Furnified Avaliações 

721
•
O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,7

Embora não verifiquemos afirmações específicas porque as opiniões dos avaliadores são pessoais, podemos marcar as avaliações como "Verificadas" quando for possível confirmar que houve uma interação comercial. Leia mais

Para proteger a integridade da plataforma, todas as avaliações em nossa plataforma — verificadas ou não — são analisadas por nosso software automatizado, disponível 24 horas por dia, 7 dias por semana. Essa tecnologia foi concebida para identificar e remover conteúdo que viola nossas diretrizes, incluindo avaliações que não são baseadas em uma experiência real. Reconhecemos que talvez não consigamos detectar tudo e você pode sinalizar qualquer coisa que ache que possamos ter deixado passar. Leia mais

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Heel mooie kast, voldoet echt aan onze verwachtingen. De bezorgers hebben deze ook mooi binnen gezet (gelijkvloers) op de plaats waar hij moest komen, zeer vriendelijk! Hun customer service is he... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

ik ben vrijdag langs geweest voor advies voor mijn interieur. Ben super goed geholpen door Elisabet. Super fijne ervaring, ik kom terug!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfect service from Furnified 👌🏻 For years, one section of my cabinet sat in its boxes. I finally decided to put it together recently, only to discover that all the screws were nowhere to be found.... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Inmiddels is de levertijd van onze barkrukken opgelopen tot 27 weken en we vragen ons af of ze überhaupt wel geleverd gaan worden. Bizar veel langer dan geschatte levertijd. Reden die gegeven wordt:... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

  1. Loja de Móveis
  2. também em
  3. Acessórios para Móveis
  4. Loja de Acessórios para Banheiros
  5. Loja de decoração de design de interiores

Escrito pela empresa

Op zoek naar uniek en betaalbaar design? Furnified is een Belgische online meubelwinkel, met showrooms in Antwerpen, Knokke, Gent en Naarden (Amsterdam). Wij streven ernaar dat jij kan pronken met unieke meubels, wat Furnified mogelijk maakt door een combinatie van trendy designs, exclusieve producten en vakmanschap. Keer op keer willen wij jou verrassen met onze ontwerpen. Onze designers volgen de trends op de voet en creëren vervolgens samen met de collega’s in onze ateliers een unieke collectie.


Informações de contato

3,7

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

721 avaliações

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Esta empresa convida seus clientes a deixarem avaliações, sejam elas positivas ou negativas

Respondeu a 97% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Como esta empresa usa o Trustpilot

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

3,7

Todas as avaliações

(721)

163 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação
As empresas no Trustpilot não têm permissão para oferecer incentivos ou pagar para ocultar avaliações. As avaliações são opiniões de usuários e não da Trustpilot. Leia mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Eventually sorted, but a frustrating experience

We ordered a bathroom cabinet and terrazzo countertop in February, with an expected delivery time of 12–16 weeks. In the end, we waited around 22 weeks for the initial delivery.

When the order finally arrived, the countertop had several issues (no holes for the sink and unpolished) and the cabinet was damaged.

What made things even more frustrating was that our initial complaint was rejected based on an incorrect assessment of the delivery date.

After quite a bit of back and forth, Furnified eventually offered a replacement countertop and compensation for the damaged cabinet. The replacement has now been delivered and installed, and thankfully everything looks good now.

I'm glad we eventually got everything sorted, but it took far too much effort and communication to get there. After already waiting much longer than expected, the issues with the delivery, quality and communication made the whole experience disappointing.

We're happy with the final result, but getting there was a lot more difficult than it should have been.

1 de setembro de 2026
Avaliação não solicitada
logotipo da Furnified

Resposta da Furnified

Hi Roel, thank you for your detailed and honest review.

We are sorry that the process surrounding your order took so much longer and was more difficult than expected. Naturally, both the longer delivery time and the defects in the first delivery, as well as the communication regarding them, should have been handled better. We apologize for the inconvenience and frustration this has caused.

We are pleased to hear that the replacement countertop has now been delivered and installed, and that you are satisfied with the final result.

Thank you for taking the time to share your experience with us. We will certainly take your feedback into account to further improve our service and communication.

