Jeg bestilte 30/3 gardinstænger ved Carl Ras. Alt forløb fint og uproblematisk, indtil jeg på track and trace kunne se at varen var beskadiget under transport, og sendt tilbage til afsender af Danske... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Pakke leveret sikkert og til tiden. Bjerregaard strømper må til dato være mine ubetingede favoritter (udover min mors hjemmestrik), når vi snakker pound for pound. Prisen og kvaliteten går fint... Ver mais
Fantastisk veloplagt dygtigt personale i Carl Ras Holstebro🤩 Fik arbejdstøj og gavekort i gave Skulle så have byttet og købt for gavekortet, ja det var ik bare lige buks byttet uden bøvl 2 gange... Ver mais
Bestilte et skrue sortiment. Bestilling forløb perfekt og blev afsendt, men lå længe hos transportøren, en opringning til Carl Ras, uden ventetid og tilbage ring fra dem inden for en time, gjorde jeg... Ver mais
Carl Ras A/S er en af de største leverandører af værktøj og beslag til håndværkere, institutioner og industrien. Vi har leveret værktøj og beslag til professionelle håndværkere og den danske byggebranche siden 1932. Vi tilbyder et meget bredt og dybt sortiment af mere end 150.000 varenumre og en høj og professionel kundeservice, med dag-til-dag levering.
Mileparken 31, 2730, Herlev, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 87% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg bestilte en Ordre leveret til Nærmeste Pakkeshop 7/km væk. Leveret af Post Nar. Post Nord. De havde åbenbart leveringer til Pakkeshop 16 km væk, så blev min pakke da leveret der også. Aldrig mere Carl Ras køb…. Carl Ras Post Nar Danmark rundt…. Levering, hvor det passer dem….

Resposta da Carl Ras A/S
Fandt et godt tilbud og fik varen som ønsket🥳 ankom dagen ordere bekræftelse
Det er godt at der findes sådan en Butik. Med godt værktøj, som man ikke kan få andre steder. Det er altid en god oplevelse og handle med Carl-ras.
Bestilte en Festool boremaskine på Carl Ras - og den kom nærmest dagen efter - super hurtigt, skønt! Så åbner jeg emballagen, det rasler lidt. Ydre emballage er ikke beskadiget. Det første syn der møder mig, da jeg åbner ydre emballagen, er en møg beskidt Festool kasse, og nede i kassen er opladeren smidt ned med en ledning der tydeligvis har været viklet ud. Jeg kontakter kundeservice som beklager og siger at jeg jo har ‘ret’ til at returnere mit nyindkøbte produkt. Lidt forundret så spørger jeg om man ikke blot kan sende en ny kasse og så kan jeg returnere den beskidte kasse i den emballage som den nye kasse ville komme i. Det kunne ikke lade sig gøre! Det overrasker mig at Festool vil levere til Carl Ras, for jeg oplever ingen sammenhæng mellem service og kvalitet de to mærker imellem! Så jeg kan ikke anbefale nogen at købe Festool hos Carl Ras! Jeg har købt til fuld pris og det var ikke engang en kampagne eller demo model. Bare en super dårlig oplevelse, hurtigt leveret!
Dags dato besøgte jeg jeres butik på Frederiksberg for at handle. Jeg blev dog afvist i at betale kontant, med den begrundelse, at de samme dag havde modtaget en mail om, at butikkerne ikke længere må modtage kontanter.
Dette er ikke blot uacceptabelt, men også i strid med Lov om betalinger §81, der fastslår, at private kunder har ret til at betale med kontanter. Jeg kan forstå, at det er muligt for mig som privatkunde at handle hos jer, men ikke betale kontant, hvilket gør det tydeligt, at I bevidst nægter at følge lovgivningen.
Jeg forventer, at I retter op på denne praksis og fremadrettet overholder dansk lovgivning. Det er et minimumskrav til en virksomhed, der ønsker at beholde kundernes tillid.

Resposta da Carl Ras A/S
Faguddannede medarbejde. Der ved hvad du/de taler om.
Jeg er skuffet over, at en velrenommeret virksomhed som Carl Ras sælger smørringsolie med PFAS fx deres egen STROXX universalolie.
Især når det er muligt at lave uden.

Resposta da Carl Ras A/S
Efter hundredvis af besøg. Service niveauet er virkelig højt, deres lagerstyring er rigtig god og generelt kompetente medarbejdere. De er rigtig gode til at tage elever, som dog ikke altid fanger det rigtige, men sådan er det at være i lære. Hvis de erfarne medarbejdere var lidt bedre til at banke ind i de nye at de skal spørge ved det mindste ville de få 6/5 stjerner.
Stor tak til Carl Ras Aarhus afd. Skejby, for stor hjælp og vejledning ved valg af en ny Abloy lås. De er meget professionelle og samtidigt har man en rigtig fornemmelse af de vil hjælpe, med at finde den rigtige løsning.
Jeg kommer der meget gerne igen.
Altid god og hjælpsom kundeservice.
Fedt at komme i Aabyhøj butikken
Opmærksomme på kunderne
Jeg havde bestilt til click&collect i weekenden, og allerede mandag klokken 7.19, havde østerbroafdelingen pakket min bestilling og lagt den klar til afhentning.
Jeg gik ind for at købe et par ekstra ting, og blev hurtigt mødt af en hjælpsom medarbejder, der fulgt mig over til det jeg ledte efter. Hun kiggede op og kunne se at der ikke var nogen ved kassen, så hun gik med op til kassen, og hjalp der.
Hun var var høflig og pressede ikke på, så alt i alt en god oplevelse.
Afhentede min vare hos Carl Ras. Fik besked når varen var der. Ingen problem
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.