slechte klantenservice. Personeelsleden in Schelle konden mijn vraag niet beoordelen en verwezen me naar de algemene klantendienst. Dus die dienst opgebeld....en je komt terug bij dezelfde winkel en h... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hadden 2 mini e-bikes gekocht,na eerst geïnformeerd te hebben of decathlon techniekers de fietsen konden in elkaar steken(decathlon Oostende),Dat was volgens hen allemaal geen probleem.Wat bleek na l... Ver mais
J'ai acheté un Vélo cargo électrique longtail chargement arrière R500E vert clair - BTWIN pour mon mari. Je déconseil le produit.Après moins d'un an d'utilisation il y a eu des problémes.J'ai mis le... Ver mais
I’m really surprised to read so many bad reviews about Decathlon.be. As far as I know, the only bad experience I had, after buying on their marketplace, was due to a delivery error by DPD. Even thou... Ver mais
2e hands ski’s gekocht
2e hands ski’s gekocht, deze waren in zeer slechte staat! Ik heb deze terug gestuurd maar wacht al meer dan 30 dagen op terugbetaling
Fiets was al beschadigd bij levering
Als je een beschadige fiets op hun site besteld nemen ze deze niet terug in de winkel. Vraag me af waarom ze het dan online verkopen. Belachelijke slechte service
T-shirts verstuurd als vodden & klantendienst 0,0
Ronduit zwak in het leveren van je online bestelling.. dan nog te zwijgen dat het in 2 pakjes komt.. had 2 tshirts besteld.. ik vermoed dat de orderpicker van mijn bestelling dacht dat ik 2 vodden had besteld.. op een hoopje geduwd en natuurlijk verkreukeld tot en met.. klantendienst is in dit alles van hetzelfde niveau.. ipv mijn geschreven tekst te geloven en daarop verder te gaan.. nee ze wilden een foto.. ja hey.. dus ik ben een leugenaar??? ik ben dan al gefrustreerd van het pakje op dergelijke manier aan te krijgen.. dan krijg je een klantendienst die de term klantvriendelijkheid blijkbaar niet begrijpt.. ON-GE-ZIEN
laatste bestelling ever.. dat ze hun loyalty-puntjes maar bijhouden
Online bestelling beschadigd
In de winkel heb ik meestal geen problemen, al kan het soms wat rommelig zijn door de drukte van klanten. Mijn ervaring met de online bestelling was echter minder positief.
Een bestelling werd thuis beschadigd geleverd. Toen ik probeerde dit via het online formulier te melden, werkte het systeem niet en ik kon geen contact opnemen. Bovendien kon ik geen e-mailadres vinden om rechtstreeks hulp te krijgen en foto's te sturen als bewijsmateriaal.
Hopelijk kan Decathlon de klantenservice en online contactmogelijkheden verbeteren, zodat problemen zoals deze vlotter opgelost kunnen worden.
Verzendkosten verdubbelen bij laatste…
Verzendkosten verdubbelen bij laatste aankoop scherm.
Ik wil aankopen bij het "lokkertje" stond 3.99 verzendkosten. Bij aankoop zou het 9.99 zijn. Al die moeite....
❌ Expérience désastreuse avec Decathlon…
❌ Expérience désastreuse avec Decathlon Belgique – commande bloquée, décisions imposées, aucun respect du client
J’ai commandé une trottinette électrique sur le site de Decathlon Belgique le 12 février, pour un montant de 850 €, car le modèle n’était pas disponible en magasin.
Lors de la commande, on m’annonce une livraison rapide :
le 14 en point relais bpost,
ou le 16 en retrait en magasin.
Je choisis la livraison en point relais.
Dès le 13, Decathlon indique que le colis est expédié et remis à Bpost. Problème : le suivi Bpost indique ne jamais avoir reçu le colis. Le 14, aucune évolution. Le 16, je reçois un message m’indiquant que le colis est « hors normes » et va être retourné, puis un second message contradictoire annonçant qu’il serait finalement pris en charge par un autre transporteur.
À partir de là, c’est le chaos total.
Après de nombreux appels :
Bpost affirme que le colis ne respecte pas les dimensions.
Decathlon affirme que tout est conforme et que la faute incombe au transporteur.
Les employés de Decathlon se contredisent entre eux :
tantôt la trottinette doit être livrée, tantôt elle est retournée à l’entrepôt. Aucun délai clair, aucune prise de responsabilité. On m’annonce même que le retour pourrait prendre jusqu’à 15 jours, alors que le colis est bloqué depuis plusieurs jours sans solution.
Le plus grave : cette trottinette est mon principal moyen de locomotion. En attendant, je dois payer les transports en commun, ce qui me coûte 15 à 20 € par jour, sans aucune considération de la part de Decathlon.
Le 19, soit une semaine après ma commande, je reçois un e-mail m’indiquant que le retour est enregistré et que je serai remboursé sous 2 à 5 jours.
👉 Je n’ai jamais demandé de remboursement.
👉 On ne m’a jamais proposé d’alternative (autre transporteur, retrait en magasin, click & collect).
👉 Des décisions ont été prises sans mon accord, alors que mon argent n’est toujours pas restitué.
Résultat :
pas de trottinette,
pas encore de remboursement,
aucun geste commercial,
aucun responsable identifiable,
service client inefficace et déshumanisé.
Une expérience inadmissible pour une enseigne de cette taille.
Je déconseille fortement toute commande en ligne pour des articles volumineux chez Decathlon Belgique, sauf si vous êtes prêt à perdre du temps, de l’argent et votre patience.
Terugkopen van sportmateriaal
Decathlon pretendeert gebruikt sportmateriaal terug aan te kopen. De procedure is simpel, je kan via hun website een schatting maken van de waarde van je materiaal, hiervan krijg je een email met de bevestiging van de schatting. Ik deed dit voor een wetsuit. Met de gekregen schatting in mijn email ging ik naar de winkel.
Daar kreeg ik te horen dat ze geen wetsuits terug nemen. Tijdens de schattingsprocedure heb ik nochtans een website moeten kiezen en het merk.
Klantenservice wenst geen moeite te doen
Ik bestelde een fiets met de vermelding dat dit op mijn naam van mijn firma diende te komen. Achteraf zat er een fout in de factuur. Blijkt dat ze een deel van mijn oud particulier profiel hebben overgenomen, waardoor het adres van mijn firma foutief op de factuur stond. Na contact met de klantendiensten om het adres te laten aanpassen, wilden ze de factuur-gegevens niet aanpassen. Ik diende mijn fiets maar te retourneren...
Als klant zwaar in de steek gelaten en de huidige wetgeving waarop de verkoper verantwoordelijk is voor de factuur wordt hier duidelijk niet gevolgd.
Le personnel est souriant
Le personnel est souriant, agréable et de très bons conseils. Une expérience positive. Je recommande
Bestelling kan niet kosteloos afgehaald worden.
Onze bestelling (Quechua shortrokje ) kan alleen maar thuis geleverd worden tegen een fikse betaling. Kosteloos afhalen is niet mogelijk! Dit is een zeer slechte service!
Commande d’un tapis le 3 janvier
Commande d’un tapis le 3 janvier . Trois semaines après , toujours pas de livraison , et le service clientèle ne fait rien d’utile. Je reste en attente de cette livraison…. Pas professionnel !
Schandalig
Schandalig. Ik heb leggings besteeld nu tijdens soldes. Ze stuurde mij groote maten, kleinere maten niet met uitleg dat die waren onderprijst. Dus XL niet onderprijst, maar M en S wel. Nooit meer. Vive la InterSport, AceAdventure.
Op 3 januari hebben wij online een bmx…
Op 3 januari hebben wij online een bmx besteld, met levertijd 2 werkdagen.
Vervolgens krijgen wij een mailtje met bevestiging dat deze 6 januari geleverd zou worden. Nadien werd deze levertijd aangepast naar 7-8 januari.
Op 13 januari nemen wij contact op met de vraag om de leverdatum na te kijken want wij nog steeds niets ontvangen hebben. De persoon aan de lijn laat weten dat ik zelf naar Dpd moet bellen en geef glij het telefoonnummer. Na contact op te nemen met dpd zeggen ze mij dat de verzender contact moet opnemen want het pakket in Vilvoorde blijft staan en dit niet normaal is. Er zal iets mis mee zijn of verloren gegaan. Wij nemen opnieuw contact op met Decathlon klantenservice en zij laten weten dat ze van dpd al een feedback hebben gekregen dat alles in orde is en het pakket verstuurd zal worden. Na uiterlijk 2 dagen zouden wij communicatie ontvangen.
14 januari bellen we opnieuw, klantendienst Decathlon laat weten dat ze een nieuwe communicatie hebben gedaan, 15 januari bellen we opnieuw en krijgen we wederom dezelfde info. Ze hebben mij op eigen vraag beloofd mij mee op te nemen in hun mailverkeer. Jammer genoeg hebben we niets ontvangen. Op 16 januari nemen wij opnieuw contact op met Decathlon en krijgen wederom dezelfde info. Wij nemen opnieuw contact op met Dpd en zij laten weten dat het pakket zoek is en de verzender contact dient op te nemen want er anders geen onderzoek gestart kan worden. De verzender zou nog steeds geen claim hebben ingediend. Wij bellen opnieuw met Decathlon en zij zeggen dat ze wel degelijk contact hebben opgenomen met Dpd, weliswaar 3 minuten geleden. Verdere info kunnen zij niet geven.
Dit is absoluut schandalig
Bijkomend zijn alle oproepen naar dpd betalend.
Zeer slechte ervaring met onderhoud fiets
Zeer slechte ervaring met fietsherstelling.
in het normale onderhoudspakket van de fietsen ziet men de remmen na maar na enkele keren de remmen aangetrokken blijven ze terug grotendeels afremmen terwijl ze eigenlijk zouden moeten lossen. Zal ze zelf wel instellen en dus nooit meer.
Lijkt in het begin duur maar het is eigenlijke dus wel duur want niet gemaakt.
erg teleurstellende retourdienst Decathlon België
de retourdienst voor producten van partner Hawai Surf/Ocean Step werkt bar slecht. Nu 4 maand later na talloze telefoontjes nog steeds geen terugbetaling ontvangen niettegenstaande validering van de retour.
Slecht ervaring
Sandalen online besteld, nooit ontvangen en nog geen geld teruggezien. Dus vanaf nu zal ik er nooit meer iets kopen.
De grootste oplichters ik krijg een…
De grootste oplichters ik krijg een cadeaubon ik activeer die in de winkel zeg die dat die verlopen is terwijl die nog 7 dagen geldig is OPLICHTERS personeel is zeer onvriendelijk ga nooit meer naar de decathlon
Multilingue, efficace et souriant le service chez Décathlon!
J’ai été aidée dans le magasin de Sint Truiden par Aude, avec patience et gentillesse. Directement payées en rayon à l’aide de nos smartphones, mes commandes sont arrivées dans les 48h. Efficace et souriant le service Décathlon! Merci !
Suite a Vendre velo occasion en ligne…
Suite a Vendre velo occasion en ligne 45 eur sur leur site sur place poubelle, oui il faut remplacer, chaine la casette pignon alors qu il roulait impec pour debutant, vous voulez les remetre a neuf c est plus des occasion , perte de temps ecolo a 5 balle
Colis reçu endommagé et vide
Première commande passée auprès de la marque, première déception. Le colis est arrivé endommagé, déchiré, avec des entailles et des trous de la taille d'une main, notons qu'il contenait un article valant 200 euros. Le service client m'a répondu après 48H00 et je suis en attente d'une solution.
Favorisez les achats en magasin, mais en ligne, pour ma part, c'est fait et n'est plus à faire.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.