Fullrate A/S Avaliações

18.505
O TrustScore é 3 de um total de 5

3,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Min internetforbindelse er konstant ustabil. Har ikke en særlig stor pakke 20/2 men oplever ofte jeg ligger helt nede på 2/08. Har kontaktet kundeservice som efter en test af mit router kunne se at de... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Rigtig besværlig opsigelse hos fullrate. Lucas B er meget krævende med absolut nødvendig oplysning om abbo nummer. Han har fået alt andet da jeg ikke kenden min demente søsters kundenummer. Nu bliver... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde "fornøjelsen" af at stå op til en død forbindelse. Ringede til Pro support for at fejlmelde forbindelsen, opkaldet blev besvaret på 10 sekunder ! Fik fat i den mest fantastiske medarbejder, fik... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I shared my disappointing experience with Fullrate via Trustpilot. Here's some of what they wrote as a reply: "We try our utmost not to devalue our customers and their wishes, but sometimes w... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Provedor de internet
  2. Operadora de rede móvel
  3. Empresa de telecomunicação

Sobre Fullrate A/S

Informação fornecida por fontes externas variadas

TAK FORDI DU TAGER DIG TID TIL AT GIVE OS FEEDBACK

Vi sætter stor pris, på at du tager dig tid til at give os feedback. Den indsigt hjælper os til at vide hvad vi gør godt og hvis der skulle være noget vi gør mindre godt - så vi ved hvad vi skal arbejde på at forbedre.

OPLYS MEGET GERNE FULDE NAVN ELLER KUNDENUMMER

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, så må du i din Trustpilotanmeldelse meget gere angive dit fulde navn eller dit kundenummer. Så kan vi bedst muligt hjælpe dig, hvis du skulle have problemer. Vær opmærksom på, at dit kundenummer ikke bliver offentliggjort på Trustpilot. Det er kun dig, Fullrate og Trustpilots administratorer, der kan se det.

FULLRATE KUNDESERVICE

Få svar på dine spørgsmål her

Ring til Kundeservice på 32 15 45 00

Skriv til Kundeservice på kundeservice@fullrate.dk

Vores kundeservice er åben mandag til fredag 08.00-16.00

FULLRATE SUPPORT

Skulle du have et problem med forbindelse, WiFi, udstyr eller har du brug for anden teknisk rapport, så ring til vores eksperter i Support.

Ring til Support på 32 15 45 00

Skriv til Support på Support@fullrate.dk

Mandag til torsdag 09.00-17.00
Fredag 09.00-16.00

OM FULLRATE

Fullrate har siden 2006 hjulpet danskerne med at komme 100% PÅ internettet til en konkurrencedygtig pris. Vi ønsker, at vores kunder skal have den bedste internetoplevelse, og vi leverer i dag bredbånd med hastigheder helt op til 1000 Mbit. Udover at du hos os kan få bredbånd via Fiber, kabel TV-stikket, telefonstikket og Hybrid, så tilbyder vi mobilabonnementer, mobilt bredbånd og TV-pakker, så du kan samle hele hjemmets digitale behov hos os.
Hos Fullrate kører vi løbende konkurrencer alle vores kunder kan deltage i.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(18.505)

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Årh gud!!!

Nu skriver I til mig, at I mangler jeres tv boks - jeg har aldrig haft en tv boks hos jer! I har fået det udstyr, som I har bedt om. Så stop med jeres regninger!!!

2 de abril de 2020

Hej Heidi

Det lyder godt nok mystisk, at vi har sendt dig sådan en mail ud, hvis du ikke har haft TV boks.
Jeg vil utrolig gerne kigge på det, så hvis du lige sender en mail til mig på trustpilot@fullrate.dk, så kan jeg finde ud af hvad der er sket.

//Sultan

Forfærdeligt

31 de março de 2020

Hej Orhan,

Den gjorde ondt i hjertet..
Jeg vil rigtig gerne kigge nærmere på din sag, hvis dette ønskes. Hertil er du velkommen til at sende mig en uddybning på facebook@fullrate.dk.

Tilfreds med fullrate

Jeg har kun haft fullrate i et årstid. Har nu valgt andet produkt hos konkurrent, uden lukkende fordi jeg nu spare kr 180 pr md. Plus jeg får bedre streamings tjeneste OG fordi fullrate skifter til yousee, netop den udbyder jeg flygtede fra, og ønsker ikke at komme tilbage til yousee.

