Jeg bestilte 30/3 gardinstænger ved Carl Ras. Alt forløb fint og uproblematisk, indtil jeg på track and trace kunne se at varen var beskadiget under transport, og sendt tilbage til afsender af Danske... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Pakke leveret sikkert og til tiden. Bjerregaard strømper må til dato være mine ubetingede favoritter (udover min mors hjemmestrik), når vi snakker pound for pound. Prisen og kvaliteten går fint... Ver mais
Fantastisk veloplagt dygtigt personale i Carl Ras Holstebro🤩 Fik arbejdstøj og gavekort i gave Skulle så have byttet og købt for gavekortet, ja det var ik bare lige buks byttet uden bøvl 2 gange... Ver mais
Bestilte et skrue sortiment. Bestilling forløb perfekt og blev afsendt, men lå længe hos transportøren, en opringning til Carl Ras, uden ventetid og tilbage ring fra dem inden for en time, gjorde jeg... Ver mais
Carl Ras A/S er en af de største leverandører af værktøj og beslag til håndværkere, institutioner og industrien. Vi har leveret værktøj og beslag til professionelle håndværkere og den danske byggebranche siden 1932. Vi tilbyder et meget bredt og dybt sortiment af mere end 150.000 varenumre og en høj og professionel kundeservice, med dag-til-dag levering.
Mileparken 31, 2730, Herlev, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 87% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Min mand og jeg kommer med vores hund og bestiller deres brunch platte. De kommer med det samme med vand til hunden. Man bliver mødt af et meget venligt og service mindet personale. Platten var varieret, friske råvare og et virkelig lækkert frisk bage brød. Juicen er friskpresset og det summer af hyggelig snak og god atmosfære. Der er kræset om maden. En rigtig god start på vores søndag.
Jeg var i Carl Ras i Næstved i dag. Super hjælpsom, tålmodig, faglig og kundevenlig betjening. Mega ros til Susan 👍
Har købt mange ting i Carl Ras (Herlev) som privat kunde, men det stoppede i dag. Havde købt paskvilgreb for 14. dage siden, som efter en uges montering knækkede løs i gevind. Var da overbevist om, at det 163 kr. dyre greb ville blive byttet til nyt, men nej. Jeg fik at vide, at det måtte være os, der havde ødelagt, så jeg kunne købe et nyt. Jeg har haft købt 10 greb i alt af flere omgange og ved godt, hvordan de fungerer.
Nogle gange er de bare pissesure, fagsnobbede overfor privat kunder og dårligt servicerende i Carl Ras og det var vist en af de dage.

Resposta da Carl Ras A/S
Ringede til Carl Ras A/S og de svarede telephone venligt, uden en masse vente tid og omstillinger! Jeg vil gerne havde uddybe spørgsmål om produktet og jeg fik de forklaringer jeg søgte! Den jobsite radio jeg bestilt fredag kom med posten mandag morgen! Den er bare god og virker fint! Jeg er meget tilfredse!
Virkelig god service.
Havde fået tilsendt en forkert vare, som blev ombyttet via fragtmand, så ingen besvær for mig.
Gode produkter og hurtig click and collect selvom varene var på fjernlager.
Hurtig levering, nemt behageligt personale ved afhentning i butik👍
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.