Enjoy your new bathroom furniture!

Team - Furnified

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooi product en goede service!

Heel blij met het tv-meubel dat we bij Furnified hebben besteld! Er zat wel enige wachttijd op, maar binnen de aangegeven periode hebben we het meubel netjes ontvangen. Ook de bezorging verliep goed en was erg vriendelijk. Het contact met Furnified was prettig en soepel. We raden Furnified zeker aan! :)

7 de setembro de 2026
Avaliação não solicitada
logotipo da Furnified

Resposta da Furnified

Hi Jess, bedankt voor je fijne review! 😊

Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe tv-meubel! Fijn dat de levering binnen de aangegeven termijn heeft plaatsgevonden en dat je zowel de bezorging als het contact met ons team als prettig hebt ervaren.

Ontzettend bedankt voor je aanbeveling en heel veel plezier met je nieuwe meubel!

Team - Furnified

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Personnel efficace et toujours à l’aide…

Personnel efficace et toujours à l’aide du client.Rapidité et professionnalisme.

7 de setembro de 2026
Avaliação não solicitada
logotipo da Furnified

Resposta da Furnified

Bonjour Elena, merci pour votre commentaire élogieux!

Nous sommes ravis d'apprendre que vous avez trouvé notre service rapide, efficace et professionnel. Nous mettons tout en œuvre pour aider au mieux nos clients.

Merci de votre confiance envers Furnified et profitez bien de votre achat!

Team - Furnified

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel en een goede

Snel en een goede, duidelijk service. Pakket was stevig verpakt.

18 de agosto de 2026
logotipo da Furnified

Resposta da Furnified

Hi Matthias, bedankt voor je fijne review! 😊

Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over onze snelle en duidelijke service. Fijn dat ook je bestelling stevig en zorgvuldig verpakt bij je is aangekomen.

Veel plezier met je aankoop!

Team - Furnified

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden over onze ervaring met Furnified

Zeer tevreden over onze ervaring met Furnified. Eén stoel had bij levering helaas een kleine beschadiging, maar dit werd snel en professioneel opgevolgd door de klantendienst. Er werd een passende oplossing aangeboden, waardoor we met een positief gevoel terugkijken op onze aankoop. Mooie producten en een goede service!

25 de agosto de 2026
Avaliação não solicitada
logotipo da Furnified

Resposta da Furnified

Hi Matthieu, bedankt voor je fijne review! 😊

Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over je ervaring met Furnified. Natuurlijk is het jammer dat één van de stoelen met een kleine beschadiging werd geleverd, maar we zijn blij dat we dit snel voor je hebben kunnen oplossen en dat je tevreden bent met de geboden oplossing.

Heel veel plezier met jullie nieuwe stoelen en bedankt voor het vertrouwen in Furnified!

Team - Furnified

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

The quality of the chair is top-notch

I ordered one chair and I had to wait for a long time. This was also my first ever order. But now I can say it was worth the wait. The quality of the chair is top-notch, and the same goes for the customer service!

23 de julho de 2026
Avaliação não solicitada
logotipo da Furnified

Resposta da Furnified

Hi Burak, thanks for your lovely review! 😊

It is great to hear that the chair was ultimately completely worth the wait and that you are satisfied with both the quality and our customer service.

We understand that the longer waiting time for a first order is naturally not ideal, and we greatly appreciate your patience.

Enjoy your new chair!

Team - Furnified

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Heel mooie meubels, lange wachttijd

Heel mooie meubels, super blij met hoe ze in onze living staan. Goede kwaliteit ook
Heb wel 5 maand moeten wachten op 4 van de 6 stoelen, die ik dan nog zelf moest gaan halen omdat de tafel en 2 stoelen al geleverd waren.

21 de agosto de 2026
Avaliação não solicitada
logotipo da Furnified

Resposta da Furnified

Hi Lotte, bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de meubels en de kwaliteit ervan. We wensen je er dan ook heel veel plezier mee!

We begrijpen uiteraard dat de lange wachttijd op de overige stoelen en het feit dat je deze uiteindelijk zelf bent komen afhalen minder prettig waren. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We nemen je feedback hierover zeker mee om onze service en communicatie verder te verbeteren.