Men ellers har jeg været fuld tilfreds med fullrate og det har fungeret uden problemer. De få gange jeg har haft problemer, har der været en god kundeservice/dialog.

31 de março de 2020

Hej Hanne,

Tusind tak for din anmeldelse, som varmede på en ellers ret så grå onsdag.

Jeg er super glad for at høre, at du har været tilfreds, med at være hos os :-) dog er jeg ked af, at du ikke ønskede at give Yousee en chance - men det acceptere vi naturligvis 100%.

God vind fremover

Efter tdc har overtaget det

Efter tdc har overtaget det
helt er der ikke noget der virker
Igen support når man har brug for det. Og prisen kommer up 😡

21 de março de 2020

Hej Steffen.

Vi har sådan set altid været en del af TDC. De bredbåndskunder vi har i butikken, er endnu ikke overgået til YouSee, så det er skam ikke derfor.

Vi yder support i hverdagene mellem 09-17, men vi er desværre ikke til rådighed på andre tidspunkter af døgnet.

Mig bekendt har vi heller ikke sat en prisstigning igang, så jeg kunne forfærdeligt godt tænke mig at kigge på din sag, for det lyder sgu som om, der er noget, der er helt ved siden af.

Kunne du ikke sende mig en mail på trustpilot@fullrate.dk? Så undersøger jeg det nærmere, og vender tilbage til dig hurtigst muligt.

//Lasse

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Spil af penge at købe bredbånd hos…e

Spil af penge at købe bredbånd hos fullrate
Der er dårlig forbindelse
Der er nætværks fejl hele tiden kan ikke engang se bare 1 afsnit af en serie der NOMALT ville tage 45 min nu har jeg set 1 afsnit som skulle tage 45 min men tog 3 timer fordi der er så ustabilt forbindelse
Skal bare have skiftet nætværk så hurtigt som muligt

20 de março de 2020

Hej Daniel.

Jeg er sgu ked af at høre, at du synes det er spild af penge.

Vi bestræber os naturligvis på at levere det bedst mulige produkt til vores kunder, men i nogle tilfælde kan der jo sagtens opstå fejl.

Jeg synes helt sikkert at det lyder som noget, vi skal få kigget på, så kunne jeg ikke lokke dig til at sende mig en mail på trustpilot@fullrate.dk? Så får jeg kigget på sagen, og så er jeg sikker på, at vi nok skal finde frem til en fornuftig løsning.

Glæder mig til at høre fra dig!

//Lasse

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg betaler super gerne mine regninger…

Jeg betaler super gerne mine regninger og gør det ALTID, men hos fullrate er dette åbenbart umuligt.
Kære Fullrate :
nej jeg har ikke fået nyt betalingskort.
nej mit kort er ikke spærret.
Nej jeg hverken kan eller vil registrere et nyt kort, når det nuværende intet fejler.
Ja jeg vil meget gerne betale hvad jeg skylder.

update 18-03-20 som svar til fullrate :
Jeg prøver at gentage en gang til for de langsomme på fullrate.
kortet fejler intet !!!!
Mette fra Fullrate mener tydeligvis at have mere indsigt i dette end min bank, som har bekræftet at kortet intet fejler.
@ Mette der venter dig en stor fremtid i bankverdenen :-)
Sjovt nok fungerer kortet fortsat upåklageligt til alle andre betalinger end lige hos Fullrate.
Jeg var nok til at finde alternative betalingsmåder , da Fullrate ellers smed deres (åger) rykkerrenter på.
Ærgeligt når jeg ellers har været kunde siden 2010.

16 de março de 2020

Hej Torben,

Jeg kan se at vi har været i dialog angående opdatering af betalingskort.
Det har ikke været muligt, at trække fra det kort, som du hidtil havde tilføjet på din selvbetjening.
Nu kan jeg se, at du har været inde og betale din regning med et andet kort, end det der var tilføjet i første omgang. Så noget tyder på, at du ikke har haft det korrekte kort tilføjet.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

corona råd

Modtaget pr. SMS lige nu:

Hej xxxx. Vi vil gerne have vores udstyr tilbage. Vi har sendt dig en e-mail med mere information om, hvordan du sender det til os. Vh. Fullrate.
[17570]

⚠️Har i læst anbefalingerne vedr. corona
I må vente med at få jeres udstyr tilbage - hvilket, jeg formoder i har forståelse for.

