Heb het merk B-twin wielerschoenen gekocht met click-on bevestigingen en waarvan zo’n draad is geknapt. Het betreft geen garantiekwestie meer, maar zonder een bon kunnen en willen ze niets voor mi... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Fiets gekocht bij vestiging Rotterdam. Fietsenmaker daar heeft het ram en ram druk, maar toen mijn fiets kapot ging (mijn eigen schuld) kon ik gelijk fiets brengen, leenfiets meegekregen en hij heeft... Ver mais
Normaal heel tevreden en als vaste klant al veel gekocht . In januari online tent gekocht maar door het slechtere weer nu pas kunnen proef opzetten. Maar zover niet gekomen bij het uitpakken zag ik al... Ver mais
Ik heb online artikel besteld, omdat dit niet in de winkel gekocht kon worden. Bleek van externe partner en na het terugsturen begon de ellende. De klantenservice van Decathlon blijkt mij verkeerde li... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Respondeu a 98% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Bestel nooit bij decathlon partners.
Ik heb een aantal dingen besteld bij Decathlon Online, omdat de winkelvoorraad in Arnhem altijd zeer treurig is. Later zag ik dat een paar artikelen van partners waren. Retourneren gaat dus ook naar de partners, je moet dus als je drie verschillende partners hebt drie retourlabels aanvragen. In de app stond eerst dat ik ook kon retourneren bij de winkel, ik daarheen om alles af te geven, maar dat leek niet zo te zijn en de melding was ook weg uit de app. Ik heb daarnaast geen printer meer. Labels zouden per mail toegestuurd worden, ik heb er eentje ontvangen in de app zie ik niets. Ik ben drie keer naar de Decathlon winkel gegaan om om hulp te vragen en de laatste keer zeiden ze gewoon, we kunnen je niet helpen. De producten van Decathlon partners die ik dus per ongeluk bij partners besteld heb, zijn van zeer matige kwaliteit en de maatvoering slaat nergens op vandaar dat ik alles moet retourneren. Een van de partners communiceerde op website alleen in het Engels wat ook onhandig is. Het is uiteindelijk gelukt omdat de 100e keer dat ik het probeerde, er iets wel lukte, geen idee wat. Nu week wachten tot ik weer op m’n werk ben en kan printen. Ik bestel echt nooit meer wat bij Decathlon Partners. (Hun sportspullen ben ik wel tevreden over. Dit gaat me om online bestellen bij hun partners en de service daarbij in de winkel.)
Aanvulling na reactie Decathlon hier onder: in kon in de app kiezen hoe ik wilde retourneren bij elk artikel, langs brengen bij de winkel of met etiket terugsturen. Het stond er echt. Het is me na vierde bezoek winkel gelukt de juiste retour etiketten te plakken op juiste retourzending (geprint bij buurman) want ik kon niet meer herleiden welk etiket bij welk pakje hoorde. Eentje moest naar Frankrijk en eentje naar België en eentje moest naar Den Haag. Nu stond er een dame met ervaring en zijn heeft me wel goed geholpen. Als zij me de eerste keer geholpen had was het na mijn eerste bezoek aan de service balie al goed gegaan met de retours. Dus deel ligt ook bij onwetendheid en dus niet goed inwerken van collega’s achter de service balie Arnhem. De verschillende meisjes waren echt aardig maar zeer onwetend en dat kan ik hen niet aanrekenen. Bij andere verkoop platforms zie je alles in de app en met QR code die je kan laten zien bij postbedrijf of sticker in de bestelling. Bij decathlon app niet en je moet zelfs een factuur aanvragen. En ik ben niet gewend retour te zenden want eigenlijk past alles altijd wel……

Online order
Heb een paar schoenen online besteld, schoenen kwamen relatief snel aan, had geen problemen met bezorging, schoenen waren in prima staat toen ze aankwamen

pakket weg, geld ook
Bestelling gedaan via partnerbedrijf. vor €95,- Produkt is niet geleverd. Het is maar de vraag of ik mijn geld terugkrijg. Sommigen bij de klantenservice zijn vriendelijk. 1 vertelde mij nooit een produkt van een partner te bestellen. Net 1 aan de lijn die deed alsof het mijn schuld was. Decathlon verdient hieraan, maar laat klanten in de kou staan.
reactie gehad hier van Decathlon. Daarom aanpassing review. Ik heb inderdaad te hirenngekregen dat psrtner benaderd wordt. Voor de 3e keer. Heeft tot nu toe niets opgeleverd. Enner is letterlijk gezegd dat Decathlon niet vetantwoordelijk is voor terugbetaling.
Dit was cadeau voor verjaardag. Ik heb dus niets kunnen geven Wanneer komt er duidelijkheid? Pakket zou in Hoofddorp liggen...Doe iets!

Schoenen van Columbia kopen: NIET doen
Heb een jaar geleden Columbia Redmond schoenen gekocht: na een jaar zool versleten. Klantenservice( Enschede) zei dat er alleen garantie zat op het "bovenwerk' en niet op de zool. Bovendien zijn de schoenen om in de bergen mee te wandelen en niet "gewoon'. Wat een grote onzin! Kreeg geen enkele vergoeding. Waardeloos dus en vooral niet kopen.

Bestelling geplaatst
Bestelling geplaatst. Schandalig hoe alles in een doos gepropt was!

Resposta de Decathlon Nederland
De lay-out van de decathlon winkel in…
De lay-out van de Decathlon-winkel in Zuidoost ervaar ik als weinig klantvriendelijk. De winkel is ingericht volgens een IKEA-achtige looproute, wat in mijn ogen minder geschikt is voor een sportwinkel. Bij het winkelen wil je kunnen rondkijken, producten vergelijken, passen en vervolgens snel een andere maat of variant pakken. Door de verplichte route moet je echter vaak een groot deel van de winkel doorlopen. Daarnaast zijn de stellingen vrij hoog, waardoor het overzicht ontbreekt en de winkel minder toegankelijk aanvoelt. Met een meer open indeling zou het winkelcomfort aanzienlijk kunnen verbeteren!

Resposta de Decathlon Nederland
Thuisbezorging is duurder dan naar…
Thuisbezorging is duurder dan naar PostNL pakketpunt laten bezorgen. Dan betaal je extra maar wordt je pakket alsnog naar PostNL punt gebracht.

Resposta de Decathlon Nederland
Service en flexibiliteit is nul
Afspraak gemaakt via het internet om de fiets van mijn zoontje (20 inch) a.s. maandag een gratis onderhoudsbeurt te geven ivm half jaar binnen aankoop service. Aangezien we toch alvast wat aankopen wilde doen vandaag het fietsje meteen meegenomen. Fietsje werd niet geaccepteerd omdat deze te vroeg is gebracht. Overigens staat er ook niet op de site dat een fiets alleen op de dag zelf gebracht mag worden. Ze hadden geen ruimte in de winkel, die zo groot is als een voetbalveld, om een klein kinderfietsje even een paar dagen weg te zetten. Moest de fiets weer mee terug nemen. Ronduit belachelijk en nul flexibiliteit, service of inlevingsvermogen.
Totaal niet oplossingsgericht en het bloed wordt onder je nagels vandaan gehaald.

Resposta de Decathlon Nederland
Geen reactie op mijn mails
Bij Decatlon een voetbal doel voor mijn kleinzoon gekocht om met kerst te geven.
Op 16 december ontvang ik het pakket, deze is open en ik maak gelijk telefonisch en later per mail een melding bij Decathlon inclusief foto's. 1 onderdeel mis ik, dat meld ik ook. Krijg een mail terug tussen 2-5 werkdagen zou ik reactie terug krijgen. Daarna nog 2x een mail gestuurd met de vraag of er al iets bekend is.
Zelfs vandaag nog een mail gestuurd 6 werkdagen later, maar krijg geen reactie terug. Nogmaals het is een kerstkanootje voor mijn kleinzoon en ik had hem krijg een goed kado willen geven.
Tot op heden met ik dus niet content met Decathlon.

Resposta de Decathlon Nederland
Filiaal Amsterdam prijst producten…
Filiaal Amsterdam prijst producten volgens de labels af, maar bij de kassa betaal je de volle mep.
Klantenservice kan dit niet voor je poplossen, want ''wij doen alleen online aankopen"
Niemand binnen dit bedrijf voelt zich hier verantwoordelijk voor en de klant betaald

Resposta de Decathlon Nederland
Zwaar teleurstellende service – dit zijn we niet gewend
Wij hebben altijd met plezier bij Decathlon besteld, maar deze ervaring heeft dat volledig tenietgedaan. Het gaat om een defecte kinderfiets die wij kochten voor onze 3-jarige zoon, vlak voor zijn verjaardag. Vanaf het eerste contact werd onze klacht niet serieus genomen.
In plaats van het probleem goed te onderzoeken, werd er lukraak een onderdeel opgestuurd dat totaal niets met het defect te maken had. Daarna begon het doorschuiven: ineens zat er een externe partner tussen en werd Decathlon zelf niet meer oplossingsgericht, maar slechts een doorgeefluik zonder enige regie of verantwoordelijkheid.
Het meest schrijnende: wij moesten de fiets van ons zoontje weer afpakken, terwijl hij hem net voor zijn verjaardag had gekregen. Volgens hen moest de fiets eerst retour, waarna het maanden zou duren voordat er eventueel een nieuwe kwam. Dit terwijl het om een tweeling gaat – hoe leg je aan een kind uit dat zijn broer wel met zijn cadeau kan spelen en hij niet?
Wij hebben een redelijk en klantvriendelijk voorstel gedaan: stuur alvast een nieuwe fiets op, dan verpakken wij de defecte fiets netjes en sturen die retour. Zo zou ons kind nergens last van hebben. Dit voorstel werd zonder meedenken afgewezen door de partner, en Decathlon heeft geen enkele poging gedaan om in te grijpen of dit op te lossen.
Als klap op de vuurpijl wachten we nu al ruim een maand op onze terugbetaling. Er is geen duidelijke communicatie, geen termijn en geen verantwoordelijkheid. We hebben inmiddels serieuze zorgen of we onze €300 ooit nog terugzien.
Dit is niet hoe je met klanten omgaat, zeker niet als het om kinderen gaat.
Laat dit een waarschuwing zijn voor klanten die twijfelen: zodra er iets misgaat en er een externe partner bij betrokken is, sta je er alleen voor.
Zwaar teleurgesteld.

Resposta de Decathlon Nederland
Winkel op locatie telefonisch niet bereikbaar
Ik sta al 10 minuten in de wacht voor de vraag of ze een bepaalde maat bodyprotector op maat hebben, want ik had deze online besteld, 2x maat M en 2x een kindermaat ontvangen. Wij gaan bijna op vakantie, dus ik zou dit het liefst in de winkel willen ruilen. De winkel zelf kun je met deze simpele vraag niet bereiken. En de klantenservice is zeer omslachtig. (Meestal hebben ze de gangbare maten ook niet op voorraad, is helaas mijn ervaring). Ik denk dat ik net zo kort door de bocht ga als decathlon zelf… ik stuur alles terug en bestel ergens anders.

Resposta de Decathlon Nederland
Decathlon deleted my bad review on a product
(UPDATE - DEC/25)
The company's reply is not veridic. The product is still available for sale:
"Energiegel voor inspanningen van minder dan 3 uur appel Energy Gel x6"
------------
(ORIGINAL REVIEW)
Decathlon deleted my bad review on an item, justifing it as being "not in use"(?)

Niks online bestellen…
Ik heb een tijd geleden een review geschreven over een product wat niet aankwam omdat decathlon het adres niet om kon wijzigen. Nu hebben ze mijn review van internet afgegooid! Wist niet eens dat dit kon. Super slecht bedrijf! Bestel niks online!

Resposta de Decathlon Nederland
In november 2 shirt van merinowol…
In november 2 shirt van merinowol besteld voor 148 euro bij een partner. Product op 28 november retour gestuurd. 2 december is deze in Frankrijk aangekomen en daarna...stilte. Vorige week gebeld. Zou een mail krijgen waar ik op kan reageren. Niet gehad. Na terugbellen alsnog de mail ontvangen. Daar netjes op gereageerd maar wat schetst mijn verbazing. Geen enkele reactie ontvangen en ook nog steeds mijn geld niet terug. En dat terwijl er gezegd wordt dat het geld binnen 14 dagen weer terug wordt gestort. Heel erg teleurstellend dit!

Klantenservice neemt niet op
Klantenservice neemt niet op, retourneren is drama.
Wachttijd telefoon hopeloos lang, ik geef het op.

Wordt niet geholpen
Wordt niet geholpen, mijn klacht wordt niet serieus genomen en er wordt niet op mijn mail geantwoord. Ik heb een eerlijk review gegeven en die wordt niet gepubliceerd.. dus bij deze:
Tweedehand fiets via Decathlon kwam in niet bruikbare staat aan, er waren meerdere onderdelen die kapot waren en of niet werkten. Na lang wachten heb ik een antwoord gekregen en werd maar een deel vergoed. Ik wilde de fiets graag hebben maar vond de prijs er niet bij passen. Decathlon is enkel een tussenpersoon en voelt zich daarom ook niet verantwoordelijk. Ik had een onkostenvergoeding op zijn plaats gevonden maar die heb ik uiteraard niet gekregen.

Resposta de Decathlon Nederland
Product niet aangekomen en nauwelijks reactie
Product komt niet aan, lijkt gestrand te zijn en Decathlon erkend dit. Maar als ik vraag naar een oplossing of geld retour blijft het al anderhalve week stil!! Ik geef niet op!

Resposta de Decathlon Nederland
Ik heb voor de kerst een pet besteld
Ik heb voor de kerst een pet besteld, op zowel de foto als in de beschrijving staat “marineblauw” en dat is ook degene die ik wil. De eerste keer kreeg ik een witte pet binnen, toen dacht ik nouja kan gebeuren, toen heb ik ook netjes de verzendkosten terug gekregen die ik voor de tweede keer moest betalen. Nu net heb ik de nieuwe binnengekregen en is het gewoon weer een witte pet ipv blauw. Hoe is het mogelijk dat twee keer dezelfde fout gemaakt wordt?!

assistance
I received good assistance today, December 12th, at Decathlon Grote Marktstraat 54 in The Hague. The staff member was very helpful and offered good advice, taking the time to make sure I found what I needed for the winter season. Thank you for the good service.

Resposta de Decathlon Nederland
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.