Bedankt voor je geduld en vertrouwen in Furnified! 😊

Team - Furnified

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ze denken goed mee

Ze denken goed mee, zelfs met het verzenden naar Nl. En de wasbak is een plaatje!

7 de agosto de 2026
Avaliação não solicitada
logotipo da Furnified

Resposta da Furnified

Hi Kim, bedankt voor je fijne review! 😊

Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat we goed met je konden meedenken over de verzending naar Nederland. En natuurlijk nog fijner dat de wasbak helemaal naar wens is!

Heel veel plezier met je aankoop!

Team - Furnified

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Aankoop badkamer meubel

Beste

De aankoop in de winkel was aangenaam, we werden op een fijne manier geholpen en begeleid bij de aankoop van het meubel. Echter de opvolging van het dossier liet te wensen over. We hebben heel lang moeten wachten op de levering. We vonden geen telefoonnummer voor inlichtingen. Alles verliep via AI, wat een heel onpersoonlijk contact is. Via AI kregen we de melding dat er iemand contact met ons zou opnemen, dat is nooit gebeurd.Uiteindelijk hebben we zelf voor een oplossing gezorgd zodat de levering tijdens onze vakantie kon doorgaan. De communicatie betreffende de levering voelde voor ons zeer dwingend en zonder overleg aan. Hopelijk kunnen jullie met deze feedback aan de slag.
Met vriendelijke groet,
Veerle

23 de julho de 2026
logotipo da Furnified

Resposta da Furnified

Beste Veerle,

Bedankt voor uw uitgebreide feedback. Fijn om te horen dat u de aankoop in onze winkel en de begeleiding door onze collega’s als aangenaam heeft ervaren. Tegelijk vinden we het jammer dat de verdere opvolging en communicatie niet aan uw verwachtingen voldeden.

Ons telefoonnummer is steeds terug te vinden op onze homepagina. Daarnaast klopt het dat we bepaalde e-mails in eerste instantie door onze AI-assistent laten beantwoorden, zodat we klanten zo snel mogelijk van informatie kunnen voorzien. Wanneer verdere persoonlijke opvolging nodig is, neemt een collega het over. In uw dossier zien we dan ook dat u na het contact met onze AI-assistent wel degelijk contact heeft gehad met een van onze collega’s.

Dat neemt uiteraard niet weg dat de communicatie rond de levering voor u onpersoonlijk of dwingend kan zijn overgekomen. We nemen die feedback zeker mee om onze communicatie en opvolging verder te verbeteren.

We hopen dat u inmiddels volop van uw nieuwe meubel kunt genieten.

Met vriendelijke groet,
Team Furnified

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Na 2,5 jaar is er een spleet in de…

Na 2,5 jaar is er een spleet in de wastafel ontstaan. Hierdoor loopt er langzaam water het houten meubel in. Een wastafel hoort jaren - zoniet tientallen jaren - mee te gaan. Het is dus een ondeugdelijk product. De reactie van de klantenservice was dat de wettelijke garantietermijn van twee jaar was verlopen, en konden niets voor mij betekenen. Ik vermoed dat ze niet bekend zijn met het non-conformiteitsbeginsel...

13 de agosto de 2026
Avaliação não solicitada
logotipo da Furnified

Resposta da Furnified

Hi Bert, bedankt voor je review.

Jammer om te vernemen dat er na 2,5 jaar een probleem is ontstaan met de wastafel. We begrijpen dat je verwacht dat een wastafel bij normaal gebruik lange tijd meegaat en dat deze situatie dan ook erg teleurstellend is.

Zoals onze klantenservice reeds heeft aangegeven, valt je aankoop inmiddels buiten de wettelijke garantietermijn van twee jaar. Dat betekent echter niet dat we je melding niet serieus nemen. Bij problemen die na deze periode ontstaan, moeten we onder andere rekening houden met de aard van het gebrek, het gebruik en de omstandigheden waarin het product werd gebruikt.

We vinden het jammer dat we binnen dit dossier geen verdere oplossing konden aanbieden en begrijpen dat dit niet het antwoord was waarop je had gehoopt. We nemen je feedback in ieder geval mee in onze verdere kwaliteitsopvolging.

