Min internetforbindelse er konstant ustabil. Har ikke en særlig stor pakke 20/2 men oplever ofte jeg ligger helt nede på 2/08. Har kontaktet kundeservice som efter en test af mit router kunne se at de... Ver mais
A empresa respondeu
Rigtig besværlig opsigelse hos fullrate. Lucas B er meget krævende med absolut nødvendig oplysning om abbo nummer. Han har fået alt andet da jeg ikke kenden min demente søsters kundenummer. Nu bliver... Ver mais
A empresa respondeu
Havde "fornøjelsen" af at stå op til en død forbindelse. Ringede til Pro support for at fejlmelde forbindelsen, opkaldet blev besvaret på 10 sekunder ! Fik fat i den mest fantastiske medarbejder, fik... Ver mais
A empresa respondeu
I shared my disappointing experience with Fullrate via Trustpilot. Here's some of what they wrote as a reply: "We try our utmost not to devalue our customers and their wishes, but sometimes w... Ver mais
A empresa respondeu
Informação fornecida por fontes externas variadas
Ring til Kundeservice på 32 15 45 00
Skriv til Kundeservice på kundeservice@fullrate.dk
Vores kundeservice er åben mandag til fredag 08.00-16.00
Skulle du have et problem med forbindelse, WiFi, udstyr eller har du brug for anden teknisk rapport, så ring til vores eksperter i Support.
Ring til Support på 32 15 45 00
Skriv til Support på Support@fullrate.dk
Mandag til torsdag 09.00-17.00
Fredag 09.00-16.00
Fullrate har siden 2006 hjulpet danskerne med at komme 100% PÅ internettet til en konkurrencedygtig pris. Vi ønsker, at vores kunder skal have den bedste internetoplevelse, og vi leverer i dag bredbånd med hastigheder helt op til 1000 Mbit.
Udover at du hos os kan få bredbånd via Fiber, kabel TV-stikket, telefonstikket og Hybrid, så tilbyder vi mobilabonnementer, mobilt bredbånd og TV-pakker, så du kan samle hele hjemmets digitale behov hos os.
Hos Fullrate kører vi løbende konkurrencer alle vores kunder kan deltage i.
Telegade 2, bygn. 4, 2630, Taastrup, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Kunne man give 0 stjerner havde I fået det !!!
Når man forsøger at ringe til jer inden for åbningstiden, får man at vide, at I har lukket !
Nu har vi 3 telefoner, der hverken kan ringe eller modtage opkald og nu kan vi så få lov at vente hele weekenden, før vi kan fejlmelde det !
Og vent og se, vi får sku’ nok en regning på fuld beløb for alle 3 telefoner !!!
Alt hvad der har heddet service ved jer, er nu helt væk efter meldingen om overflytningen til YouSee - I dækker jer ind under flytningen og YouSee kan selvfølgelig ikke hjælpe, da vi endnu ikke er kunder ved dem.
Vi har før lagt mange penge ved jer - de penge bliver ny lagt andre steder og vi skal på ingen måde være kunde ved jer igen !!!
Har klaget over misinformation og efterfølgende inkasso. Fullrate er 3 uger om at svare, og forholder sig ikke til indholdet af klagen.

Resposta da Fullrate A/S
Skulle opsige et abonnement hos Fullrate. Blev mødt af en noget ubehagelig person i røret.
Skal ikke være kunde hos dem igen.

Resposta da Fullrate A/S
I har ikke sendt regninger fra fullrate så luk skidtet

Resposta da Fullrate A/S
Jeg er blevet lovet, at jeg kan flytte mine abonnementer uden at pris eller indhold skiftede fra FullRate til Yousee uden problemer, men... Jeg går fra et mobilabonnement, hvor indholdet i abonnementet forringes (samme pris) og et hybridinternet, der går fra 50/10 til et normalt bredbånd med hastigheden 15/1 (dog billigere). Det er ikke samme vilkår og ikke det, jeg blev lovet.

