Decathlon Nederland Avaliações 3.560

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Heb het merk B-twin wielerschoenen gekocht met click-on bevestigingen en waarvan zo’n draad is geknapt. Het betreft geen garantiekwestie meer, maar zonder een bon kunnen en willen ze niets voor mi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fiets gekocht bij vestiging Rotterdam. Fietsenmaker daar heeft het ram en ram druk, maar toen mijn fiets kapot ging (mijn eigen schuld) kon ik gelijk fiets brengen, leenfiets meegekregen en hij heeft... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Normaal heel tevreden en als vaste klant al veel gekocht . In januari online tent gekocht maar door het slechtere weer nu pas kunnen proef opzetten. Maar zover niet gekomen bij het uitpakken zag ik al... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb online artikel besteld, omdat dit niet in de winkel gekocht kon worden. Bleek van externe partner en na het terugsturen begon de ellende. De klantenservice van Decathlon blijkt mij verkeerde li... Ver mais

Detalhes da empresa

4 mil avaliações

Respondeu a 98% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

flut bedrijf

flut bedrijf, flut webshop.

klopt niets van informatie betreft voorraad en levertijd.

Klantenservice gewoon een lachertje.
Doen niets voor je enkel het antwoord; ja heel vervelend maar kan er niets aan doen

15 de janeiro de 2026

Hi Monique!

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over je ervaring met onze online klantenservice! Helaas hebben wij vanuit jou bericht onvoldoende informatie om je verder te kunnen helpen, wij zouden je dan dus ook willen vragen om een e-mail te sturen met je bestelnummer naar klantenservice@decathlon.nl.

Dan kijken wij met je mee naar wat er precies aan de hand is en wellicht kunnen wij je een oplossing bieden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben erg tevreden met de producten…

Ik ben erg tevreden met de producten die ik bij de Dechatlon heb gekocht. Vooral de water en winddichte gevoerde jas en broek voor de jacht.

Hi Lubsing,

Bedankt voor je review!

Wat ontzettend fijn om te horen dat je zeer tevreden bent met Decathlon. Wij doen onze uiterste best om elke klant naar tevredenheid te helpen.
Wellicht zien we je snel weer in onze webshop of winkel!

Bestelling is nooit…

Bestelling is nooit binnengekomen.Schandalig
Reactie gehad stuur een mail.Mail gestuurd maar had ik vorige week ook al gedaan.Geen reactie.Dit is gewoon pure diefstal.Bestel hier niks.Klantenservice laat niks van zich horen.Telefonisch niet bereikbaar,mail wordt niet beantwoord.Dit is pure oplichting

Hi Vera,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Kun je een e-mail sturen met je bestelnummer naar klantenservice@decathlon.nl? Dan kijken we even voor je wat er precies aan de hand is en wellicht kunnen we een oplossing bieden.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Spinbike + mat besteld, incomplete levering

Spinbike + mat besteld. Spinbike geleverd, mat niet. Fiets is veel te klein dus retour gemeld, moet apart omdat het zwaarder is dan 23 kg, meerdere mails gestuurd, geen respons, 4x gebeld, per keer 10-15 min in de wacht en eruit gegooid. De mat is door dpd geleverd maar niet bij mij. Nu voor de 6e maal bellen. 1 ster en kan aangepast worden naar gelang de respons/rectie

Hi Wicky,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelling in de webshop wordt…

Bestelling in de webshop wordt geannuleerd zonder enige uitleg. Telefoonnummer geeft al dagen aan de de Servicedesk gesloten is en dat ze geopend zijn van maandag tot zaterdag , niet dus! Dit was voor mij de laatste keer.
Super bagger

13 de janeiro de 2026

Hi Bozzy,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Een enkele keer komt het voor dat de bestelling niet goed is doorgekomen en daardoor automatisch wordt geannuleerd. Je krijgt dan altijd je geld terug. Wanneer je de aankoop alsnog wilt hebben zul je dan de bestelling opnieuw moeten plaatsen, excuses voor het ongemak.

Zeer slechte klantenservice

Zeer slechte klantenservice, geen reactie of geen oplossing voor je probleem

Hi Eefje,

Bedankt voor je review!

Het is op het moment wel erg druk waardoor de reactietijd langer is als wenselijk.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De klantvriendelijkheid en de service

De klantvriendelijkheid en de service (online) is verschrikkelijk.
Ik heb een ski jas geretourneerd en inmiddels ben ik hier al een maand mee bezig om mijn geld terug te krijgen. Ze zijn het pakketje ‘verloren’. Ik heb al het bewijs, van tracking nummer tot betaling doorgestuurd. In het begin reageerden ze mij nog op mijn mail maar afgelopen 2 weken reageren ze niet meer. Telefonisch ook gebeld, daar ben ik zeer onvriendelijk te woord gestaan (dit heb ik ook direct laten weten). Meneer ging uit emotie praten. Helaas dus tot zover nog geen enkele berichtgeving over het geld terug.

3 de janeiro de 2026

Hi Leonie,

Giftcard is ruk

Eerder eens halters besteld, goedkoop en snel bezorgd vandaar twee sterren i.p.v. 1. Ik heb namelijk een giftcard van 100 euro maar deze kan je alleen gebruiken voor producten die zij zelf verkopen/verzenden. Dit houdt in dat ik 90% van wat er online wordt aangeboden niet kan aanschaffen met mijn giftcard. Ronduit K.U.D.. dus

UPDATE: eindelijk een pakket met 2e keus spullen van prutmerken samengesteld: pakket zoek! Er wordt na 4 dagen pas actie ondernomen terwijl ik het pakket uiterlijk vrijdag nodig heb! Van de ene teleurstelling naar de andere, klantenservice kan ook niks voor je doen, was te verwachten. Wat een graf-ervaring dit!! 0 sterren!

11 de janeiro de 2026

Hi J.

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Een Decathlon giftcard kun je inderdaad alleen inwisselen op Decathlon producten. Alle producten die van een partner komen worden verkocht door een partner en valt dus niet onder onze eigen product catalogus. Ik snap dat dit vervelend is echter staat deze informatie ook op onze website.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

We hebben onlangs een fiets besteld…

We hebben onlangs een fiets besteld voor onze zoon, die net 5 jaar is geworden. Na het moeizaam in elkaar zetten van de fiets wilden we de banden oppompen. Helaas bleek één van de banden lek te zijn. We hebben hierover contact opgenomen met de klantenservice, maar zij vragen ons om de hele fiets weer uit elkaar te halen en retour te sturen, terwijl zij deze banden ook los verkopen. Waardeloze klantenservice!

11 de janeiro de 2026

Hi Corrie,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Wat balen dat de band lek is. Wanneer de fiets via een partner wordt verkocht dan kan het zijn dat de hele fiets terug moet omdat de band niet los door de partner wordt verkocht. In dit geval moeten wij de oplossing van de partner volgen, excuses voor het ongemak.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Teleurstellende kwaliteit en garantieafhandeling bij Decathlon

Vorig jaar hebben wij bij Decathlon een fiets gekocht voor onze 15-jarige dochter. Toen deze recent ter reparatie werd aangeboden, bleek het achterwiel krom te zijn. Ondanks dat de fiets nog binnen de garantie valt, werd dit zonder nader onderzoek direct als onze schuld aangemerkt.

Ik schrijf dit toe aan de gebrekkige kwaliteit van de fiets. Dit probleem heb ik in tientallen jaren fietsen nog nooit meegemaakt, niet bij mijn eigen fietsen en ook niet bij die van mijn kinderen. Zelfs mijn mountainbike, die aanzienlijk zwaarder wordt belast, heeft hier na al die jaren geen last van gehad.

Na telefonisch contact werd mij meegedeeld dat het wiel op mijn kosten moet worden vervangen, met als “compensatie” dat er een kwalitatief beter wiel voor in de plaats komt. Dat roept ernstige vragen op over de kwaliteit van het oorspronkelijk geleverde onderdeel.

Conclusie: matige tot slechte kwaliteit en een teleurstellende afhandeling binnen de garantie.

10 de janeiro de 2026

Hi David,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Kun je nogmaals een e-mail sturen met je bestelnummer naar klantenservice@decathlon.nl? Dan kijken we even voor je wat er precies aan de hand is en wellicht kunnen we toch nog een oplossing bieden.

Een Wandelbroek besteld in maat 40

Een Wandelbroek besteld in maat 40. Wordt 42 geleverd.
Hierover contact gehad en een nieuwe bestelling geplaatst in maat 40.
Wederom de verkeerde maat geleverd. Weer 42 ontvangen.
Beide keren was maat 40 beschikbaar.
Erg slordig.

De chat met de klantenservice duurt erg lang voordat dat je een antwoord krijgt.
Blijkt dat de medewerker met meerdere klanten tegelijk aan het chatten is.
Kan toch niet.
Duurde wel 2 minuten voordat er een antwoord werd gestuurd.

10 de janeiro de 2026

Hi Dayenne,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Wat balen dat de maat niet goed is geleverd. Een enkele keer wordt er vanuit het magazijn toch een fout gemaakt met inpakken, mijn excuses voor het ongemak.
Voor wat betreft de chat; als onze klantenservice 1 chat per keer kan oppakken wordt de wachttijd voor je als klant iemand kan spreken extreem lang vandaar dat we hiervoor hebben gekozen.

Very disappointing second-hand Xiaomi FED purchase experience

I ordered a Xiaomi FED V2 40kg weight set (Second Life) in December, but received only 6 × 2.5kg plates instead of the full set. I reported this immediately with photos.
What followed was over a month of delays, repeated explanations, and conflicting messages between Decathlon and its partner. Despite already providing photos and waiting for the carrier investigation, I was later asked to start the process! Meanwhile, the order was marked as “completed” in the app, even though it was clearly incomplete.
No resolution, no replacement, no refund—just endless waiting.
This was extremely frustrating and poorly handled,
I expected much better customer service from Decathlon. This was the worst shopping experience I had. And I am still waiting for a solution. Nothing yet resolved!

Hi Neslim,

Thank you for your review!

I'm sorry to hear that you are not satisfied with Decathlon! Could you please send your order number to klantenservice@decathlon.nl ? We will try to find out what the problem is and hopefully solve the issue for you.

We wish you a nice day!

Kind regards,

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

2 matten besteld voor de Pilates…

2 matten besteld voor de Pilates lessen. De bestelling kwam later dan gepland. Door de weersomstandigheden allemaal acceptabel! Hoe up-to-date wil men informatie delen over de stand van zendingen! Jeetje wat een hoeveelheid aan mails! Iets teveel, met minder informatie komt het ook wel goed.
Vandaag was het zover. Hoe groot moet de verpakking zijn! Niet normaal grote doos voor twee simpele opgerolde matten, belachelijk en zooo onnodig!

Hi Lya,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Het enige wat we kunnen doen is je feedback over de hoeveelheid van de communicatie en de verpakking meenemen ter verbetering van onze service.

Niet bestellen hier

Niet bestellen hier! Oplichters bedrijf! Ik heb een electronische step besteld en wilde het retour sturen. Niet tevreden over. Dus gelijk terug gestuurd. Zeggen ze: hij is gebruikt dus je moet een gedeelte betalen! En hij is zeer zeker niet gebruikt. Want heb gelijk terug gestuurd.En ze doen moeilijk om een retour formulier. Je moet er om smeken en dreigen voordat je een retour formulier krijgt.een gewaarschuwd mens telt voor 2. Ik
Ga hier never nooit meer bestellen!

Hi Fatima,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Bij aankoop via een partner zijn wij genoodzaakt de stappen van de partner te volgen voor een oplossing, mijn excuses voor het ongemak.

Iets besteld

Iets besteld. PostNL bezorgd niet, helpt niet verder. Goed voor hun KPI, slecht voor business

Hi AnneClaire,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Door de huidige weersomstandigheden hebben wij maar ook de bezorgdienst te kampen met wat vertragingen. Wij danken je alvast voor je begrip.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bestelling niet geleverd

Veel spijt van mijn bestelling bij decathlon. Mijn zoon waar uit zijn winterkleding gegroeid en er ligt nu overal sneeuw. Gelukkig gaat de website van decathlon aan dat de bestelling 2 dagen later op locatie afgehaald kon worden.

Daarna? Krekels....

Nu, 4 dagen na bestelling, krijg ik bericht dat de bestelling nog eens 4-8 dagen gaat duren, wegens voorraadproblemen. Helaas is de sneeuw dan alweer weg en de noodzaak voor de sneeuwkleding dus ook.

Dikke jammer denkt decathlon dan natuurlijk, wij hebben lekker aan je verdiend. En ze zijn zo beperkt telefonisch bereikbaar dat je ook niet gemakkelijk de bestelling kunt annuleren. In hun app en op hun website kan dat namelijk niet. Normaliter zou je denken: dan maar voor volgend jaar bewaren. Maar en kind van 9 is dan alweer 1-2 maten gegroeid.

Echt totaal niet tof decathlon. Voor mij geen decathlon meer.

6 de janeiro de 2026

Hi Lenneke,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Vanwege de sneeuw hebben ook wij te maken met wat voorraad en leverproblematiek. Mijn oprechte excuses voor het ongemak.
Onze klantenservice is inderdaad alleen in de ochtend telefonisch bereikbaar maar je kunt ons ook altijd per e-mail benaderen of met ons chatten voor de annulering van je bestelling.

Retour niet afgehandeld

1 bestelling gedaan, in 4 zendingen geleverd
Slechts 1 artikel gehouden, overige 3 retour maar 1 gecrediteerd gekregen. Rest in dezelfde doos maar nergens te bekennen
Reactie …
Waardeloze service en winkel, nooit meer

5 de janeiro de 2026

Hi Dinie,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Wanneer je producten besteld van een partner van ons is elke partner verantwoordelijk voor de levering. Dit zijn allemaal losse bedrijven vandaar dat samenvoegen geen optie is.
Het retourneren van deze producten zal ook afzonderlijk naar elke partner moeten zoals ook aangegeven op onze website. Als de partner het product dan heeft ontvangen dan verwerken ze de retour en ontvang je jouw geld terug.

Wat een geweldige service van Decathlon Best

Bij Decathlon Spanje hadden we een koptelefoon besteld van een externe leverancier van Decathlon.
Ze leverden echter het verkeerde model en het bleek niet meer mogelijk om het product terug te geven en het geld terug te ontvangen. Oh ja ze beloofden wel telkens om de koptelefoon op te halen, maar het bleken telkens loze beloften. Bij terugkeer in Nederland ben ik (onder mom van niet geschoten is altijd mis) naar Decathlon in Best gegaan en heb het verhaal uitgelegd. Na enig overleg besloot men daar om het product terug te nemen ondanks het feit dat het niet in het normale assortiment zit. Dat is toch grote klasse en daar kunnen ze bij Decathlon la Zenia een voorbeeld aannemen.

16 de dezembro de 2025

Hi Loek,

ankt voor je review!

Wellicht zien we je snel weer in onze webshop of winkel!

Let op met Decathlon Giftcard

Let op: De Decathlon Giftcard is alleen te gebruiken voor eigen Decathlon producten en niet voor artikelen van partners. Hierdoor is de keuze zeer beperkt bij het inwisselen van de Giftcard.

Hi!

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent de giftcard voorwaarden.

Wat jammer om te horen dat je het gevoel hebt beperkt te zijn in het aanbod wanneer je gebruik wil maken van een giftcard. Gelukkig hebben wij een ruim aanbod voor verschillende soorten sport artikelen. Wanneer je gebruik wil maken van een giftcard kan je filteren bij je zoek opdracht op verzender, om vervolgens Decathlon te selecteren. Hierdoor heb je een fijn en goed overzicht met de mogelijkheden.

Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Bestel geen partnerproducten bij Decathlon

Heb in mei 2025 hier een loopband besteld bij een partner. Binnen een half jaar was deze kapot. Communicatie over reparatie verloopt zeer stroef. En moest eerst maar zelf de motor gaan vervangen. Ongelofelijk dat je dit dan maar zelf moet doen. Het heeft het probleem ook niet opgelost. Inmiddels zitten we nog steeds met een kapotte loopband en wordt ik door Decathlon elke keer afgescheept met de mededeling dat ze de partner een mailtje zullen sturen. Kortom bestel niet bij Decathlon.

Hi Amanda!

Bedankt voor je review!

Ik heb even met je mee gekeken en zie dat onze collega's van het marketplace team nog volop voor je bezig zijn. Helaas is het een item welke vanuit een ander bedrijf afkomstig is, met die reden kunnen wij als Decathlon je niet voorzien van een oplossing. Wel zorgen wij er voor dat het probleem zo goed mogelijk met de partner besproken wordt en doen wij ons best je te voorzien van een oplossing. Wij snappen je frustratie, maar hopen wel op je begrip.

Decathlon.nl

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.