Fullrate A/S Avaliações

18.505
O TrustScore é 3 de um total de 5

3,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Min internetforbindelse er konstant ustabil. Har ikke en særlig stor pakke 20/2 men oplever ofte jeg ligger helt nede på 2/08. Har kontaktet kundeservice som efter en test af mit router kunne se at de... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Rigtig besværlig opsigelse hos fullrate. Lucas B er meget krævende med absolut nødvendig oplysning om abbo nummer. Han har fået alt andet da jeg ikke kenden min demente søsters kundenummer. Nu bliver... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde "fornøjelsen" af at stå op til en død forbindelse. Ringede til Pro support for at fejlmelde forbindelsen, opkaldet blev besvaret på 10 sekunder ! Fik fat i den mest fantastiske medarbejder, fik... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I shared my disappointing experience with Fullrate via Trustpilot. Here's some of what they wrote as a reply: "We try our utmost not to devalue our customers and their wishes, but sometimes w... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Provedor de internet
  2. Operadora de rede móvel
  3. Empresa de telecomunicação

Sobre Fullrate A/S

Informação fornecida por fontes externas variadas

TAK FORDI DU TAGER DIG TID TIL AT GIVE OS FEEDBACK

Vi sætter stor pris, på at du tager dig tid til at give os feedback. Den indsigt hjælper os til at vide hvad vi gør godt og hvis der skulle være noget vi gør mindre godt - så vi ved hvad vi skal arbejde på at forbedre.

OPLYS MEGET GERNE FULDE NAVN ELLER KUNDENUMMER

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, så må du i din Trustpilotanmeldelse meget gere angive dit fulde navn eller dit kundenummer. Så kan vi bedst muligt hjælpe dig, hvis du skulle have problemer. Vær opmærksom på, at dit kundenummer ikke bliver offentliggjort på Trustpilot. Det er kun dig, Fullrate og Trustpilots administratorer, der kan se det.

FULLRATE KUNDESERVICE

Få svar på dine spørgsmål her

Ring til Kundeservice på 32 15 45 00

Skriv til Kundeservice på kundeservice@fullrate.dk

Vores kundeservice er åben mandag til fredag 08.00-16.00

FULLRATE SUPPORT

Skulle du have et problem med forbindelse, WiFi, udstyr eller har du brug for anden teknisk rapport, så ring til vores eksperter i Support.

Ring til Support på 32 15 45 00

Skriv til Support på Support@fullrate.dk

Mandag til torsdag 09.00-17.00
Fredag 09.00-16.00

OM FULLRATE

Fullrate har siden 2006 hjulpet danskerne med at komme 100% PÅ internettet til en konkurrencedygtig pris. Vi ønsker, at vores kunder skal have den bedste internetoplevelse, og vi leverer i dag bredbånd med hastigheder helt op til 1000 Mbit. Udover at du hos os kan få bredbånd via Fiber, kabel TV-stikket, telefonstikket og Hybrid, så tilbyder vi mobilabonnementer, mobilt bredbånd og TV-pakker, så du kan samle hele hjemmets digitale behov hos os.
Hos Fullrate kører vi løbende konkurrencer alle vores kunder kan deltage i.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(18.505)

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fullrate A /S Utilfreds kunde ..forsat…

Fullrate A /S Utilfreds kunde ..forsat 😠..
Er nu Én mega utilfreds kunde 😠😠👎👎

Hejsa Lasse .

Ikke for at irritere Dig, så må Jeg desværre svare retur på denne måde.

1. Hvor svært er det, for Dig /Fullrate A/S at åbne ordrebekræftelsen og deri læse, hvilke aftaler der er indgået og hvad Jeg skal betale for henholdsvis Bredbånd og Tv pakke ❓

2. Du har sendt en email hvor Du har krediteret det beløb Jeg skyldte,(72.68) samt alle rykker gebyrer + betalingen for februar måned.
Det har Du gjort som kompensation for ALT det bøvl Jeg har❗ været udsat for som ny kunde pr 12/11-2019
Det syntes jeg faktisk også er på sin plads og Jeg er HELT tilfreds med den løsning af problemerne.

MEN MEN MEN .....
Gu dødeme om Jeg så ikke modtager en ny e-mail indeholdende en ny faktura.