15 de março de 2020

Hej Joachim,

Jeg kan sagtens forstå, hvis du stiller dig uforstående i forhold til udstyrsreturneringen og Corona. Dette tager vi naturligvis også højde for, da mange ikke har mulighed for at returnere. Vi arbejder på højtryk for at få udskudt alle returneringsfrister.

Din udstyrsreturnering er udskudt til 30/4, så der er lidt ekstra tid at løbe på.

Tak for 13 fantastiske år Fullrate,

Tak for 13 fantastiske år Fullrate,

har valgt at opsige mit abonnement nu hvor de indgået aftaler er blevet ændret til tidsbegrænset aftaler + sammenlægning af yousee.

Tak for denne gang.

13 de março de 2020

Hej Niklas,

Tak for rigtig mange gode år sammen! Vi er kede af, at du har valgt at opsige dit abonnement, men acceptere naturligvis din beslutning.

God vind fremover :-)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

ingen optimal hjælp fra kundeservice

Jeg har ringet til kundeservice flere gange for at fortælle at jeg har været ude for et sikkerhedsbrud og vil gerne have indsigt i de oplysninger de havde om mig. Jeg ringede ind til support og forklarede dem min situation, og blev så omstillet igen, hvor jeg igen fik af vide at det var ikke dem jeg skulle tale med. Derefter tilbage til supporten igen, hvor jeg blev henvist til at ringe til TDC for det var dem de fik internet fra. Jeg tog så kontakt til TDC og de henviste til fullrate igen, det var ikke dem der kunne hjælpe mig med det. Så i alt fik jeg ikke noget ud af det jeg ringede ind for, andet end at de gerne vil opsige mit abbonent på bredbånd fra dags dato. Så jeg har da gjort mit for at få en forklaring og indsigelse i de oplysninger de skulle have, men intet fik jeg. Så min oplevelse har hellere ikke været optimal.

12 de março de 2020

Hej Christina

Man har altid ret til at få sine data udleveret, og det kan du faktisk også sagtens. Jeg beklager hvis du ikke er blevet informeret godt nok.

På Mit Fullrate har du mulighed for at bestille dine data, til udlevering. Smid mig en e-mail på trustpilot@fullrate.dk, så sender jeg en guide.

Elendig service

Elendig udbyder. Holder ikke ord fra telefonisk samtale. Tænker kun på at fakturere 100 kr's gebyr trods de selv begår fejl.
Find en anden deres fakturering er uoverskuelig og fuld af problemer. Der er masser både billigere, nemmere og bedre udbydere.

Hej Jesper

Jeg går ud fra at der er tale om et 100 kr. rykkergebyr. Dem tildeler vores system automatisk, hvis betalingen er foretaget for sent. Vi giver altid en påmindelse, så man kan nå at betale inden rykkergebyret tildeles.

Hvis der er tale om en fejl ift. en for sen betaling, er vi selvfølgelig til at snakke med. Send mig gerne en e-mail på trustpilot@fullrate.dk, så kigger jeg på det.

Elendig kundeservice.

Hej Jonas

Jeg er ked af at du mener vores kundeservice er elendig. Jeg vil meget gerne tage et kig på din sag, hvis du ønsker det?

Smid mig en e-mail på trustpilot@fullrate.dk

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Generelt har de ikke styr på det de…

Generelt har de ikke styr på det de laver.

Jeg har fået fakturaer for ting jeg ikke har fået. Det er mig der skal fange det og holde styr på hvilken aftaler jeg har med dem. Når jeg ringer ind kan de ikke se det. Det værste er at når vi har fundet ud af problemet og de siger det fikser de, kan jeg se to måneder senere får jeg nye regninger med fejl.

Jeg har også fået tilsendt udstyr sendt til mig ved fejl, som jeg skal bruge tid på at sende tilbage.

Det er dyrt i min arbejdstid i at finde deres fejl, kontakte dem og få dem til at rette de fejl. Det er tabt arbejdstid jeg ikke får nogle penge for. Jeg har en sidste udestående med dem og så er jeg skiftet til et andet selskab. Held og lykke hvis du er kunde her. :)

Hej Christen

Jeg kan selvfølgelig godt forstå du synes det er irriterende, specielt under arbejdstiden, hvor man ikke altid lige har tid.

Jeg sidder desværre ikke med din sag foran mig, så kan ikke se den fejl der er sket og vil meget gerne undersøge det nærmere.

