Hedvig Avaliações

4.253
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är mycket nöjd med hela processen! Ärendet hanterades otroligt snabbt och professionellt. Jag kände mig väldigt väl bemött av supporten, och man fick all den hjälp och tydliga information som behö... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fick återkoppling direkt, gick snabbt som attan, faktiskt paff, tänkte måste vara för bra för att vara sant. Klart bästa upplevelsen någonsin, bästa försäkringsbolaget jag haft! Fick ersättning på m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt nöjd med bemötandet! Jag fick ett tydligt, trevligt och professionellt bemötande, och all information presenterades på ett informativt och lättförståeligt sätt. Jag kände mig väl omhändertagen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fick svar av Hedvig omgående. De var flexibla med alternativ om hur jag kunde styrka att det var min ägodel då jag inte kunde visa upp kvitto. De var tydliga med vad de behövde för underlag vilket gjo... Ver mais

Detalhes da empresa

6. Seguradora de Automóvel
  7. Seguradora para locatários

Sobre Hedvig

Lätt att använda

Ändra, uppgradera och anmäl skador med några klick

Snabb hjälp

Få hjälp snabbt av vårt serviceteam direkt i appen

Ingen bindningstid

Du kan när som helst säga upp din försäkring hos oss

Digital försäkring. Personlig service.

Sedan 2018 har vi på Hedvig jobbat hårt med att skapa en försäkring som bygger på tillit, är smidig att använda och är designad för hur människor lever idag.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 14% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Todas as avaliações

(4.253)

625 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Supersnabb reglering efter skadeanmälan…

Supersnabb reglering efter skadeanmälan i en smart app. Inte en massa uppgifter att fylla i, berätta bara vad som hänt med röst-inspelning, bifoga kvitto och journal - klart. Nu senast efter ett återbesök hade jag faktiskt pengarna på kontot inom 10 minuter. Effektivaste skadereglering jag varit med om i försäkringssammanhang. Slipp direktreglering hos veterinären med både kostnad och extra väntan. Det här går lika snabbt och är gratis om du har råd att ligga ute med pengarna medan ärendet hanteras. För min del har det aldrig tagit längre tid än dagen efter om besöket legat sent på dagen. Hedvig reglerar ärendet även på helgen.

17 de julho de 2026

Hej Lars,

Tack för att du tar dig tid att beskriva det så här utförligt – roligt att höra att appen och regleringen fungerar precis som den ska, även på helger!

Väldigt smidigt

Väldigt smidigt. Bra service genom appen. Snabb kontakt, bra respons och information kring ärendet. Nöjd. Rekommenderas!

14 de julho de 2026

Hej Liv,

Tack för de fina orden – riktigt kul att höra att allt kändes smidigt från start till mål.

Trevlig och bra service

Billigt, enkelt att använda, trevliga och snabb service. Är mycket nöjd

16 de julho de 2026

Hej Staffan,

Tack för fina ord — kul att höra att allt har fungerat snabbt och smidigt!

Snabb och bra hjälp

15 de julho de 2026

Hej Lena!

Tack för din fina omdöme, det gläder oss verkligen!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Håll er borta från detta…

Håll er borta från detta försäkringsbolag! Deras anonyma attityd och kundbemötande är under all kritik.

15 de julho de 2026
Avaliação não solicitada

Hej Irene,

Tack för att du delar med dig. Vad tråkigt att höra att du upplevt det så, det är verkligen inte känslan vi vill ge. Du är varmt välkommen att kontakta oss i Hedvig-appen så kan vi förklara mer.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jättenöjd med den snabba och smidiga…

Jättenöjd med den snabba och smidiga hjälpen. Utbetalningen var dock inget att skryta om.

Hej Marina,

Tack för att du delar med dig! Roligt att du upplevde hjälpen som snabb och smidig. Vi tar med oss kommentaren om utbetalningen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ärendet togs upp jätte snabbt o…

Ärendet togs upp jätte snabbt o ersättningen likaså. Det var första gången vi har behövt använda våran försäkring.Vi är jätte nöjda

Hej Carina!

Så roligt att höra – och skönt att första gången ni behövde använda försäkringen gick smidigt. Tack för att du delar med dig!

Supertrevliga

Supersnabb handläggningstid. Ännu snabbare ersättning ofantlugt bra service.

Hej Bengt!

Tack för din fina recension – roligt att både handläggning och ersättning kändes snabb och smidigt!

Hedvig djurförsäkring.

Smidigt att anmäla skada/händelse.
Snabb återkoppling &ersättning
Toppklass.

8 de julho de 2026

Hej Camilla,

Stort tack för dina fina ord – roligt att skadeanmälan känts smidig från början till slut!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jätte snabb direkt reglering och…

Jätte snabb direkt reglering och ersättning för kvitton 👌🐾🐾

Hej Maria,

Tack för att du delar med dig! Skönt att höra att allt kändes smidig och snabb.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har haft Hedvig (hette Many Pets från…

Har haft Hedvig (hette Many Pets från början) i 4 år till min hund och har aldrig haft några som helst problem.

Resposta da Hedvig

Tack för att du delar med dig – och för att du stannat med oss så länge. Det värmer att höra att allt flytit på utan krångel.

Snabb och problemfri hantering

Snabb och problemfri hantering. Efter att ha missat min anslutning på grund av tågförseningar tvingades jag köpa en ny biljett. Hedvig ersatte den fulla kostnaden utan dröjsmål. Det känns tryggt att vara kund här."

9 de julho de 2026

Hej Pontus,

Tack för att du delar med dig! Kul att det gick smidigt och att du kände dig trygg genom hela processen.

My mobile got damaged

My mobile got damaged, and I applied for the claim. Staff was very professional. The response fast and quick and solved it within a day. Claim got approved instantly.

8 de julho de 2026

Hi Shashank,

Thanks for sharing this. Glad the claim was sorted quickly and without any hassle.

Best,

Smidig försäkring

Smidigt att ändra i försäkring, se vilket skydd man har och anmäla skador på några minuter i mobilen. Slipper telefonköer 👍

6 de julho de 2026

Hej Alex!

Tack för de fina orden – roligt att appen gör vardagen enklare för dig.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Good and quick

2 de julho de 2026

Hi Kashif,

Thanks for the review — glad it's been quick and easy!

Best,