Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Eigenlijk 0 sterren!!!! Slechte klantenservice, bestelling 21.46 uur gedaan en zou uiterlijk 23.46 uur bezorgd worden. Nu hoor ik dat het 00.55 uur minimaal wordt en de hub gesloten is terwijl ze m... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik ben door een defecte telefoon een wachtwoord kwijtgeraakt en wilde mijn Prime account van GOflink opzeggen. Het is onmogelijk je vergeten wachtwoord te resetten met ander toestel. Geen enkele hulp... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Gegen die Fahrer kann man nichts sagen. Aber 2x "rettertüte" von Rewe für angeblich 15€ Warenwert bestellt und 2" identisch 400g hähnchen, Kartoffelpuffer und Quark zu kriegen ist schon Quatsch. Kein... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Multiple instances of paying for priority delivery and still having to wait literally twice the indicated time. Can't cancel it even though it hasn't been packed yet because the app has too many... Ver mais

1,2

Verbrennung.

Kundenservice nötigend nur noch
per App erreichbar - um dort mit
dümmlichen Textbausteinen
gänzlich an der Sache vorbei zu
hausieren.

19 de janeiro de 2026

Completely broken

First few times it wasn't great, but I could at least order things and they were delivered. Had to remove cookies everytime because it stayed stuck on last order. Now I can't even order anything. I might be able to add things to cart, but when I try to checkout it says cart is empty. Also last ordered items doesn't even load. The website is just completely broken.

12 de janeiro de 2026

Nicht existierende Produkte

Unternehmen vertreibt unter der Marke "Brot Manufaktur" auf Lieferando Produkte, welche nicht existieren, weil es das Sub-Unternehmen von dem sie ihre Backwaren beziehen in meiner Stadt offenbar seit 5 Jahren nicht mehr gibt.

Das findet man jedoch erst heraus, wenn man nach 2 Stunden nicht erfolgter Lieferung selbst recherchiert.

Warum so eine praktisch nicht existente Marke nicht gelöscht wird, entzieht sich meinem Verständnis.

10 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fascinating to see the reviews here…

Fascinating to see the reviews here after several bad experiences myself. I had a similar situation to what other reviewers have said: paid for priority and was promised a delivery window which was exceeded but no refund was issued for the priority cost. I recommend people make claims through their card issuer and failing that, sue the company. German courts favour consumer rights. This company should know better.

7 de janeiro de 2026

Noooooit meer

Ik moest een tijd stip aanklikken, dus had voor de eerste gekozen, en dat was tussen 18:30 en 19:30. Ik wacht nog steeds op mijn bestelling en het is 00:30. Nooit meer

4 de janeiro de 2026

Extremely bad company

Can't cancel it even though it hasn't been packed yet because the app has too many bugs.
Can't reach the helpdesk, ever.
Food is spoiled. Not just once, but almost all orders have had spoiled food.
The riders work hard. But the company itself, especially the app, is completely worthless.
Uninstalling the app. Never using the service again.

2 de janeiro de 2026

Nooit meer!! 4uur wachten op me boodschappen

Ik plaatste om 11:30 een bestelling en om 15:40!!!! 4uur later!!!! werd het eindelijk geleverd, ik gebruik nooit flink maar leek me handig nu de kids ziek zijn en we het huis liever niet uit gaan. Nou nooit meer dus! Vervolgens zijn de pizza's ontdooid en me salade helemaal kapot gedrukt onder in de zak.

2 de janeiro de 2026

Erst nach 50 Minuten storniert

Genau 10 Minuten nachdem der letzte Supermarkt und die meisten Lieferdienste geschlossen haben...
Nun darf ich Dank Flink hungrig ins Bett. Den 5€ Entschädigungs-Gutschein werde ich auf jeden Fall nicht mehr verwenden.

30 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

agressieve marketing, schimmige datadeals en bedelachtige foischermen

1 ster, en eigenlijk is dat nog te veel. Niet omdat ik geen “gratis” cadeau kreeg, maar vanwege de smerige, verborgen marketing en data-afpakkerij na het afrekenen. Na betaling word je doorgestuurd naar een Sovendus “cadeau”-pagina met loterijen en “gratis” giftsets, in ruil voor extra gegevens en marketingtoestemming. Dit is geen service, dit zijn scumtactieken en een dikke middelvinger naar de geest van de AVG. Je rekent erop dat mensen na het bestellen gewoon doorklikken en zonder echt na te denken hun data weggeven.

Daarbovenop: terwijl ik al bezorgkosten betaal, krijg ik daarna ook nog een opdringerig scherm om de bezorger een fooi te geven. Het is technisch niet verplicht, maar de manier waarop het in beeld komt voelt als digitaal bedelen en schuldgevoel pushen richting de klant. Betaal je bezorgers zelf fatsoenlijk in plaats van consumenten twee keer te laten dokken (bezorgkosten + foidruk).

Kortom: agressieve marketing, schimmige datadeals en bedelachtige foischermen. Heel weinig respect voor de klant.

30 de novembro de 2025

Größter S@ftladen !!

Größter S@ftladen !!
Habe mich dort beworben, den Vertrag als Rider unterschrieben und das größte Chaos in meinem bisherigem Arbeitsleben erlebt. Von Mail's auf die Hub-Manager nicht beantwortet. Kündigung von der Plötzlich niemand was weiß und und und.
Geht lieber zur Konkurrenz Picnic...da wird man wenigstens behandelt wie ein Mensch.
Früher oder später geht goflink gott sei dank eh pleite.

28 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ich habe online über Lieferando…

Ich habe online über Lieferando bestellt Bestellung nie erhalten weder storniert noch irgendwas. Wenn sich morgen der Kundenservice nicht einlässt bezüglich Hilfe oder irgendwas werde ich rechtliche Schritte einleiten

27 de novembro de 2025

Hallo,

Hallo,

Ik wil graag een klacht indienen over de bezorger die 23 nov 2025 23:30 uur (ongeveer) aan mijn deur stond.

De spullen waren niet compleet én ik moest mij legiteren voor een fles wijn terwijl ik 32 jaar ben. Dit vind ik ronduit belachelijk en ik wil hier werk van maken. Wij bestelde pizza en extra's en een fles wijn, die wij nu niet hebben.
Wat gaan jullie hieraan doen?

Wij horen het graag.

Ik heb gemaild en hulp gezocht via de website en nog steeds niks gehoord. Ik ben het helemaal zat!!!!!!!!

23 de novembro de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.