Ik heb mijn maandelijkse aflossing (maand juli) via een andere rekening overgemaakt met mijn naam en mijn kenmerk. Het geld wordt steeds teruggestuurd ! Waarom ? Jorg Hoffmann
Veja o que dizem as avaliações
We hebben 5 jaar lang goede matrassen gehad en het contract verlengd. Helaas ben ik niet tevreden over de matrassen die we nu kregen. De toplaag omgewisseld naar hard, maar nog veel te zacht voor buik... Ver mais
Verleden jaar oktober kussens retour gedaan en kreeg gisteren een aanmaning dat ik achter loop met betalen terwijl het elke maand afgeschreven word. Nu hebben wij de bankrekening nagekeken en tot o... Ver mais
Gewoon uitstekend. Je krijgt via de site zelf de juiste info die je nodig hebt voor de maten en de grootte en gewicht en levering was top. Matras ligt heerlijk en tot nu toe geen problemen gehad en k... Ver mais
Detalhes da empresa
Club 9 Sleep Service biedt een uniek slaap abonnement voor het leasen van kussens, matrassen, boxsprings en toppers, zodat je altijd kunt genieten van een goede nachtrust. Voor een vast bedrag per maand, vanaf €9,99, kun jij 5 jaar lang slapen op een kwalitatief hoogwaardig slaapsysteem.
Informações de contato
Jagersveld 23A, 5405 BW, Uden , Holanda
- +31 97 010253069
- support@club9-sleepservice.nl
- www.club9-sleepservice.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 80% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Ben nog steeds tevreden over de matras!
Ben nog steeds tevreden over de matras!
De hoofdkussens, moet je aan wennen!

Boxspring the Luxe
Boxspring the Luxe met een topper midden hard. Bed licht heerlijk, slaap goed, geen rugpijn.

Enorm teleurgesteld
In her begin was het een fijn bed met een prima matras. Echter werd de kwaliteit steeds minder en is slapen. Op dit bed niet fijn. Ik zit er helaas nog een paar jaar aan vast maar ik ga mijn abbonement daarna direct stopzetten.

just try it
Great quality, bed was built in under an hour by two very friendly gentlemen.
I opted for the boxspring and i have absolutely 0 regrets. It helped with my knee pain and back pain. It gives me a great rest which i certainly need after a hard 16 hours at work. highly recommend it, the difference is huge between this and ikea or even HOTEL beds. They can’t even conpete against it. just try it

Resposta da Club 9 Sleep Service
Heel goed en lekker slapen met Club 9…
Heel goed en lekker slapen met Club 9 Sleep Service.

Goede klantenservice
Goede klantenservice
Altijd bereid je te helpen
Goede acties.
5 sterren voor dit topbedrijf

Resposta da Club 9 Sleep Service
Snelle levering van boxspring en kussen…
Snelle levering van boxspring en kussen en boxspring netjes in elkaar gemonteerd door vriendelijke bezorgers dus helemaal top.
Slaap helemaal goed op de boxspring.

Wij zijn zeer tevreden over club 9
Wij zijn zeer tevreden over club 9
Het matras slaap zeer lekker

De service is top beter dan alle
De service is top beter dan alle
Andere klantenservice. Je kan gemakkelijk een berichtje schrijven via watchapp en je krijgt onmiddellijk een berichtje terug. Is vele male sneller dan via een belletje. Ik zou geen andere aanraden dan club9

Beste matras ever!
Beste matras ever!
Ik heb hem nu 4 jaar en baal eigenlijk dat deze volgend jaar om word geruild voor een nieuwe. Dit matras ligt zo lekker...Een nieuwe is toch weer even wennen.

Prima
Matras is wat scheef maar dat geeft geen problemen met slapen. Heel tevreden en ik had vijf sterren gegeven als het matras ook naar boven was gebracht. Het was een moeilijke doos en loeizwaar om te tillen.
We kregen hem bijna niet naar boven.
De doos moeten we bewaren en ik vraag me af waarom want het matras krijgen we er natuurlijk nooit meer in 😂
Ik ben tevreden over het matras. 🌹

Helaas geen positieve ervaring
Mijn ervaring, vind ik helaas het matras en de kussens geen prettige ervaring. Nu na een jaar op slapen kan ik zeggen dat ik meer last krijg van matras en kussen dan mijn vorige bed

Resposta da Club 9 Sleep Service
Vandaag mijn bed binnen gekregen.
Vandaag mijn bed binnen gekregen.. levering was top en de heren hadden in no time in elkaar gezet.. helaas zat er een verkeerde kussen bij,werd in no time opgelost
Aanrader!

Een uitstekende zaak .
Een uitstekende zaak .
Luisterend oor en komt de afspraak na

Resposta da Club 9 Sleep Service
goed matras en topper ontwikkeld
goed matras en topper ontwikkeld . ik slaap beter nu omdat ik hernia klachten heb en bij het op staan voel ik de pijn nu minder , meer ondersteuning gekregen dat voel je wel als je er p gaat liggen

Topper van een bedrijf
Slaap op de topper,ben er erg blij mee.niet te hard of te zacht.
Keurig bezorgd.

Goede Service
Goede Service, uitstekende Klantenservice. Alle afspraken nauwkeurig nagekomen.