A empresa respondeu
Rigtig besværlig opsigelse hos fullrate. Lucas B er meget krævende med absolut nødvendig oplysning om abbo nummer. Han har fået alt andet da jeg ikke kenden min demente søsters kundenummer. Nu bliver... Ver mais
A empresa respondeu
Havde "fornøjelsen" af at stå op til en død forbindelse. Ringede til Pro support for at fejlmelde forbindelsen, opkaldet blev besvaret på 10 sekunder ! Fik fat i den mest fantastiske medarbejder, fik... Ver mais
A empresa respondeu
I shared my disappointing experience with Fullrate via Trustpilot. Here's some of what they wrote as a reply: "We try our utmost not to devalue our customers and their wishes, but sometimes w... Ver mais
A empresa respondeu
Informação fornecida por fontes externas variadas
Ring til Kundeservice på 32 15 45 00
Skriv til Kundeservice på kundeservice@fullrate.dk
Vores kundeservice er åben mandag til fredag 08.00-16.00
Skulle du have et problem med forbindelse, WiFi, udstyr eller har du brug for anden teknisk rapport, så ring til vores eksperter i Support.
Ring til Support på 32 15 45 00
Skriv til Support på Support@fullrate.dk
Mandag til torsdag 09.00-17.00
Fredag 09.00-16.00
Fullrate har siden 2006 hjulpet danskerne med at komme 100% PÅ internettet til en konkurrencedygtig pris. Vi ønsker, at vores kunder skal have den bedste internetoplevelse, og vi leverer i dag bredbånd med hastigheder helt op til 1000 Mbit.
Udover at du hos os kan få bredbånd via Fiber, kabel TV-stikket, telefonstikket og Hybrid, så tilbyder vi mobilabonnementer, mobilt bredbånd og TV-pakker, så du kan samle hele hjemmets digitale behov hos os.
Hos Fullrate kører vi løbende konkurrencer alle vores kunder kan deltage i.
Telegade 2, bygn. 4, 2630, Taastrup, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg vil lige sige tusind tak, for nogle gode år som kunde hos Fullrate. Jeg har altid været rigtig glad, for at være kunde hos jer. Men da i bliver lagt sammen med Yousee har jeg valgt at blive kunde hos CBB. Det glæder jeg mig meget til. Her til sidst vil jeg endnu gang sige tusind tak for en god service af dygtige medarbejder og ikke mindst de gode år som jeg har været kunde hos jer. Hilsen en rigtig glad kunde.

Resposta da Fullrate A/S
Hård start med afbrudte forbindelser på TV/Internet, men her tilbød ofte at gennemtvinge en langsommere forbindelse midlertidigt, til de fik løst problemet.
Efter at have konfronteret dem med problemet nok gange, fik teknikeren skiftet en dims i en boks i nærheden. Måtte dog også betale 699,- fordi de påstod problemet var indenfor hos hos mig. Det tog alt for lang tid og deres konklusion var for hurtig i stedet for at teste deres eget først.
Blandet indtryk af kundeservicemedarbejderne, men mest til den positive side. Irriterende og desperate forsøg på salg i 8/10 opkald
med mobildækning eller andet.
Her betaler man 2-3 måneder forud i forhold til den aktuelle periodens start/slut, og kan ikke ændres - Urimeligt og kender ikke andre steder der tvinger folk sådan, for at forlænge perioden pengene står i hos Fullrate.
Fakturaen byder på en ny oplevelse hver gang, med alt fra en simpel på 4 linger op til en ulæselig på 22 linger, hvor man bla.+/- samme beløb flere gange og laver ubeskrevet prisændringer.
Fullrate går nu i samarbejde med Yousee, der faktisk også i sig selv er nok til at komme væk i en fart efter 3 års medlemskab.
✩✩✩ Stjerner:
'Skræmt væk med Yousee samarbejde, dårlig økonomi håndteringen, kvalitet og pris balancen, Tv-pakke blevet for dårlig, internet hastigheden og stabiliteten holder ikke!

Hold jer fra dem!
Jeg skrev til Fullrate, at mit internet var rimelig langsomt i forhold til den pris jeg betaler. Det næste jeg hører er at der er kommet en pakke fra dem imens jeg var væk. Da jeg kommer hjem, ser jeg at de har sendt en ny router til mig og sendt en mail, at jeg skal returnere den gamle router indenfor 6 dage, ellers vil det koste mig 800 kroner + 199 kroner i gebyr.
Anede ikke at firmaer bare kunne sende pakker ud til folk og opkræve penge for dem, uden man har givet samtykke til det. Det virker i hvert fald ikke helt lovligt.

Resposta da Fullrate A/S
Aftale at der skulle lukkes for min forbindelse den 10 marts.
Kunne konstatere at Fullrate har lukket for forbindelsen 11 dage for tidligt, den 29 februar.
Yderligere henviser telefonstemnen til at de har åben lørdag formiddag, hvilket ikke er tilfældet, hvorfor det misvisende og forkert.

Resposta da Fullrate A/S
Utrolig dårligt. De bliver ved med at hæve penge trods de har opsagt mine abonnements

Resposta da Fullrate A/S
Har været kunde nogle år med blandede oplevelser.
Har opsagt abonnementet med TV og bredbånd ved udgangen af februar. Har betalt til og med 29/2.
Fullrate har så valgt at lukke forbindelse natten mellem 28/2 og 29/2. Og naturligvis har hverken support eller "kundeservice" åbent i weekenden hos en discountudbyder....
Kommer med garanti ALDRIG tilbage til TDC koncernen
Pivringe

Resposta da Fullrate A/S
Jeg blev kunde hos fullrate i 2018. De cirka 18 måneder jeg har været kunde har været en meget blandet fornøjelse for, at være helt ærligt. Fullrate udbyder som kendt bredbånd som service og det virker egentlig som det skal, men de problemer som der kommer med, at være kunde hos fullrate er bare for meget til, at kunne acceptere. Problemerne startede for mig allerede, da jeg skulle for første gang bestille bredbånd hos fullrate. Da jeg ville blive kunde hos fullrate virkede deres side ikke mht. selve bestillingsproceduren, så jeg blev henvist til, at foretage mit “køb/bestilling” hos fullrate over telefonen med en af deres medarbejdere. Det er der sådan set heller ikke noget galt med udover, at netop denne hændelse har nu 18 måneder senere kostet mig et sted mellem 3000 til 4000 kroner. Jeg bestilte hos fullrate, at jeg gerne ville blive kunde hos dem og modtage bredbånd via telefonstik. Der kom også en af deres medarbejdere forbi og fik det sat op i min lejlighed og det forløb ind til der uden større problemer. Jeg kunne dog se i slutningen af 2019, at jeg ikke blot betalte for bredbånd via telefonstik, men også til bredbånd via tv-stik altså en ydelse jeg ikke havde bestilt. Jeg er godt nok en idiot for ikke, at være mere påpasselig og mistroiske overfor fullrate. Så nu står jeg i den situation, at jeg har mistet rigtig mange penge til en ydelse jeg ikke har bestilt og sådan set heller ikke har modtaget, da jeg kun har fået opsat bredbånd til telefonstik. Så hvis i er noget så langt i denne anmeldelse så er mit råd, at i skal holde jer fra fullrate det mildest talt bedrageri, at man tilmelder en kunde til en ydelse de ikke har ønsket og derefter trækker pengene ud af deres konto. Det mit hovedproblem med fullrate, at jeg pga. fullrates bedrageri har nu mistet en del penge, som jeg nok ville være stadigvæk i besiddelse af hvis jeg havde købt bredbånd hos en anden udbyder. Jeg vil også gerne til sidst gøre alle opmærksom på hvis det forrige afsnit ikke har været afskrækkende nok, så er at blive kunde hos fullrate også ensbetydenden med, at man får massere af uønskede opkald fra telemarketing selskaber. Jeg fik i mit første år omkring 250 opkald af telemarketing som der var relateret til fullrate og man kan ikke blokere dem, da de på ugentlig basis skifter nummer…
Tl;Dr: Fullrate trak penge for en ydelse jeg ikke bestilte. De kommer til, at spamme dig med flere hundrede opkald om året.
Vælg en anden udbyder.

Resposta da Fullrate A/S
Tre stjerner trods alt, men det virker som om ingen har styr på den butik. Vi fik kabel gravet ned i sommers og det viste sig at fullrate hver måned både havde sendt os en regning for internet/tv over telefonstikket OG for internet/tv over det nye kabel - SMART!
Vi fik selvfølgelig også beskeden om at de fjernede alle de kanaler vi så mest og til gengæld gav os tv2-charlie?!? De var så frække at skrive i mailen at selvom de havde fjernet en masse kanaler havde de (flinke som de jo er) valgt ikke at sætte prisen op!! Det grinede vi meget af den sommer....
Da vi opdagede at vi tilmed betalte dobbelt, var Fullrate flinke til at betale pengene tilbage for det nye abonnement (som ikke var sat til). Da de endelig registrerede at nu ville vi gerne på kabelforbindelsen (i 3. forsøg - de havde ikke registreret aftalerne de første 2 gange vi ringede), viste det sig så at der slet ikke er hul igennem! Vi ringede dagligt, da vi er ret afhængige af internet til arbejde, teenageres playstation og til tv. Servicemedarbejderne (eller hvad de nu er, dem der tager telefonen) var meget hjælpsomme (pånær en flabet ung mand der bad min kæreste støvsuge og vaske tøj, mens han ventede på forbindelsen?!? Det ville være blevet noget meget rent tøj på de måneder ;)). Vi fik flere gange beskeden - det ser vi på, det virker nok i morgen eller i overmorgen. Det gjorde det bare aldrig. Efter 1-2 mdr. er det gået op for Fullrate, at der er noget helt galt(!?), og det skal siges, at det virker som om, de gør, hvad de kan, men teknikker til kabelforbindelse har først tid om 2 uger, så nu kan vi så få en teknikker ud til tlf-forbindelsen om 4 dage og sætte det til som det var før. Så vi er tilbage til start og har været uden forbindelse i 1,5 måned.
Vil dog sige, at da det virkede, havde jeg intet at beklage, men efter de har fjernet kanaler, kunne jeg godt have tænkt mig at prisen for tv så var reduceret tilsvarende.

Resposta da Fullrate A/S
Fullrate vil sikkert sige det er mit eget ansvar Så Vis du skulle være så uheldig at din telefon regning bliver misbrugt, er du alene om at få det stoppede.
Jeg ringer til fullrate fordi jeg har fået Flere sms’er med kvitteringer fra et fup firma Der vil trække en masse penge på min telefon regning, det er selvfølgelig ikke noget jeg har købt og det er over 1200 kr vi snakker.
Fullrete siger de godt kan se det på min konto men at der ikke er noget at gøre ved det.
Det er selv om At jeg har bedt dem om, Da jeg oprettet abonnementet at man ikke skulle kunne handle på telefonen og over regningen. Det lyder til de ikke tror mig når jeg spørger hvorfor der så bliver trukket penge alligevel.
Så Jeg er meget skuffet over de ikke vil hjælpe mig når det ikke engang er noget jeg fysisk Selv har købt, jeg aner ikke hvad det er jeg har købt Med mobilen over de sidste par måneder.
Jeg har tideliger haft dårlige oplevelser med fullrate og havde derfor nogen års pause fra dem, indtil en dag en Telefon sælger Lokkede mig til igen at være kunde hos dem fordi han sagde de var blevet meget bedre til kunde service, det er de så ikke.

Resposta da Fullrate A/S
Vores gamle router stod af, vi kontaktede Fullrate og 3 dage efter modtog vi en ny router sat op til samme adgangskode og navn. På nettet igen inde for 15 minutter efter vi åbnede pakken. God og hurtig service, når der er brug for det.

