Veja o que dizem as avaliações
Har købt "Brewers clarex/klar urt" 10ml Udløbsdato er om ca 1 md... Meget , meget kort udløbsdato. Dårligt at de ikke har styr på deres lager.
Måtte ændre på forsendelsen af en ordre i sidste øjeblik og kontaktede Brygladen per mail. De svare hurtigt og alt gik i orden, til punkt og prikke. Begge tommelfingre i vejret herfra
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Hos Brygladen finder du alt til folk der selv brygger øl
Informações de contato
Dinamarca
- www.brygladen.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Lang respons tid
Jeg bestilte mine vare onsdag aften og jeg får også ordre bekræftelsen, men de får først afsendt ordren om mandagen så mine vare er fremme med Post nord en hel uge efter bestillingen uden at man høre noget fra Brygladen omrking status.
Det kan betale sig at lave et pris tjek af nogle vare på ligene hjemmesider.
Mangelfuld kundeservice og manglende ordreindhold
Umiddelbart fint website med masser af gode produkter. Dog er servicen og præcision ikke ligefrem i top.
Der gik relativt lang tid fra jeg bestilte til jeg fik en mail om at noget af det jeg havde bestilt ikke var på lager - fair nok.
Jeg skrev tilbage at jeg gerne vil have ordren uden disse ting, og i samme email bad jeg om en ændring af en ting i ordren. Igen gik der nogle dage før der var en ordre på vej - så langt, så godt! Men intet svar på min forespørgsel om at ændre ordren.
Da jeg så endelig fik ordren, var mit ændringsønske ikke effektueret og der manglede (ud over de aftalte ting) en af de ting jeg havde bestilt (en brygske).
Derudover var der i det all-grain kit der var bestilt intet gær inkluderet. Det ville jeg forvente at få, når jeg vælger at bestille et kit.
Og det desinficeringsmiddel der blev modtaget var for gammelt (et halvt år over dato).
Da de kun har telefontid om mandagen, sendte jeg dem en email på den manglende brygske, hvilket jeg ikke har fået svar på. De har dog trukket penge for hele ordren, kun med refundering af de oprindeligt aftalte ting, som de ikke havde på lager.
Så alt i alt en temmelig mangelfuld oplevelse, hvor man har følelsen af at de ikke helt har styr på hvad de sender afsted, og hvor det næsten er umuligt at få svar tilbage gennem den email som i praksis i den eneste kommunikationsvej når de kun har telefontid 2 timer om ugen.
God service. Har oplevet at få varer har været udsolgt, hvilket ikke har fremgået af hjemmeside, men der har de tilbudt alternative produkter som erstatning.
Det gik da nemt 😊
Bestilte søndag aften, modtog mine varer torsdag. Der var lidt forvirring i forbindelse med, at posten ikke havde afhentet ved Brygladen, men der var hurtig og grundige svar via kundeservice. Jeg føler mig tryg ved at skulle handle ved Brygladen igen.
Gode priser, hurtig levering, brygladen svarede relativt hurtigt på henvendelse. God oplevelse af handle hos dem
Rigtig god service
Har handlet der flere gange.
Ved min seneste ordre, hvor jeg havde bestilt ingredienser til øl, manglede der nogle ting. Problemet blev hurtigt løst ved at de sendte en helt ny pakke.
En super god og hurtig handel
Gode priser og hurig afsendelse, super god handel der kan anbefales til alle.
Rigtig god service
God service, fleksibilitet
Kan kun anbefale butikken. På trods af tidsbegrænsning angivet på hjemmesiden, kunne min bror få ordre med i sidste øjeblik. Jeg vil gerne handle igen her.
Et sted man vender tilbage
Har købt her flere gange - dog aldrig fået levering da jeg selv henter - og kan varmt anbefale dette sted. God service, gode priser og produkterne er som forventede..
Service i top
Her har jeg fået den bedste service og kan klart anbefale at man handler med Brygladen.
Jakob
Godt udvalg, hurtig levering, Super reklamation service
Opgradering til 5 stjerner… ikke længere ekspeditionsgebyr.. og fik erstatningsgær tilsendt ekspres på reklamation. Top service!!!
God oplevelse
Brygladen er lidt svære at få fat i. To timers tlf tid pr. uge, og så svare de ikke altid. På trods af den bekymring har jeg købt hos dem to gange, og de har leveret komplet, hurtigt og til den korrekte pris hver gang.
Kanon service
Jeg bestilte inden påske varer hos Brygladen.dk - Fik varerne indenfor få dage og alt var perfekt.
Kan kun anbefale siden til andre
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.