I denne faktura Opkræver Fullrate A/S mig Det beløb for Februar, som Du Lasse HAR krediteret mig jfr Din
email og ud over dette opkræves der også betaling for marts måned.
Det vil sige at Fullrate opkræver betaling for 2 måneder jfr denne nye faktura 😠

Ud fra de e-mail Du har sendt mig skal Jeg grundet krediteringerne Ikke betale for Februar og betalingen for marts skal jfr Fullrate A/S egne oplysninger først betales når faktura er dannet d 8 i pågældende måned.
Hvorfor opkræves disse beløb ?

Derudover er der endnu Ikke fremkommet en plausibel forklaring på, hvorfor automatisk betaling ikke er blevet oprettet trods utallige henvendelser vedr dette.
-Og der er stadig ikke! oprettet automatisk betaling.

Jeg fristes til, at sige, at med det rod der indtil videre har været omkring opkrævning af ukorrekte faktura beløb,.og automatisk betsling så er det måske til min fordel 😉, da Jeg så sikkert, skulle kæmpe en lige så stor kamp for at få mine penge udbetalt.

Jeg skal derfor endnu en gang på det skrappeste bede Dig/ Lasse ( Fullrate A/S) om at få bragt mine fremadrettede betalinger og mit kunde forhold i orden Omgående!

Vh Heidi Pagh

Hej Heidi.

Sikken kamp må jeg sige! Og en lidt alternativ måde at svare tilbage på, når jeg ikke er på pinden. Nok om det :-)

For fremtiden, så kan jeg fanges på mail, men dog ikke udenfor mine vanlige arbejdstider.

Tak for skrivet, og glæder mig til at høre fra dig!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget sød kundeservice og meget…

Meget sød kundeservice og meget fleksible løsninger. Medarbejderne gør hvad de kan for at hjælpe. God service!

Hej Mads,

Er super glad for du har fået den rette service og hjælp - jeg siger tusind tak for de fine ord 😊

Billig og hurtig telefoni

Billig og hurtig telefoni. Virker upåklageligt. Kan klart anbefales.

Hej Kasper

Tak, tak og tak 😁 Så skønt at modtage de 5 stjerner, og ikke mindst et produkt der virker upåklageligt for dig!

Meget dårlig service!

Meget dårlig service!
22 januar opsagt abonnement og flytter til
kviknet. dk
Nu starter ballade!!!! Efter kl.17.00 hver fredag slet ikke forbindelse til internet. Umulig at kontakte Fullrate på grund af weekenden. Det betyder at Fullrate straffer kunder der forladt selskabet.

16 de fevereiro de 2020

Hej Lasse

Først og fremmest er jeg ked af vi siger farvel til hinanden, men glad for du har fundet noget der passer dig bedre :-)

Jeg har lige taget et kig på din sag og kan se dit internet er opsagt og lukkes ned 21. februar, da du har 30 dages opsigelse.

Vi straffer aldrig vores kunder, hvis de vælger at forlade os. Det er helt op til den enkelte, hvorvidt man ønsker at være kunde hos Fullrate eller ej.
Du har dog været utrolig uheldig, da der i den periode har været udfordringer med dit net, hvorfor du har oplevet, at der ingen forbindelse var.

Hvis du fortsat har udfordringer med nettet, vil jeg selvfølgelig gerne kigge på det. Smid gerne en mail til mig på trustpilot@fullrate.dk

Dårlig service

Simpelthen for dårlig service! Kan ikke engang overholde aftaler!

14 de fevereiro de 2020

Hej Kinga

Det er jeg virkelig ked af du synes!
Jeg vil meget gerne tage et kig på din sag for at se hvad jeg kan gøre for dig. Skriv gerne til mig på trustpilot@fullrate.dk

Virker perfekt

Alt information har været perfekt.
Alt er installeret og virker efter hensigten.
Glæder mig til at bruge det fremover.
Michael Hansen

14 de fevereiro de 2020

Hej Michael

Sikke en dejlig anmeldelse - tak for det! ☀

Er glad for det hele virker som det skal og at alt kører på skinner :-)

Verdens ringeste kommunikation.

Der er et problem med mit bredbånd, der gør at hver gang forbindelsen ryger (fra deres side), så nulstiller min forbindelse til noget langsommere end jeg betaler for. Det bliver fikset, når jeg informerer dem om det. Jeg får at vide der skal en tekniker ud for at fixe det permanent. Jeg siger jeg kan 'næste uge' om formiddagen, tirs-, ons- og torsdag. Jeg vil bare gerne vide besked 'denne uge'.

