Er komen verschillende mensen langs en aldaar kwamen ze op de afgesproken tijd. Er werd netjes en snel gewerkt. Een klein probleem werd snel en adequaat opgelost zodat de planning niet in gevaar kwam... Ver mais

Wij zijn heel tevreden over de werkzaamheden van Faber. Al het personeel waarmee we contact hebben gehad was top! Duidelijk uitleg van zeer vriendelijk personeel. Wij konden niet de gehele vloer voor... Ver mais
De vloer ligt er, na wat aanpassingen, nu strak in. We zijn heel tevreden hoe het allemaal is gegaan en opgelost. Hele goede service van Faber 👍.
Hele duidelijke afspraken gemaakt voor schuimbeton, vloerverwarming en deklaag. Alle afspraken werden punctueel opgevolgd. Had goed contact met de planner, die ons elke keer op de hoogte hield over de... Ver mais
Vervang, verwarm en verduurzaam jouw houten ondervloer met de unieke Faber Comfortvloer. De Faber Comfortvloer is dé duurzaamste oplossing voor vloerrenovatie. Wij gaan verder dan met traditioneel schuimbeton kan. Vooruitgang zit verankerd in ons DNA, daarom blijven we continu innoveren. Zo komen we altijd tot de optimale oplossing en dat is te zien in de Faber Comfortvloer.

Produktieweg 52, 2382 PD, Zoeterwoude, Holanda

Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 66% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
We hebben alle vloeren met kruipruimte en ook de dekvloer van een deel nieuwbouw door Faber laten vervangen. Het hele proces, van info tot plannen, uitvoeren en nazorg, is heel prettig, correct en volgens plan verlopen. Dit was een belangrijk onderdeel van de verbouwing/verduurzaming en we zijn heel blij dat we Faber gekozen hebben. Het resultaat is een oud huis dat alle charme nog heeft maar met modern comfort.

Resposta da Faber Comfortvloer
Gekozen voor het pakket schuimbeton, vloerverwarming en anhydrietvloer. Erg fijn dat er één aanspreekpunt is waar je met al je vragen terecht kunt. Regelmatig contact gehad met Leo, de werkvoorbereider, die altijd bereid was mijn vragen te beantwoorden. Zeer tevreden over het personeel van alle drie de betreffende bedrijven. De mensen waren erg vriendelijk, netjes en zeer professioneel. Ik kan Faber Comfortvloer aan iedereen aanbevelen. Het is een TOP bedrijf!!

Resposta da Faber Comfortvloer
goede heldere communicatie, leuk bedreven personeel (met ervaring!).

Resposta da Faber Comfortvloer
Zeer tevreden over het gehele proces met Faber. We hebben contact opgenomen om een schuimbeton vloer incl. Vloerverwarming te laten aanbrengen, in een tussenwoning in Utrecht (bouwjaar 1930). Na een eerste bezoek werd alles kundig en helder uitgelegd, waarna we zelf de houten balkenvloer hebben verwijderd. Hierna is de klus is verschillende fases tot een goed einde gebracht, waar steeds keurig werd gecommuniceerd en alles volgens afspraak verliep. Bij een volgende klus nemen we dus zeker weer contact op met Faber, helemaal top!!

Resposta da Faber Comfortvloer
Duidelijke communicatie, goede offerte, afspraken werden nagekomen.

Resposta da Faber Comfortvloer
Goed was de begeleiding maar wel jammer dat we na de 2e schouw alsnog dieper moesten graven. Op zich was dat begrijpelijk en verklaarbaar maar had het graag eerder geweten.

Resposta da Faber Comfortvloer
een advies op maat, strakke planning waar je van op aan kunt!

Resposta da Faber Comfortvloer
Bij ons schuimbeton in combinatie met anhydrietvloer en vloerverwarming laten plaatsen in december 2023.
Alles volgens afspraak uitgevoerd.
Wat is het nu heerlijk warm in huis (jaren 30 woonboerderij)
Zeer comfortabel, we zijn er erg blij mee.

Resposta da Faber Comfortvloer
Een hele goede voorbereiding(gesprek)
Daarna volgens afspraken de vloerverwarming en gietvloer gelegd!

Resposta da Faber Comfortvloer
Alles was in d puntjes geregeld en hoefde zelf niks te doen. Dik in orde.

Resposta da Faber Comfortvloer
Fijn en professioneel bedrijf. Reageren snel op vragen. Ook qua planning was prettig om e.e.a. af te stemmen.
Prettige en plezierige mensen.

Resposta da Faber Comfortvloer
Alleen maar ontzettend aardige, professionele mensen
ontmoet.

Resposta da Faber Comfortvloer
Faber houdt zich aan afspraken, levert kwalitatief goed werk, reageert snel en is altijd behulpzaam. Ik vind het echt een voorbeeld voor veel andere bedrijven!

Resposta da Faber Comfortvloer
Goede communicatie met Faber. Vriendelijke monteurs. Blij met het eindresultaat!

Resposta da Faber Comfortvloer
Heel goed advies, zonder terughoudendheid. Daarnaast meedenken en ook uit op goed advies ipv alleen maar geld verdienen.

Resposta da Faber Comfortvloer
Top bedrijf. Fijne mensen, goede communicatie en mooi resultaat. Aanrader als je een oud huis hebt waarbij je de houten balken gaat verwijderen!

Resposta da Faber Comfortvloer
goede prijs kwaliteit verhouding, snelle reactie op aanvraag. prettig contact met de medewerkers . Uitvoer conform planning en goede aftersales service

Resposta da Faber Comfortvloer
Erg fijn contact. Komen afspraken na en het resultaat is super!

Resposta da Faber Comfortvloer
Bewust gekozen voor de Faber comfortvloer. Duidelijke communicatie, planning volgens afspraak, goede adviezen vooraf, vakmanschap en fijne nazorg. Geen twijfel over mogelijk dat wij zeer tevreden zijn met het eindresultaat!

Resposta da Faber Comfortvloer
Ik koos voor het pakket van schuimbeton, vloerverwarming en een anhydrietvloer. Er is vakwerk geleverd door Faber in samenwerking met Rothermo. Faber is het vaste aanspreekpunt en is een bedrijf waar goede afspraken mee te maken zijn. Vijf sterren!