Smid gerne en mail til mig på facebook@fullrate.dk, så hører du nærmere fra mig :-)

//Sultan

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Fullrate var mit foretrukne valg

Fullrate var mit foretrukne valg. Jeg har været kunde hos mange teleselskaber før, men Fullrate er jeg altid VENDT tilbage til. Noget jeg så ikke forstår er, at I så vælger at slå jer sammen med Yousee, som jeg for ikke så længe siden nærmest flygtede fra, da deres bredbånd koster en bondegård. Jeg kan ikke lide Yousee, da jeg har haft flere 'uheldige' oplevelser hos teleselskabet. Så derfor er I nu tæt på at miste en kunde. Jeg vil hellere betale mindre for et godt abonnement end sådan et dobbeltmoralsk selskab. Jeg har både bredbånd og mobilabonnement hos jer, men jeg er allerede i gang med at finde et nyt selskab. Og så er deres hjemmeside uorganiseret. Den er ikke til at finde rundt i. Og jeg løser selv opgaver med medie, kommunikation og marketing og har anden erfaring indenfor feltet. Jeg er villig at drukne mit abonnement og bredbånd for at strømmen flyder i medvind end modvind. Mit kundenr. Er det nye hos Yousee. Så ser vi, hvor det bærer hen af.

8 de março de 2020

Hej Daniel

Vi er meget stolte af den høje kundetilfredshed, som Fullrate har, og de gode erfaringer tager vi selvfølgelig med, når vi nu lægger de to brands sammen. Samtidig er vi overbeviste om, at vi kan levere endnu bedre produkter til både Fullrate og YouSee’s kunder, når vi nu samler de to brands. Fx får mange af Fullrates kunder nu også adgang til YouSee Musik og mulighed for selv at blande deres tv-pakke.

Jeg håber du vil give det en chance :-)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fullrate ja tak, yousee nej tak

Jeg har haft fullrate nu et par år og har været glad for det, jeg havde både tv, internet, fastnet telefon og mobiltelefon hos dem.
Da jeg så fik besked om at fullrate led under en fjendtlig overtagelse fra yousee’s side, der fik jeg nok, for jeg har haft yousee før og aldrig har jeg haft noget der var så ringe, mit tv Billed lignede noget fra 1960 og mit internet var mere ustabilt end pendulet på et bornholmer ur, forbindelsen kom og gik hele tiden og jeg kunne ikke være på internettet mere en 30 sekunder, så gik det ned og til jer der tænker, det er nok hans internetkabel, der kan jeg sige nej det var det ikke, for kablet blev skiftet mere end 10 gange, jeg havde tekniker for at måle på kablet og det betalte jeg selv for og kablet fejlede intet, min computer var også fin, fejlen lå hos yousee, men hver gang jeg kontaktede dem for at fejlmelde mit internet, så fik jeg en sø forklaring og mit internet var stadig lige dårligt.
Men da jeg fik beskeden om denne lukning af fullrate, der blev jeg vred, for jeg havde netop valgt fullrate, fordi jeg havde fået det anbefalet og fordi jeg ikke har mulighed for at sætte en parabol op, så jeg blev vred og harm over at kunderne ikke blev hørt, for mange af fullrate’s kunder er tidligere yousee kunder som har fået nok af yousee’s monopol og manglende kundeservice og yousee’s gennemgribende dårlige produkter som man skal betale for til overpris.
Nu har jeg så valgt at opsige min tv-pakke hos fullrate og min tv-pakke ville så blive lukket fredag d. 4 Marts ved midnat og indtil da ville jeg kunne se tv, men allerede fredag morgen var min tv-pakke lukket og jeg havde fået en mail om at jeg skulle sende min tv-boks til dem inden for 14 dag, fint nok, men jeg blev snydt for en hel dag, hvor der var lukket for min tv-boks.
Jeg vil lige nævne at da jeg talte med fullrate, der aftalte de med mig, at de ville sende mig en label hvor der stod adressen og samtidig betalte de for forsendelsen, jeg skulle kun finde en pap-kasse til at lægge deres tv-boks og tilbehøret ned i, papkassen har jeg fundet, men jeg har endnu ikke modtaget denne label fra fullrate.
Men jeg vil tillade mig at være helt ærlig og jeg håber at både fullrate og yousee læser mit indlæg.
For jeg nægter at have yousee som udbyder og jeg vil gerne begrunde det, jeg har oplevet flere gange at jeg stod i en situation, hvor det var livsnødvendigt at kunne ringe efter hjælp på enten fastnet eller mobil og i den periode hvor jeg havde yousee, der oplevede jeg mere end 10 gange, at jeg enten ikke kunne ringe ud pga fejl på yousee forbindelse eller fordi yousee var igang med at opdatere eller pga sjusk hos yousee og faktisk vil jeg gå så langt, at jeg vil sige, at var der ikke kommet en person der havde en anden udbyder end yousee, der kunne ringe efter hjælp, så havde det kostet et menneskeliv og jeg havde til en hver tid støttet familien op i deres sags-anlæg imod yousee, hvis det var kommet dertil.
For den slags ting må ikke ske overhoved.
Ligeledes så har jeg heller ikke lyst til at gå fra en sød og flink kundeservice og over til yousee’s kundeservice, hvor deres medarbejder taler til kunderne som om, de regner folk som værende dumme, jeg har ikke lyst til at blive talt grimt til, særlig når jeg skal betale for det.
Men til både fullrate og yousee, der vil jeg sige, at yousee håber på at overtage de 200’000 kunder som fullrate har, men hvis det går som mange spår, så er det kun et spørgsmål om kort tid, så er disse kunder flygtet fra yousee, for jeg ved med mig selv, at jeg er begyndt at se mig om efter andre udbydere, for jeg siger nej tak til yousee med en stor fed streg under nej tak, så hellere en parabol, selvom det bliver svært at få lov til at sætte en sådanne op og hvis det ikke kan lade sig gøre at jeg får lov til det, så vil jeg hellere undvære at have tv, for jeg ville ikke have yousee igen.

