Hedvig Avaliações

4.253
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är mycket nöjd med hela processen! Ärendet hanterades otroligt snabbt och professionellt. Jag kände mig väldigt väl bemött av supporten, och man fick all den hjälp och tydliga information som behö... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fick återkoppling direkt, gick snabbt som attan, faktiskt paff, tänkte måste vara för bra för att vara sant. Klart bästa upplevelsen någonsin, bästa försäkringsbolaget jag haft! Fick ersättning på m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt nöjd med bemötandet! Jag fick ett tydligt, trevligt och professionellt bemötande, och all information presenterades på ett informativt och lättförståeligt sätt. Jag kände mig väl omhändertagen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fick svar av Hedvig omgående. De var flexibla med alternativ om hur jag kunde styrka att det var min ägodel då jag inte kunde visa upp kvitto. De var tydliga med vad de behövde för underlag vilket gjo... Ver mais

Detalhes da empresa

6. Seguradora de Automóvel
  7. Seguradora para locatários

Sobre Hedvig

Lätt att använda

Ändra, uppgradera och anmäl skador med några klick

Snabb hjälp

Få hjälp snabbt av vårt serviceteam direkt i appen

Ingen bindningstid

Du kan när som helst säga upp din försäkring hos oss

Digital försäkring. Personlig service.

Sedan 2018 har vi på Hedvig jobbat hårt med att skapa en försäkring som bygger på tillit, är smidig att använda och är designad för hur människor lever idag.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 14% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Todas as avaliações

(4.253)

625 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Enkelt o snabbt!

Hej Gertrud,

Tack för ditt omdöme! Kul att höra att det gick både enkelt och snabbt.

Bra service

Allt gick snabbt och smidigt med ersättning vid en akut operation.

Hej Ingela,

Tack för att du delar med dig! Skönt att höra att allt löpte på smidigt, särskilt vid en akut situation.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Försäkringen täcker ingenting när något…

Upplevde att försäkringen faktiskt inte täcker så mycket som de fick en att tro, de har många kryphål att komma undan

Avaliação não solicitada

Hej Linnéa,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vad tråkigt att villkoren kändes otydliga och att det inte blev som du förväntat dig. Vi tar till oss av din feedback och jobbar ständigt med att bli enklare och tydligare.

Om du har fler frågor är du varmt välkommen att höra av dig i Hedvig-appen, så finns vi här.

Snabbt och bra

Enkelt snabbt och smidigt, tack!

20 de julho de 2026

Hej Mian,

Tack för de fina orden! Roligt att höra att allt gick snabbt och smidigt.

Fint hanterat

Fint hanterat. Inga problem!

Hej Barbro,

Tack för ditt omdöme! Skönt att höra att allt löpte på utan krångel.

Nöjd hund - Nöjd kund

Jag pratade med chatten i samband med ett veterinärbesök. Jag fick snabb och bra service. Inom en timma efter besöket, hade vi löst regleringen med betalningen till veterinärkliniken. //Marianne

Hej Marianne,

Tack för att du delar med dig! Vad skönt att det gick så snabbt och smidigt att hantera ditt ärende.

Vänliga och responsiva

Vänlig och snabb hjälp vilket ledde till ett väldigt stort plåster i mitt ärende.

Hej Albert,

Tack för att du delar med dig – roligt att du fick snabb och trevlig hjälp!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb, bra och prisvärd kattförsäkring!

Väldigt bra och snabb service när olyckan väl är framme (något man såklart inte hoppas på). Vår ena katt fick akut åka in på operation en helg, och jag startade därför upp ett ärende direkt via appen. De svarade snabbt och det var enkelt att bifoga all nödvändig info. Utbetalning skedde sedan väldigt snabbt! Också bra pris, bästa för våra katter vad jag kunnat jämföra mig fram till. Man får även 15% samlingsrabatt när man har två eller fler försäkringar hos dem. Riktigt bra försäkringsbolag helt enkelt.

Enda minuset är att det inte går att göra något via webben på datorn. Man måste använda appen.

18 de julho de 2026

Hej Johan,

Tack för att du tar dig tid att dela en så utförlig upplevelse – roligt att det gick snabbt och smidigt när det verkligen gällde för er katt. Vi tar med oss önskemålet om webben också.

Mycket bra

Bra, trevliga, mycket smidigt och snabbt utfört arbete

20 de julho de 2026

Hej Alfons,

Tack för dina fina ord – roligt att höra att allt flöt på smidigt!

Snabb och effektiv process

Snabb och effektiv process. Bra med chattfunktionen.

17 de julho de 2026

Hej Magnus,

Tack för att du delar med dig! Roligt att processen och chatten funkade så bra och effektivt för dig.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ganska bra

Snabb återkoppling, men man kunde få bättre betalt eller ersättning

16 de julho de 2026

Hej Saad,

Tack för att du delar med dig! Kul att återkopplingen känns snabb – och tack för synpunkten kring ersättningen, den tar vi med oss.

Smidigt och snabbt hanterat

Smidigt och snabbt hanterat
Är väldigt nöjd med hanteringen!

18 de julho de 2026

Hej Rebecka!

Tack för att du tog dig tid att lämna ett så fint omdöme.