Jeg havde købt og betalt en vare. Efterfølgende foretog jeg endnu et køb. Dermed kom jeg over grænsen, hvor købet er fragtfrit. Jeg kontaktede Frederikssund Foto telefonisk, hvor sagen blev klaret ved... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ringede for at få hjælp til en gammelt lysbillede apperat. Perfekt hjælp, kunne over telefonen hjælpe mig min udfordring og skaffe mig det jeg manglede. Som jeg bestilte på hjemmesiden, mens butikken... Ver mais
Jeg har købt en del både små og større ting hos Frederikssund Foto. Denne gang var det bare en modlysblænde, men alligevel oplevede jeg igen lynhurtig levering af produktet, som iøvrigt levede fuldt o... Ver mais
Jeg har inden for en kortvarig periode handlet et par gange hos Frederikssund Foto. Det var i begge tilfælde positive oplevelser med varer i rigtig god kvalitet. Mht. leveringen af den første vare, tr... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Siden vores start i 1970 har vi været dedikerede til at tilbyde vores kunder den bedste service og ekspertise inden for fotoverdenen. Vi mener det er vores fornemmeste opgave at vejlede og rådgive vores kunder gennem deres fotorejse. Uanset om du er en erfaren fotograf eller blot udforsker passionen for fotografi, er vores dør altid åben til at svare på spørgsmål og give råd.
Informações de contato
Jernbanegade 36, 3600, Frederikssund, Dinamarca
- +4547311315
- info@frederikssundfoto.dk
- www.frederikssundfoto.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super hurtig levering..
Hurtig levering. Stort udvalg i forretningen,har det man skal bruge,og næsten alt på lager.
Super hurtig levering
Super hurtig levering, og varen var som beskrevet.
Super hurtig modtagelse af meget fin…
Super hurtig modtagelse af meget fin vare. Tak
Nemt at bestille online og hurtig levering
Nemt at bestille online og hurtig levering.
super hurtig svar og levering 👍
God informativ hjemmeside
God informativ hjemmeside. Nem og finde rundt.
Hurtig levering og varen fejlfri ved modtagelse.
Fin nethandel
Fin nethandel , vare som forventet og hurtigt ekspedition /forsendelse .. alt godt ..
super professionel vejledning
super professionel vejledning, og hurtig levering af varer, har handlet der flere gange, og gør det gerne igen
Lynhurtig ekspedition
Lynhurtig ekspedition, god solid emballage, god pris og god kundeservice :D
Kan bestemt anbefales.
Bedste pris på objektiv online
Bedste pris på objektiv online. Levering dagen efter.
Det er en rigtig god butik
Det er en rigtig god butik med fint udvalg til gode priser. Netbutikken fungerer perfekt med hurtig levering.
Hurtig levering, god pris, alt i orden, god oplevelse +++++
God service og hurtig levering
Meget hurtig levering
Meget hurtig levering, indenfor 24 timer.
De havde den vare, jeg skulle bruge.
De havde den vare, jeg skulle bruge, og de var hurtige til at sende den. Deres hjemmeside er nem at finde rundt i.
Virker meget professionelt
Virker meget professionelt. God info og hurtig levering.
God service, jeg bestilte 107 billeder og de kom alle i en fin kvalitet og hurtigt levering .
Nem bestilling og hurtig levering
Nem bestilling og hurtig levering, det kan ikke gøres bedre.
Super betjening og vejledning.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.