7 de março de 2020

Hej Michael

Jeg vil gerne lige påpege, at der altså ikke er tale om en fjendtlig overtagelse. YouSee og Fullrate har været en del af samme koncern siden 2009 og er i dag to stærke brands i Nuuday. De har begge unikke positioner i markedet, men også mange produkter, der på mange områder overlapper. For at give kunder i begge brands de bedste produkter og den bedste kundeoplevelse, lægges de to selskaber derfor sammen under YouSee.

Vi har fra både Fullrate og YouSee’s side forberedt os på denne situation, også i kundeservice. Derfor sørger vi også for, at Fullrate-kunders flytning spredes ud over flere måneder for at sikre, at alle får den bedste kundeoplevelse. I denne periode er det fortsat Fullrates kundeservice, der hjælper og rådgiver kunder, der har spørgsmål til sammenlægningen.

Når Fullrates kunder er flyttet til YouSee, kommer der naturligvis også flere medarbejdere i YouSee’s kundeservice, så vi kan give både eksisterende og nye kunder en god service. Derudover får Fullrates kunder også mulighed for at besøge en af vores 43 butikker rundt om i landet, hvor de kan få god og personlig service.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

flytning af nummer til et andet mobilselskab

jeg har ringet til et andet mobilselskab for at få mit nummer flyttet over til dem, men det er desværre ikke muligt eftersom fullrate har afvist at få flyttet mobilnummeret. De fortæller at en ny fullrate ordre blokere for overførslen. I dag vil jeg have ringet til fullrate, men det er ikke muligt eftersom fullrate har lukket muligheden for at ringe fra min telefon. Årsagen er sikkert pga de er i gang med at flytte mit nummer internt til yousee, hvilke jeg ikke ønsker.

jeg har forsøgt at kontakte fullrate via email, men uden held.

------------------
Nu har jeg desværre fået det svar af en fullrate medarbejder pr mail at jeg skal kontakte yousee for at få annulleret ordren. Det er på trods af de er igang med at fusionere.

----
jeg kunne ikke ringe fra min telefon det meste af dagen Fredag pga fullrate angiveligt var i gang med at flytte mit abonnement over til yousee. Det gjorde at jeg først Mandag kunne kontakte yousee. Forhåbentligt er ordren nu lukket, og jeg kan nu få nummeret overført til det andet mobilselskab. Det andet mobilselskab har i hvertfald forsøgt igen at lave en anmodning.

Jeg synes stadig det er dårlig stil af Fullrate, at de ikke hjælper en bedre via mail. Det er nu engang fullrate, at jeg har været kunde. Det at de så fusionere med et andet selskab burde ikke give mig hovedpine med at finde ud af hvem jeg så skal kontakte for at få løst mit problem.

6 de março de 2020

Hej Mark

Jeg kan desværre ikke se dig i systemet, men kan næsten godt se hvad der kan være sket.

Dit nummer er her start marts blevet overdraget fra Fullrate til YouSee, hvilket du nok også er blevet informeret om pr. e-mail.

Det er nok derfor din nummerportering er blevet afvist. Jeg vil dog påpege at det ikke resultere i at din telefon bliver lukket eller noget som helst. Faktisk burde du slet ikke opleve nedetid, ved dette skift.

Hvis du derfor ikke oplever signal på din telefon, ligger fejlen et andet sted. Jeg vil derfor som min kollega har anbefalet, kontakte YouSee, og få en afklaring på problematikken.

Trist at de lukker

Trist at de lukker. Bedre kundeservice skal man lede længe efter!

6 de março de 2020

Hej Philip

Hvor er det dejligt at høre, at du oplever vores kundeservice så god.

Vi tager bestemt alle vores erfaringer videre hos YouSee, så vi kan levere den bedste service, og de bedste produkter til alle vores kunder.

Man får ikke

Man får ikke, hvad de lover. Jeg gik fra et selskab, som jeg har været hos i over 10 år. Fra router og til fjernsynet har jeg 10 meter. Jeg holdte fast på, at det skulle trække, da jeg så fjernsyn via Appel tv. Sælger melder ud, at det kunne det sagtens. Fint. Jeg kom over i Fullrate. Da jeg så henvender mig, da forbindelsen ikke er bedre end fra det andet selskab. Får jeg af vide af denne sælger ikke er i firmaet mere. Det er for mig ikke godt nok. Jeg er kommet ind i Fullrate med falske forhåbninger. Så er det meget fesen, at man ikke gøre noget for den dårlig service for sælger. I har lovet noget, som de ikke har kunnet holde. Så jeg vil overhovedet ikke anbefale Fullrate/YouSee til nogen

5 de março de 2020

Hej Marianne

Jeg godt forstå at det er en hammer ærgerlig situation at stå i.

Når det kommer til WiFi er det desværre nærmest umuligt, at kunne garantere noget som helst, da WiFi kan forstyrres af rigtig mange elementer. Derfor er vores forbindelser altid målt ud fra en LAN forbindelse (altså via et kabel).

Personligt vil jeg mene at 10 meter mellem router og fjernsyn, er ret langt. Specielt hvis der er ting imellem, som kan påvirke dit WiFi signal.

Den bedste måde at vurdere om vi levere hvad vi har lovet, er ved at trække et kabel og måle forbindelsen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig service og ikke styr på deres…

Dårlig service og ikke styr på deres bogholderi. Jeg vil ikke anbefale dem.

5 de março de 2020

Hej Alice

Jeg vil mægtig gerne tage et ekstra kig på det, hvis du mener der er fejl i vores regning.

Smid mig gerne en e-mail på trustpilot@fullrate.dk

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi har flyttet hele vores telefoni til…

Vi har flyttet hele vores telefoni til Fullrate pr. 2/3-2020. Vi har samlet set modtaget omkring 80 emails om at alt var 100% på plads. Nu står vi 36 timer efter og ingen kunder kan ringe ind. Hos Fullrate bliver man kastet rundt mellem flere afdelinger som lover at ringe tilbage, men gør det ikke. Det er en katastrofe for en lille virksomhed som vores og har allerede nu kostet en formue..
Sørgeligt når man skifter fra TDC og flytter det TDC.

3 de março de 2020

Hej,

Først og fremmest beklager jeg meget udfordringerne der har været, i forhold til overflytningen. Dette er på ingen måde en god start på abonnement, det kan vi lynhurtigt blive enige om.

Jeg kan se at min kollega har fixet sagen her til morgen, så viderestillingerne er sat til!

Giv os endelig besked, hvis der skulle være det mindste.

Dårlig service

Meget dårlig service, at udstyr skal sendes tilbage, når jeg bliver hos fullrate som kunde.

2 de março de 2020

Hej Louise

Det lyder meget mærkeligt, at du skal sende dit udstyr retur, hvis ikke dit abonnement er lukket.

Dog tænker jeg at der burde ligge en logisk forklaring bag, så vil du ikke lige skrive til mig på trustpilot@fullrate.dk?

// Lucas

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais