Club 9 Sleep Service Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ik heb mijn maandelijkse aflossing (maand juli) via een andere rekening overgemaakt met mijn naam en mijn kenmerk. Het geld wordt steeds teruggestuurd ! Waarom ? Jorg Hoffmann

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

We hebben 5 jaar lang goede matrassen gehad en het contract verlengd. Helaas ben ik niet tevreden over de matrassen die we nu kregen. De toplaag omgewisseld naar hard, maar nog veel te zacht voor buik... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Verleden jaar oktober kussens retour gedaan en kreeg gisteren een aanmaning dat ik achter loop met betalen terwijl het elke maand afgeschreven word. Nu hebben wij de bankrekening nagekeken en tot o... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gewoon uitstekend. Je krijgt via de site zelf de juiste info die je nodig hebt voor de maten en de grootte en gewicht en levering was top. Matras ligt heerlijk en tot nu toe geen problemen gehad en k... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis para Quartos
  2. Loja de Camas
  3. Loja de colchões

Club 9 Sleep Service biedt een uniek slaap abonnement voor het leasen van kussens, matrassen, boxsprings en toppers, zodat je altijd kunt genieten van een goede nachtrust. Voor een vast bedrag per maand, vanaf €9,99, kun jij 5 jaar lang slapen op een kwalitatief hoogwaardig slaapsysteem.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

126 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 80% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

28 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service en goede producten

Goede service en goede producten. Het matras hebben we nu drie jaar en het ligt nog perfect .zakt niet in of zo .de kussens liggen ook goed en de service is echt heel goed .ze nemen snel contact op en hetgeen waarom het ging is zeer goed opgelost en makkelijk

3 de março de 2025

Hallo Alex,

Hartelijk dank voor je prachtige review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent over zowel onze service als de producten. We wensen je nog veel slaapplezier toe.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Matras is waardeloos eerst tezacht nu …

Matras is waardeloos eerst tezacht nu topper gekregen maar blijft schuiven met het elke 2 3 dagen weer open maken en weer recht legen.
Vind ook dat kwaliteit erg slecht is.
Plus het is ook nog eens stuk duurder geworden dan vorig abo.

26 de fevereiro de 2025

Hallo Ronald,

Dankjewel voor je review. We hebben zojuist contact met je gehad. Mocht je verder nog vragen hebben, dan horen we het graag.

Bed bij club 9

Ik heb sinds sept 2024 bij jullie gekocht en heb er sinds die tijd geen probleem gehad.
Ik heb een slechte rug en ben slechte slaper maar sinds ik dit bed heb gekocht slaap ik een ganse nacht door en alleen door dit ben ik blij dat ik het bed bij jullie heb gekocht !
Sabrina

22 de fevereiro de 2024

Hoi Sabrina,

Wauw, super dankjewel voor je mooie review! Wat goed om te horen dat je nu goed slaapt. Mocht je verder nog vragen hebben, laat het ons gerust weten.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super matras voor een redelijke prijs

21 de fevereiro de 2025

Hoi Theo,

Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het matras en dat je het een goede prijs-kwaliteitverhouding vindt.

Als je nog vragen hebt, horen we het graag!

Perfect matras

Goede kwaliteit en voldoet aan de verwachting, zeer lang slaap plezier.
Snelle levering.
Kortom perfect.

21 de fevereiro de 2025

Hoi Dennis,

Wauw, bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat het matras voldoet aan je verwachtingen en dat je er zo van geniet. Als je nog vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt, horen we het graag!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

advies niet snel aan beginnen en kost je veel meer geld

Ik had een matras nodig maar geen budget dus was club 9 de oplossing. 5 jaar goed geslapen en dacht na deze periode wel afbetaald te hebben en het contract afgelopen was maar blijkt gewoon door te lopen en ze vragen of je abonnement wilt verlengen of stop zetten maar het blijkt dat ze het matras terug willen hebben. Het blijkt dus een lease of huur te zijn en geen aankoop van het matras. voor gewone matras in 5 jaar betaal je €16,200,- dat is slapend rijk worden voor dit bedrijf en veel te duur dus mensen let op voor dat je hier aan begint want hiervoor heb je 5 matrassen voor deze prijs.