Team - Furnified

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden over mijn aankoop bij Furnified

Zeer tevreden over mijn aankoop bij Funified! Ik kocht er een tafel met bijpassende stoelen en ben erg blij met zowel de kwaliteit als de uitstraling. De meubels zijn stevig, mooi afgewerkt en passen perfect in ons interieur. Alles voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar stijlvolle en kwalitatieve meubels!

6 de agosto de 2026
Avaliação não solicitada
logotipo da Furnified

Resposta da Furnified

Hi Aaik,e, bedankt voor je mooie review!😊

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je tafel en stoelen en dat zowel de kwaliteit als de uitstraling helemaal aan je verwachtingen voldoen.

Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met je nieuwe meubels!

Team - Furnified

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

levertermijn

Ik heb een kast besteld in januari, deze werd pas eind juli geleverd. Over de vertraging werd ik niet proactief op de hoogte gehouden, terwijl dit 10 keer telkens werd uitgesteld.
Kast op zich is wel heel mooi, maar zeer complex om in elkaar te steken. (zonder voldoende toelichting)

23 de julho de 2026
logotipo da Furnified

Resposta da Furnified

Hi Lynn, bedankt voor je review.

Jammer om te vernemen dat je ervaring niet volledig aan je verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen dat de lange wachttijd en de herhaaldelijke vertragingen erg frustrerend zijn geweest. Hiervoor bieden we onze oprechte excuses aan.

De opgegeven leveringstermijnen zijn steeds indicatief. Helaas zijn we voor de aanvoer van onze producten afhankelijk van productie en internationaal transport, waardoor onvoorziene vertragingen kunnen optreden. We begrijpen echter dat je meer proactieve communicatie had verwacht en nemen deze feedback zeker mee om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de kast zelf. We nemen ook je opmerking over de montagehandleiding ter harte en zullen bekijken hoe we deze duidelijker kunnen maken.

Bedankt voor je eerlijke feedback. We wensen je veel plezier met je nieuwe kast!

Team - Furnified

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De goederen waren beschadigd toen we ze…

De goederen waren beschadigd toen we ze uitpakten, omdat we zelf de goederen afhaalden moeten wij zelf instaan voor de retour terwijl wij er niet voor kozen om beschadigde artikelen te ontvangen

22 de julho de 2026
logotipo da Furnified

Resposta da Furnified

Hi Marie, bedankt voor je review.

Jammer om te vernemen dat je deze ervaring hebt gehad. We begrijpen uiteraard dat je er niet voor gekozen hebt om beschadigde artikelen te ontvangen en dat dit erg teleurstellend is. Daarvoor bieden we dan ook onze oprechte excuses aan.

Wanneer een bestelling echter door de klant zelf wordt afgehaald in ons magazijn, zijn de voorwaarden zoals vermeld in onze FAQ van toepassing. Hierin staat aangegeven dat de klant in geval van een retour zelf instaat voor het terugbrengen van de goederen. We begrijpen dat dit niet het antwoord is waarop je had gehoopt, maar we hanteren hierin dezelfde voorwaarden voor alle afhalingen.

We vinden het jammer dat dit heeft geleid tot een minder positieve ervaring en nemen je feedback zeker mee.

Team - Furnified

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het wachten was de moeite waard top…

Het wachten was de moeite waard top meubels kwalitatief ,mooi
Correcte levering

4 de junho de 2026
Avaliação não solicitada
logotipo da Furnified

Resposta da Furnified

Hi, bedankt voor je fijne review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de meubels en dat je de wachttijd uiteindelijk de moeite waard vond. Ook doet het ons plezier dat de levering correct is verlopen.

We wensen je heel veel plezier met je nieuwe meubels!