Resposta da Fullrate A/S
Jeg har altid fået en fantastisk service hos Fullrate, men blev noget nervøs/skeptisk, da de gik over til You-see.
Mit internet er på det sidste blevet meget langsomt, og i dag fik jeg så ringet op.
Der gik max 1 minut fra jeg fortalte den flinke mand om mit problem, til der var en ny router på vej til mig.
Jeg er glad.
Tak Fullrate

Resposta da Fullrate A/S
Jeg havde internet fra Fullrate, da jeg boede i Randers. Hastigheden var lavere end lovet og forbindelsen ustabil, men jeg ved ikke, om Fullrate kunne have gjort noget ved det, da jeg ikke kontaktede dem vedr. dette.
De ringer deres kunder op en del, hvilket jeg synes var irriterende - jeg har haft mobilabonnement hos dem og frabedte mig opringninger, hvilket de så bort fra. De hyppige opringninger stoppede, da jeg fik nyt mobilselskab.
Da jeg opsagde mit internet glemte jeg at sende routeren i god tid og jeg er sikker på, at de modtog den ca. en uge for sent, men jeg har ikke hørt for dette - deraf 4/5 stjerner, da jeg synes det er vildt god stil! :)

Resposta da Fullrate A/S
Svinsk og dårlig kundeservice... Desværre kan man ikke give NUL stjerner.

Resposta da Fullrate A/S
Har lige fået en regning på 200 kr for administration gebyrer, fordi jeg afleverede min router en uge for sent. Jeg har været ude at rejse, hvorfor jeg ikke har haft mulighed for at sende den tidligere og ej hellere tjekke min post.
Og jeres kundeservice er da helt elendig! De kunne desværre ikke gøre noget og de kunne heller ikke stille mig om til nogen der kunne hjælpe.
Farvel og tak Fullrate!

Resposta da Fullrate A/S
Det er jo en børnehave så hold jer langt væk.
De formår ikke at hjælpe med noget som helst og begår den ene fejl efter den anden så man skal bruge ufattelig meget tid på at ringe ind til små uansvarlige børn som ikke har den fjerneste ide omkring hvad de laver. De glemmer at oprette ny adr i deres system, samt sætter nyt internet op hos naboen trods flere mail og tlf samtaler hvor ny adr er skrevet og nævnt. Lover at oprette en akut sag, men det glemmer de. Venter 1,5 måned før de får nyt internet op at køre. Kan ikke finde ud af at flytte min datters abonnent over i hendes eget navn og deres vejledning til at gøre det online stemmer ikke overens med deres hjemmeside. Aldrig har jeg oplevet noget lignende.
De svarer på en mail uden at læse den færdig og skriver bare at,- hov det gik vist for hurtigt. Føj de skulle skamme sig

Resposta da Fullrate A/S
Håbløs overgang fra Fullrate til Yousee. Jeg skifter.

Resposta da Fullrate A/S
Hold jer langt væk fra Fullrate og you see de snyder og bedrager jer når man opsiger abonnementer, bliver de ved med at sende regninger og når man kontakter dem får man at vide at pengene vil blive tilbagebetalt, hvis man betaler får man kun 1/3 del retur, resten bruger de på rykkergebyr på regninger der er fiktive hvor man slet ikke har været kunde hos dem, tyveri ved højlys dag.

Resposta da Fullrate A/S
Fortalte jeg ikke kunne få bedre internet hos andre virksomheder. Det var sjovt nok løgn

Den største tyv i dk.
8 måndere siden jeg har sagt op ved dem. Og nu kommer der en efter regning på udstyr de ikke har gået tilbage selv om det er sendt for lang lang tid siden. Denne gang er ryger det hele til sagførere. Igennem forbrugerstyrelsen. Det selvsagt skulle vare lukkes og slukkes.

Resposta da Fullrate A/S
Skiftede til Fullrate ca. 8 måneder siden og alt gik som forventet men lige pludselig (ca. 4 måneder siden) havde vi en meget dårlig forbindelse. Jeg har ringet til dem flere gange men forbindelsen blev ikke bedre! Da jeg har ringet til dem, sagde de altid at det ustabilt forbindelse var ikke deres skyld.
Nu siger favel til Fullrate og leder efter noget mere passende.

Resposta da Fullrate A/S
Efter YouSee har overtaget Fullrate få dage siden er vores forbindelse på alt blevet forringet det kan jo ikk passe!!!!!

VIRKELIG skidt kundeoplevelse.
Har prøvet at lukke mit mobilabonnement i 3 måneder, men Fullrate lukker bare øjnene for det og fortsætter abonnementet og regningerne. De lytter ikke og siger, at 'de kan ikke se, at jeg har skiftet', og så løfter de ikke en finger mere. Det er den mest lade kundeservice-afdeling, jeg er stødt på. Seneste besked fra en Thomas A, var bare at 'vi kan ikke lukke det ifølge dansk lov'. Og så hjælper han mig ikke videre andet end: "kontakt YouSee". Stakkels YouSee hopper og springer så for at hjælpe mig med noget, som egentlig var Fullrates opgave for flere måneder siden.
PS: Som I kan se på svaret, jeg får fra Sultan herunder, skal fejlen stadig ses 'hos mig selv', kunden, og ikke Fullrate. Selvom jeg har ringet og skrevet til dem mange gange, om de ikke nok ville hjælpe med at lukke abonnementet. Det er direkte løgn hvad Sultan skriver, at de ikke har fået opsigelse fra mig.

Resposta da Fullrate A/S
Stadig et firma der burde være lukket. Stol ik på dem

Virkelig dårligt selskab.
Vi har været så træt af selskabet.. da vi så skifter lukker de internet to dage før tid (og to dage før alt andet) og ovenikøbet en fredag. Vi gør opmærksom på problemet flere gange, men de fastholder at de har accepteret en opsigelse den dato, de vil lukke.. nu viser sig at det er en fejl.. så ingen internet i en hel weekend og mere til. Nyt selskab kunne ikke starte noget op da de til dem har accepteret rigtig dato.. Ingen mulighed for at passe sit job, da vi er afhængigt af hjemmearbejdsplads..
De gør hvad det passer dem og er død ligeglade med deres kunder. Det lyder flot i starten men deres løfter holder ikke og de klare sig igennem med beklagelser.

Resposta da Fullrate A/S
Jeg har haft fullrate i længer tid... tv internet og mobil... fungeret oki
. Fast abonnement pris 616 kr engang i mellem lidt højre hvis jeg mms til udlandet eller kørt med bus.. Den 17 juni opsiger jeg mit tv abonnement med en måned opsigelse til den 17 juli..Betaler fuld pris for juli ,og får Af vide af de penge fra tv abonnement Jeg betalt for meget for jeg modregnet i august alt Så den regning jeg skal betale 31/7... Får så min regning som jeg regner med ,er på den ny pris 338 kr for tlf og intenet ..og skal der jo modregnes de ca 100-120 kr jeg har til gode .. så ca 220 kr i alt for August altså den regning man betaler den 31/7. Men det den ikke den er på fuld beløb 616.47
Som er fuld beløb. Jeg ringer der ind og får af vide ,efter lidt torv trækkerri at jeg får en ny senest den 14 august .Jeg får så en ny faktura den er så på 564 kr ca. Som ikke giver mening i min verden... Så ringer jeg ind igen også starter det tung arbejde... Jeg får en rigtig fræk sælger i røret der siger jeg skal betale den ,for at jeg ikke skal betale nået i september... Hvor jeg så siger at det kan ikke værer rigtig At jeg skal betale for 2 måneder frem af når det normalt er 1 måned af gangen... og så skal jeg hører at jeg skal ringe til en revisor der så må forklare mig hvad det går ud på osv .. syntes jeg ikke er oki..
Jeg går så ind på min fullrate side og kan se at der kun ligger en regning på 351.kr men ingen på 564 kr
. Så i forvirringen betaler jeg den ,på det andet kreditnota nr... og finder først ud af den skulle betales den 31 /8... Men jeg tænker det går nok ,sender mail hvor jeg forklare det osv.. Jeg får så en ny mail hvor de skriver jeg ikke har betalt min regning d 30/6 Så jeg har udestående der for er den høj
.Mig ind og tjekke , den er betalt og sender billed af kvittering osv
.Men den kan de ikke finde... så får jeg endelig en mail hvor der står jeg kun skylder 203 kr fra august og skal jeg først betal igen den 31/8 som jeg godt kan værer enig.. Så jeg beder om inbetalings nr og skriver lige som en reminder ,at jeg har betalt de 351 kr jeg skulle betale for sept i forvirring bare på et andet kredit nr . Og tænker puha så jeg landet der hvor det sku lande.. Men neeeej det starter forfra med jeg skylder for juli... eeej men altså
MAN bliver Træt...

Resposta da Fullrate A/S
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.