Resposta da Fullrate A/S
Min internetforbindelse er konstant ustabil. Har ikke en særlig stor pakke 20/2 men oplever ofte jeg ligger helt nede på 2/08. Har kontaktet kundeservice som efter en test af mit router kunne se at det var ustabilt. Jeg fik derfor tilsendt en ny router men stadig går der perioder i løbet af døgnet hvor forbindelsen enten er nede eller meget lav. Har næsten ikke overskud til at skulle forklarer hele sagen igen til en tilfældig kundeservicemedarbejder da det jo bare burde fungerer. Mon ikke vejen må være at skifte selskab.

Resposta da Fullrate A/S
Alt for ustabil brebåndsforbindelse som man aldrig kan stole på. Har fået opgraderet til 50mbit , derefter er det meget ustabilt og hastigheden er oftere 2 - 4 Mbit download end den er højere.
En sælger forsikrede mig om at deres mobil abonnement vil kunne matche mit Telenor abonnement Hvad angår pris og data og udlandsroaming. De tegnede så abonnementet til mig og har så fundet ud af der ikke er udlandsroaming med i abonnementet.
Det er en meget useriøs virksomhed som ikke har styr på deres produkter. Og kan ikke anbefale dem

Resposta da Fullrate A/S
Nettet fungerer DÅRLIGT. Jeg vil ikke anbefale det.

Resposta da Fullrate A/S
Har haft ok internet fra fullrate i lang tid med kun få afbrydelser.
Men da jeg vil opsige mit abonnement er det som om samtlige fullrateansatte har forståelsesbesvær. Jeg skriver og beder om at afslutte mit abonnement d. 25.02. Jeg modtager "bekræftelse" om d. 22.02.
Jeg ringer ind og for dem til at ændre det til d. 25.02. ligesom jeg skrev. Jeg modtager en regning på 49kr for at rette deres fejl. Jeg klager over regningen. Den bliver trukket tilbage. På mystisk vis d. 22.02. Har jeg så ikke internet og det er weekend, så man kan ikke kontakte fullrate.
Fullrate indrømmede fejlen efter weekenden var ovre. Jeg har fået refunderet en måneds betaling.

Resposta da Fullrate A/S
Man skal være opmærksom på dette når man skal aflevere deres udstyr tilbage. Bemærk med omdeling, sender du uden omdeling så bliver det betragtet som at de ikke har fået udstyret tilbage, den vil jeg meget gerne ta i retten med dem. Godt man kom væk fra det selskab.
Send udstyret med omdeling
Når du sender udstyret, skal det sendes med omdeling på hverdage mellem 08-17. Hvis du sender udstyret uden omdeling, vil det blive betragtet som ikke returneret, og du vil skulle betale for udstyret. Vi anbefaler, at du får en kvittering med et gyldigt forsendelsesnummer (Track & Trace-nummer), og at du gemmer kvitteringen, indtil vi bekræfter, at vi har modtaget udstyret.
Du kan ikke aflevere udstyret personligt på adressen.

Resposta da Fullrate A/S
Okay Fullrate og Yousee bliver det samme 🙄.
Så skal vi åbenbart til at flygte fra Fullrate.

Resposta da Fullrate A/S
Heeeeeeeelt galt! Har haft Fullrate erhvervsmæssigt. Masser af fejl i omstilling og system. Kompliceret opsætning og enorm dårlig kundeservice.
Kan ikke anbefales over hovedet.

Resposta da Fullrate A/S
Jeg har desv. Været, så dum at tro på en sælger, so ville gøre det billiger, det var billigere, men ingenting fungerer som det skal kun en måned, hos fullrate, måtte jeg opsige, det ene net virkede ikke så det erkendte de, det andet køre op og ned, vores 2 telefoner, den ene har aldrig fået mms, til at virke, og nu er jeg i Holland, og kan ikke ringe, så jeg betaler for noget jeg ikke for, og de er stride og vil holde os i hele bindings periode, og den pludselige overgang til yousee, bør allerede sætte kunden fri. Er ikke tilfreds, har pt store problemer når min telefon ikke virker i hele Europa, som lovet. Må håbe at de vil kompensere for mine tab. Mvh Danny Feldt

Resposta da Fullrate A/S
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.