Team - Furnified

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ik was online helemaal verliefd…totdat

Ik was online helemaal verliefd geworden op de stoelen van Furnified. Dat het een Belgische (online) meubelwinkel is, was alleen maar een extra pluspunt. Daarom ben ik ook naar Antwerpen gegaan om de kwaliteit en het comfort zelf te beoordelen.
In de winkel werd ik heel vriendelijk geholpen, maar het personeel kon me slechts met grote twijfel vertellen welk type stoel ik precies mooi vond. Ze leken hun eigen producten niet goed te kennen. Ik kan begrijpen dat dit gebeurt als de collectie vaak verandert, maar dat leek me hier niet het geval.
De stoelen kon ik heel gemakkelijk online bestellen en ze werden ook zeer snel geleverd. Bij het uitpakken bleek echter dat 4 van de 6 stoelen verkeerd waren geleverd: een ander model, een andere kleur en zelfs drie verschillende modellen. Ik heb dit meteen via e-mail gemeld en kreeg gelukkig snel een antwoord. Zoiets kan natuurlijk gebeuren.
De voorgestelde oplossing was om een omruilmoment in te plannen via de logistieke dienst. Helaas liet die weinig van zich horen. Nadat ik zelf meerdere e-mails had gestuurd om een datum vast te leggen – we spreken ondertussen over enkele weken – kreeg ik uiteindelijk een datum. Er was echter geen enkele flexibiliteit: het was die datum of opnieuw enkele weken wachten. Uiteindelijk werd het inderdaad weer wachten.
Een compensatie voor al dit ongemak wilden ze niet voorzien. Wel mocht ik de verkeerd geleverde stoelen ondertussen gebruiken. Dat vond ik een vreemd voorstel, want wat als ik die stoelen per ongeluk zou beschadigen? Daarnaast boden ze eventueel een 'zelfomruiling' aan in hun magazijn. Ik mocht de stoelen zelf komen omruilen zodra de juiste exemplaren beschikbaar waren. Dat zou betekenen dat ik mijn leveringskosten van €48 voor niets had betaald, daarbovenop ook nog de kosten moest maken om helemaal naar Antwerpen te rijden én geen enkele zekerheid had dat de correcte stoelen effectief op voorraad waren.
Uiteindelijk heb ik in totaal acht weken moeten wachten op de juiste stoelen. Er werd me bovendien verteld dat de levering alleen kon plaatsvinden wanneer er ook andere leveringen in mijn regio gepland stonden. Dat vond ik erg teleurstellend, zeker omdat de fout niet bij mij lag.
Over de kwaliteit van de stoelen ben ik heel tevreden. Over de klantenservice helaas allesbehalve. De klant is niet altijd koning.

27 de abril de 2026
Avaliação não solicitada
logotipo da Furnified

Resposta da Furnified

Hi Anneleen, het spijt ons te horen dat je bestelling niet vlekkeloos is verlopen. Allereerst willen we nogmaals onze excuses aanbieden voor het feit dat er bij de eerste levering verkeerde stoelonderstellen werden geleverd. Dat had uiteraard niet mogen gebeuren.

We willen graag ook wat extra toelichting geven bij het verdere verloop. Nadat de fout was vastgesteld, hebben we zo snel mogelijk geprobeerd een omruiling in te plannen. We hebben hiervoor een voorstel gedaan, waarna je aangaf dat een levering voor jou enkel mogelijk was op een maandag of zaterdag. Aangezien wij geen leveringen of omruilingen uitvoeren op zaterdag, bleef maandag helaas de enige mogelijkheid.

Onze leveringen en omruilingen worden uitgevoerd via onze eigen leveringsdienst en worden per regio ingepland. Hierdoor was het helaas niet mogelijk om op een eerdere datum langs te komen. Om ervoor te zorgen dat je de stoelen intussen toch kon gebruiken, hebben we voorgesteld de geleverde frames met de zittingen tijdelijk te gebruiken. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheid aangeboden om de frames zelf om te ruilen in ons magazijn, indien dat voor jou sneller of praktischer zou zijn.

We begrijpen dat de wachttijd en de planning voor frustratie hebben gezorgd. Dat was uiteraard niet de ervaring die we je wilden bieden. Des te meer doet het ons plezier te lezen dat je uiteindelijk wel tevreden bent over de kwaliteit van de stoelen.

Bedankt voor je eerlijke feedback. We nemen deze zeker mee om onze dienstverlening en communicatie verder te verbeteren. We wensen je veel plezier met je nieuwe stoelen.

Team - Furnified

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fast and great after sale service.

