- Super service. Jeg er vild med, at der medfølger en seddel med en håndskrevet underskrift - Hurtig levering - Ordrenummer 9438 - 17/7-26 - Varen er i top - Jeg får lyst til at købe igen,... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg købte linsepapir og en 'Lens cleaning kit'. Varerne kom hurtigt og var af høj kvalitet. Jeg kan bestemt anbefale at handle hos Frederikssund Foto.
Altid en dejlig oplevelse at handle ved Frederikssund Foto. Venlig vejledning i telefonen, og hurtig behandling af ordre. Fik varen dagen efter bestilling, lige i tid til ferie 👍
Jeg havde købt og betalt en vare. Efterfølgende foretog jeg endnu et køb. Dermed kom jeg over grænsen, hvor købet er fragtfrit. Jeg kontaktede Frederikssund Foto telefonisk, hvor sagen blev klaret ved... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Siden vores start i 1970 har vi været dedikerede til at tilbyde vores kunder den bedste service og ekspertise inden for fotoverdenen. Vi mener det er vores fornemmeste opgave at vejlede og rådgive vores kunder gennem deres fotorejse. Uanset om du er en erfaren fotograf eller blot udforsker passionen for fotografi, er vores dør altid åben til at svare på spørgsmål og give råd.
Informações de contato
Jernbanegade 36, 3600, Frederikssund, Dinamarca
- +4547311315
- info@frederikssundfoto.dk
- www.frederikssundfoto.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Meget tilfreds
Lille butik der fungerer bedre end mange af de store.
Bestilte en tripod tirsdag og onsdag formiddag var den leveret, super information under vejs.
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition, gode produkter til en god pris
Jeg købte en brugt Nikkor 200-500mm…
Jeg købte en brugt Nikkor 200-500mm objektiv, og den er som NY. Levering gik hurtigt, og pakken var godt og grundigt emballeret. Helt igennem en god oplevelse, at handle ved Frederikssund foto.
Fik det bestilte objektiv som var…
Fik det bestilte objektiv som var pakket meget godt ind også til tiden.
Jeg købte nogle flotte fotorammer
Jeg købte nogle flotte fotorammer, som var nemme at finde og bestille. Der er stort udvalg. Der er hurtig levering, jeg bestilte lørdag eftermiddag og modtog varerne allerede næste tirsdag.
Hurtig og fin handel
Hurtig og fin handel. Rimelig pris. Kan varmt anbefales.
Super hurtig levering
Super nemt at bestille og modtog varen allerede efter et døgn. Mere kan vist ikke forlanges
Jeg var på jagt efter en 100-400 zoom…
Jeg var på jagt efter en 100-400 zoom fra Sgma eller Tamron.
Så dog nogle vidoer på you tube om nettop Tamon'en jeg valgte at købe.
Og I var de eneste der åbenbart havde denne Zoo, så godt hurtigt lev.
Dog må I gost få større SD kort end end 256 gb
Lynhurtig levering - også selv om du bare køber en mindre ting.
Jeg har købt en del både små og større ting hos Frederikssund Foto. Denne gang var det bare en modlysblænde, men alligevel oplevede jeg igen lynhurtig levering af produktet, som iøvrigt levede fuldt op til forventningerne. Det er et godt og troværdigt sted at handle, og jeg kan varmt anbefale Frederikssund Foto.
Min varer blev hurtigt afsendt af…
Min varer blev hurtigt afsendt af Frederikssund Foto, selv om det kun var en beskeden ordre, så jeg er meget tilfreds med varen og måden forretningen behandler kunder på
Ingen problemer med købet
Hurtig levering og fin kvalitet på…
Hurtig levering og fin kvalitet på produktet 🚚
Hurtig og præcis levering. Klar anbefaling herfra.
Fik min ordre leveret dagen efter…
Fik min ordre leveret dagen efter bestilling.
Hurtig levering og fotoalbums var som…
Hurtig levering og fotoalbums var som forventet 🙂
Super god oplevelse
Super god oplevelse at handle ved Frederikssund Foto. Gode tilbud og meget hurtig levering.
Hurtig ekspedition
Meget tilfreds
Som altid hurtig levering - flotte fotorammer. Meget tilfreds. Bestiller helt sikkert herfra igen.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.