Jeg skriver flere gange i løbet af ugen, weekenden og om mandagen, at jeg intet har hørt. Tirsdag og onsdag sker der intet. Torsdag bliver jeg ringet op af teknikeren - "jeg er der om 20 minutter". Fedt, så må jeg cykle hjem og lukke ham ind.

Jeg forklarer ham hvorfor han er her. Han svarer at "det han er her for at lave, intet kommer til at gøre for det problem jeg oplever". Fedt.

Jeg skriver til fullrate, at episoden og den manglende kommunikation er under alt kritik. Jeg får et svar fra Mikkel om at de ingen fejl kan se lige nu (der var ingen fejl 'lige nu', og det skrev jeg heller ikke noget om), og at jeg skulle tjekke et LAN kabel. Suk.

Jeg svarer at den mail de netop har sendt (Lan kablet), netop er et eksempel på den manglende kommunikation. Jeg havde intet skrevet om at der var problem med linjen lige nu (det sker kun efter en fejl fra centralen). Jeg skrev KUN for at rapportere den dårlige kommunikation.

Gæt hvad svarer var på den mail. Et standard svar om hvorfor trådløse netværk kan være langsomme (jeg bruger ikke trådløs).

Amen hvad bandeord sker der??

Jeg kommer ikke til at anbefale Fullrate til nogen som helst.

12 de fevereiro de 2020

Hej Tobias.

Jeg kan godt forstå, at du føler, at der ikke er blevet taget ordenligt hånd om sagen. Det virker tydeligt som om, at der ikke er blevet kommunikeret mellem de respektive parter i denne situation, og det skal vi naturligvis få rettet op på.

At der bliver sendt et standard svar tilbage til dig, efter en notits om ringe intern kommunikation, er sgu også en uheldig situation. Det viser ikke os fra vores bedste side, og det skal jeg beklage rigtigt meget.

Nu ved jeg ikke, om der fortsat er problemer, men såfremt der er, så må du meget gerne skrive til mig på trustpilot@fullrate.dk, så vi kan føre en saglig og faglig dialog omkring det, og vi får fejlsøgt alle de rigtige steder.

Håber på et skriv fra dig, men forstår naturligvis, hvis situationen fraholder dig fra at skrive.

De bedste hilsner,
Lasse

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hvorfor har I så mange stjerner

Hvorfor har I så mange stjerner, på trustpilot når i kun får en rød stjerne
Hele tiden. ??

12 de fevereiro de 2020

Hej Jens

På forsiden af vores Trustpilot, kan du se et skema over vores anmeldelser, opdelt i procent.

Så der kommer faktisk andet, end 1'ere 😊

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

hvorfor kan jeg ik bare opsige mit…

hvorfor kan jeg ik bare opsige mit abonnement på mit fullrate syns jeg har gået det hele igenem

11 de fevereiro de 2020

Hej Martin

Du kan ikke selv opsige dit abonnement, via en funktion på Mit Fullrate.

Man er nødsaget til at tage kontakt til os, så vi kan sørge for at gennemgå din opsigelse med dig.

Du kan enten kontakte os pr. telefon eller sende os en e-mail.

Vanskelig opsigelse

Jeg vil gerne opsige mit abonnement. Det skal man kontakte fullrate for i deres telefontid ml. 9 og 16 mandag til fredag. Alt andet kan ændres på hjemmeside. Det er for dårlig service. Men snedigt, så sikrer man, at folk glemmer at opsige sit abonnement, fordi man har et arbejde at passe deres åbningstid. Mærkeligt, at en internetudbyder ikke kan sørge for, at man kan klare tingene på internettet.

Efter fullrates svar: det kan ikke være så svært at lave et felt, hvor man skal beskrive, hvorfor man opsiger sit abonnement. Jeg kontaktede jer iøvrigt telefonisk. Den første person bekræftede mundtligt og sendte herefter en mail, hvor han havde skrevet noget andet. Så måtte jeg ringe igen for at få styr på det. Det tog mig 30 minutter, at i hverken på nettet ELLER telefon kan håndtere en opsigelse.

11 de fevereiro de 2020

Hej Josephine

Funktionen er ikke tilgængelig på vores hjemmeside, nej. Det er der flere årsager til. Det kan bla. være fordi at vi ønsker at tage en dialog med vores kunder vedr. opsigelsen. Hvis vi mister kunder, vil vi utrolig gerne vide hvorfor, og om der er noget vi kan gøre for at forhindre det.
Derudover kan en opsigelse være mere kompleks en man lige skulle tro, og til tider kræve lidt ekstra arbejde, som ikke ville kunne løses med en knap på hjemmesiden.

Du kan kontakte os telefonisk som du nævner, men du kan også bare sende os en e-mail - det er lige så fint 😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fullrate bliver til Yousee.

Efter Yousee lavede fadæsen med Discovery har vi meddelt Yousee, at vi ikke længere er tilfredse med det de leverer på vores adresse, vel og mærke til samme pris, som da vi havde Discovery-kanalerne til rådighed.
Yousee vil ikke tilbyde os noget tilsvarende eller et DPlay abonnement, som andre kunder har fået. (Trustpilot tillader desværre ikke links i anmeldelsen, ellers havde jeg delt artikel fra BT, som beskriver hvordan nogle kunder har kunnet få DPlay)

Det viser sig så i mellemtiden at Yousee overtager Fullrate hvor vi har internet og telefon. Her giver vi dobbelt pris af hvad vi kan få vores internet til ved andre udbydere.
Det er fuldtud utilfredsstillende hvordan de har håndteret vores sag...
Vi leder nu efter en udbyder der kan tilbyde TV, som vi havde det før, telefon og internet samlet. Indtil da vil jeg råde alle til at gå langt uden om Yousse. De er blevet "for store" til at behandle deres kunder på en ordentlig måde. De er dyre og deres kundeservice eller mangel på samme er en skændsel.

Hold dig væk! Der findes andre alternativer!

10 de fevereiro de 2020

Hej Michael

Jeg kan sådan set godt forstå din "bekymring". Du skal ikke forholde dig til de priser der står på YouSee's hjemmeside.

Når vi skal finde et YouSee-abonnement til vores Fullrate-kunder, er det afgørende for os, at det bedst muligt matcher det, som man havde hos Fullrate både i indhold og pris.

Alle vores kunder vil løbende modtage en mail, hvori det fremgår, hvilket eller hvilke abonnementer man har hos Fullrate i dag, og hvordan de kommer til at se ud hos YouSee.

Så jeg vil bestemt anbefale at du lige giver os en chance, og se hvad tiden bringer 😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mister jævnligt forbindelsen så…

Mister jævnligt forbindelsen så internet og tv signal bliver afbrudt, det variere fra 5 sekunder til 20 minutter og er på alle tidspunkter af døgnet, har ringet ind om problemet utroligt mange gange men problemet er tilbagevendende og har været det de sidste par år, fik på et tidspunkt afvise at vores internet forbindelse var "for hurtig" og det kunne være skyld i problemet, så fik en langsommere forbindelse men har stadigvæk samme problem. Virkelig irriterende når man er midt i en film eller online aktiviteter

10 de fevereiro de 2020

Hej Christian,

Det lyder på ingen måde optimalt med afbrydelser midt i film! Det er rent ud sagt mega irriterende :o
Jeg vil meget gerne kigge nærmere på sagen, hvis jeg kan lokke dig til, at sende os en mail på trustpilot@fullrate.dk.

Hej Fullrate.

Hej Fullrate.

Det er som mobilkunde, efterhånden ved at være noget af en mundfuld, med jeres måde at drive forretning.
Her hentyder jeg til, de regninger i sender ud, har talt med jeres leder via ledercall.

Han lovede mig at de problemer der var nu var slettet.

OG DOG IKKE!!!

Nu er det 3 gang at i sender en rykker på en regning der er betalt til tiden.

F...... det er dårlig service.

Den eneste grund til jeg valgte at komme over til Fullrate var pga. Yousee og deres kundeservice.

Jeg vil aldrig aldrig nogensinde anbefale Fullrate til andre, det er ikke andet end bøvl og man bliver i dårligt humør.

Mvh. Martin Nielsen " En meget vred kunde "

6 de fevereiro de 2020

Hej Martin,

Det kan jeg sørme godt forstå, hvis du er ved at være en smule træt af!
Jeg må dog indrømme, at jeg simpelthen ingen steder kan se, at vi har rykket for en betaling fra dig i denne måned. Det eneste du har liggende, er blot en regning til betaling her 13/2 :-) Så der er ikke andet at se end dette.

Desuden har vi 7/2 krediteret dig et rykkergebyr på 100,- som er fratrukket nyeste regning.
Hvis du har spørgsmål til ovenstående, eller ønsker at få kigget på betalingen igen, er du velkommen til at smide os en mail på trustpilot@fullrate.dk

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ville bestemt ikke anbefale!!

