Jag är mycket nöjd med hela processen! Ärendet hanterades otroligt snabbt och professionellt. Jag kände mig väldigt väl bemött av supporten, och man fick all den hjälp och tydliga information som behö... Ver mais
Fick återkoppling direkt, gick snabbt som attan, faktiskt paff, tänkte måste vara för bra för att vara sant. Klart bästa upplevelsen någonsin, bästa försäkringsbolaget jag haft! Fick ersättning på m... Ver mais
Väldigt nöjd med bemötandet! Jag fick ett tydligt, trevligt och professionellt bemötande, och all information presenterades på ett informativt och lättförståeligt sätt. Jag kände mig väl omhändertagen... Ver mais
Fick svar av Hedvig omgående. De var flexibla med alternativ om hur jag kunde styrka att det var min ägodel då jag inte kunde visa upp kvitto. De var tydliga med vad de behövde för underlag vilket gjo... Ver mais
Birger Jarlsgatan 57, 113 56, Stockholm, Suécia
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 14% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Har aldrig varit med om ett snabbare och bra bemötande! Anmälde en skada 4/9 och fick återkoppling plus pengarna på kontot samma dag! Rekommenderar å det varmaste detta bolag. Bra priser och bra bemötande ❤️

Resposta da Hedvig
Har 3 försäkringar hos Hedvig. Dem svarar snabbt och bråkar inte. Med kampanjen SOMMAR10 får man 120kr rabatt per försäkring vilket gör dem dessutom till den mest prisvärda försäkringen jag hittat.

Registrerade en skadeanmälan.
Inom 24tim var den hanterad och utbetalad.
Det kallar jag snabb hantering!
Nöjd kund!!

Otroligt snabb hantering, fick ersättning inom 5 minuter 👏

Resposta da Hedvig
Snabbt agerande när min del av ansvaret var klart. 👍
Väldigt enkelt att kunna sköta allt från appen.
Supernöjd 😊

Resposta da Hedvig
Hedvig löste allt och kontaktade ägaren till bilen som gjorde skadan på min
bil. Som tur är fotograferade jag bilnumret.
Jag hade inga kostnader vid reparationen

Resposta da Hedvig
Snabba på att svara tyckte jag och fick ekonomisk hjälp när min elcykel blev stulen, inga särskilda frågetecken, saker och ting ordnade sig bra.

Resposta da Hedvig
Extremt inkonsekvent och oacceptabel skadehantering. Hedvig godkände först min drulleskada skriftligen med 1 750 kr i självrisk, men ändrade sedan beslutet enbart för att jag beskrev min privatägda dator som ett ”arbetsverktyg”, trots att jag tydligt förklarade att den används privat och för obetalt jobbsökande – inte i någon förvärvsverksamhet. Jag har fått flera motstridiga besked och tvingats lägga enormt mycket tid på att korrigera deras egna missförstånd. Kan absolut inte rekommendera Hedvig.
Fruktansvärt dåligt försäkringsbolag. Hjälper inte ens till med de mest grundläggande sakerna man rimligtvis ska kunna förvänta sig av ett försäkringsbolag.
Kundtjänsten gör dessutom upplevelsen ännu sämre. Otroligt otrevligt bemötande, brist på service och en känsla av att de är mer intresserade av att bli av med kunden än att faktiskt försöka lösa problemet.
Jag förväntade mig åtminstone grundläggande hjälp och ett professionellt bemötande, men fick varken eller. Enormt frustrerande och utan tvekan en av de sämsta kundserviceupplevelser jag haft.
Kan verkligen inte rekommendera detta försäkringsbolag.
När jag fick en skada på armen orsakad av en instruktör på ett träningsställe så fick jag ingen hjälp pga att motparten inte gjort en anmälan till sitt F-bolag..helt sjukt..så tack o hej Hedvig..man får vad man betalar för
Snabba och trevligt bemötande, hjälpte mig hela vägen är så nöjd med denna försäkring /Helena

Resposta da Hedvig
Jag är mycket nöjd med försäkringsföretaget. När jag blev sjuk utomlands fick jag snabbt hjälp och kontakt med läkare som bedömde och följde min situation. När jag kom hem och skickade in dokumenten fick jag ersättning inom kort. Hela processen var smidig och professionell, och personalen var mycket hjälpsam och vänlig. Jag kan varmt rekommendera dem.

Resposta da Hedvig
väldigt smidigt försäkring och snabbt hantering

Resposta da Hedvig
Snabbt och okomplicerat handläggande av mitt ärende.