14 de fevereiro de 2025

Hallo,

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je de afgelopen vijf jaar goed hebt geslapen. We vinden het jammer dat er onduidelijkheid is ontstaan over het abonnement.

Ons leaseconcept is geen afbetaling, maar een abonnementsvorm waarbij je altijd verzekerd bent van een fris en comfortabel matras. Een matras biedt gemiddeld vijf jaar optimale ondersteuning en comfort. Daarna neemt de kwaliteit vaak af. Bij verlenging van je abonnement ontvang je een nieuw matras, en bij beëindiging halen wij het matras weer op. Zo hoef je je geen zorgen te maken over vervanging of slijtage.

Bij ons kun je kiezen tussen leasen of kopen. Bij leasen betaal je maandelijks, en bij kopen betaal je het volledige bedrag in één keer. Zo kun je vooraf de keuze maken die het beste bij jou past.

Het bedrag dat je hebt doorgegeven klopt niet, maar onze actuele prijzen zijn te vinden op onze website. Mocht er nog onduidelijkheid zijn of als we je ergens mee kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten!

Roos Club9-sleepserice

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

bed met matras goede kwaliteit

In September 2023 een bed met matras aangeschaft via Club 9 Sleepservice slaapt heerlijk ruim anderhalf jaar later nog steeds tevreden.

12 de fevereiro de 2025

Hallo,

Dankjewel voor je mooie review! We zijn blij om te horen dat je nog steeds tevreden bent. We wensen je nog veel comfortabele nachten toe!

De eerste 2 maanden was het prima

De eerste 2 maanden was het prima
Alleen nu vind ik het slechter worden
Vaak pijn in me rug moet elke dag het matras omdraaien anders lig ik in een kuil
Vind het wel beetje jammer
Zal binnenkort contact op nemen
Met ze

11 de fevereiro de 2025

Hallo,

Wat jammer om te horen dat je last hebt van rugpijn en een kuil in het matras ervaart. Neem gerust contact met ons op, dan pakken we je melding verder op!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden maar ik zelf vindt de…

Zeer tevreden maar ik zelf vindt de matras ietsvte zacht en weet niet of hem kan ruilen

25 de abril de 2024

Hallo,

Bedankt voor je review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Neem gerust contact met ons op over de hardheid, wellicht kunnen we iets voor je betekenen. We horen graag van je!

Topmatras

Ik heb een matras van club9 en vind hem heerlijk. Eerste nachten waren lastig omdat je lijf toch moet wennen aan een nieuw matras, maar daarna nooit meer ergens last van gehad. Matras blijft ook mooi stevig.

1x contact gehad met de klantenservice en ook dat ging vlot en netjes.

11 de fevereiro de 2025

Hoi Mira,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je matras van Club9! Een nieuw matras kan inderdaad even wennen zijn, maar fijn dat je geen last meer hebt gehad! We zijn ook blij te horen dat je ervaring met onze klantenservice vlot en netjes was.

Bedankt voor je positieve review en we wensen je nog veel fijne nachten!

Waardeloos matras na 2 jaar slapen

Wat begon als een goede aanschaf en lekkere slaap eindigd in een nachtmerrie. We slapen nu 2 jaar op het matras en de slijtage is verschrikkelijk. De onderlaag hoopt elke nacht op en veroorzaakt bulten en kuilen. Het slaapcomfort volledig weg en bij het open ritsen van het matras bleek het schuim ook nog eens los te laten. Er valt amper op te slapen. Maanden lang al contact proberen te zoeken met de klantenservice en wanneer je eindelijk contact hebt zegt men dat het "aan ons ligt want dit matras is perfect". Alsof ik voor de lol een gat heb geknipt in de schuimlaag? Alsof ik express het matras "ophoop" om een foto te maken en klaag. @Club 9... Ons matras is na 2 jaar liggen in DRAMATISCHE staat en het feit dat jullie onszelf daarvan de schuld geven is waardeloos. Als het abonnement eindelijk om is gaat dit matras bij het vuil (of terug) en komt er NOOIT meer een product van jullie in huis. Ontzettend spijt en we waarschuwen dan ook iedereen die bij jullie een matras wil afnemen.

Het zou jullie sieren ons matras om te ruilen voor een nieuwe zodat we de laatste 2 jaar van ons abonnement nog normaal kunnen slapen. Maar nee.... jullie enige oplossing is in 1 klap het bedrag af te lossen en dan meteen het matras op te halen... wat een waardeloze oplossing voor ons als betalende klant.

Never. Again.

Update op reactie vanuit Club9: het zogenaamde "uitgebreide bespreken is komen met de oplossing zoals hierboven beschreven": "de klachten van het matras kloppen niet want dit matras kan niet kapot en kan niet ophopen, de bulten en kuilen zijn verzonnen. De oplossing: We halen je matras op en je betaalt de volle mep voor de resterende 2 jaar abbonnement..... Nogmaals: waardeloos bedrijf, waardeloze matrassen, VERMIJDEN dus.

7 de fevereiro de 2025

Hallo,

Jammer om te horen dat je deze ervaring hebt. We hebben eerder contact gehad en onze klantenservice heeft de situatie uitgebreid met je besproken. Mocht je toch nog verdere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Slaapt goed

15 de janeiro de 2025

Resposta da Club 9 Sleep Service

Goed slapen + 5 sterren = een perfecte combinatie! Dank je wel voor je review!

Cub 9 heeft een kussen abonnement

Cub 9 heeft een kussen abonnement, ik dacht dat is handig, bijna een jaar geleden dat afgesloten, nu is Club 9 het abonnements geld vergeten af te schrijven, en ze geven dat ook toe, nu moet ik met terugwerkende kracht dat geld terug betalen. Ik vind dat niet netjes, dus pas op met een abonnement afsluiten, en controleer alles.

6 de janeiro de 2025

Hoi Sandra,

Dankjewel voor je review. Het spijt ons te horen dat er een fout is opgetreden bij het starten van jouw abonnement. Het lijkt erop dat ons systeem het abonnement destijds niet correct heeft geactiveerd, waardoor de betalingen niet automatisch zijn verwerkt. Dit is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden, en we begrijpen dat dit voor teleurstelling heeft gezorgd.

Hoewel de betalingen voor het afgesloten abonnement wel voldaan dienen te worden, willen we benadrukken dat we dit probleem zeer serieus nemen. We begrijpen dat dit voor ongemak kan zorgen en willen graag met je meedenken over een passende oplossing, zoals een betalingsregeling of uitstel van betaling. Neem gerust contact met ons op, zodat we samen een geschikte oplossing kunnen vinden.

Met vriendelijke groet, Roos Club9-sleepservice

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben zeer tevreden met mijn topper

Ik ben zeer tevreden met mijn topper. Het ligt superlekker. En ik wordt uitgerust wakker. Ik heb geen pijn meer in mijn lichaam. Echt een aanrader!!

30 de dezembro de 2024

Hallo,

Dankjewel voor je positieve review! Wat geweldig om te horen dat je uitgerust wakker wordt en geen pijn meer ervaart in je lichaam.

Helemaal top

27 de dezembro de 2024

Hallo,

Dankjewel voor je positieve review!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kwaliteit van het product was het niet…

Kwaliteit van het product was het niet goed en reclame is anders dan waarheid, Ik ben niet helemaal blij van Clob9!

14 de dezembro de 2023

Hallo R. Changiz,

Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. We gaan graag verder met je in gesprek en horen graag waarin de reclame anders is dan de werkelijkheid en wat precies de reden is dat je niet tevreden bent. Stuur ons gerust een e-mail naar support@club9-sleepservice.nl, dan pakken we het graag verder met je op.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

service en bedrijf heeft genoeg ruimte voor groei.

Bedrijf is goed om een contract aan te bieden wat je niet kan ontbinden op redelijke grond.
Qua service misleidend tegen mij was aan het begin van het contract en levering gezegd dat ik het matras wellicht permanent kon houden na aflopen contract dit is niet het geval en je bent gebonden aan 1 grootte van matras wisselen naar een andere grootte mag niet. In 5 jaar tijd kan er een hoop veranderen in een huishouden en hier houden zij 0,0 rekening mee.
Matras is wel oke maar enkel op een harde lattenbodem.
Ik heb kuilvorming en dan komen ze met een excuus om dit te meten maar dit matras heeft een zachte topping dus als het harde deel van het matras kuilvorming heeft wordt dit door het zachte deel verborgen want dit is duidelijk van betere kwaliteit.
Al met al niet tevreden.
Het oogt leuk en als goede oplossing het concept is echt een uitkomst alleen denken hele knappe koppen na over de zakelijke kant. Dit matras is misschien 3-400 euro met inkoop en eindstand is dat ik na contract 1250 heb betaald en mag het matras weer inleveren zodat ze het matras zogenaamd weer kunnen doneren waar ik in al die jaren nog helemaal niks van heb terug gezien.

14 de dezembro de 2024

Beste,

Bedankt voor je review. We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent met je ervaring bij Club 9. Graag reageren we op de punten die je benoemt.

-Algemene voorwaarden en wisselen van matrasmaat
We begrijpen dat er in een huishouden veel kan veranderen binnen een periode van 5 jaar. Helaas is het niet mogelijk om kosteloos van matrasmaat te wisselen, omdat wij altijd nieuwe producten leveren. Dit maakt het voor ons onmogelijk om dergelijke wissels zonder kosten aan te bieden. Wel bieden we de mogelijkheid om je abonnement over te laten schrijven op een andere naam, of om het contract te ontbinden volgens de voorwaarden. Deze voorwaarden zijn vooraf in te zien op onze website.

-Kuilvorming
Wat betreft de kuilvorming: we vinden het vervelend om te horen dat je dit ervaart. Mocht er echt sprake zijn van kuilvorming, dan pakken we dit graag verder op. Onze serviceafdeling staat klaar om dit te onderzoeken.

-Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid
Bij Club 9 zetten we ons in voor duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. Matrassen die nog in goede staat zijn, worden gedoneerd aan organisaties zoals bijvoorbeeld Quiet. Daarnaast maken we deel uit van een circulair proces, waarbij gebruikte matrassen worden verwerkt tot nieuwe grondstoffen. Op deze manier dragen we bij aan een duurzamere toekomst.

-Tot slot
We betreuren het dat je niet volledig tevreden bent en horen het graag als we je verder kunnen helpen. Neem gerust contact op met onze klantenservice via support@club9-sleepservice.nl, dan pakken we je melding graag verder op.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hebben nu 1 jaar twee complete…

We hebben nu 1 jaar twee complete boxsprings en blijven zeer tevreden perfecte service van bestellen tot leveren en goede snelle klantenservice. Een echte aanrader.

13 de dezembro de 2024

Hoi Johan,

Dankjewel voor je geweldige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je al een jaar zo tevreden bent over de boxsprings en onze service.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

ik heb er spijt van duur en ik heb nog…

ik heb er spijt van duur en ik heb nog pijn me rug

13 de dezembro de 2024

Hoi Susanna,

Dankjewel voor je review. Het spijt ons te horen dat je last hebt van rugpijn. We zien in ons systeem dat we op je e-mails reageren, maar helaas geen antwoord ontvangen op de vragen die we gesteld hebben. Stuur ons gerust nog even een mail naar support@club9-sleepservice.nl, we pakken het graag weer verder met je op.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik vind dit matras niet zo goed in het…

Ik vind dit matras niet zo goed in het begin wel maar nu niet zo

29 de novembro de 2024

Hoi Ria,

Dankjewel voor je review. Kan het kloppen dat je van ons een topper hebt ontvangen in plaats van een matras? We ontvangen graag meer informatie over de topper en gaan graag verder met je in gesprek. Stuur ons gerust een e-mail naar support@club9-sleepservice.nl.