Efter nogle år hos fullrate har jeg idag valgt og opsige mine abonnementer hos fullrate har altid været glad for fullrate og super god service men efter yousee og fullrate er slået sammen er alt bare blevet ringe jeg har for en måned siden meldt at jeg skulle flytte og derfor have flyttet mit internet men har ikke modtaget et SIM-kort som jeg skulle bruge og så ringer jeg ind igen og får af vide at de sender et nyt og det skulle være på min gamle adresse om Max 2 dage så jeg venter de 2 dage og tager så til min gamle adresse for at være sikker på at det er der men det var stadig ikke kommet og jeg ringer så igen til dem og få en medarbejder i røret der lyder som om han ikke gider sit arbejde men jeg forklare så situationen og er godt træt af at jeg stadig ikke har modtaget og der kun har været bøvl og det er medarbejdern uforstående overfor og siger de sender et nyt men at jeg ikke skal brokke mig men det gør jeg da jeg ikke Endu engang gider og vente på det sim kort som jeg har ventet på i en uge nu og ikke kommer selvom de siger det og siger de må finde en løsning så jeg kan få det internet men svaret til det er om jeg er dum og at de ikke kan gøre det hurtigere det var virkelig ringe service og meget ubehagelig og ubehøvlet medarbejder
Ville bestemt ikke anbefale nogen at få fullrate efter de har slået sig sammen med yousee!!

6 de fevereiro de 2020

Hej Sarah,

Først og fremmest er jeg rigtig ked af at høre om din oplevelse hos os. Dette er på ingen måde optimalt!

Vi er endnu rykket sammen med youSee, hvorfor det stadig er os du skal kontakte ved udfordringer. Jeg vil meget gerne kigge på din sag, hvis du ønsker at uddybe, her må du meget gerne sende mig en mail på trustpilot@fullrate.dk

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Der havde været en masse bøvl med…

Der havde været en masse bøvl med regninger ifbm. oprettelse, da de var kommet til at sætte abonnementet i gang 1 en måned før, men da jeg ringer i dag for at høre, hvad der foregår, kommer jeg lynhurtigt igennem til en supersød medarbejder, som hjælper, og også uden nogen diskussion, sletter de rykkergebyrer der er kommet på regningen. Nemt og hurtigt :-)

5 de fevereiro de 2020

Hej Luna,
Mange tak, for de fine ord og de ⭐⭐⭐⭐ :-)
//Mikkel

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Du kommer 100% IKKE PÅ i dag…

Opdatering:
Hej Lasse,

Fik at vide fra kundeservice at det er TDC som har besluttet at kunder på deres førstedag ikke kan bestille en tekniker, der skal gå mindst en dag og Fullrate skal gøre det samme.

Jeg ringende ind igen idag til kundeservice og fik en god service, fejlen ser ud til at skyldes defekt router hvor jeg vil modtage en ny imorgen og kredit for første måned, det er jeg tilfreds med og ændre min anmeldelse til at blive en positiv oplevelse alligevel :)

Du kommer 100% PÅ i dag på adressen xxxxx. Du kommer online senest kl 16.00.

Det som skete:
Jeg kom 100% IKKE PÅ og det ser ud til at problemet er ikke hos mig, for internet virker i et par minutter før router genstarter, som den bliver ved med.

Ringede til kundeservice flere gange og til sidst fik jeg at vide at en teknikerbesøg var nødvendigt men de kan ikke bestille en til deres kunder på den første dag! Det er lige her at jeg skal bruge en god kundeoplevelse, men desværre ikke.

Internet skal nok komme op og kører på et tidspunkt men hænger ikke sammen at Fullrate skriver hele tiden “Du kommer 100% PÅ” i hver mail/besked og ikke kan bestille en tekniker med det samme og sørge for at jeg kommer “100 % på”.

4 de fevereiro de 2020

Hej Damir.

Jeg kan se, at du også har slået noget op på vores facebook-væg, som jeg har svaret på. Jeg har kigget på sagen, og tilsyneladende har jeg forbindelse til routeren i skrivende stund, så jeg ved ikke om det virker for dig nu? Hvis ikke, må du meget gerne, som jeg også bad dig om på facebook, sende mig en mail på trustpilot@fullrate.dk, så vi kan få kigget hele sagen igennem.

