Jag har varit inloggad och hade ingen 100kr rabatt när jag gjorde ett köp den 29/8. Dagen efter såg jag att jag fått en rabatt på 100kr. Men den skulle utnyttjas senast nästa dag!! Varför har man inte... Ver mais
Jag har handlat fina kläder många gånger. Snygga, bra kvalitet och fin passform för mig som är 42/44 och kraftig. Snabba leveranser dessutom. Och hyfsad leverans- och returavgift. Och dom gånger de... Ver mais
Service att man över huvudtaget ville leta fram 2 st knappar till 2 koftor i olika färger. Då det var 3 knappar på varje kofta och inga fler så skulle det sett konstigt ut och jag hade blivit tvungen... Ver mais
Satt och läste igenom mina omdömen och hade flera inlägg om cellbes där saker och ting inte fungerade Nu var det ett väldigt bra tag sedan problemen och även sedan jag handlade kläder men efter all... Ver mais
Cellbes startade redan 1954 som ett postorderföretag och har sedan dess utvecklats till att bli ett av de ledande e-handelsföretagen inom mode -och heminredning. Vår drivkraft är att erbjuda favoritplaggen i garderoben, oavsett tillfälle. Det breda storleksutbudet är en viktig del av det och storlekarna går från 34-64 för kvinnor och S-8XL för män. Välkommen in till cellbes.se för att ta del av vår inspirerande kampanj och härliga sortiment!
501 81, Borås, Suécia
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 94% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Helt nöjd med mitt senaste köp.
Klänningen är en 10-pängare👍

Resposta da Cellbes
Beställde och betalade för EN pyjamas, kom TVÅ av samma, blev lite konfunderad, men efter lite forskande förstod jag att det blivit fel, kontaktade kundtjänst eftersom jag är ärlig, efter lite diskussioner, fick jag den extra som gåva, blev mycket väl bemött av kundtjänst, ärlighet varar längst, tack till kundtjänst 😍

Resposta da Cellbes
Synnerligen snabbt svar. Mycket vänligt bemötande och adekvat hjälp.

Resposta da Cellbes
Får ett mail om halva reapriset! NU sänker vi till halva reapriset!
Kollar på en vara för 224:-, rött pris.
Men, samma pris 30 dagar tillbaka.
Kommer till kassan, varan kostar 224:-, således inte halva reapriset!
Känner mig lurad.

Resposta da Cellbes
Köpte en morgonrock i velour som enligt tvättinstruktion skulle tvättas med liknande färger. Efter första tvätten var alla plagg i tvättmaskinen totalt täckta med ludd från morgonrocken och jag fick tillbringa flera timmar med att försöka få bort luddet, men en del av kläderna blev och är förstörda.
Den kompensation jag erbjöds var 30% rabatt på morgonrocken och den säljs dessutom nu till ett lägre pris. Mycket missnöjd med en snorkig kundtjänst som verkar tycka att det är mitt fel alltihop. Blir inga fler köp för min del.

Resposta da Cellbes
Fick hem en leverans idag 15/1 från er med en ekologisk ribbad tröja i svart! Storleken var helt top notch så pass att jag kommer att ha på mig den 24/7! Snabb leverans & bra bemötande av kundtjänst! ✨️🙌 5/5 möjliga!

Trevlig kundservice
Bra bemötande och snabb lösning

Resposta da Cellbes
Lige købt en morgenkåbe, Den er superflot og str. Passer perfekt. Skøn grøn farve.
Hurtig og god service

Resposta da Cellbes
Minderwertige Qualität, bloss nicht kaufen! Alles was ich bestellt habe, ist gleich ausgewaschen und unansehnlich geworden. Ich kaufe da nicht wieder!

Resposta da Cellbes
Fick ett fantastisk bemötande av kundtjänsten på Cellbes när jag behövde hjälp med ett bortttappat verktyg till mina Sköna stövlar med halkskydd som var inköpta på Cellbes. Överlag är Cellbes en utomordentlig onelineshop. Jag har aldrig under mina många år haft problem med leveranser eller återskick.

Resposta da Cellbes
Då jag reklamerade en vara som var felsydd och fel storlek, fick jag snabb hjälp och ersättning in på mitt konto snabbt.

Resposta da Cellbes
Super mange gode vare. Alle størrelser. Hurtigt levering. Fik en forkert størrelse og det var super nemt og hurtigt at reture med returlabel og ny størrelse er nu på vej. Kan kun anbefales fra mig.

Resposta da Cellbes
En fantastisk kundtjänst som sagt!

Resposta da Cellbes
26.november bestilte jeg en morgenkåpe som jeg skulle gi i julepresang. Nå er det 17.desember, og jeg har funnet reserveløsning da jeg er redd den ikke når frem til jul. Får ikke vurdert morgenkåpa, men håper den er ok, for da beholder jeg den selv. Men dette er ALT FOR LANG LEVERINGSTID!

Resposta da Cellbes
Så enkelt att handla och prova hemma i lugn och ro. Eventuella returer funkar snabbt och smidigt.

elendig kundeservice!!!!!!
la inn bestilling og ser etter 10 sekund at det er feil størrelse.Ringer direkte til Cellbes og treffer en frekk kundemottaker som sier at det ikke går an å avbestille produktet. det er da gått 2 min etter at jeg la inn bestilling!!!! Hun sier de MÅ sende produktet hit til meg og jeg må betale frakt for retur av varen!!!
kommer aldri til å bestille noe herfra og fraråder på det sterkeste andre å gjøre det!!!

Resposta da Cellbes
Ni får 5 stjärnor då ni är snabba med leverans och att kläderna är okej. Har under ett par år bl.a köpt era mysplagg - byxa och jacka i plysch som är jättesköna. Beställde 2 nya nu och har tidigare beställt 5 st. Använder dom jämt hemma. Ett problem har jag med byxorna och det är att det breda gummibandet i midjan viker sej. Hade varit bra om ni fäste det så man slipper krångla med det. Sen är det också jackorna och blusarna m.m att märket ni syr fast i nacken skaver. Så man är tvungen ta bort det och det sitter fast som berget, vilket gör att man kan skada plagget när man håller på. Det har hänt mej - ett hål i en ny blus. Inte roligt. Så om ni ska ha dessa så sätt dit mjukare lappar eller fäst bara lite lätt så de blir enkla att ta bort.

Resposta da Cellbes
Jag fick snabba svar både att mitt mail var mottaget o sen besked

Hej Cellbes
Det här är ett öppet brev till er! (Och då jag vanligtvis aldrig skulle göra ett sånt här inlägg så kan ni gissa att jag är förbannad)
Min kära mormor har genom många år varit er en trogen kund. Idag när vi satt och åt frukost berättade hon om en beställning hon lagt hos er och att hon hade fått dubbla fakturor. En beställning som NI dessutom skickat fel vilket gjort att hon behövt göra en retur och sedan en ny beställning. När hon berättade detta tänkte jag ”Men de har ju förmodligen bara glömt kreditera den ena fakturan, ring dem så hjälper dem dig”.
Innan hon ringde in till er kundtjänst gick jag igenom fakturorna på hennes telefon, och insåg att det inte riktigt stämde. Där hade hon fått en faktura med i paketet, vilken hon betalat in. Sedan hade hon fått en ny faktura igen, fast med helt andra artikelnummer än de klädesplagg hon beställt! Konstigt tänkte jag, men ring in till dem så löser de säkerligen problemet!
Nu till det som blir ännu mer konstigt. Hon ringer in till er kundtjänst, berättar vad som har hänt. Varpå er medarbetare svarar att allting är i sin ordning och att hon ska betala in det nya beloppet också, för att hon ska få en återbetalning? Här tycker jag att det börjar lukta som att man försöker lura en äldre person, så jag sätter mig bredvid, för att hjälpa till! Och då blev det livat i luckan för att er medarbetare kunde absolut inte fortsätta samtalet om jag var med på grund av säkerhet. Vilket jag förstår om det är så att vi hade diskuterat någonting som inte är för mina öron att höra. Men när det gäller kläder, och att min mormor dessutom förklarar att hon behöver min hjälp och ger hennes godkännande , förstår jag inte riktigt hur hela världen kan rasa ihop på grund av att jag sitter bredvid och försöker förstå mig på vad som har hänt.
Kort och gott, mormor fick betala in de dubbla fakturorna. Vilket i min värld är konstigt då det är ni från början som gjort fel? Ännu mer konstigt att hon ska betala en faktura med kläder/artikelnummer hon inte heller köpt? Först den riktiga fakturan, som ni sedan säger att ni har krediterat, för att hon sedan ska betala nästa faktura som är 169kr dyrare! Nja, ni ska alltså ha 2 inbetalningar men menar på att ni har krediterat den ena fakturan och att hon får pengar tillbaka. Absolut, men de pengarna går ju till att betala nästa faktura? Som ni dessutom har höjt, har andra artikelnummer och kom ungefär 1 månad efter beställningen? Hur mycket jag försöker sitta ner och hitta sambandet och förstå så kommer jag inte riktigt fram till något annat än att det är ett riktigt lurendrejeri! Men fakturorna är nu betalda, ni har fått era pengar och jag hoppas ni är nöjda med att driva ert företag på detta vis!
Jag tycker det är helt fruktansvärt att utsätta en äldre människa som inte har särskilt mycket koll på teknik för detta, ännu mer när de inte får ta hjälp av nära och kära kring sig! Mormor kommer aldrig mer handla utav er på grund av denna händelse, jag har aldrig handlat av er och tänker inte börja nu heller & jag hoppas innerligt att ni inte utsätter någon av era andra kunder för detta heller!