Er komen verschillende mensen langs en aldaar kwamen ze op de afgesproken tijd. Er werd netjes en snel gewerkt. Een klein probleem werd snel en adequaat opgelost zodat de planning niet in gevaar kwam... Ver mais

Wij zijn heel tevreden over de werkzaamheden van Faber. Al het personeel waarmee we contact hebben gehad was top! Duidelijk uitleg van zeer vriendelijk personeel. Wij konden niet de gehele vloer voor... Ver mais
De vloer ligt er, na wat aanpassingen, nu strak in. We zijn heel tevreden hoe het allemaal is gegaan en opgelost. Hele goede service van Faber 👍.
Hele duidelijke afspraken gemaakt voor schuimbeton, vloerverwarming en deklaag. Alle afspraken werden punctueel opgevolgd. Had goed contact met de planner, die ons elke keer op de hoogte hield over de... Ver mais
Vervang, verwarm en verduurzaam jouw houten ondervloer met de unieke Faber Comfortvloer. De Faber Comfortvloer is dé duurzaamste oplossing voor vloerrenovatie. Wij gaan verder dan met traditioneel schuimbeton kan. Vooruitgang zit verankerd in ons DNA, daarom blijven we continu innoveren. Zo komen we altijd tot de optimale oplossing en dat is te zien in de Faber Comfortvloer.

Produktieweg 52, 2382 PD, Zoeterwoude, Holanda

Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 66% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Heldere communicatie, afspraak is afspraak! Zelden zo fijn samengewerkt.
1. Het zijn mensen met kennis die verder meedenken dan initieel nodig is.
2. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Resposta da Faber Comfortvloer
alles van begin tot eind netjes verlopen, goede uitleg, netjes uitgevoerd, aardige mensen. Mochten we ooit verhuizen en het wederom nodig hebben dan kiezen we weer voor dit bedrijf ook al zijn er goedkopere te vinden. Dit verliep heel prettig en soepeltjes dat is veel waard.

Resposta da Faber Comfortvloer
De communicatie is slecht geweest, afspraken werden niet nagekomen. Kwalitatief wel OK.

Resposta da Faber Comfortvloer
Goede snelle en correcte informatie en contact. Super professioneel. Weten waar ze mee bezig zijn en hebben kennis van zaken.

Resposta da Faber Comfortvloer
Goed uitgelegd, ze nemen daar de tijd voor. Fijne contact, als ik vragen had werd ik altijd gelijk geholpen. Het werk was goed gedaan en precies zoals afgesproken.

Resposta da Faber Comfortvloer
Erg professioneel bedrijf en goed aangelegd. Snel en vakkundig.

Resposta da Faber Comfortvloer
Alles perfect volgens afspraak. Communicatie over planning was top! Zeer tevreden over de levering van de renovatievloer.
Tipje misschien voor na de oplevering: Na het aanbrengen van de dekvloer is er (in mijn geval) geen afsluitend contact meer geweest vanuit Faber met de vraag of alles naar wens is opgeleverd.

Mooi product.
Contact en planning was duidelijk en overzichtelijk.
Begeleiding en advies zijn zeer goed!

Resposta da Faber Comfortvloer
Uitstekende service, duidelijke en snelle communicatie en goede nazorg bij kleine gebreken.

Resposta da Faber Comfortvloer
Vanaf het eerste gesprek een super goed gevoel. Vakkundige en flexibele mensen, ik wist in het begin niks van vloerverwarming, schuimbeton of isolatie af. Faber heeft ons goed begeleid en extra langskomen voor overleg was nooit een probleem! Dik tevreden en raad het iedereen aan!

Resposta da Faber Comfortvloer
Snell en vakkundig geleverd. Helemaal top

Resposta da Faber Comfortvloer
Goed contact en fijne terugkoppeling, hebben nog een reparatie aan de vloer moeten uitvoeren maar dat is perfect opgelost door Faber.

Goede communicatie en bereikbaarheid
Komt afspraken na
Levert kwalitatief goed product
Enige minpunt is dat het wel prijzig is en dat ook de extra services zoals schuren van de vloer duur en niet inbegrepen zijn

Resposta da Faber Comfortvloer
Na wat onderzoek gedaan te hebben, uitgekomen bij “schuimbeton” als vervanging voor een houten vloer in een jaren 30 woning. Contact gezocht met o.a. Faber beton voor verdere info, prijzen en kennismaking. Uiteindelijk ook gekozen voor Faber; professioneel, concurrerend en veel ervaring. En dat hebben ze meer dan waargemaakt. Afspraak is afspraak.

Resposta da Faber Comfortvloer
Faber biedt een goed product dat onze woning verduurzaamt heeft. Alleen kwamen ze niet altijd hun afspraken na. Met name het verzorgen van de dekvloer was niet overeenkomstig de afspraak (anhydriet ipv de gevraagde zand/cement vloer) en waren er meerkosten ondanks inmeten van de uitvoerder.

Resposta da Faber Comfortvloer
In het hele proces van intake tot afwerking informatief, vakkundige mensen met verstand van zaken. Ook een goede partner die de vloerverwarming kwam plaatsen. Al met al hele positieve ervaring.

Resposta da Faber Comfortvloer
Strakke planning, goeie voorbereiding en communicatie, prima proces en eindresultaat

Resposta da Faber Comfortvloer
Duidelijke communicatie, afspraken worden keurig nagekomen. Goede prijs / kwaliteit. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Resposta da Faber Comfortvloer
Wij als DNB Vloerverwarming werken vaak samen met Faber Comfortvloer. Onze klanten zijn altijd zeer te spreken of deze samenwerking en de werkzaamheden die Faber Comfortvloer uitvoert.

Resposta da Faber Comfortvloer
Ervaring was perfect, we hebben samen met de Buren gekozen voor FaberComfort vloer. Schuimbeton met daarop vloerverwarming. Personeel was zeer professioneel en werkten heel netjes.