Glæder mig til at høre fra dig!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god og professionel service

På grund af manglende kanaler har jeg desværre været nødt til at sige mine abonnementer op.
Jeg har været rigtig tilfreds med Fullrate.
Også i forbindelse med opsigelsen er jeg blevet behandlet helt fantastik af nogle dygtige unge mennesker i både ene og den anden afdeling

3 de fevereiro de 2020

Hej Knud.

Shit happens, som man siger. Vi kan desværre ikke ændre på, at TV-pakkerne har ændret sig, men du har gjort det helt rigtige, og er man ikke tilfreds med indholdet, så skal man da også bare finde noget, man bliver 100% tilfreds med :-)

Skønt at høre, at du er blevet behandlet til UG! Jeg hænger de 5 stjerner op på væggen herinde, så vi kan kigge på de fine ord på en regnvejrsdag! Tak skal du ha'!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lukker abb før tid, kræver betaling for gratis erstatninger

Lukker abb. før tid selvom de har bekræftet senere dato, sender pakker til forkerte addresser, og sender nu regninger for gratis erstatninger...
Har brugt så meget tid på deres uduelighed.
Tror deres fejlrate ligger på 80% på mine interaktioner med dem....

3 de fevereiro de 2020

Hej Thomas.

Det lyder fandme ikke holdbart. Jeg vil rigtigt gerne kigge sagen igennem, så vi kan finde en definitiv løsning til dig.

Kunne jeg ikke lokke dig til at fremsende en mail til mig på trustpilot@fullrate.dk? Så undersøger jeg det til bunds, så vi kan få styr på sagerne.

Glæder mig til at høre fra dig!

Opsagt.

Mit navn er Nickolas, Jeg har været kunde hos Fullrate A/S siden 05/08-2015. Og har netop valgt at opsige mit abonnement. Da jeg i sin tid blev kunde hos jer, var det i forbindelse med et prismatch, hvor jeg fik bredbånds pakken. Her blev aftalt en fast pris. Siden da har der været flere reguleringer. Men grunden til at jeg har valgt at opsige nu er forbi jeg føler at produktet har fået en gradvis væsentlig forringelse siden oprettelse. Samt et utal af fejl fraktureringer, som selvfølgelig ikke bliver redigeret medmindre man selv giver dette til kende. Efter nu flere uger med flere korrespondancer, frustration og irritation pga. af telefonkø.
Ved henvendelse til kundeservice med kø på op til flere timer opleves der stor variation i professionalisme og generel tone, som til tider kan være ubehagelig, hvilket er surt når man for fjerde gang på en uge har været nummer 65 i telefonkø. Jeg er glad for at dette nu har fået en ende. Jeg vil som længerevarende kunde ikke anbefale dette produkt længere

Mit kundenr. er vedlagt.

2 de fevereiro de 2020

Hej Nickolas.

Jeg er super ked af at høre om det sløsede forløb.

Vi bestræber os naturligvis altid på at efterleve de ønsker, vores kunder har, og bliver man oprettet med en forudsætning om en fast pris, så forsøger vi naturligvis at holde fast i det inde for rimelighedens grænser.

Ifht. en løsning på problemet, så ville jeg rigtigt gerne ha' haft muligheden for at gøre til, men da du allerede har opsagt, tænker jeg ikke at der er grund til at grave videre i det.

Derfor vil bare beklage forløbet rigtigt mange gange, og jeg håber på, at du finder et produkt der passer perfekt til dig, med en fast pris lige så lang tid, du ønsker det!

De bedste hilsner,
Lasse

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

tak for denne gang

Har været super tilfreds med Fullrate og aldrig haft problemer, men nu da det skifter over til Yousee så skifter jeg og har aldrig oplevet værre wifi, som ikke virker over halvdelen af tiden i flere timer..
Held og lykke fremover med kunder Yousee, fullrate whatever.
Kundeservice (i Fullrate) har dog altid været super godt.

1 de fevereiro de 2020

Hej Jonas.

Jeg er super glad for at høre, at du altid har været tilfreds med os. Det varmer alle de rigtige steder.

Ifht. dit Wi-Fi, så synes jeg da helt sikkert vi skal få kigget på det. Jeg kan garantere dig for, at det ikke har noget med sammenlægningen at gøre, så der er måske tale om et tilfældigt sammentræf.

Kunne jeg ikke lokke dig til at sende mig en mail på trustpilot@fullrate.dk? Så får jeg kigget det hele igennem, så det kan fungere optimalt for dig, indtil vi overgår :-)

Glæder mig til at høre fra dig.

//Lasse

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais