Ik heb mijn maandelijkse aflossing (maand juli) via een andere rekening overgemaakt met mijn naam en mijn kenmerk. Het geld wordt steeds teruggestuurd ! Waarom ? Jorg Hoffmann
Veja o que dizem as avaliações
We hebben 5 jaar lang goede matrassen gehad en het contract verlengd. Helaas ben ik niet tevreden over de matrassen die we nu kregen. De toplaag omgewisseld naar hard, maar nog veel te zacht voor buik... Ver mais
Verleden jaar oktober kussens retour gedaan en kreeg gisteren een aanmaning dat ik achter loop met betalen terwijl het elke maand afgeschreven word. Nu hebben wij de bankrekening nagekeken en tot o... Ver mais
Gewoon uitstekend. Je krijgt via de site zelf de juiste info die je nodig hebt voor de maten en de grootte en gewicht en levering was top. Matras ligt heerlijk en tot nu toe geen problemen gehad en k... Ver mais
Detalhes da empresa
Club 9 Sleep Service biedt een uniek slaap abonnement voor het leasen van kussens, matrassen, boxsprings en toppers, zodat je altijd kunt genieten van een goede nachtrust. Voor een vast bedrag per maand, vanaf €9,99, kun jij 5 jaar lang slapen op een kwalitatief hoogwaardig slaapsysteem.
Informações de contato
Jagersveld 23A, 5405 BW, Uden , Holanda
- +31 97 010253069
- support@club9-sleepservice.nl
- www.club9-sleepservice.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 80% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ik heb nu al een paar maanden een…
Ik heb nu al een paar maanden een matras van club 9, hij ligt nog steeds heerlijk.
Ook het kussen ligt goed wordt niet meer wakker met nekpijn.

Snelle en duidelijke levering
Duidelijkheid goede service en hele snelle levering en goed in elkaar gezet op de plek waar we wouden

Resposta da Club 9 Sleep Service
Mooie bed en alles maar niet goed…
Mooie bed en alles maar niet goed topper heel slecht ik will een harder topper

Resposta da Club 9 Sleep Service
Een zalig bed je slaapt zo als in een…
Een zalig bed je slaapt zo als in een waterbed ben er super tevreden over raad het zeker aan

Resposta da Club 9 Sleep Service
Er is een snelle levering
Er is een snelle levering. Goede klantendienst. Slaap al 4 dagen op een matras van hun. En de topper. Ze liggen beiden goed. Aan de zachte kant maar je kan die laten veranderen in een hardere variant.
De matras is netjes afgewerkt en heeft aan de bodem een volledige antislip.
Ik geeft de matras momenteel 7.5 op 10
Eens die harder is dan zal het wel een 8.5 zijn.

Mijn slaaphouding is veel beter nu
Mijn slaaphouding is veel beter nu
Ben uitgeslapen zelf de zoon wilt nu steeds bij mij slapen

Niet helemaal tevreden!
De levering was erg snel en ik was niet in kennis gesteld dat het matras werd geleverd op een exacte datum. Ik slaap redelijk op het matras maar ik vind het niet fijn dat, als je bijvoorbeeld op de rand van het bed zit, het matras helemaal in zakt. Ik vraag mij af of dat normaal is?

snelle levering-fijne matrassen-goed… Topper
snelle levering-fijne matrassen-goed service

WAARDELOOS NIET DOEN!!!
Waardeloze service en een waardeloos matras. 1 ster is al teveel!!! Wat je ook doet bestel hier NOOIT wat!!! Het gaat je een boel geld kosten, als er wat mis is met je matras komen ze met allerlei rare suggesties die het probleem totaal niet oplossen. Ik heb voor veel geld alleen maar slapeloze nachten en rugpijn.