slechte klantenservice. Personeelsleden in Schelle konden mijn vraag niet beoordelen en verwezen me naar de algemene klantendienst. Dus die dienst opgebeld....en je komt terug bij dezelfde winkel en h... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hadden 2 mini e-bikes gekocht,na eerst geïnformeerd te hebben of decathlon techniekers de fietsen konden in elkaar steken(decathlon Oostende),Dat was volgens hen allemaal geen probleem.Wat bleek na l... Ver mais
J'ai acheté un Vélo cargo électrique longtail chargement arrière R500E vert clair - BTWIN pour mon mari. Je déconseil le produit.Après moins d'un an d'utilisation il y a eu des problémes.J'ai mis le... Ver mais
I’m really surprised to read so many bad reviews about Decathlon.be. As far as I know, the only bad experience I had, after buying on their marketplace, was due to a delivery error by DPD. Even thou... Ver mais
Elektrische fiets zonder batterij!!
4 weken geleden bestelde ik een batterij voor een elektrische minifiets. De winkel in Turnhout zou ze gewoon laten overkomen van de winkel in Hasselt...a peace of cake zou je denken. De man in Turnhout vertelde me dat deze met bpost maximum over 2 dagen in Turnhout zou zijn. 4 weken en een tweede poging om te bestellen later heb ik de batterij nog niet. Wat loopt er hier toch allemaal mis? Ik zit inmiddels in Spanje met heel wat hoogtemeters "elektrisch" te fietsen zonder batterij... Dank je wel Decathlon.
I have ordered the same product twice - not delivered
I have ordered the same product twice - and had to cancel two months after no delivery both times. Decathlon blames the delivery company Agediss, which may very well be true but they cannot operate with such an unreliable partner. I will never buy anything from this company again!
SAV des très mauvais qualité
SAV des très mauvais qualité, descriptif du matériel mensonge. Et quand ils vous envoient un mail pour donner votre avis sur vos achats et que celui ci ne plait pas, ils suppriment vos commentaires, lamentable!
Slechte fietsen van Decathlon merk rockrider
Fiets gekocht op 29-09-2024 nu 9 maanden later is fiets al helemaal op!
Fiets merk rockrider slechts 9 maanden oud heeft nog geen rock gezien en nu al versleten!
Medewerker zegt dat ik de fiets eerder voor service had moeten brengen🫣 wordt je er niet bij verteld dat een nieuwe fiets al binnen 9 maanden onderhoud moet krijgen
Eindoordeel 0 service
0 garantie
Fiets versleten remmen voor en achter
Balhoofd heeft speling
Ketting versleten
Kettingkast versleten
Voorste en achterste derailleur versleuren
Speling op voorvering
Al met al prima fietsje zou ik zeggen bah bah bestel me wel een fiets op AliExpress is van betere kwaliteit dan daar
Ik heb een product onlıne gekocht…
Ik heb een product onlıne gekocht .GORILLA SPORT dacht dat duurzame was.Het was ook duur.Na 6 dagen kapot gegaan.Maıl doorgestuurd zeggen ze naar wınkel gaan om nıuewe krıjgen maar het word nıet verwısseld.ık gooı het ın vuılbak nooıt gaan ıets kopen van DECATHLON
Een 1 op 5 is eigenlijk nog te veel…
Een 1 op 5 is eigenlijk nog te veel voor de service van de fietsen. Tot 3-maal toe terug moeten gaan omdat er een onderdeel miste, voorvork stond los, het stuur stond scheef, banden plat… Er was ook een gebrek aan elementaire beleefdheid van enkele medewerkers. Enkel de man bij fietswerkplaats was vriendelijk. Niet aan te raden!
I enjoy shopping at Decathlon
I enjoy shopping at Decathlon. I buy both children clothes and adult clothes. The quality is good. I love the last pair of shoes that I bought at a nice discount offered at the cashier desk by Mounir (Decathlon Evere). Great shopping and customer service!
NETTOYANT VÉLO
NETTOYANT VÉLO - 1L
J'ai posté ceci sur leur site :
===
ça fait cher pour du produit vaisselle ! Inutile d'espérer nettoyer la chaîne avec ça!
(au fait, décathlon, je n'ai pas de leçons d'orthographe à recevoir)
===
Effectivement, 12€ pour 1 litre de simple détergent, c'est très cher. J'ai mis ce produit sur la chaine, effet : zéro ! Je m'étonne aussi que sur le site, il y a ait près de 600 avis pour un simple nettoyant vélo, je n'y crois absolument pas; pour moi ce sont des avis rédigés par ordinateur; d'autant qu'ils ont une moyenne de 4.7/5 hahaha.
Réponse recue de décathlon:
Votre avis n'a pas été validé
RAISON DU REFUS
CONTENU OFFENSANT OU INAPPROPRIÉ
Niet kunnen rekenen op dit bedrijf laat de klant in de kou staan
Onlangs via Decathlon een regenjas bestelt van partner pertemba en zeer ontevreden ik wou het retourneren omdat het te groot was en dit ging aan geen kanten er zat geen retourlabel bij en ik heb deze aangevraagd ik naar de post deze herkende het retourlabel niet kon deze niet printen en herkende dit niet ik heb dan mail gestuurd ze hebben terug dezelfde retourlabel gestuurd en ik terug naar de post lukte weer niet echt een schande ik kan gewoon mijn pakket niet retourneren en ze luisteren niet als ik zeg dat het niet gaat en de post dit niet herkend mijn pakket is betaald kan het niet terugsturen en hupla geld kwijt ook Decathlon trekt hun er niet van aan ik begrijp niet hoe zei kunnen samenwerken met een bedrijf waar je niet op kunt rekenen ik koop nooit meer iets via Decathlon en raadt deze winkel niet aan EEN SCHANDE
Zeer onbetrouwbaar
Op 30.06.2025 negen paar schoenen besteld op de website en netjes betaald. Op 01.07.2025 kreeg ik mail dat ze allemaal geannuleerd zijn zonder reden en ook nog lang moeten wachten op mijn geld! SCHANDALIG!!!
Catastrophique lourdeur administration
Je prends rendez-vous (obligatoire par mail) pour faire redresser ou changer la roue arrière du vélo. Après attente, on me dit que je dois venir avec le vélo pour diagnostic. 2e visite avec le vélo, qui confirme qu’il faut remplacer la roue. Un délai de plus de 15 jours impose une 3e visite pour pouvoir déposer le vélo. On me demande pour la 2e fois mes coordonnées et on enregistre la demande. Roue pas de stock, donc à commander…via leur GSM parce que cela ne se fait pas par leur ordinateur !! Après un raté, changement de gsm et cela marche, mais avec un code qui vient sur MON gsm (heureusement que je l’avais !). On me redemande de nouveau mon adresse mail (3e fois). Il faut payer la roue maintenant et la main d’oeuvre après. Donc… on change de comptoir, celui-ci n’a pas de terminal. Il y aura donc 2 factures pour une prestation. Cette 3e visite a pris une demi-heure ! Depuis, j’ai reçu 4 mails de confirmations…en néerlandais à Wavre pour un contact en français ! Puis 2 autres mails en NL aussi pour la facture de la pièce. Administration nulle à la française. On ne s’étonnera pas qu’ils ont plus de 80% d’avis négatifs émis par leurs clients.
Online bestellen kan, als je een eeuw kan wachten op de levering.
Als je op maandag een bestelling plaats en 4 dagen later op vrijdag nog geen vooruitgang ziet in welke eeuw leven ze daar?
Komt de levering mss met postduiven 🙈
Bereikbaarheid bij bestellingen, althans volgens de app zou je hier vragen kunnen stellen 🤷♂️
Super vriendelijk.
Super vriendelijk personeel in Decathlon Lochristi!
Dank voor de hulpvaardigheid.
Nieuwe winkel indeling niet leuk
Nieuwe winkel indeling niet leuk, ongezellig. Assortiment weinig in voorraad moet dan online besteld worden.
Is niet meer de winkel van vroeger 😪
Van miserie weggegaan en in een andere winkel geweest
Een schande is deze winkel!
Een schande is deze winkel!
Kopen een elektrische fiets via hun dat blijkbaar van een partner komt. Fiets is stuk vanaf moment 1, oké geen probleem dat kan gebeuren. Wij nemen contact met hun op maar omdat de fiets van een partner is blijft decathlon erbuiten?
Raar terwijl je verdeler bent van deze partner maar oké dan nemen we contact op met de partner zelf. DE PARTNER IN KWESTIE IS NIET TE BEREIKEN. Decathlon geeft zelf aan dat deze partner zelden bereikbaar is. Hoe moeten wij dan onze fiets van 1200€ laten maken of ruilen?
Want decathlon houd zich erbuiten en de partner is onbereikbaar. Dus daar stopt het dan??
Waarom werken zij dan samen met deze partner?? Om mensen int zak te zetten??
Voorlopig worden wij nog steeds niet geholpen.. NOOIT kopen wij nog iets van decathlon!
5 jours d'attente pour réparer une creuvaison
L'atelier vélo Decathlon Tournai demande 5 jours ouvrés d'attente pour un simple changement de chambre à air perforée... Et les autres ateliers ouverts sur Tournai refusent de travailler sur des vélos Decathlon -> Et c'est parti pour un aller-retour en train jusqu'au Decath de Lille !
Terugbrengen zonder rekening
In het verleden een hoofdkussen (grijze versie om mee op kampeeractiviteit te nemen) terug gebracht omdat het stuk was. Ik had geen rekening er van, omdat ik heet kreeg met mijn verjaardag. Zonder problemen kreeg ik gewoon een nieuw hoofdkussen. Dat is pas echte, heel goede service.
Échte klantenservice vind je hier!
Onlangs kwam ik met de handen in de haren langs bij decathlon kortrijk, nergens online een batterijhoes te vinden voor het pendelen naar en van mijn werk met de speedpedelec. De reserve batterij die ik steeds meenam was al beschadigd door eerdere - onvoldoende veilige - alternatieven. Eenmaal aangekomen in de decathlon begon ik samen met 1 van de medewerkers rond te lopen in de winkel. We gingen verschillende alternatieven na, een andere collega hielp mee zoeken. Uiteindelijk vonden we een oplossing, een padel zak met dubbel compartiment. Maar dit was niet alles, er werd ook meteen verder gezocht naar een hoes die waterbestendig is én er werd isolerend en schokdempend materiaal voorzien uit hun atelier. Daarnaast werd mij ook gezegd dat ik altijd welkom was indien ik meer van dit materiaal nodig heb. Alsook vrijblijvend advies over het bevestigen van de zak aan de speedpedelec. Dít is échte klantenservice, mee helpen denken met de klant en een goeie oplossing bieden waar er geen eenvoudige oplossing te vinden is. Bedankt team Kortrijk <3!
Wederkerende klant
Ik bestel regelmatig online en altijd alles goed ontvangen.
Bij een retour heb ik eens problemen gehad dat ze niet alles als “retour ontvangen” hadden aangeduid dat ik had teruggestuurd, maar na contact met de klantendienst werd dit onmiddellijk opgelost en klopte de rekening weer. Ik ga er voor zowel sportkleding als sportmateriaal als campeergerief. Ik vind hun prijzen ook heel competitief en prijs/ kwaliteit correct.
Trotinette électrique
J'ai acheter une trottinette via le site de decathlon en novembre 2024 et utiliser 4x. Je me rend chez décathlon anderlecht vu qu'il y a un problème avec la trotinette et la ils me disent qu'ils ne s'occupe pas des garanties et que je dois prendre contact avec le vendeur, alors que quand je vois ma commande, il y à bien marqué vendu et livré par décathlon, une escroquerie pour vendre sans garantie
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.