17 de julho de 2026
Avaliação não solicitada
logotipo da Furnified

Resposta da Furnified

Hi Alexander, thank you so much for your kind words!

We're delighted to hear that you had a positive experience with both your purchase and our after-sales service. Providing great support, even after delivery, is something we truly value.

Enjoy your purchase!

Team - Furnified

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sehr schlechte Erfahrung – nie wieder!

Wir haben 2x Barhocker Charmes – Akazie Walnuss – Rattansitz – 75 cm Sitzhöhe (SKU CH117-ACWL/RT/NA) während des Black Friday im November 2025 für 2x382,72 € bestellt. Laut Website sollte die Lieferung innerhalb von 14–18 Wochen erfolgen.

Im März wurden wir informiert, dass sich die Lieferung aufgrund eines Problems mit der Bestellung auf April verschiebt. Im April hieß es dann, die erhaltenen Barhocker seien fehlerhaft und deshalb nicht lieferbar.

Umso größer war unsere Überraschung, als Furnified nur eine Woche später auf Instagram einen Outlet-Verkauf ankündigte und genau die Barhocker zeigte, auf die wir seit Monaten warteten. Das fühlte sich wie eine absolute Frechheit an.

Im Mai wurden wir erneut vertröstet und die Lieferung auf Juni verschoben. Als die Barhocker schließlich nach über sieben Monaten ankamen, hatten wir auch noch das falsche Modell erhalten – deutlich dunkler und auch günstiger als das bestellte.

Das Ergebnis: Wir haben über sieben Monate unserer Zeit verloren und zusätzlich Geld, weil wir die Rücksendung des falsch gelieferten Produkts selbst bezahlen mussten.

Der Kundenservice übernimmt keinerlei Verantwortung. Stattdessen wurde uns gesagt, dass die Farben auf den Fotos eben unterschiedlich wirken und die gelieferten Stühle korrekt seien. Das entspricht jedoch eindeutig nicht dem bestellten Produkt.

Ich würde weder diese Website noch die Möbel von Furnified weiterempfehlen. Die Produkte sind sehr teuer, man muss ständig hinter dem Kundenservice herlaufen und einfach nur auf irgendwas warten. Am Ende bekommt man sogar die falsche Ware geliefert.

Wir haben schließlich Barhocker bei einem anderen Anbieter bestellt. Diese wurden innerhalb einer Woche geliefert und waren qualitativ um ein Vielfaches besser als die von Furnified.

Wenn ihr überlegt, hier zu bestellen: Lasst es lieber!!!

1 de julho de 2026
Avaliação não solicitada
logotipo da Furnified

Resposta da Furnified

Hi, thank you for taking the time to share your experience with us.

We sincerely apologize for how your order unfolded and that we were unable to meet your expectations. We understand that the successive delays were very frustrating, especially after such a long wait.

Regarding the outlet sale, we would like to clarify that the items offered there are showroom models or returns. These do not come from the same stock as current customer orders and therefore, unfortunately, cannot be used to fulfill outstanding orders.

When the bar stools were finally delivered, we determined, based on the photos and product details, that the delivered model matched the order. However, we understand that the color perception did not meet your expectations. Colors can vary due to the natural properties of wood, as well as lighting and the way product photos are displayed.

We regret that you ultimately decided to purchase the bar stools elsewhere. That is, of course, not the experience we want to offer our customers.

Once again, our apologies for the inconvenience and thank you for your honest feedback. We will take this into account to further improve our communication and services.

Team - Furnified

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

sold my reserved table to someone else

Ordered a dining table and bathroom furniture in January. The bathroom items were delayed (pushing my renovation back a month). When they finally arrived, I was informed my fully-paid, reserved table had been given to someone else without my consent. Now I’m forced to wait over a month for another one. Extremely disappointed by this lack of service and communication. Still waiting on a resolution.

9 de julho de 2026
Avaliação não solicitada
logotipo da Furnified

Resposta da Furnified

Hi Anniek, thank you for taking the time to share your experience with us.

We sincerely apologize that your order did not go as you had expected. We understand that the delay regarding your bathroom furniture, resulting in a postponement of your renovation, was already very annoying. We understand that it is a major disappointment that you were subsequently informed that the dining table reserved for you was no longer available.

We offer our sincere apologies for this. Naturally, this is not the service we aim to provide.

We understand that the extra waiting is very frustrating and we are doing everything we can to receive and deliver your new table as soon as possible. We will, of course, keep you informed about this as soon as we have a concrete update.

Once again, our apologies for the inconvenience caused and thank you for your patience. We hope to be able to restore your trust.

Team - Furnified

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Blijf ver bij dit bedrijf vandaan

Blijf ver bij dit bedrijf vandaan. Levering gaat van 8 weken naar 5 maanden maar daar moet je zelf achterkomen. Geen enkele communicatie. Ook voor levering, na 5 maanden wachten, geen communicatie en moest er wederom zelf achteraan. Eindelijk de levering ontvangen....compleet beschadigd en je mag het zelf oplossen. Komen in niets tegemoet, slechtste service ooit (het volledige gebrek er aan). Na het bezoek aan de brandstore waren wij ook van plan een salontafel, eetkamertafel en stoelen te bestellen maar ik ben zo ontzettend blij dat ik dit niet heb gedaan. Nooit meer.

Na jullie reactie: het vervelende is dat veel voorkomen had kunnen worden door jullie zelf maar daar hebben jullie meerdere malen steken laten vallen. Daardoor heb ik extra kosten moeten maken en jullie komen daarin op geen enkele manier tegemoet. Ik moet nu naar zelf ervoor zorgen dat het allemaal goed komt maar zit wel met een beschadigd meubel waar ik wel de premium prijs voor heb moeten betalen. Het meubel hangt al omdat de aannemer niet meer kon worden afgezegd (had gekund maar had ik hem alsnog moeten betalen). Nu willen jullie dat ik weer een aannemer laat komen en maar liefst twee maal (demonteren en opnieuw monteren van het nieuwe meubel). Ook moet ik weer twee dagen vrij nemen voor ophalen en levering. Waar je overigens niets aan hebt want het wordt gewoon op de stoep afgeleverd dus je hebt daarbij minstens een tweede persoon nodig. Een nogmaals zulke dingen kunnen gebeuren maar dan los je het op een jullie kiezen er voor dit niet te doen en het te verergeren door niet bereikbaar te zijn.

8 de julho de 2026
Avaliação não solicitada
logotipo da Furnified

Resposta da Furnified

Hi Natasja, het spijt ons oprecht dat je aankoop niet aan je verwachtingen heeft voldaan.

We begrijpen dat een vertraging van een bestelling erg vervelend is. Hoewel vertragingen helaas soms kunnen voorkomen, begrijpen we dat dit frustrerend is, zeker wanneer je hier zelf achteraan moet gaan. Daarvoor bieden we onze oprechte excuses aan.

Ook vinden we het jammer dat je meubel beschadigd is aangekomen. Zodra we hiervan op de hoogte waren, hebben we meteen een oplossing aangeboden in de vorm van een omruiling. Het vervangende exemplaar komt volgende week opnieuw op voorraad.

We begrijpen dat je liever voor een retour kiest. Omdat het meubel inmiddels al volledig ingebouwd en gemonteerd is, vragen we wel om het eerst te demonteren en klaar te zetten voor ophaling. Onze transportdienst voorziet namelijk geen demontage- of installatieservice, dit kan je ook terugvinden in ons FAQ.

Het spijt ons dat we je geen positievere ervaring hebben kunnen bezorgen.

A Experiência Trustpilot

Qualquer pessoa pode deixar uma avaliação na Trustpilot. Quem escreve uma avaliação tem a possibilidade de editá-la ou excluí-la a qualquer momento. As avaliações serão exibidas enquanto a conta estiver ativa.

Contamos com pessoas dedicadas e tecnologia inteligente para proteger nossa plataforma. Descubra como combatemos avaliações falsas.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

A verificação ajuda a garantir que pessoas reais estejam escrevendo as avaliações publicadas no Trustpilot.

Oferecer incentivos por avaliações ou pedir por elas seletivamente pode distorcer o TrustScore, o que vai contra nossas diretrizes.

Saiba mais