Decathlon Nederland Avaliações 3.560

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Heb het merk B-twin wielerschoenen gekocht met click-on bevestigingen en waarvan zo’n draad is geknapt. Het betreft geen garantiekwestie meer, maar zonder een bon kunnen en willen ze niets voor mi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fiets gekocht bij vestiging Rotterdam. Fietsenmaker daar heeft het ram en ram druk, maar toen mijn fiets kapot ging (mijn eigen schuld) kon ik gelijk fiets brengen, leenfiets meegekregen en hij heeft... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Normaal heel tevreden en als vaste klant al veel gekocht . In januari online tent gekocht maar door het slechtere weer nu pas kunnen proef opzetten. Maar zover niet gekomen bij het uitpakken zag ik al... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb online artikel besteld, omdat dit niet in de winkel gekocht kon worden. Bleek van externe partner en na het terugsturen begon de ellende. De klantenservice van Decathlon blijkt mij verkeerde li... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

1,6

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

4 mil avaliações

Respondeu a 98% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestel nooit bij decathlon partners.

Ik heb een aantal dingen besteld bij Decathlon Online, omdat de winkelvoorraad in Arnhem altijd zeer treurig is. Later zag ik dat een paar artikelen van partners waren. Retourneren gaat dus ook naar de partners, je moet dus als je drie verschillende partners hebt drie retourlabels aanvragen. In de app stond eerst dat ik ook kon retourneren bij de winkel, ik daarheen om alles af te geven, maar dat leek niet zo te zijn en de melding was ook weg uit de app. Ik heb daarnaast geen printer meer. Labels zouden per mail toegestuurd worden, ik heb er eentje ontvangen in de app zie ik niets. Ik ben drie keer naar de Decathlon winkel gegaan om om hulp te vragen en de laatste keer zeiden ze gewoon, we kunnen je niet helpen. De producten van Decathlon partners die ik dus per ongeluk bij partners besteld heb, zijn van zeer matige kwaliteit en de maatvoering slaat nergens op vandaar dat ik alles moet retourneren. Een van de partners communiceerde op website alleen in het Engels wat ook onhandig is. Het is uiteindelijk gelukt omdat de 100e keer dat ik het probeerde, er iets wel lukte, geen idee wat. Nu week wachten tot ik weer op m’n werk ben en kan printen. Ik bestel echt nooit meer wat bij Decathlon Partners. (Hun sportspullen ben ik wel tevreden over. Dit gaat me om online bestellen bij hun partners en de service daarbij in de winkel.)

Aanvulling na reactie Decathlon hier onder: in kon in de app kiezen hoe ik wilde retourneren bij elk artikel, langs brengen bij de winkel of met etiket terugsturen. Het stond er echt. Het is me na vierde bezoek winkel gelukt de juiste retour etiketten te plakken op juiste retourzending (geprint bij buurman) want ik kon niet meer herleiden welk etiket bij welk pakje hoorde. Eentje moest naar Frankrijk en eentje naar België en eentje moest naar Den Haag. Nu stond er een dame met ervaring en zijn heeft me wel goed geholpen. Als zij me de eerste keer geholpen had was het na mijn eerste bezoek aan de service balie al goed gegaan met de retours. Dus deel ligt ook bij onwetendheid en dus niet goed inwerken van collega’s achter de service balie Arnhem. De verschillende meisjes waren echt aardig maar zeer onwetend en dat kan ik hen niet aanrekenen. Bij andere verkoop platforms zie je alles in de app en met QR code die je kan laten zien bij postbedrijf of sticker in de bestelling. Bij decathlon app niet en je moet zelfs een factuur aanvragen. En ik ben niet gewend retour te zenden want eigenlijk past alles altijd wel……

Hi Itske!

Bedankt voor je review!

Wat vervelend om te lezen dat je ervaring met het retourneren van je bestelling zoveel frustratie heeft opgeleverd. Het is nooit onze bedoeling om het proces ingewikkeld te maken.

We willen echter wel graag een paar dingen verduidelijken omtrent het bestelproces. Omdat partner-artikelen inderdaad andere retourvoorwaarden hebben, communiceren we de herkomst van deze items op meerdere momenten tijdens het bestellen:

Direct bij het artikel staat vermeld: "Alleen online" en "Verkocht en verstuurd door [Naam Partner]".

In het besteloverzicht staat per verzenddeel aangegeven waar het vandaan komt.

Ook in de bestelbevestiging die je per mail ontvangt, wordt dit expliciet vermeld.

Wat betreft het retourneren in de winkel: we hebben dit intern nagekeken en kunnen met zekerheid zeggen dat er nooit een melding in onze app of op de website heeft gestaan dat partner-items in de winkel geretourneerd kunnen worden. Dit is logistiek namelijk nog nooit mogelijk geweest bij ons en wordt daarom ook niet gecommuniceerd. Het spijt ons als hierdoor verwarring is ontstaan, maar deze optie is er niet geweest.

We vinden het jammer dat de kwaliteit van de partner-items tegenviel en dat je in de winkel in Arnhem niet de hulp hebt gekregen die je zocht. We hopen dat het retourneren met de geprinte labels verder soepel verloopt.

Online order

Heb een paar schoenen online besteld, schoenen kwamen relatief snel aan, had geen problemen met bezorging, schoenen waren in prima staat toen ze aankwamen

Hi Avarysm!

Bedankt voor je review!

Wat ontzettend fijn om te horen dat je zeer tevreden bent met Decathlon. Wij doen onze uiterste best om elke klant naar tevredenheid te helpen.

Wellicht zien we je snel weer in onze webshop of winkel!

pakket weg, geld ook

Bestelling gedaan via partnerbedrijf. vor €95,- Produkt is niet geleverd. Het is maar de vraag of ik mijn geld terugkrijg. Sommigen bij de klantenservice zijn vriendelijk. 1 vertelde mij nooit een produkt van een partner te bestellen. Net 1 aan de lijn die deed alsof het mijn schuld was. Decathlon verdient hieraan, maar laat klanten in de kou staan.
reactie gehad hier van Decathlon. Daarom aanpassing review. Ik heb inderdaad te hirenngekregen dat psrtner benaderd wordt. Voor de 3e keer. Heeft tot nu toe niets opgeleverd. Enner is letterlijk gezegd dat Decathlon niet vetantwoordelijk is voor terugbetaling.
Dit was cadeau voor verjaardag. Ik heb dus niets kunnen geven Wanneer komt er duidelijkheid? Pakket zou in Hoofddorp liggen...Doe iets!

Hi Erica!

Bedankt voor je review!

Ik heb even met je mee gekeken en zie dat je vandaag nog een bericht hebt ontvangen vanuit een van onze collega's. Wij hebben de partner geïnformeerd over dat je het pakket niet meer wil ontvangen. Wij zijn dus nog tot op heden bezig met je case. Hierin is nog geen enkele spraken van dat je je geld kwijt zou zijn. Wij doen ons best om je van een oplossing te voorzien. Zodra wij verdere informatie hebben zullen wij dit zo spoedig mogelijk met je delen. Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Schoenen van Columbia kopen: NIET doen

Heb een jaar geleden Columbia Redmond schoenen gekocht: na een jaar zool versleten. Klantenservice( Enschede) zei dat er alleen garantie zat op het "bovenwerk' en niet op de zool. Bovendien zijn de schoenen om in de bergen mee te wandelen en niet "gewoon'. Wat een grote onzin! Kreeg geen enkele vergoeding. Waardeloos dus en vooral niet kopen.

6 de dezembro de 2025

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over je ervaring met onze klantenservice!

Helaas is garantie alleen van toepassing op schade die is ontstaan door slechte fabricage. Wanneer de zool van een schoen versleten is valt dit onder reguliere gebruiksschade welke na 1 jaar gebruikt niet te voorkomen is. Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Bestelling geplaatst

Bestelling geplaatst. Schandalig hoe alles in een doos gepropt was!

27 de dezembro de 2025

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over je ontvangen bestelling! Helaas hebben wij vanuit jou bericht onvoldoende informatie om je verder te kunnen helpen, wij zouden je dan dus ook willen vragen om een e-mail te sturen met je bestelnummer naar klantenservice@decathlon.nl.

Dan kijken wij met je mee naar wat er precies aan de hand is en wellicht kunnen wij je een oplossing bieden.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De lay-out van de decathlon winkel in…

De lay-out van de Decathlon-winkel in Zuidoost ervaar ik als weinig klantvriendelijk. De winkel is ingericht volgens een IKEA-achtige looproute, wat in mijn ogen minder geschikt is voor een sportwinkel. Bij het winkelen wil je kunnen rondkijken, producten vergelijken, passen en vervolgens snel een andere maat of variant pakken. Door de verplichte route moet je echter vaak een groot deel van de winkel doorlopen. Daarnaast zijn de stellingen vrij hoog, waardoor het overzicht ontbreekt en de winkel minder toegankelijk aanvoelt. Met een meer open indeling zou het winkelcomfort aanzienlijk kunnen verbeteren!

26 de dezembro de 2025

Hi Maartje!

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over je winkel ervaring! Wij zullen je feedback intern doorzetten.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Thuisbezorging is duurder dan naar…

Thuisbezorging is duurder dan naar PostNL pakketpunt laten bezorgen. Dan betaal je extra maar wordt je pakket alsnog naar PostNL punt gebracht.

23 de dezembro de 2025

Hi Claudia!

Bedankt voor je review!

Helaas kan het wel eens voorkomen dat je bestelling naar een afhaalpunt gaat in plaats van de gewenste thuisbezorging. Wanneer dit het geval is, zijn de bezorgers helaas niet in de mogelijkheid geweest je bestelling te leveren aan huis. Dit kan komen doordat je wellicht niet aanwezig was op dat moment.

Wanneer je niet thuis bent zullen de bezorgers kijken of ze het pakket bij je buren kunnen aanbieden waar mogelijk en zo niet zal deze naar een post punt bij jou in de buurt gaan. Wij snappen dat dit niet gewenst is, helaas kunnen wij hierin niks voor je betekenen. Wel zou je je ongenoegen bij PostNL kunnen melden. Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Service en flexibiliteit is nul

Afspraak gemaakt via het internet om de fiets van mijn zoontje (20 inch) a.s. maandag een gratis onderhoudsbeurt te geven ivm half jaar binnen aankoop service. Aangezien we toch alvast wat aankopen wilde doen vandaag het fietsje meteen meegenomen. Fietsje werd niet geaccepteerd omdat deze te vroeg is gebracht. Overigens staat er ook niet op de site dat een fiets alleen op de dag zelf gebracht mag worden. Ze hadden geen ruimte in de winkel, die zo groot is als een voetbalveld, om een klein kinderfietsje even een paar dagen weg te zetten. Moest de fiets weer mee terug nemen. Ronduit belachelijk en nul flexibiliteit, service of inlevingsvermogen.
Totaal niet oplossingsgericht en het bloed wordt onder je nagels vandaan gehaald.

24 de dezembro de 2025

Hi Bert!

Bedankt voor je review!

Wanneer je een afspraak maakt voor een service beurt bij een van onze werkplaatsen zijn wij gebonden aan een schema, de opslag voor reparatie is helaas beperkt al lijkt dit voor jou als klant anders te zijn. Wij doen altijd ons best om mee te denken, echter is er een afspraak op een betreffende datum gemaakt. Wanneer je als klant de fiets eerder mee neemt kunnen mijn collega's zoals het geval was de fiets weigeren om aan te nemen. Wij begrijpen dat je graag anders had gezien maar helaas was het voor mijn collega's niet mogelijk om aan je verzoek te kunnen voldoen. Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen reactie op mijn mails

Bij Decatlon een voetbal doel voor mijn kleinzoon gekocht om met kerst te geven.
Op 16 december ontvang ik het pakket, deze is open en ik maak gelijk telefonisch en later per mail een melding bij Decathlon inclusief foto's. 1 onderdeel mis ik, dat meld ik ook. Krijg een mail terug tussen 2-5 werkdagen zou ik reactie terug krijgen. Daarna nog 2x een mail gestuurd met de vraag of er al iets bekend is.
Zelfs vandaag nog een mail gestuurd 6 werkdagen later, maar krijg geen reactie terug. Nogmaals het is een kerstkanootje voor mijn kleinzoon en ik had hem krijg een goed kado willen geven.
Tot op heden met ik dus niet content met Decathlon.

24 de dezembro de 2025

Hi Silvia!

Bedankt voor je review!

Ik heb even met je mee gekeken en zie dat een van mijn collega's je vandaag per mail geïnformeerd heeft. Wij zijn er op het moment mee bezig en kan je bevestigen dat het bericht in goede orde is aangekomen bij de betreffende partner. Wij gaan er van uit dat je spoedig van een oplossing zal worden voorzien. Onze excuses voor het voorgaande ongemak.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Filiaal Amsterdam prijst producten…

Filiaal Amsterdam prijst producten volgens de labels af, maar bij de kassa betaal je de volle mep.
Klantenservice kan dit niet voor je poplossen, want ''wij doen alleen online aankopen"
Niemand binnen dit bedrijf voelt zich hier verantwoordelijk voor en de klant betaald

20 de dezembro de 2025

Bedankt voor je review!

Wat vervelend om te horen dat er iets niet goed lijkt te gaan met de prijs in de winkel. Wanneer je een andere prijs op de kassa ziet dan op het artikel zelf zou je in de winkel navraag kunnen doen bij de betreffende collega's. Wanneer de kassa iets aangeeft dat niet kloppend is zijn zij in de mogelijkheid dit voor je op te lossen wanneer nodig.

Wij zijn helaas online niet in de mogelijkheid om je hierbij van een oplossing te voorzien. Onze excuses voor het ongemak.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zwaar teleurstellende service – dit zijn we niet gewend

Wij hebben altijd met plezier bij Decathlon besteld, maar deze ervaring heeft dat volledig tenietgedaan. Het gaat om een defecte kinderfiets die wij kochten voor onze 3-jarige zoon, vlak voor zijn verjaardag. Vanaf het eerste contact werd onze klacht niet serieus genomen.

In plaats van het probleem goed te onderzoeken, werd er lukraak een onderdeel opgestuurd dat totaal niets met het defect te maken had. Daarna begon het doorschuiven: ineens zat er een externe partner tussen en werd Decathlon zelf niet meer oplossingsgericht, maar slechts een doorgeefluik zonder enige regie of verantwoordelijkheid.

Het meest schrijnende: wij moesten de fiets van ons zoontje weer afpakken, terwijl hij hem net voor zijn verjaardag had gekregen. Volgens hen moest de fiets eerst retour, waarna het maanden zou duren voordat er eventueel een nieuwe kwam. Dit terwijl het om een tweeling gaat – hoe leg je aan een kind uit dat zijn broer wel met zijn cadeau kan spelen en hij niet?

Wij hebben een redelijk en klantvriendelijk voorstel gedaan: stuur alvast een nieuwe fiets op, dan verpakken wij de defecte fiets netjes en sturen die retour. Zo zou ons kind nergens last van hebben. Dit voorstel werd zonder meedenken afgewezen door de partner, en Decathlon heeft geen enkele poging gedaan om in te grijpen of dit op te lossen.

Als klap op de vuurpijl wachten we nu al ruim een maand op onze terugbetaling. Er is geen duidelijke communicatie, geen termijn en geen verantwoordelijkheid. We hebben inmiddels serieuze zorgen of we onze €300 ooit nog terugzien.

Dit is niet hoe je met klanten omgaat, zeker niet als het om kinderen gaat.
Laat dit een waarschuwing zijn voor klanten die twijfelen: zodra er iets misgaat en er een externe partner bij betrokken is, sta je er alleen voor.

Zwaar teleurgesteld.

31 de julho de 2025

Hi Ben!

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over je ervaring met onze online klantenservice! Helaas hebben wij vanuit jou bericht onvoldoende informatie om je verder te kunnen helpen, wij zouden je dan dus ook willen vragen om een e-mail te sturen met je bestelnummer naar klantenservice@decathlon.nl.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Winkel op locatie telefonisch niet bereikbaar

Ik sta al 10 minuten in de wacht voor de vraag of ze een bepaalde maat bodyprotector op maat hebben, want ik had deze online besteld, 2x maat M en 2x een kindermaat ontvangen. Wij gaan bijna op vakantie, dus ik zou dit het liefst in de winkel willen ruilen. De winkel zelf kun je met deze simpele vraag niet bereiken. En de klantenservice is zeer omslachtig. (Meestal hebben ze de gangbare maten ook niet op voorraad, is helaas mijn ervaring). Ik denk dat ik net zo kort door de bocht ga als decathlon zelf… ik stuur alles terug en bestel ergens anders.

20 de dezembro de 2025

Bedankt voor je review!

Helaas is het momenteel wat drukker dan dat je van ons wellicht gewend bent dit door de feestdagen. Hierdoor kan het wat langer duren voordat je een van onze collega's aan de telefoon krijgt. Het is mogelijk om met een online bestelling langs de winkel te gaan voor retour of omruiling. (afhankelijk van de winkel voorraad). Onze excuses voor het eerdere ongemak. Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je toch nog andere vragen hebben horen wij dat natuurlijk graag, je kan ons mailen via klantenservice@decathlon.nl.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Decathlon deleted my bad review on a product

(UPDATE - DEC/25)

The company's reply is not veridic. The product is still available for sale:
"Energiegel voor inspanningen van minder dan 3 uur appel Energy Gel x6"

------------

(ORIGINAL REVIEW)

Decathlon deleted my bad review on an item, justifing it as being "not in use"(?)

19 de dezembro de 2025

Hi Vinicius!

Thank you for your review!

I am sorry to hear that you were not satisfied with your experience with our online customer service.

I have looked into this for you, and it seems that your review cannot be posted (or found) because the item in question is no longer offered online. Since the product is no longer sold, it is unfortunately not possible to leave a review for it. I hope this clarifies the situation.

Despite your dissatisfaction, we hope to see you again soon in our webshop or store!

Have a great day!

kind regards,

Niks online bestellen…

Ik heb een tijd geleden een review geschreven over een product wat niet aankwam omdat decathlon het adres niet om kon wijzigen. Nu hebben ze mijn review van internet afgegooid! Wist niet eens dat dit kon. Super slecht bedrijf! Bestel niks online!

18 de dezembro de 2025

Hi Marieke!

Bedankt voor je review!

Ik heb even met je mee gekeken en zie dat het gaat om een aankoop bij een van onze marketplace partners. Op de dag van aankoop heb je contact met ons gezocht over het probleem met het adres. Helaas was je bestelling door de partner al verstuurd op dat moment waardoor annuleren helaas niet meer mogelijk was. Wij hebben toen die zelfde dag nog navraag voor je gedaan over het aanpassen van het leveringsadres, helaas waren zij hiertoe niet instaat aangezien het pakket al afgegeven was aan de bezorgdienst.

Het is erg belangrijk om ten alle tijden bij het plaatsen van je bestelling het lever adres goed na te lopen voordat je de bestelling afrond. Helaas zijn wij niet verantwoordelijk voor de door jou opgegeven informatie. Onze excuses voor het betreffende ongemak.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

In november 2 shirt van merinowol…

In november 2 shirt van merinowol besteld voor 148 euro bij een partner. Product op 28 november retour gestuurd. 2 december is deze in Frankrijk aangekomen en daarna...stilte. Vorige week gebeld. Zou een mail krijgen waar ik op kan reageren. Niet gehad. Na terugbellen alsnog de mail ontvangen. Daar netjes op gereageerd maar wat schetst mijn verbazing. Geen enkele reactie ontvangen en ook nog steeds mijn geld niet terug. En dat terwijl er gezegd wordt dat het geld binnen 14 dagen weer terug wordt gestort. Heel erg teleurstellend dit!

17 de dezembro de 2025

Hi Gerdien,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Wanneer het om een aankoop via een partner gaat zijn wij afhankelijk van de partner en de snelheid waarmee deze reageert. Blijk met onze klantenservice in contact zodat we je kunnen helpen.

Klantenservice neemt niet op

Klantenservice neemt niet op, retourneren is drama.
Wachttijd telefoon hopeloos lang, ik geef het op.

17 de dezembro de 2025

Hi mmamsie,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Onze klantenservice is in de morgen bereikbaar echter door de huidige piek is het erg druk en is de wachttijd langer dan wenselijk. Uiteraard kun je ons ook altijd een e-mail sturen zodat we je kunnen helpen

Wordt niet geholpen

Wordt niet geholpen, mijn klacht wordt niet serieus genomen en er wordt niet op mijn mail geantwoord. Ik heb een eerlijk review gegeven en die wordt niet gepubliceerd.. dus bij deze:

Tweedehand fiets via Decathlon kwam in niet bruikbare staat aan, er waren meerdere onderdelen die kapot waren en of niet werkten. Na lang wachten heb ik een antwoord gekregen en werd maar een deel vergoed. Ik wilde de fiets graag hebben maar vond de prijs er niet bij passen. Decathlon is enkel een tussenpersoon en voelt zich daarom ook niet verantwoordelijk. Ik had een onkostenvergoeding op zijn plaats gevonden maar die heb ik uiteraard niet gekregen.

13 de outubro de 2025

Hi Esmee,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Wanneer de aankoop via een partner van ons gaat dan is de partner verantwoordelijk voor alles rondom de bestelling en ook de eventuele garantie. Wij fungeren alleen als tussenpersoon voor de communicatie. Ik begrijp dat dit voor jou als klant als vervelend kan worden ervaren echter dat is voor nu onze werkwijze. De beslissing voor een compensatie ligt ook bij de partner. Blijf met ons in contact zodat we de partner kunnen blijven aanspreken.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Product niet aangekomen en nauwelijks reactie

Product komt niet aan, lijkt gestrand te zijn en Decathlon erkend dit. Maar als ik vraag naar een oplossing of geld retour blijft het al anderhalve week stil!! Ik geef niet op!

21 de novembro de 2025

Hi Charlotte,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Balen dat de levering niet goed lijkt te gaan. Het is op het moment erg druk waardoor de reactie termijn wat langer is als wenselijk. Blijf met ons in contact zodat we je kunnen helpen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb voor de kerst een pet besteld

Ik heb voor de kerst een pet besteld, op zowel de foto als in de beschrijving staat “marineblauw” en dat is ook degene die ik wil. De eerste keer kreeg ik een witte pet binnen, toen dacht ik nouja kan gebeuren, toen heb ik ook netjes de verzendkosten terug gekregen die ik voor de tweede keer moest betalen. Nu net heb ik de nieuwe binnengekregen en is het gewoon weer een witte pet ipv blauw. Hoe is het mogelijk dat twee keer dezelfde fout gemaakt wordt?!

13 de dezembro de 2025

Hi Iris,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent! Het is voor ons niet helemaal duidelijk waar dit nu precies fout lijkt te gaan. Het kan een verkeerde afbeelding op de website zijn of inderdaad iemand die in het magazijn niet helemaal goed aan het opletten is. Blijf met onze klantenservice in contact zodat we je kunnen helpen.

assistance

I received good assistance today, December 12th, at Decathlon Grote Marktstraat 54 in The Hague. The staff member was very helpful and offered good advice, taking the time to make sure I found what I needed for the winter season. Thank you for the good service.

12 de dezembro de 2025

Hi Renske!

Thank you for your review!

Nice to know that you are very happy about Decathlon! We are trying our best to help every customer to make the Decathlon experience a great pleasure. We hope to see you soon!

We wish you a nice day!

Kind regards,
Decathlon.nl

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.