Hedvig Avaliações

4.252
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är mycket nöjd med hela processen! Ärendet hanterades otroligt snabbt och professionellt. Jag kände mig väldigt väl bemött av supporten, och man fick all den hjälp och tydliga information som behö... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fick återkoppling direkt, gick snabbt som attan, faktiskt paff, tänkte måste vara för bra för att vara sant. Klart bästa upplevelsen någonsin, bästa försäkringsbolaget jag haft! Fick ersättning på m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt nöjd med bemötandet! Jag fick ett tydligt, trevligt och professionellt bemötande, och all information presenterades på ett informativt och lättförståeligt sätt. Jag kände mig väl omhändertagen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fick svar av Hedvig omgående. De var flexibla med alternativ om hur jag kunde styrka att det var min ägodel då jag inte kunde visa upp kvitto. De var tydliga med vad de behövde för underlag vilket gjo... Ver mais

Detalhes da empresa

6. Seguradora de Automóvel
  7. Seguradora para locatários

Sobre Hedvig

Lätt att använda

Ändra, uppgradera och anmäl skador med några klick

Snabb hjälp

Få hjälp snabbt av vårt serviceteam direkt i appen

Ingen bindningstid

Du kan när som helst säga upp din försäkring hos oss

Digital försäkring. Personlig service.

Sedan 2018 har vi på Hedvig jobbat hårt med att skapa en försäkring som bygger på tillit, är smidig att använda och är designad för hur människor lever idag.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 14% das avaliações negativas

Saklighet

Rättvis och saklig bedömning

11 de setembro de 2026

Hej Andrea,

Tack för att du delar med dig, roligt att höra!

Toppen

Toppen! Inga problem och extrem enkel att skicka ärande

Hej Loa!

Vad kul att höra – tack för att du tog dig tid att skriva det!

Snabb och bra hantering

Snabb och bra hantering

10 de setembro de 2026

Resposta da Hedvig

Tack för det fina omdömet, roligt att höra!

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt

8 de setembro de 2026

Hej Matias,

Tack för att du delar med dig! Kul att höra att det var snabbt och smidigt.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

AVSTÅ!

AVSTÅ!! Snabb och smidig hjälp vid mindre ärenden men börjar bråka direkt när det rör sig om större belopp. Dessutom ägt av riskkapitalbolag så man förstår att de är extra angelägna om att försvara vinsten!

Avaliação não solicitada

Hej Eric,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vad tråkigt att höra att du känt att det blivit tungrott när det gällt ett större ärende, det är förstås inte den känslan vi vill ge. Vi läser gärna in oss om du har fler frågor eller vill bolla något, hör av dig i Hedvig-appen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hur mitt ärende togs hand om

Hur mitt ärende togs hand om! Snabb på och svara förvånansvärd snabb service från Hedvig! Sa upp min andra drulleförsäkring när jag skaffade Hedvig och är jättenöjd!

Hej Adrian!

Vad kul att höra, tack för att du delar med dig! Vi är glada att du hittade till oss.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb handläggning betalar ut pengar…

Snabb handläggning betalar ut pengar inom några timmar. Inget ifrågasättande som många andra bolag!

Hej Bernt!

Tack för att du delar med dig – kul att höra att det gick både snabbt och smidigt!

Snabb och tydlig process

Snabb och tydlig process - en kommunikationskanal och inte en massa olika handläggare. Allt smakar ingen chat så enkelt att följa. Responsiva och snabba.

Hej Johan!

Tack för din feedback! Att processen känns tydlig och samlad på ett ställe är precis vad vi strävar efter.

Allt igenom bra

Allt igenom bra! Snabb handläggning och bra pris på försäkringen.

7 de setembro de 2026

Hej Irene!

Tack för att du delar med dig – roligt att höra att både pris och handläggning håller måttet!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Välj ett annat försäkringsbolag!!

Är chockad över att de har bra recensioner. Hedvig är det sämsta försäkringsbolag jag varit med om. Jag har haft en stor skada i hemmet som dom inte velat ersätta fullt ut trots att jag tydligt kan se i villkoren att det bör ersättas. Utöver detta är deras kundservice pinsamt dålig, nästan som ett skämt, och väldigt otrevliga.

Avaliação não solicitada
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hedvig stood up for my interests

Hedvig stood up for my interests when dealing with Stena Fastigheter’s unreasonable and intimidating conduct. I felt protected and fully supported throughout the process. They handled all communication with my landlord, so I did not have to worry about anything.

Hi,

Thank you for sharing this. It means a lot to hear that you felt supported and protected throughout, that's exactly what we're here for.

Best,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Avbokning resa pga. sjukdom: toppbetyg

Handläggningen var extremt snabb och smidig, och de personer jag hade kontakt med var trevliga och effektiva.

27 de agosto de 2026

Hej Jonas,

Tack för att du delar med dig! Kul att höra att både handläggningen och kontakten kändes bra.

Effektiv hjälp

Effektiv hjälp, något lång väntetid under sommaren ….men då är det ju överallt då

Hej Pontus,

Tack för att du delar med dig! Kul att du ändå fick effektiv hjälp.

Agent was very helpful

Agent was very helpful, thoughtful
Received compensation right after the required documents were submitted

Hi Mohamed,

Thank you for sharing this. Glad the process was smooth and our agent could help you along the way.

Best,

Supersnabbt

Har aldrig varit med om ett snabbare och bra bemötande! Anmälde en skada 4/9 och fick återkoppling plus pengarna på kontot samma dag! Rekommenderar å det varmaste detta bolag. Bra priser och bra bemötande ❤️

Hej Diana!

Varmt tack för dina fina ord, det gläder oss verkligen att höra! Vi är glada att kunna vara där när det behövs.