktisch verdwenen, en de visuele beleving is ronduit indrukwekkend.

🛠️ Bouwkwaliteit en ontwerp
De bouwkwaliteit is zoals ik van ASUS gewend ben: premium, robuust en strak afgewerkt. De koeling is uitzonderlijk effectief en fluisterstil, zelfs bij langdurige intensieve sessies. De metalen backplate en het Astral-design stralen pure kracht en luxe uit. Deze kaart past perfect in mijn high-end build en is een echte blikvanger.

💡 Innovaties die opvallen
32 GB GDDR7-geheugen voor ongeëvenaarde grafische prestaties en toekomstbestendigheid.

ROG Axial-tech fans voor efficiënte, stille koeling.

Geavanceerde VRM-koeling voor temperatuurbeheersing onder belasting.

Uitgebreide software-ondersteuning via ASUS GPU Tweak, Aura Sync en Armoury Crate.

✅ Eindoordeel
De ASUS ROG Astral RTX 5090 O32G is zonder twijfel de beste grafische kaart die ik ooit heb gehad. Voor gamers, content creators en performance-enthousiastelingen die alleen genoegen nemen met het allerbeste, is dit dé kaart.
En dankzij Megekko, die het hele bestel- en supportproces vlekkeloos liet verlopen, was dit ook nog eens een zeer prettige aankoopervaring.

Als trouwe gebruiker van ASUS-producten sinds het begin van de jaren 2000 kan ik met volle overtuiging zeggen: deze kaart is een waardige kroon op twee decennia ASUS-ervaring. Kwaliteit, prestaties en betrouwbaarheid — precies waarom ik al zo lang bij ASUS blijf.

1 de maio de 2025

koop geen asus

kan product niet op de site registreren, betaal meer dan 1000 euro voor een asus vivoobook. na drie weken kapot. en asus is niet te bereiken. en media markt heeft niet eens een klacht formulier

5 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vorige week kocht ik een ASUS RT-AX86U…

Vorige week kocht ik een ASUS RT-AX86U Pro router bij Azerty. Hij ziet er fantastisch uit en heb hem in enkele uren geïnstalleerd.
De reikwijdte van de WIFI is overweldigend. In het hele huis, best groot, is goede ontvangst en zelfs in de tuin.
Met behulp van de ASUS-Merlin software kun je ook VPN installeren, zodat al je apparaten beveiligd zijn.

17 de abril de 2025

Asus great graphic cards

Have been using asus for all my graphic cards, the noise is very low compared to other graphic card brands and no coilwhine. And the quality is a lot better

19 de abril de 2025

5070 Gekocht

5070 Gekocht, Prima kaart als je hem voor een mooie prijs kan kopen. Asus heeft prima backplate die de kaart goed support. Blij mee!

18 de abril de 2025

Totaal waardeloos

Ik heb voor rond de 2000 euro een laptop van ze gekocht.

Vanaf dag 1 constant blauwe schermen, ter reparatie aangeboden.

Laptop meerdere malen ter reparatie aangeboden maar het mocht niet helpen.

Inmiddels is hij ook tijdens transport van of naar die reparatie beschadigt geraakt en vragen ze geld om dit gerepareerd te krijgen.

15 de abril de 2025

Esta empresa é sua?